asiciiiim sanada günaydın tatlım, a.s. nasılsın fıstıkım???
sidelyada neredesin bak yok yazılacaksın haaa
ben yerine imza attım
nevro fark etmeden çabuk gel bakıyım
ahanda yakaladııııııımmmm:mymeka: sabahtan yoklama almaya başlamıştım ben, herkes burda diyodum ki bir firari var ve yerine imza atan bir suçluuuuklava:
ne ceza versek acaba CADIARZU
gunaydin canimcim
iyilik allaha sukur resim yukleme olayina takmis durumdayim bir yapabilsem
sen nasilsin nasil gidiyorrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
ahanda yakalandım.sidelya görüyomusun.
can-iso kıyma bana kıyarsan bu ay çalışamam bak nüfüs patlaması yapacazdelikafadulden
bu ay affet olmazmı.bak sana oscar ödülünüde vericem kız:hooray:
oklavayı vuramaz ki vuramz kiiiii
ayyyy kıyamam kiiiiii tamam hadi neyse ödül istememde bebiş isterim hadi bakalım çalışta gelsin bakiim bebişler bu seferlik affediyorum:1hug:
ya kizlar bu resim yuklemek cokmu zor
denemeyi bile kafam almiyor bu kadarmi geriyim acaba ben
zorsa hic denemyim
kolaysa yardim edin yafu banaaaaaaaaaaa
gunaydin canimcim
iyilik allaha sukur resim yukleme olayina takmis durumdayim bir yapabilsem
sen nasilsin nasil gidiyorrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
asicim cevap burda
genel anlatım bu
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-foruma-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
hızlı bir şekilde reim eklemek ise bu
inşallah yaparsın
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/137533-foruma-kisa-yoldan-nasil-resim-eklenirresimli-anlatim.html
forumun yavaşlığı sayesinde geç yazabildim çıldırdım yaakötükedihüso
canim insallah güzel haberlerle dönersin...:))Sağol canımm.Ankaraya gideceğin zaman bana ziyaretçi mesajı at canım da haberim olsun. Yoğunluktan , telaşımdan bu ara kesik kesik giriyorum ve karıştırıyorum bazı şeyleri. :1hug: a.s.
Canlarım ben yatıyorum. mirmirmirmir Yarın kontrole gideceğiz. Bakalım yumoşlar ne alemde. Çok yumoş olmaz dediler kısa protokol olduğu için. Ama ben her işte bir hayır olduğuna inanıyorum. Hayırlısı inşallah. :Saruboceq:
Hepinize iyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalarrr. Allaha emanet olun. Şeniz
bitanem,Allahim tüm dualarini kabul etsin...ne mutlu bize böyle gönülden dua eden bir arkadasimiz var:1hug:valla yağmurcan ister bana inan ister inanma canım ben namaz kılan bir insanım sabah 5te kalkar abdettimi alır kuranımı okur namazımı kılar bütün çoçuk isteyenlere dua ederim allah hepimizede annelik duygusunu tattırsın arkadaşlar bu arada bütün bebek isteyen anneler için 4. hatimimi indirdim 2 hatim daha indirecem bizler ne kadar istekli ne kadar sabırlı olursak allahıöızı zamanında gününde bzide verecek canım benim
teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey :sm_cool:
canım inşallah hr şey yolunda gider :CüvCüv::ecrin_bebek::Saruboceq:
Günaydın kızlar yazılanları tek tek sayfa sayfa okudum hepinizden Allah razı olsun belki o güzel dualarınız sayesinde kuzum bana tutunacak. Artık kendimi rahatlatmya çalışıyorum Rabbim nasıl takdir ederse ben zaten acıysa onuda yaşadım en derininden o kadar etkilenceğimi sanmıyorum.. Sadece yalvarıyorum Allah' ıma sen büyüksün herşeye kadirsin yavrumu benden ayırma mucizemi bende ayırma diye. Ben tedbirimi alıyorum artık takdir Allah' ın diyorum umarım haftaya sizlere güzel haberlerle dönerim diyorum. Bu arada birde grip oldum şimdilik işyerine geldim öğlende çıkıcam ayağa kalkmıyorum yarın eleman alınıyor onada öğlene kadar gösterip çıkıcam artık. Çok şükür ki kanamam falan yok ağrım sızım.. Ama mide bulantımda yok önce ki hamileliğimde ikiz olmasına rağmen mide bulantısı yok gibiydi.. Ben midemin bulanmasını istiyorum bebeğimi hissetmek istiyorum. İnşallah bırakmıcak miniğim benim..
can-iso mm sağol bitanem daha iyiyim ama hamileliğin verdiği heralde çok duygusalım ağlayasım geliyor herşeye dün annemde kaldım eşimi özledim ya çok duygusallaştım :))
herşey sinirleniyorum bana bişeyler oluyo
Tekrar tekrar dualarınızla mucizem bana geldi lütfe yine eksik etmeyin arkdaşlar unutmayı duaları asıl şimdi başlıyor bana hayat umarım bu zamanlarda çabuk geçer
Badem eşinin yazdıklarını okudum gerçekten çok etkileyici benimde sanki duygularımın tercümanı olmuş Rabbimden sabır diliyorum Meleklerimiz bizi bekliyor.. Umarım benim meleklerim gibi senin meleklerinde kardeşlerini gönderecekler....
Şimdi kendi meleklerimden dua istiyorum ne olur annem el açın Rabbime siz meleksiniz kabul olur kardeşinizi gönderin...
Şeniz kaydirigubbakcemile5
günaydın canlarım nasılsınız bugün inşallah güzel haberler alırız bu hafta hamişlaerle dolar topiğimiz hayırlısıyla inşş.....
sabırsızzz dan haber alan yok dimi hala
canım bece ilk önce eşin sperm testi versin....inşalalh sonuç iyi çıkar...günaydın arkadaşlar..
ben yeni yeni bişeyler öğrenmeye başlıyorum,
sizin burdaki paylaşımlarınız gerçekten çok güzel..
eşimde azosperm olduğunu öğrenmiştik ama bazı sebeplerle
ertelemiştik test vs.ben durumumu bilmiyorum.biraz da korkuyorum aslında.
hangi testleri yaptırmam gerekiyor?
nasıl oluyor bu işler?
bu hafta eşim yine test yaptıracak.uzun zaman geçti üstünden.
belki bi değişiklik olmuştur ya da başka bir rahatsızlığı vardır,
bilemiyoruz.
ama ben kendim de gitmeliyim ertelemeden.
nerden başlamak lazım?
hangi testle?zor mu çok?
canım ya çok sevindim...teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey :sm_cool:
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaptim valla
demekki kafa varmis ugrasmak gerekmis
canım ne güzel çok sevindim..hayırlısıyla transferinde olsun da bebişler içinde büyüsünler sağlıkla kucağına al inşş canım benim..a.s.teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey :sm_cool:
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaptim valla
demekki kafa varmis ugrasmak gerekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?