slm kizlar nasilsiniz??
benden iyilik, geçmise daldim ama daha bitirmedim
bademcim sana bi sorum olacakta geçmis msjlarin birinde transferden once igne vurulun diyosun, eger hersey yolunda giderse haftaya dondurulmuslarla transferim olcak ama bu benim 5. denemem ve hiç igne vurulmadim(yani transferden once) ama transferden 2gun once utrogestan fitillerine basliyorum acaba senin dedigin igneler bu fitellerle aynimiki?? bi bilgin varmi?
selam kızlar komşu abladan giriyorum nete ..
malesef güzel haberler getiremedim sizlere..
bhcgkoca bir negatif 2.0..okadar yoruldumki ağlamaya bile gücüm yok
buara internetim yok sanırım haftaya bağlanıcak buara kafa dinlemeye çok ihtiyacım var ..
bursaya anneme gidip biraz kafa dağıtmalıyım ..
hepinizi çok özlüycem beni unutmayın olur mu ..
evet canım doğru söylüyorsun canım allah hayırlısını versin hiç bir zaman çocuğum olmuyor diye isyan etmedim etmemde verende allah alanda allah zaten böyle şeyleri cahil allah korkusu olmayan insanlar yapar ve mutlak alırlar mukafatlarını yinede allah yardımcısı olsun sabırlık versin kendinearkadaşlar ben sağlık ocağında çalışıyorum cuma günü bir tane kadın geldi bebeğiyle birlikte aşı yaptırmak için bizim hemşirelerde tabi bazı bilgiler alıyorlar kadının 10 yıl çocuğu olmamış bu zaman zarfında allaha çok isyan etmiş 2 kerede intahar etmiş sonra tüp bebk denemeya karar vermişler ilkinde tutmamış 2 sinde tutmuş sonra bu bebek 7,5 aylık doğmuş ve doğduktan sonra beyin özürlü olduğu anlaşılmış kadın sonra bebeğini emzirirken kucağına alırken falan kendisini hiç takip etmediğini yanlızca dudaklarını yanağına değdirince annesi olduğunu anladığını farketmiş doktora götürmüş benim çocuğum beni takip etmiyor demiş yok birşey deyip yollamışlar kadını sonra başka bir göz hastanesine götürüyor ve bebğin göçzleri görmüyor şuan bebek 4 aylık ve hem beyin özürlü hem görme özürlü!!!!!! kadın diyorki çok ama çok isyan ettim ve intaharla günaha girdim!!!! yani hiç bir zaman allaha isyan etmemeliyiz ve sabır ederek hayırlısını sağlıklısını vermesi için dua etmeliyiz olmayıncada olsun bundada bir hayır vardır deyip önümüze bakmalıyız allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin vakti zamanı gelince o verir zaten dua edip bekleyelim
sabah kanamam oldu baya o yüzden gittim dr.a sonra test istedi tekrar..
teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey :sm_cool:
ne desek bos arkadasim ama allahtan umit kesilmez, ve ne zaman ne olacagini bilemeyiz, isyan etmeyelim rabbim bize bol bol sabir versin, bursadan donusunde insallah moral depolamis olarak donersinselam kızlar komşu abladan giriyorum nete ..
malesef güzel haberler getiremedim sizlere..
bhcgkoca bir negatif 2.0..okadar yoruldumki ağlamaya bile gücüm yok
buara internetim yok sanırım haftaya bağlanıcak buara kafa dinlemeye çok ihtiyacım var ..
bursaya anneme gidip biraz kafa dağıtmalıyım ..
hepinizi çok özlüycem beni unutmayın olur mu ..
kanamam oldu kızlar bu bebeğimde melek oluyor çok kötüyüm
arkadaşlaaaaaarrrr
bir şey sorcam sizlere.ben 2 defa tüp bebek yaptırdım ve her ikisinde de doğum kontrol hapıyla başlayan,pregonla devam eden en son gonal f kullandığım bi protokol izledim.merak ettiğim şeyse bu uzun protokol mi kısa protokol mü?birde kısa olan kime uygulanıyo uzun olan kime uygulanıyor.bilen varsa ve cvplarsa sevinirimCADIARZU:uhm:
kızlar bebğimi kaybediyorum düşüyoruyomuşum 5 haftalık bebeğimi..kan testinde değerlerim düşmeye başladı bugün.
Fitiller de progersteron hormonu...Bana yumurta toplama işleminden hemen sonra jel vermişlerdi..Yani o da progetseron içeren jel...Ama transferimin 8 . günü kanama oldu buna rağmen idrar testi ve kan testi pozitif çıkıyordu..dr um günde 2 kez progestron iğne önerdi..prognex mi ne adı şu an aklımda değil..Bu iğneyi olunca kanamam azaldı..sonra her adet gününe denk gelen günlerde kanamam oluyordu..o zamanlarda da bu iğneyi dozu arttırararak kullanıyorduk...Jele de devam ediyordum ama iğne daha çabuk kana karıştığı için daha çabuk etki ediyor...
çok sagol birde dun gece okudum donurulmus transferinde sonra 2. 5. 8. gunlerde pregnyl veya ovitrelle vuruluyormus bu sefer isteyecem tabii doktor uygun gorurse!!
kızlar ya hakkatten neler oluyo ya.
allahım arkadaşlarımızın melekleri sana emanet sen haklarında hayırlısını ver yarabbim. onların meleklerini bağışla ne olursun onlar kolay kavuşmadılar meleklerine sana sığınırız rabbim:Saruboceq:
kızlar bebğimi kaybediyorum düşüyoruyomuşum 5 haftalık bebeğimi..kan testinde değerlerim düşmeye başladı bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?