canım çok sevindim adına inş hep böyle devam eder.
kızlar bu arada bu gün kimseden duymadım sloganımızı hayden durmayalım
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt her şey çocuk için hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızlar mrb kalp atıslarını duydum fasulyemin buyumus yaramaz ama kalkmak yok yatmaya devam dedi bi 10-15 gun daha yatıcaz bakalım
Yağmurcn ve xvyz den hala bir haber yok galiba...........:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kızlar mrb kalp atıslarını duydum fasulyemin buyumus yaramaz ama kalkmak yok yatmaya devam dedi bi 10-15 gun daha yatıcaz bakalım
:uhm::uhm::uhm:Canım msj cevap yazdım kaçırmışsınn sanırım.Bak bu linkte
http://www.kadinlarkulubu.com/5551796-mesaj49156.html
Hayırdır ne oldu kötü bişey yoktur inşallah
valla bende bi değişiklik yok hala beklemedeyim:teselli:
nevrosky canım nbr nasılsınsın ne zamandfır görüşemedik tedavin nasıl iyimi inşallah iyidir
kızlar mrb kalp atıslarını duydum fasulyemin buyumus yaramaz ama kalkmak yok yatmaya devam dedi bi 10-15 gun daha yatıcaz bakalım[/QUOTE
oh maaşallah annesi uyusun bebiş büyüsün
aşılama yaptıracaktık buay fakat aşılama bölümündeki hocaya spermiyogramını yazdım eşimin.doktor morfoloji %1 aşılama zor tüp bebklede %50 şans diyince heyecanım gitti umutsuzluğa kapıldım zaten çok umudumda yoktu
aşılama yaptıracaktık buay fakat aşılama bölümündeki hocaya spermiyogramını yazdım eşimin.doktor morfoloji %1 aşılama zor tüp bebklede %50 şans diyince heyecanım gitti umutsuzluğa kapıldım zaten çok umudumda yoktu
Hemen umutsuzluğa kapılma sizin doktor yüzde kaç şans vermişti zaten biliyosun aşılamalarda pek fazla şans olmuyo ne yazıkki benimde hiç aşılama şansım olmadı direk tüp bebek dediler hep bize onuda denedik ama ne yazıkki oda olmadı kısmet değilmiş bekliyorum hala inşallah bebişim gelip beni bulur diye[/QU
bizim doktorda pek umutlu değildi daha çok yenievli ve küçüksünüz tüp bebek için erken aşılama deneyin dedi..aşılamayla oyalanın bikaç kez deneyin dedi.ama açıkcası tüp bebkle bile olmazmış gibi gelio hiç umudum yok.hakkımızda hayırlısı canım bizim bebişler çok nazlı canım:1hug:umarım enyakın zamanda hamile kalırsın hemde üçüzleredelikafadulden
sizin sorun tam olarak ne canım?...
hoşgeldin canım... bende elazığlıyım... benim memleketimdesin :1hug::1hug:
canım hemen moral bozmak yok.bende yazmıştım eşimin spermiogram değerlerini ve bana da aynısını dedi. hatta tüp bebekte düşük direk mikroenjeksiyon dedi. benim eşimde sperm sayısı 21milyon, ileri hareket yok, morfoloji %1 ve eşimde ilerlermiş varikosel var...Rabbim yardımcımız olsun. Eğer böyle moral bozarsak olmaz... güçlü olmalıyız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?