Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bayanlar bişey soracam klomen kulandım bu ay ama bu gün adetimin 21 . günü ama belimde kasıklarımda k,i agrı halen geçmedi 18.ci gnü yumurtamda 16 mm di sizce bu agrılar neden adetimden önce böyle agrılarım olmazdı

canım hayırlısı olsun çok sevindim inşallah bebişler yola çıktılar gelecekler tedavin sonuna kadar hayılrı olur ve anne olursun :CüvCüv:hihoyyyt

iyi haftalar kızlar bol hamişli haftalar olsun :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyythihoyyyt

Gözün aydın canım
inşallah sonuçta böyle güzel olur
Allah yardımcınız olsun:1hug:

can_iso canım okuduğuma göre eşinin değerleri düşmüş.
Keçiboynuzu herkeste farklı etkiler yapıyo.
Kimininki çok yükseliyo, kimininki düşüyo.
Bünyeden bünyeye fark ediyo demek ki.
Benim eşimde de keçi boynuzu pek etkili olmadı.
Şimdi havuç suyu içiyo bakalım, inşallah o işe yarar.
Eşin bu Cumartesi mi ameliyat olucak?
Allahım yardım etsin size.
İnşallah hastaneden bu son hüzünlü çıkışın olur.
Bi daha hastaneden gülerek çıkarsın inşallah.
Allahım tez zamanda hepimizin göbeklerini doldursun.:Saruboceq:

canımm hayırlı olsunnn.....inşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde bebişlerine kavuşmak nasip olurr..amiinn...:ecrin_bebek:

canımm inşallah mucizen senle olacak....dualarımızdasınnn.......

selam kızlar komşu abladan giriyorum nete ..
malesef güzel haberler getiremedim sizlere..
bhcgkoca bir negatif 2.0..okadar yoruldumki ağlamaya bile gücüm yok
buara internetim yok sanırım haftaya bağlanıcak buara kafa dinlemeye çok ihtiyacım var ..
bursaya anneme gidip biraz kafa dağıtmalıyım ..
hepinizi çok özlüycem beni unutmayın olur mu ..

kızlar sabo bize sonucu nur_erdem yazacak demişti yaa özel mesaj attım kendisine... bugun 11de online olmuş ama bişi yazmamışşş

sabırsızım ne desem bilmiyorum ama yılmak yok canım yola devam.bende inşallah 4.kez aşılama için dr gitcem.dediğin gibi insan ağlayamıyor bile .ama genç bir çiftsiniz herşey bitmiş değil canımŞeniz

tünaydı kıssslar ben anca kalkabildim oda eşimin sayesinde aramsa daha yatardım herhalde anca yorgunluğumu attım üzerimden neyseki gece ayrıldım topikten çok sayfa birikmemiş hemen bitirdim ....mona rosa hadi inşallah hamiş olduğunuda yazarsın canım..........emine ne güzel canım kuran okumayı biliyorsun bende kursa yazılacaktım tam o sıralarda yurtdışından misafirler geldi bir aylığına gidemedim kaldıyaza yazılıcam dualarında kabul olur inşallah geri çevirmez rabbim

canımm sen den güzell haberi almayı o kadar çok isterdik kii....senağlama......canımm yaa hayırlısı nasip kısmet....diyecek bişey bulamıyor insan.....bizde seni özlücezzz...unutmayızz tabii...bende kendimden umutsuzumm tutmadı sanırımm....pek umutlu değilimm...herşeyin hayırlısı inşallahhh.....allah çok büyükk....:ecrin_bebek:

canım bende tam nur_erdeme mesaja attım senden haber almış mı diye...

bitanem demekki hakkında hayırlısı buymuş... Ne gelirse rabbimden gelir,kabulumuzdur... inşallah en kısa zamanda toparlanırsın...yılmak yok bu uğurda mücadeleye devam etmen gerekiyor... belki bir daha ki sefere tutacak...

yani bir geldim pir ldim sanırı bune haberler ya ay canım yağmurcum inşallh bebişin tutunur seni bırakmaz sabırsız arkadaşın dediği gibi yılmak yok yola devam canım git kafa dağıt bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…