Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sperm sayısı 3 katı artmış bu güzel gelişme. hareketli sayısındada artış var ama çok fazla değil..umarım herşey yolunda gider canım..

rabbim dualarını dualarımızı boş çevirmesin canım:Saruboceq:

inş bebişlerin sana tutunur canım:Saruboceq:

canım kendine iyi bak.çok yıpratma inşş en kısa zamanda gelir bebişin:Saruboceq:

kanamam oldu kızlar bu bebeğimde melek oluyor çok kötüyüm

canım hemen doktoruna git bir an önce

Kızlar sperm sayısı 1-2 milyon çıksa aşılama yaparlarmı.. Kendi isteğine göre.. Yaparlarmı çok merak ediyroum....

zannetmiyorum bu sayılara göre aşılama yapılamaz gibi ..ama tüp bebek tedavisi için daha uygunsunuz..

bir şey sorcam sizlere.ben 2 defa tüp bebek yaptırdım ve her ikisinde de doğum kontrol hapıyla başlayan,pregonla devam eden en son gonal f kullandığım bi protokol izledim.merak ettiğim şeyse bu uzun protokol mi kısa protokol mü?birde kısa olan kime uygulanıyo uzun olan kime uygulanıyor.bilen varsa ve cvplarsa sevinirimCADIARZU:uhm:[/QUOTE]

uzun protokol canım..her hastanın durumu farklıdır..doktor sana en uygun tedavi şekli neyse onu seçer

merhaba kızlar halaaa gribim ve dr gitmek istemiyom bakalım ne zaman bırakacak peşimi -tatlicadiarzu-

monarosacım rabbim hayırlısını versin 9 tane embriyo süper inşallah tutunurlar annişine bıcırıklar :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

nesrincim başınız sağolsun rabbim geride kalanlara sabırlar versin :Saruboceq:

bademcim eşinin şiiri içimi burktu ne güzel aktarmış hissettiklerini, rabbim inşallah adayla egeye kardeş versin,rabbim acılarını hafifletsin :Saruboceq:

emineeee rabbim dualarını hatmi şerifleri kabul etsin,bende namazlarıda hep duacıyım rabbim tüm isteyenlere sağlıklı bebekler versin :Saruboceq:

Canım canım canım..........Yazamasam da duygularımı bildiğine eminim.......senağlama :çok üzgünüm: :Saruboceq:

İnşallah yerleşme kanamasıdır Allahım Lütfen...senağlama:Saruboceq:

slm kızlar sabırsızı merak ettim
ama sonuç negatifmişşş
inşallah bu sonuncu negatif olurrr
yagmurcann kanaman varmış galiba canım benim dualarımız seninle inşallah bebişin tutulur sana sımsıkı

Canım ne denirki böyle bi durumda
hiç bişey kar etmiycek ama kendini çok üzme
bende daha yeni yeni toparlanıyorum
ama sadece kendimize yapıyoruz
kısmet değilmiş ne yazıkki
kafanı dağıtman iyi olur bencede
git biraz uzaklaş seni çokkkk özliycez
hoşçakal:a015::a015:

yağmur doktordadır dimi şimdi aklım onda kaldı.inşallah bir sorun yoktur.

nevroda henüz gelmediii oda doktora gidecekti ne yaptı acaba

mona rosa rabbim hakkında hayırlısı versin. embriyolaraın baya güzel. kısmetse ne zaman transfer yapılır belli mi

SABIRSIZ canım ne desem ki....Rabbim gönlünü ferahlatsın
YAĞMURCUM doktordasın sanırım hayırlı haberlerle dön inşaallah
MONAROSA çok sevindim....güçlü kuvvetli olsun seni tutsunda bırakmasınlar inşaallah
PİNROSE bana niye cevap yazmıyosun özledim ben seni

bitanem ya:çok üzgünüm: bizde çok çok istedik pozitif olmasını:çok üzgünüm:
yüce mevlam doğal yoldan bebişini gönderir inşalalh....

inşalalh yerleşme kanamasıdır....
canım kendine çok dikkat et...
başta stresi bırak...
devamlı yat bence...
yüce mevlam bu bebişini sağlıcakla sana bağışlasın.....aminn....

geçmiş olsun canım...
migren ağrısı çok zormuş....
allah yardımcın olsun...
canım tedavi hakınızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah...
önce sağlık önemli biliyorsun....

kızlar biz de bu hafta sperm testi yaptırıcaz ama
ben de test yaptrmak istiyorum.
bu adetin ikinci gununde kan testi diyorsunuz ya,
onda neler çıkıyor?neden 2. gün yani?

canım çok üzüldüm inan bizde çok inanmıştık ama olsun allahın vardır bir bildiği demeliyiz uygun zaman değilmiş demekki elbet bizlerde birgün annelik duygusunu tadacağız ama allahın uygun gördüğü zaman canım

canım hemen ümitsizliğe kapılma ama biran önce doktoru ara gerekirse git canım dualarımız seninle canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar biz de bu hafta sperm testi yaptırıcaz ama
ben de test yaptrmak istiyorum.
bu adetin ikinci gununde kan testi diyorsunuz ya,
onda neler çıkıyor?neden 2. gün yani?

canım genelde adetin 2, veya 3, günü bakılması lazım hormonlarına..yumurtalık rezervelerin (yani fsh),prolaktin ,t3,t4 vb hormonların ancak bu günlerde sağlıklı sonuç verir

Yağmurcum inşallah arkadaşlarında dediği gibi yerleşme kanamasıdır dualarımız bu yönde Allah yardımcın olsun sakın hemen ümitsizliğe kaplıma:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…