ayy özloooş benim kocişte kullandı yaa ondanmı düştü ki değerler, gerçi dr varikosel dedi haftayada ameliyat olacak zaten, umarım ondan olmamıştırÇok üzgünüm çoook
eminee Allah kabul etsin inşallah dualarını açtığın elleri boşçevirmesin inşallah... Allah razı olsun hepinizden
can - iso, nesrinsavas, eminee, ozlemdo, Nevrosky. aymes, casper, smhsmh, edebiyatcı, ceylinnaz, Rylai, Pink rose, Fadik, Tuliyn, Harzem, Balsurat, ayşe57, asi74 , Zambak, gaye, jeyand, cucum-pete ve hatırlayamadığım benim için güzel dilekleri olan tüm arkdaşlarım Rabbim gönlünüze göre versin hepinize çok teşekkürediyorum.. Benimde tüm dualarım sizinle
bizim burdaki doktor klomene karşı pek önermiyor...
iyiyim nesrincim sağol sen nasılsın? benim kırmızılar nazlanıyo bu ay ona sinirlenmekle meşgulüm gelseydi biran önce, istemesen gelir, bööööyle dört gözle bekleyincede uğramaz bile
canımsın inşallah canımGünaydın kızlar yazılanları tek tek sayfa sayfa okudum hepinizden Allah razı olsun belki o güzel dualarınız sayesinde kuzum bana tutunacak. Artık kendimi rahatlatmya çalışıyorum Rabbim nasıl takdir ederse ben zaten acıysa onuda yaşadım en derininden o kadar etkilenceğimi sanmıyorum.. Sadece yalvarıyorum Allah' ıma sen büyüksün herşeye kadirsin yavrumu benden ayırma mucizemi bende ayırma diye. Ben tedbirimi alıyorum artık takdir Allah' ın diyorum umarım haftaya sizlere güzel haberlerle dönerim diyorum. Bu arada birde grip oldum şimdilik işyerine geldim öğlende çıkıcam ayağa kalkmıyorum yarın eleman alınıyor onada öğlene kadar gösterip çıkıcam artık. Çok şükür ki kanamam falan yok ağrım sızım.. Ama mide bulantımda yok önce ki hamileliğimde ikiz olmasına rağmen mide bulantısı yok gibiydi.. Ben midemin bulanmasını istiyorum bebeğimi hissetmek istiyorum. İnşallah bırakmıcak miniğim benim..
can-iso mm sağol bitanem daha iyiyim ama hamileliğin verdiği heralde çok duygusalım ağlayasım geliyor herşeye dün annemde kaldım eşimi özledim ya çok duygusallaştım :))
herşey sinirleniyorum bana bişeyler oluyo
Tekrar tekrar dualarınızla mucizem bana geldi lütfe yine eksik etmeyin arkdaşlar unutmayı duaları asıl şimdi başlıyor bana hayat umarım bu zamanlarda çabuk geçer
Badem eşinin yazdıklarını okudum gerçekten çok etkileyici benimde sanki duygularımın tercümanı olmuş Rabbimden sabır diliyorum Meleklerimiz bizi bekliyor.. Umarım benim meleklerim gibi senin meleklerinde kardeşlerini gönderecekler....
Şimdi kendi meleklerimden dua istiyorum ne olur annem el açın Rabbime siz meleksiniz kabul olur kardeşinizi gönderin...
sayının artması iyi fakat canlı sperm sayısının az olması ve artmamış olmasıkıslarrr bide bişey sorucam yaa eşim spermiyogram yaptırdı gene :)
total yok fazla yükselmiş ,çok yükselmesindede bi gariplik varmıdırı acaba yaaa. 42 milyondan /117 milyona çıkmış ama hareket hala azzz
%91 di hareketsiz şimdi %87 olmuş ama total yükseldiği için bu değerde artmışmıdır acaba offf perşembe götürcem doktora bakalım ne diycek
eminee Allah kabul etsin inşallah dualarını açtığın elleri boşçevirmesin inşallah... Allah razı olsun hepinizden
can - iso, nesrinsavas, eminee, ozlemdo, Nevrosky. aymes, casper, smhsmh, edebiyatcı, ceylinnaz, Rylai, Pink rose, Fadik, Tuliyn, Harzem, Balsurat, ayşe57, asi74 , Zambak, gaye, jeyand, cucum-pete ve hatırlayamadığım benim için güzel dilekleri olan tüm arkdaşlarım Rabbim gönlünüze göre versin hepinize çok teşekkürediyorum.. Benimde tüm dualarım sizinle
sorma canım benimkilerde sabaha karşı teşrif ettiler nedir bu ay bize yaptıkları anlamadım :mymeka: inşallah bebiş yoksa bi an evvel gelsin seninkilerde
teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey :sm_cool:
teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey :sm_cool:
kızlar 22 tane yumoşum toplandı.eşimden 2 kere sperm aldılar.1.nin morfoloji bozuktu.tese yapılabilir diye bekledik ama yapılmadı.ara ara sancılarım oldu.1-2 saattir iyiyim.dualarınız kabul olmuştur.allah razı olsun hepinizden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?