Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benim hemen moralini bozma
Allah yardımcın olsun sen yinede çok dikkatli ol
ani hareketler sakın yapma
Allahında izniyle inşallah herşey yolunda gider
Dualarımız seninle:Saruboceq:

BENGUSU canım benim sana da günaydın fazlasıyla hakettiniz güzel bir tatili. ikinci balayınız olur ve bebişiniz balayı bebişi olur inş...bence de hap almamakla iyi yaptınız. 1 hafta için vucudun dengesini bozmaya gerek yok... umarım bu son ayrılığınız olur...

Günaydın kıslar, inşallah herkes için çok güzel bi gün olur.
Hafta sonları giremiyorum şimdi bi geçmişi okıyım bakıyım atladığım bişeyler olmasın

günaydın aymescim nasılsın...:1hug:

canım günaydın. hoşgeldin aramıza... canım senin öncelikle adetin 2.günü hormon testi yaptırman lazım ve daha sonra rahim filmi (HSG)çektirmen lazım... yani senin infertilite polikliniğine eşininde ürolojiye gitmesi gerekiyor... benim pek bir bilgim yok bukonuda ama arkadaşlarım yardımcı olabilirler sanırım... umarım en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın...kaydirigubbakcemile2

canım burdayız nasılsın?yaa hafta başı malum işlere neden başlasak die düşünüyoz

günaydın kızlar.

nasılız bugün. inşallah bol hamişli bir hafta olur

günaydın casperim. inşallah bebişler fazlaca olur bitanem sağol...

oyyy özloşum gelmiş.hoşgeldin canım nasılsın?sırnaşık şey
bayağı birikti... valla hatırlamıom pek ne olduğunudelikafaduldendelikafadulden. sayfalarınüstünden bi bak sen neler olduğunaa.s.

Günaydın kızlarrr......hihoyyytkaydirigubbakcemile2

İnşallah bol hamişli bir hafta olur:CüvCüv::Saruboceq:

günaydın canım hoşgelsin.nasılsın görüşmeyeli...

günaydınn kızlar benim kırmızılar geldi sonunda canıma okudu bu ay klava: :mymeka: inşallah güzel bi hafta bizi bekliyodur :Saruboceq:

günaydın bitanem... bebiş yoksa sevindim kırmızıların gelmesine...

Günaydın kızlar.
hepinize güzel bir hafta diliyorum.

günaydın roaycım hoşgeldin...

iyiyim nesrincim sağol sen nasılsın? benim kırmızılar nazlanıyo bu ay ona sinirlenmekle meşgulüm gelseydi biran önce, istemesen gelir, bööööyle dört gözle bekleyincede uğramaz bile

nesrincimmmm gunaydın bitanem başınız sağ olsun ilk önce nasılsın eşinden naberrrr? çok özledin demi sabret canım az kaldııı.

yagmurcummm yaa çok çok dikkat et iyiyki istifa etmişsin bol bol yat ense yap .

xvyz tebrikler şekerimm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

nevrooommmmm canım ne çabuk gelişti herşey yaaa demek yumurtalarına bilem bakıyolar . hayırlsıyla inşallah hamişsin canım

kıslarrr bide bişey sorucam yaa eşim spermiyogram yaptırdı gene :)

total yok fazla yükselmiş ,çok yükselmesindede bi gariplik varmıdırı acaba yaaa. 42 milyondan /117 milyona çıkmış ama hareket hala azzz
%91 di hareketsiz şimdi %87 olmuş ama total yükseldiği için bu değerde artmışmıdır acaba offf perşembe götürcem doktora bakalım ne diycek

yağmuruuum nasılsın canımhiç moralini bozma, bebişin seninle kalacak, kendine dikkat et olurmu
nevrocum canım herşeyin iyi gitmesine çok sevindim hayırlısıyla seninde halayını çekeriz inşallah en kısa zamanda
yoklama yapmadım ama arkadaşların yarısı burda olduğuna göre diğer yarısıda birazdan gelir diye düşünüyorum geç geleceklerde akşamdan kaynatanlardır kesinsengözlerimebaksanab

canım sayının yükselmesi iyi aslında, zaten dönem dönem değişiyo ya harekette de zaman zaman değişim oluyodur belkide, peki hareketi artıracak kür falan uygulamışmıydın?

canım görmedim kusura bakma.

evet cumartesi akşamı oldum. iyi güzel geliyodu ama dün 2 daöla falan gelmiş benimde anlamadım ne hormon muş benimkide.

hap bitince 28. güne kadar olmalısın yani yarın yada çarşamba falan olursun heralde bekle bakalım. ben geçen sefer hap bitince 26. gün olmuştum. bu seferkindede 23. gün oldum

ya kızlar dün gece hususi oturdum düşündüm aklıma takıldım doktor bana şimdi klomen verdi adetinin 3 güne başla dedi içinde 10 tablet var 5ni iç 5 ini sakla dedi ok buraya kadar anladım yumuşlar coğalsın diye heralde peki bunu hep kullancam mı yada bunu içipte aşılamam mı uygulayacak bileniniz varsa bilgilenbdirsin

Günaydın kızlar yazılanları tek tek sayfa sayfa okudum hepinizden Allah razı olsun belki o güzel dualarınız sayesinde kuzum bana tutunacak. Artık kendimi rahatlatmya çalışıyorum Rabbim nasıl takdir ederse ben zaten acıysa onuda yaşadım en derininden o kadar etkilenceğimi sanmıyorum.. Sadece yalvarıyorum Allah' ıma sen büyüksün herşeye kadirsin yavrumu benden ayırma mucizemi bende ayırma diye. Ben tedbirimi alıyorum artık takdir Allah' ın diyorum umarım haftaya sizlere güzel haberlerle dönerim diyorum. Bu arada birde grip oldum şimdilik işyerine geldim öğlende çıkıcam ayağa kalkmıyorum yarın eleman alınıyor onada öğlene kadar gösterip çıkıcam artık. Çok şükür ki kanamam falan yok ağrım sızım.. Ama mide bulantımda yok önce ki hamileliğimde ikiz olmasına rağmen mide bulantısı yok gibiydi.. Ben midemin bulanmasını istiyorum bebeğimi hissetmek istiyorum. İnşallah bırakmıcak miniğim benim..

can-iso mm sağol bitanem daha iyiyim ama hamileliğin verdiği heralde çok duygusalım ağlayasım geliyor herşeye dün annemde kaldım eşimi özledim ya çok duygusallaştım :))

herşey sinirleniyorum bana bişeyler oluyo

Tekrar tekrar dualarınızla mucizem bana geldi lütfe yine eksik etmeyin arkdaşlar unutmayı duaları asıl şimdi başlıyor bana hayat umarım bu zamanlarda çabuk geçer

Badem eşinin yazdıklarını okudum gerçekten çok etkileyici benimde sanki duygularımın tercümanı olmuş Rabbimden sabır diliyorum Meleklerimiz bizi bekliyor.. Umarım benim meleklerim gibi senin meleklerinde kardeşlerini gönderecekler....

Şimdi kendi meleklerimden dua istiyorum ne olur annem el açın Rabbime siz meleksiniz kabul olur kardeşinizi gönderin...

sağol canım, karmakarışık ilaçlar kullanıyoz yazık vücut ne yapsın delikafaduldendengesi bozuluyo valla:bbo: umarım benimkide daha fazla geç kalmaz klava:

Günaydın canım iyiyim Allaha çok şükür yavaş yavaş toparlanıyorum işte sen nasılsın:1hug:

valla yağmurcan ister bana inan ister inanma canım ben namaz kılan bir insanım sabah 5te kalkar abdettimi alır kuranımı okur namazımı kılar bütün çoçuk isteyenlere dua ederim allah hepimizede annelik duygusunu tattırsın arkadaşlar bu arada bütün bebek isteyen anneler için 4. hatimimi indirdim 2 hatim daha indirecem bizler ne kadar istekli ne kadar sabırlı olursak allahıöızı zamanında gününde bzide verecek canım benim

canım sayının yükselmesi iyi aslında, zaten dönem dönem değişiyo ya harekette de zaman zaman değişim oluyodur belkide, peki hareketi artıracak kür falan uygulamışmıydın?

evet canım keçi boynuzu havuç kürü uyguladık tam 2 ay olmuştu başlayalı. ama kloemn kullandı eşim bence dahada yüksselirdi değer ama kloemn engelledi diye düşünüyorum

evet canım kullanıyolar bir çok doktor veriyo fakat bi okadarıda klomene karşı çıkıyolar . hormon olduğu için .

ayy özloooş benim kocişte kullandı yaa ondanmı düştü ki değerler, gerçi dr varikosel dedi haftayada ameliyat olacak zaten, umarım ondan olmamıştırÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…