Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kızlar ben geldimmm. :1hug: Ancak son sayfayı gördüğüm kadarıyla güzel haberler yok sanırım. fisfisfisGeçmişi okuyayım ben biraz en iyisi.

arkadaşlar ben sağlık ocağında çalışıyorum cuma günü bir tane kadın geldi bebeğiyle birlikte aşı yaptırmak için bizim hemşirelerde tabi bazı bilgiler alıyorlar kadının 10 yıl çocuğu olmamış bu zaman zarfında allaha çok isyan etmiş 2 kerede intahar etmiş sonra tüp bebk denemeya karar vermişler ilkinde tutmamış 2 sinde tutmuş sonra bu bebek 7,5 aylık doğmuş ve doğduktan sonra beyin özürlü olduğu anlaşılmış kadın sonra bebeğini emzirirken kucağına alırken falan kendisini hiç takip etmediğini yanlızca dudaklarını yanağına değdirince annesi olduğunu anladığını farketmiş doktora götürmüş benim çocuğum beni takip etmiyor demiş yok birşey deyip yollamışlar kadını sonra başka bir göz hastanesine götürüyor ve bebğin göçzleri görmüyor şuan bebek 4 aylık ve hem beyin özürlü hem görme özürlü!!!!!! kadın diyorki çok ama çok isyan ettim ve intaharla günaha girdim!!!! yani hiç bir zaman allaha isyan etmemeliyiz ve sabır ederek hayırlısını sağlıklısını vermesi için dua etmeliyiz olmayıncada olsun bundada bir hayır vardır deyip önümüze bakmalıyız allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin vakti zamanı gelince o verir zaten dua edip bekleyelim

Selam kızlar ben geldimmm. :1hug: Ancak son sayfayı gördüğüm kadarıyla güzel haberler yok sanırım. fisfisfisGeçmişi okuyayım ben biraz en iyisi.

canım hoşgeldin neler yaptın hastane işin nasıl geçti hayırlı haberler getirdin inşallah :teytey::teytey::dance::dance:

Canım günün geçmeden kendine bu kadar heyecan yapmasaydın keşke. Sonuç istediğin gibi olmazsa üzülürsün. İnşallah adetin gelmez de hamişşsindir. :CüvCüv:

Haklısın Nevrosky,İşleri daha oluruna bırakmam lazım.Nasibimde varsa zaten o beni döner dolaşır bulur.Bu gün daha sakinim sanki.:1rolleyes:

geçmiş olsun canım...
migren ağrısı çok zormuş....
allah yardımcın olsun...
canım tedavi hakınızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah...
önce sağlık önemli biliyorsun....

fadikcim
evet canim migde agrisi cok zormus bir bucuk sene once bir gece yarisi cektim bu sanciyi onemsememistim enson agriyi cekene kadar dedimki ben agri neymis bilmiyormusum o neydi oyle
dun gece yeniden basladi bu aksama randevum var insallah sorunsuz gecer
istedigim saglik ALLAH nasip ettiyse zaten zamanla olur hersey
bide migren degil bendeki canim doktor ulserden supelenmisti migdede yara ilac vermisti kullan gecmezse iyi bi arastiririz demisti o ilac iyi gelmisti o zaman

ayy Allahım sen ne verirsen ver herşeyin hayırlısını ver
sağlıcakla sıhatle salih evlatlar nasip et
sen bizi evlatla korktuklarımızla sınama yarabbim
işte bi imtihan yaşananlar ve sonuç
rabbim imtihanımızı kolay eyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Tebrikler
OleeeeeyyyyySüper yaaaaa.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyırıdıt dırıdıt dırıdıt dırıdt Allah analı babalı büyütmeni nasip etsin inşaallah.

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.:Saruboceq:

hoşgeldin canıma.s. evet güzel haber yok:çok üzgünüm:
canım sen ne yaptın....hadi anlat bakalım....

canım ben de buna benzer olayalr çok duydum...
isyan etmenin hiçbir anlamı yok...
allah ne dilemişse o olur...
biz bu yüzden hep hayırlısını istiyoruz....

canım tekrar geçmiş olsun...
dr a gitmekte iyi yapıyorsuna.s
allah yardımcın olsun...

Canım Nevrosky, tedavin hayırlı uğurlu olsun.Allah gönlüne göre versin inşaallah.Telkinlerin için çok teşekkürlera.s.

kızlar bebğimi kaybediyorum düşüyoruyomuşum 5 haftalık bebeğimi..kan testinde değerlerim düşmeye başladı bugün.

kızlar bebğimi kaybediyorum düşüyoruyomuşum 5 haftalık bebeğimi..kan testinde değerlerim düşmeye başladı bugün.
kanaman falan varmı canım sen yinede dikkati ol allahtan ümit kesilmez canım dualrımız seninle canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canzi Allah hepimizi korusun.Amin

evet canım allahım hepimiz için hayırlısını versin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kizlar nasilsiniz??
benden iyilik, geçmise daldim ama daha bitirmedim

bademcim sana bi sorum olacakta geçmis msjlarin birinde transferden once igne vurulun diyosun, eger hersey yolunda giderse haftaya dondurulmuslarla transferim olcak ama bu benim 5. denemem ve hiç igne vurulmadim(yani transferden once) ama transferden 2gun once utrogestan fitillerine basliyorum acaba senin dedigin igneler bu fitellerle aynimiki?? bi bilgin varmi?

[COLOR="Indigo"]canim benim ya ufff cok uznugum keske olsaydi olsun ama hayirlisi buymus ne diyelim

kanamam oldu kızlar bu bebeğimde melek oluyor çok kötüyüm

canim benim dr a gitsene hemen:a015:

hayirlisi olsun canim ya ama neden bu agri benecede dr a git olsun bir dahaki aya olsun sagligin yerinde olsunda

kizlar neoluyor boyle ya allahim arkadaslarima ve melekelerine guc ver

Dur bakalım böyle şeyler oluyor hep.Benim bir sürü arkadaşım bir ay çalışmadılar evde yatarak geçirdiler.Ama şimdi nur topu gibi çocukları oldu.Allah'ın izniyle toparlıycaksın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…