Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet söylemedik söyleyince aklıma yağmur geliyo ondanda haber yok çatlayacam meraktan ben ya. telefonu olanda mı yok hiç.

ama diyeyim bende belki uğurlu gelir

hihoyyythihoyyythihoyyyt her şey çocuk için :dance::dance::dance:

kızlar mrb kalp atıslarını duydum fasulyemin buyumus yaramaz ama kalkmak yok yatmaya devam dedi bi 10-15 gun daha yatıcaz bakalım

:sm_cool: :sm_cool: Canım çoooook sevindimmmm. :teytey: :teytey: Artık dinleneceksin annesi. Bebişimiz için. :ecrin_bebek: Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım inşallahhh. :Saruboceq:

nevrosky canım nbr nasılsınsın ne zamandfır görüşemedik tedavin nasıl iyimi inşallah iyidir

nehir hayırlı haberlerle dön inş.. o alınan yumoşlar geri geldiğinde de çok çalışırlar inş..

Hayırdır ne oldu kötü bişey yoktur inşallah
valla bende bi değişiklik yok hala beklemedeyim:teselli:

aşılama yaptıracaktık buay fakat aşılama bölümündeki hocaya spermiyogramını yazdım eşimin.doktor morfoloji %1 aşılama zor tüp bebklede %50 şans diyince heyecanım gitti umutsuzluğa kapıldım zaten çok umudumda yoktu

ncınar canıııımm inan çok sevindim senin adına bitanem hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah fasulyeni, yat dinlen annesi onuda yorma, kendinide, öpüyorum canım...
kızlar ben çıkıyorum eve gitcem, yaa yağmurcandan ve xvyz den hayırlı haberler gelir inşallah akşama arada kaçamak yapar girmeye çalışırım beni özleyin emi canlarımmmmm herkese iyi akşamlar öpüyorum kocaman kocaman hepinizi byyyy

nevrosky canım nbr nasılsınsın ne zamandfır görüşemedik tedavin nasıl iyimi inşallah iyidir

İyiyim canım çok şükür. :1hug: :asigim: Sen nasılsın? Benim tedavi güzel gidiyor. Allahım işlerimi rast getiriyor. Hakkımda hayırlısını da verecektir. Sen de dilerim bu ay yumurta takibiyle hemencik hamiş kalırsın. :teytey:

Hemen umutsuzluğa kapılma sizin doktor yüzde kaç şans vermişti zaten biliyosun aşılamalarda pek fazla şans olmuyo ne yazıkki benimde hiç aşılama şansım olmadı direk tüp bebek dediler hep bize onuda denedik ama ne yazıkki oda olmadı kısmet değilmiş bekliyorum hala inşallah bebişim gelip beni bulur diye

hoşgeldin canım... bende elazığlıyım... benim memleketimdesin :1hug::1hug:
canım hemen moral bozmak yok.bende yazmıştım eşimin spermiogram değerlerini ve bana da aynısını dedi. hatta tüp bebekte düşük direk mikroenjeksiyon dedi. benim eşimde sperm sayısı 21milyon, ileri hareket yok, morfoloji %1 ve eşimde ilerlermiş varikosel var...Rabbim yardımcımız olsun. Eğer böyle moral bozarsak olmaz... güçlü olmalıyız...

bende izmirliyim ama eşimin işi gereği burdayız.elazığlısın ha.elazığ güzel ama soguk yahusırnaşık şey
haklısın ama eşime belli etmicem züntümü diye içime ata ata hasta oldum çok zor ya...bazen diyorum keşke bende olsaydı problem ozaman bu kadar içime atmak zorunda kalmazdım hayırlısı bakalım.ne zaman uygun görürse rabbim ozaman alcaz bebşleri kucagımıza:1hug:

n cınar canım gözün aydın yat dinlen hıc kalkma sakın bak kalp atışınıda duydun çok şükr sen benım en büyük umudumsun bılıomuusn cunku sorunumuz aynı inş bende hamile kalcam bıgün..hihoyyyt

kızlar bılıomusunuz buay aglamadım hiç üzülmedımde ama cok agrım oldu:çok üzgünüm: 2 haftadır hergün adet olcak gıbıydım sonunda oldum neden böle oldu bılmıorum :uhm:ama dün karnım agrıdı gece dedim sabaha olurum çünkü belım agrıo kasıgımda agrımaya baslayınca gelıo sabahmahvetti agrı benı cok agrılı adet oluom ben ya nıe acabaa sızde ölemı oluonuz ilaç içince rahat edıom bıraz..:1no2:benneyaptımki

sevgi cnm bizmde morfolojı%0 şimdi bişiler yapıoz kürler felan ayın 16sında ssperm analızı vercek eşim bakalım düzelme varmı benım umudum var herzamnkı gibi düşünmüorum tüp bebegı felan getirmiıom aklımaa inşş gerek kalmaz yaa zaten bende darlık var rahımde muayene bile zor oluom düşünemıom artık bu tedavılerde ne olurumm:1no2::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…