Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız tüliny nbr canım demin seni içimden gecirdim bu kız nerde kaldı dedim sen geldin kalbim vallahi temizmiş zaten temizde

kızlar mrb kalp atıslarını duydum fasulyemin buyumus yaramaz ama kalkmak yok yatmaya devam dedi bi 10-15 gun daha yatıcaz bakalım

hihoyyytncinar canım hadi gözünaydınnn .Allaha emnaett oll.Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsinn :Saruboceq:hihoyyyt

İnşallah canım. Allah gönlümüzden geçeni verir inşallah. :Saruboceq: :CüvCüv:

kızlar mrb kalp atıslarını duydum fasulyemin buyumus yaramaz ama kalkmak yok yatmaya devam dedi bi 10-15 gun daha yatıcaz bakalım

canım çok sevindim adına inş hep böyle devam eder.
kızlar bu arada bu gün kimseden duymadım sloganımızı hayden durmayalım
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt her şey çocuk için hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım balsurat sana birşey yazdım ama cvbnı alamadım yazarsan sevinirim arkadaşım

canım çok sevindim kalp atışlarını duymana rabbim sorunsuz bir hamilelik geçirip kucağına almayıda nasip etsin :CüvCüv:

kızlar merhaba vallahi o kadar hızlı ilerliyorki bu topik hızınıza yetişemiyorum arada girip kontrol ediyorum neler olmuş diye ama çok istikrarlı değil.ben yarın yumurta toplama işlemi için gidiyorum gelişmeleri yazarım size.umarım güzel haberler veririm sizlere umut olcak.çünkü ben hep sizler sayesinde umutlu oldum tanımasam da sizleri çok seviyorum..sık sık yazamadığım için affedin beni lütfen...

oh be:teytey: bugün duyduğum en güzel haber....
maşallah

saol canım az öncesine kadar iyiydim falkat şimdi....neyse...umarım sende hersey yolundadır

merhaba canım hayırdır:uhm:

kızalr ben anneme gidiyorum
kendinize iyi bakın....
sonra görüşürüz....
hemen acil çıkıyorum...
annem çağıralı çok oldu buraya takıldım geç kaldım...

iyiyiim eminecim.. ben hep buralardayım.. delikafadulden sen nasılsın yerimseniben

ncınar Allah tamamına erdirsin canım.. yat dinlen kalkma.. hadi çabuk ..

Yağmurcn ve xvyz den hala bir haber yok galiba...........:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Canım yarın herşey yolunda gider inşallah. Yumoşların güzelce toplanır. Sağlıklıdırlar inşallah. Sağlıkla döllenirler , bölünürler. Dualarımız seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inş canım hadi bakalım yeni umudumuz sen ol inş dualarımız seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım süpeeeerrrrrrr:teytey:doktorun sözünü dinle canım kalkmadan yat dinlen bebişini sağlıcakla kucağına aa.s.a.s.:teytey:lırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…