sağol canımmm amin cümlemizin inş...nesrin savaş albümlerin çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin canım arkadaşım
kızlar mrb kalp atıslarını duydum fasulyemin buyumus yaramaz ama kalkmak yok yatmaya devam dedi bi 10-15 gun daha yatıcaz bakalım
kızlar mrb kalp atıslarını duydum fasulyemin buyumus yaramaz ama kalkmak yok yatmaya devam dedi bi 10-15 gun daha yatıcaz bakalım
Çok tesekkür ederim Nevo cum.İnsallah yaklasmısımdır.Rabbim den sadece hakkımızda hayırlısını istiyorum.Zorumuzu kolaya cevirsin insallah.İstanbulda hersey iyi giderse yaklasık 25 gün kalıcaz.Umarım sonunda Bebeğimle dönerim Mersine :CüvCüv:
saol canım az öncesine kadar iyiydim falkat şimdi....neyse...umarım sende hersey yolundadır
oh be:teytey: bugün duyduğum en güzel haber....kızlar mrb kalp atıslarını duydum fasulyemin buyumus yaramaz ama kalkmak yok yatmaya devam dedi bi 10-15 gun daha yatıcaz bakalım
saol canım az öncesine kadar iyiydim falkat şimdi....neyse...umarım sende hersey yolundadır
canım balsurat sana birşey yazdım ama cvbnı alamadım yazarsan sevinirim arkadaşım
kızlar merhaba vallahi o kadar hızlı ilerliyorki bu topik hızınıza yetişemiyorum arada girip kontrol ediyorum neler olmuş diye ama çok istikrarlı değil.ben yarın yumurta toplama işlemi için gidiyorum gelişmeleri yazarım size.umarım güzel haberler veririm sizlere umut olcak.çünkü ben hep sizler sayesinde umutlu oldum tanımasam da sizleri çok seviyorum..sık sık yazamadığım için affedin beni lütfen...
kızlar merhaba vallahi o kadar hızlı ilerliyorki bu topik hızınıza yetişemiyorum arada girip kontrol ediyorum neler olmuş diye ama çok istikrarlı değil.ben yarın yumurta toplama işlemi için gidiyorum gelişmeleri yazarım size.umarım güzel haberler veririm sizlere umut olcak.çünkü ben hep sizler sayesinde umutlu oldum tanımasam da sizleri çok seviyorum..sık sık yazamadığım için affedin beni lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?