Selam kızlar ben geldimmm.:1hug: Ancak son sayfayı gördüğüm kadarıyla güzel haberler yok sanırım. fisfisfisGeçmişi okuyayım ben biraz en iyisi.
Canım günün geçmeden kendine bu kadar heyecan yapmasaydın keşke. Sonuç istediğin gibi olmazsa üzülürsün. İnşallah adetin gelmez de hamişşsindir. :CüvCüv:
geçmiş olsun canım...
migren ağrısı çok zormuş....
allah yardımcın olsun...
canım tedavi hakınızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah...
önce sağlık önemli biliyorsun....
arkadaşlar ben sağlık ocağında çalışıyorum cuma günü bir tane kadın geldi bebeğiyle birlikte aşı yaptırmak için bizim hemşirelerde tabi bazı bilgiler alıyorlar kadının 10 yıl çocuğu olmamış bu zaman zarfında allaha çok isyan etmiş 2 kerede intahar etmiş sonra tüp bebk denemeya karar vermişler ilkinde tutmamış 2 sinde tutmuş sonra bu bebek 7,5 aylık doğmuş ve doğduktan sonra beyin özürlü olduğu anlaşılmış kadın sonra bebeğini emzirirken kucağına alırken falan kendisini hiç takip etmediğini yanlızca dudaklarını yanağına değdirince annesi olduğunu anladığını farketmiş doktora götürmüş benim çocuğum beni takip etmiyor demiş yok birşey deyip yollamışlar kadını sonra başka bir göz hastanesine götürüyor ve bebğin göçzleri görmüyor şuan bebek 4 aylık ve hem beyin özürlü hem görme özürlü!!!!!! kadın diyorki çok ama çok isyan ettim ve intaharla günaha girdim!!!! yani hiç bir zaman allaha isyan etmemeliyiz ve sabır ederek hayırlısını sağlıklısını vermesi için dua etmeliyiz olmayıncada olsun bundada bir hayır vardır deyip önümüze bakmalıyız allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin vakti zamanı gelince o verir zaten dua edip bekleyelim
Tebriklerkızlar sanırım hamileyim ama çok şaşkınım adet olmuş gibiydim geçen gün yazmıştım belki hatırlarsınız ama sonra durdu şu an çok hastayım ilaç alacaktım almadan bi test yapayım dedim ummadığım bişekilde pozitif çıktı.çok şaşkınım Rabbim sağlıklı ve hayrlı geçirmeyi nasip etsin inşallah..Burada ki herkese de nasip etsin kısa zamanda.
canım çok üzüldüm inan bizde çok inanmıştık ama olsun allahın vardır bir bildiği demeliyiz uygun zaman değilmiş demekki elbet bizlerde birgün annelik duygusunu tadacağız ama allahın uygun gördüğü zaman canım
canım hemen ümitsizliğe kapılma ama biran önce doktoru ara gerekirse git canım dualarımız seninle canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin canıma.s. evet güzel haber yok:çok üzgünüm:Selam kızlar ben geldimmm.:1hug: Ancak son sayfayı gördüğüm kadarıyla güzel haberler yok sanırım. fisfisfisGeçmişi okuyayım ben biraz en iyisi.
canım ben de buna benzer olayalr çok duydum...arkadaşlar ben sağlık ocağında çalışıyorum cuma günü bir tane kadın geldi bebeğiyle birlikte aşı yaptırmak için bizim hemşirelerde tabi bazı bilgiler alıyorlar kadının 10 yıl çocuğu olmamış bu zaman zarfında allaha çok isyan etmiş 2 kerede intahar etmiş sonra tüp bebk denemeya karar vermişler ilkinde tutmamış 2 sinde tutmuş sonra bu bebek 7,5 aylık doğmuş ve doğduktan sonra beyin özürlü olduğu anlaşılmış kadın sonra bebeğini emzirirken kucağına alırken falan kendisini hiç takip etmediğini yanlızca dudaklarını yanağına değdirince annesi olduğunu anladığını farketmiş doktora götürmüş benim çocuğum beni takip etmiyor demiş yok birşey deyip yollamışlar kadını sonra başka bir göz hastanesine götürüyor ve bebğin göçzleri görmüyor şuan bebek 4 aylık ve hem beyin özürlü hem görme özürlü!!!!!! kadın diyorki çok ama çok isyan ettim ve intaharla günaha girdim!!!! yani hiç bir zaman allaha isyan etmemeliyiz ve sabır ederek hayırlısını sağlıklısını vermesi için dua etmeliyiz olmayıncada olsun bundada bir hayır vardır deyip önümüze bakmalıyız allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin vakti zamanı gelince o verir zaten dua edip bekleyelim
canım tekrar geçmiş olsun...fadikcim
evet canim migde agrisi cok zormus bir bucuk sene once bir gece yarisi cektim bu sanciyi onemsememistim enson agriyi cekene kadar dedimki ben agri neymis bilmiyormusum o neydi oyle
dun gece yeniden basladi bu aksama randevum var insallah sorunsuz gecer
istedigim saglik ALLAH nasip ettiyse zaten zamanla olur hersey
bide migren degil bendeki canim doktor ulserden supelenmisti migdede yara ilac vermisti kullan gecmezse iyi bi arastiririz demisti o ilac iyi gelmisti o zaman
kanaman falan varmı canım sen yinede dikkati ol allahtan ümit kesilmez canım dualrımız seninle canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlar bebğimi kaybediyorum düşüyoruyomuşum 5 haftalık bebeğimi..kan testinde değerlerim düşmeye başladı bugün.
Canzi Allah hepimizi korusun.Amin
selam kızlar komşu abladan giriyorum nete ..
malesef güzel haberler getiremedim sizlere..
bhcgkoca bir negatif 2.0..okadar yoruldumki ağlamaya bile gücüm yok
buara internetim yok sanırım haftaya bağlanıcak buara kafa dinlemeye çok ihtiyacım var ..
bursaya anneme gidip biraz kafa dağıtmalıyım ..
hepinizi çok özlüycem beni unutmayın olur mu ..
kanamam oldu kızlar bu bebeğimde melek oluyor çok kötüyüm
kizlar merhaba
benim bu ay adetim gecikmisti test yaptim negatif cikti duphastona basladim dun gece lekelenmem oldu ilacin 5. gunuydu dedim hastalanirsam belki asilamaya baslaya bilirim
ama gece migde agrisi basladi agridan uyuyamadim 1.5 yil once gene vardi dr ilac vermisti gecmisti gene basladi doktordan randevuyu aldik bu aksam gidiyorum onun icin ilac verirse bebek tedavisi icin yapacagimiz varsa bile yapamiycaz
herseyin hayirlisi sagligimiz yerinde olsun ilk once insallah bebis tedavisinede saglikla en kisa zamanda basliyabilirim
kızlar bebğimi kaybediyorum düşüyoruyomuşum 5 haftalık bebeğimi..kan testinde değerlerim düşmeye başladı bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?