Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Fitiller de progersteron hormonu...Bana yumurta toplama işleminden hemen sonra jel vermişlerdi..Yani o da progetseron içeren jel...Ama transferimin 8 . günü kanama oldu buna rağmen idrar testi ve kan testi pozitif çıkıyordu..dr um günde 2 kez progestron iğne önerdi..prognex mi ne adı şu an aklımda değil..Bu iğneyi olunca kanamam azaldı..sonra her adet gününe denk gelen günlerde kanamam oluyordu..o zamanlarda da bu iğneyi dozu arttırararak kullanıyorduk...Jele de devam ediyordum ama iğne daha çabuk kana karıştığı için daha çabuk etki ediyor...

kızlar noluyoo böyle neden hepimiz ilk bebeklerimizi kaybediyoruz tamam ilk gebelikte düşük ihtimali çok yüksekmiş ama anlamıyorum hatta doktolar bile anlam veremiyo bu kadar çok olmasına yediğimizden midir içtiğimiz denmi stres mi böyle yapıyo noluyoo içim acıyo valla duydukça :1no2: :1no2:senağlama senağlama XVYZ ama her kanama düşükle sonuçlanmıyo tatlım dikkat et sen yinede

selam kızlar gecmişi okumaktan daha yenı bitirebildim sadece bir gün girmedım siteye maşllallahınnız var haa

sabırsızım cnım cok üzüldüm çok iyi haber beklıodum senden gönlüm pozitifini görmenden yanaydı ama neyapalım nasip deilmiş bitanem zamanını beklee sabır edelim elbet bi gün kavuşcaz mucizelerimize...:Saruboceq::teselli:

yagmurum canım arkadasım sok oldum senı haberini okuyunca senağlamaewdede deildim msn ye de giremedim of canım ya inş mucizen bırakmıcak senı annesi merak etme hiç bişiy olmucak canım :Saruboceq::teselli:ewde yat hiç kalkma sürekli ewde ol işi mişi düşünme bırak artık seı cok merak edıorum ne oldu neden kanaman oldu bitanem yaa cabuk gel güzel haberlerle inşş..
:Saruboceq::Saruboceq:
nevrom cnm inş sende güzel haberle dönmüşündür hastaneden...:1rolleyes:

xvyz canım inş düşmez bebegin of allahım neoluo bizi sınıomusum yarabbim inşş bırakmaz senıcanım ya daha dün sevindik bugunde üzülcezmiisenağlamasenağlama

yağmurcan ve xvyz kızlar hemen panik yapmayın yahuu benim ilk 3 ay kanamam olmuştuu ve hergün lekelenmem vardı... dr size progesteron takviyesi yapmadımı ???

kızlar ya hakkatten neler oluyo ya.

allahım arkadaşlarımızın melekleri sana emanet sen haklarında hayırlısını ver yarabbim. onların meleklerini bağışla ne olursun onlar kolay kavuşmadılar meleklerine sana sığınırız rabbim:Saruboceq:

allahım ne olur kötü haber gelmesin

kızlar ya hakkatten neler oluyo ya.

allahım arkadaşlarımızın melekleri sana emanet sen haklarında hayırlısını ver yarabbim. onların meleklerini bağışla ne olursun onlar kolay kavuşmadılar meleklerine sana sığınırız rabbim:Saruboceq:

Yağmurcn ne olur üzülme, kanaman düşükle sonuçlanmaz belki. İnşallah bi terslik olmaz da bebeğin seninle kalır.

sagol fadigim

asicim canim ulser diye supeleniyorum gecicek insallah sabahin 6 sina kadar uyuyamadimsanki birsey icten migdemi kemiriyo onceki doktor ulsere benziyor demisti

xvyz canim ne diyecegimi bilemiyorum icimden bir mucize olsun istiyorum

sabırsız canım senden bu ay çok ümitliydik ama olmamış çok üzgünüm canım.
Allahım tez zamanda sana meleğini göndersin.
Seni çok özliycez.Kendine iyi bak.
Arayı fazla uzatma bizi merakta bırakma olur mu?

sabırsızımm canımmm Rabbim hakınnda hayırlısını versinn olduyla olacağın önüne geçilmiyor malesef o yüzden ne desekk faydasızz ((

xvyz inşallah düşmez seninde bebeğin. Bu haberler bizleride çok umutsuzluğa düşürüyor.Allahım sen onlara yardım et.

xvyz canım Allah yardımcın olsun
inşallah kaybetmezsin bebeğini dualarımız seninle ve yağmurla tabiki
Allahın izniyle ikinizde atlatıcaksınız bu günleri
bebişleriniz bırakmıycak sizi

evet canım doğru söylüyorsun canım allah hayırlısını versin hiç bir zaman çocuğum olmuyor diye isyan etmedim etmemde verende allah alanda allah zaten böyle şeyleri cahil allah korkusu olmayan insanlar yapar ve mutlak alırlar mukafatlarını yinede allah yardımcısı olsun sabırlık versin kendineklava:benim eltimde zamanında köyde kadının birinin hamile olduğunu duymuştuk onun tepkisini hala unutamam elin kötü karılarının çocuğu oluyor benim neyim eksik deyim bir tencere yemeği salonun ortasına fırlatmıştı tabi ortalık 56 olmuştu sonra ortalığı biz temizledik oda ağlamakla meşgul oldu dengesizkafamçokkarıştıhalbuki kadın kötü değil sadece çelimsiz zayıf falan yani ona göre kötü oluyor...geçenlerde kendininde çocuğu oldu tüpbebek doğumun ertesi günü eşiyle birbirlerini yemişlerbüyük kavga etmişler kaynım çocukta yok gözümde sende topla eşyaları git artık dayanacak gücüm kalmadı hamile olduğundan beri burnumdan getirdin sevincimi hiç yaşatmadın tiksindirdin beni herşeyden demiş kaynanam görümcem olmasa yemin edip gönderecekmişti:tomato:eeeeeee kendi kimseyi beyenmiyordu her hamiş haberinde nasıl ağlayıp depresyon olayları yapıyordu işte herşeyi allah görüyor çocuk oldu mutsuzlar hiç kimse bebiş için sevinememiş bile bakalım sonu ne olacak böyle giderse görümcem kaynım gönderecekmiş hiçbirşey umrunda değil gözünde çocukta yok artık diyor 13 yıl çocuk diye beklediler oldu neler yapıyorlar olan zavallı bebişe olacak:ecrin_bebek:aman ben bebek diye tutturmuyorum kocamla mutlu mesut yaşayım yeter:Saruboceq:allah eşlerimizle aramızı her daim mutlu huzurlu kılsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sabah kanamam oldu baya o yüzden gittim dr.a sonra test istedi tekrar..

canım düşersede üzülme lütfen vucudumuz o kadar akıllı ki sağlıklı olmayan her gebeliği fazla ilerlemeden sonlandirabiliyor buna sevinmeliyiz bence ama inşallah seninki sağlıklıdır inşallah düşmez canım dua edip beklemekten başka çaremiz yok canım hakkında hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq::Saruboceq:

canim benim çok sevindim simdi sira geldi sana tutunmaya insallah yuzun guler canim

ne desek bos arkadasim ama allahtan umit kesilmez, ve ne zaman ne olacagini bilemeyiz, isyan etmeyelim rabbim bize bol bol sabir versin, bursadan donusunde insallah moral depolamis olarak donersin

kanamam oldu kızlar bu bebeğimde melek oluyor çok kötüyüm

yagmurcum stres yapma daha onceki hamileligini dusun rahat olmaya çalis canim, doktorunu ara ve bol bol dinlen ve tabii bizide habersiz birakma canim,

slm, aslinda brt ablamiz sana cvp yazmis ama bende paylasmak istedim, ben ilk denememi uzun protokol olarak yaptim ve burun fisfisiyla basladim(turkiyede igne kullaniliyo) bunu bir aydan fazla kullandim daha sonra puregon ignelerine basladim, catlatma ignesi olrakta pregnyl kullanmdim, tedaviye baslamamla yumurta toplama islemi nerdeyse iki ayi bulmustu. daha sonra kisa protokol denemem oldu dogum kontrol hapiyla basladi, ve tamamini kullanmadan birakmistim sonra puregon ve pregnyl ignesi(yine burun fisifisini kullanmistim ama çok daha az)bu tedavim çok kisaydi 3haftada hersey oldu bitti.
artik bunlara gore sen karar ver kisami uzunmu protokol)

kızlar bebğimi kaybediyorum düşüyoruyomuşum 5 haftalık bebeğimi..kan testinde değerlerim düşmeye başladı bugün.

canim benim yat dinlen, dusunmemeye çalis allahtan umit kesilmez ama bunuda unutma allahtan gelen bisey yapacak yok verende alanda o!!

amin canim

nevrocum senin tedavin nasil gidiyor?
bendede en son uygulanan kisa protokldu ve 20'ye yakin yumostan 14tane embriyo elde edildi.12tanesi dondurulmustu.
belki seninde yumoslar çok olur kim bilir,

minoş geçmiş olsun canım ya benim annemdede ülser var hatta oda ağrıları arttı diye adanay özel bir hastaneye gitti az önce konuştum dr kötü birşey yok demiş benim annemde şeker var kalp var yok yok bu ağrıların hem sinir stres üzüntü hemde diğer kullandığın ilaçlar yapıyor demiş bizde korkmuştuk ama çok şükür iyi sayılır canım herşeyin tedavisi var sadece ölümün yok ağır bir sözmü oldu ne :uhm:yani diyeceğim oki inşalllah düzgün bir tedaviyle inşallah en kısa zamanda iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…