Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ne bu ya klavyenin pili bitiyor galiba harfler eksik çıkıyor kontrol etmeden gönderdim pek anlaşılmıyor yazdığım neyse bidaha dikkat ederim

sabırsızım herşey alın yazısı canım.. gönlümüz istiyor hemen olsun ama Allah istemedikten sonra ne çare.. ne yapsakta olmayınca olmuyor.. hayırlısı buymuş.. daha kötü acılardan korudu rabbim belki de seni.. üzme kendini olumlu düşünmeye çalış emi canım.. :1hug: Şeniz

yağmur hemen karamsar düşünüp stres yapmaaaa.. ara bi doktorunu bakalım ne diyecek.. git görsün seni..

canım hakkında hayırlısı olsun inşş biraz kafanı dağıt gel yine dünyanın sonu değil ya..çok stres yapma ki yumurtalıkların stresten etkilenmesin sağlığın yerinde olsun canım benim yine denersin hayırlısıyla bidahakinde olucak inşşş..anneciğinle hasret gider seni özlüycez canım çok özletme kendini olurmu..:1hug:

sabırsız canım dualarımız seninle,demekki daha vakti gelmemiş,Allah daha kötü acılar vermesin sana...
yağmurcum,inşallah bebeğin seninle kalır.hep beraber senin için dua ediyoruz.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah....

yağmurcum canım inşş bebişin yerleşmesindendir kanama canım ALLAHIM yardımcın olsun inşş önemli bişey yoktur tatlımm

sabırsızım bitanem inan çok üzüldüm ya biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi yücü allaha kalmış inşallah doğal yoldan hamile kalırsın artık biraz dinlen canım kendine iyi bak:teselli:

bu arada ben de kırmızı kartı yedim,yeni tarihim 29 mart ,tabi gününde gelirse.geçen ay bir hafta erken gelmişti,bu ay bir hafta geç geldi.

yağmur canım hemen ümütsizliğe kapılma inşallah bebişin seninledir bencede biran önce doktorunla konuş rabbim yardımcın olsun :1hug:

SABIRSIZIMM inan senin kadar üzüldüm ama hayırlısını bekliycez tatlım napalım belki doğal yoldan gelir bebişlerimiz sağlıklı sıhatli olsunda geç gelsin biz bekleriz yanındayız cnm nolur çok yıpratma kendini :teselli:

Kızlar sperm sayısı 1-2 milyon çıksa aşılama yaparlarmı.. Kendi isteğine göre.. Yaparlarmı çok merak ediyroum....

sanalalem sanırım o sayı aşılama için az.. tüp bebek yaparlar.. yanlış hatırlamıyorsam en az 4 milyon olması lazımdı aşılama için..

sabırsızım canım benim inan çok üzüldüm. demekki hakkında hayırlısı buymuş canım. kendinide bırakıp yıpratma sakın. biliyosun oturmaklada ağlamaklada olmuyo canım. sen annende iyice bir dinlen kendini toparla kocişinide fazla yalnız bırakma oda üzülüyodur mutlaka. kendinide özletme bize.unutma er yada geç bebişlerimiz gelecek sadece zamanını bilemiyoruz.:teselli:

sabirsizim...ne desek bos biliyorum...hepimiz ümitliydik,nasil üzüldüm anlatamam...:çok üzgünüm:
bundada bir hayir var diyip,sabirla beklemekten ve dua etmekten baska caremiz kalmiyor geriye...Rabbim hakkinda hayirlisini versin bitanem...bence de git dinlen kafa dagit bi süre..dikkat et kendine...
:teselli:

yağmurum dur bakalım hemen kötü düşünme belkide yerine yerleşmeye çalışıyo bebişin. doktorunu ara hemen bizide habersiz bırakma canım benim. allah seni ve bebişini korusun:Saruboceq:

yeni hamisimizi tebrik ediyorum insallah saglikla alirsin canim kucagina melegini

badem esinin yazdigi siiri gozlerim dolu dolu okudum canim insallah en kisa zamanda rabbim gonlundekini versin

yagmurcn canim insallah sorun yoktur mucizen birakmasin seni insallah

sabirsiz canim herseyde bir hayir vardir uzulme diyicem ama ise yaramiycak hersy zamani gelince olucak canim rabbim bizimde kucagimizi bos birakmiyacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…