Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eminee Allah kabul etsin inşallah dualarını açtığın elleri boşçevirmesin inşallah... Allah razı olsun hepinizden

can - iso, nesrinsavas, eminee, ozlemdo, Nevrosky. aymes, casper, smhsmh, edebiyatcı, ceylinnaz, Rylai, Pink rose, Fadik, Tuliyn, Harzem, Balsurat, ayşe57, asi74 , Zambak, gaye, jeyand, cucum-pete ve hatırlayamadığım benim için güzel dilekleri olan tüm arkdaşlarım Rabbim gönlünüze göre versin hepinize çok teşekkürediyorum.. Benimde tüm dualarım sizinle

ayy özloooş benim kocişte kullandı yaa ondanmı düştü ki değerler, gerçi dr varikosel dedi haftayada ameliyat olacak zaten, umarım ondan olmamıştırÇok üzgünüm çoook

canım bilmiyorum ama nasıl derler içimden bi his (içirdim eşime ama )içirme der gidiydi. işte nesrinin dediği doktora gittik o kesin hemen dedi ve 1 ay dan biraz fazla içti ve bıraktı zaten 25 gun içilip bırakılıyo 5 gun sonra devam ediyo gene ne bileyim ben ondan böle düşük çıktı diyorum ama

Şeniz kaydirigubbakcemile5
günaydın canlarım nasılsınız bugün inşallah güzel haberler alırız bu hafta hamişlaerle dolar topiğimiz hayırlısıyla inşş.....

bizim burdaki doktor klomene karşı pek önermiyor...

kocişe klomeni benim dr um verdi, kendi dr u başka ilaç verdi ama klomen içinde bişey demedi, yaa valla anlamıyorum bu doktorları:mymeka: madem zararlı niye veriyolar, ayrıca hepsi farklı bişey söylüyo bizde hangisine gideceğimizi şaşırıyoruzdelikafadulden

iyiyim nesrincim sağol sen nasılsın? benim kırmızılar nazlanıyo bu ay ona sinirlenmekle meşgulüm gelseydi biran önce, istemesen gelir, bööööyle dört gözle bekleyincede uğramaz bile

sorma canım benimkilerde sabaha karşı teşrif ettiler nedir bu ay bize yaptıkları anlamadım :mymeka: inşallah bebiş yoksa bi an evvel gelsin seninkilerde

canımsın inşallah canım
dualarımdasın
geçmiş olsun dikkat et kendine

sayının artması iyi fakat canlı sperm sayısının az olması ve artmamış olması
enteresan
bakalım dr n diycek hayırlısı olsun canım

günaydınlar
herkese
iyi haftalar
yeni bi aydayız yeni umutlar ve yeni güzel haberlere inşallah:Saruboceq:

Yeni hamilemiz varmış kızlar.:teytey:
Ben halaya geç kalmışım.:dance:
xvyz canım hayırlısı olsun.:CüvCüv:
Allah tamamına erdirsin.:Saruboceq:
Darısı bizim başımıza.:Saruboceq:

teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey :sm_cool:

sorma canım benimkilerde sabaha karşı teşrif ettiler nedir bu ay bize yaptıkları anlamadım :mymeka: inşallah bebiş yoksa bi an evvel gelsin seninkilerde

ne güzel en azından seninkiler teşrif etmiş, bende kist vardı doğum kontrol hapı kullandım bu ay ama ne hikmetse haaala hiçbişeyin teşrif ettiği yok delikafaduldendıkandım haaaaaadelikafadulden

hayırlısı olsun canım inşallah bebişlerini sorunsuz aktarırlar sana 9 ay 10 gun sonrada sağllıkla alırsın kucağına

canım beniiiiimmm çok sevindim hihoyyythihoyyytinşallah transferinde sorunsuz geçer ve bebeler tutunur anneciğine hadi bakalım güzedl haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle:Saruboceq:

:1hug:
hadi bakalım hayırlısıyla sağlıcakla şimdi
bekliyoruz güzel haberlerini canımmmmmmm:Saruboceq:

MONA ROSA canım hadi hayırlısı artık... hakkında hayırlısı olsun... halay çekmek için sabırsızlanıyoruz

sabırsız dedim de kızlar sabırsızdan haberi olan varmı gebelik bölümüne bakıp duruyorum sürekli ama

herkese hayırlı haftalar dılıyorum umarım herkes ıcın cok ıyı bır hafta olur :)saglıcakla kalın

canim benim ne kadar guzel insallah sanada boyle guzelce tutunurlar allahin izni ile

gunaydin kizlar iyi haftalar insallah
bu ay guzel haberler alicaz insallah
:Saruboceq:

cnm inşallah tutunurlar ve bırakmazlar annelerini :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

asiciiiim sanada günaydın tatlım, a.s. nasılsın fıstıkım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…