bende izmirliyim ama eşimin işi gereği burdayız.elazığlısın ha.elazığ güzel ama soguk yahusırnaşık şey
haklısın ama eşime belli etmicem züntümü diye içime ata ata hasta oldum çok zor ya...bazen diyorum keşke bende olsaydı problem ozaman bu kadar içime atmak zorunda kalmazdım hayırlısı bakalım.ne zaman uygun görürse rabbim ozaman alcaz bebşleri kucagımıza:1hug:
kizlar simdi doktordan geldim ve ignelere basladik insallah hayirlisi olur
n cınar canım gözün aydınyat dinlen hıc kalkma sakın bak kalp atışınıda duydun çok şükr sen benım en büyük umudumsun bılıomuusn cunku sorunumuz aynı inş bende hamile kalcam bıgün..hihoyyyt
kızlar bılıomusunuz buay aglamadım hiç üzülmedımde ama cok agrım oldu:çok üzgünüm: 2 haftadır hergün adet olcak gıbıydım sonunda oldum neden böle oldu bılmıorum :uhm:ama dün karnım agrıdı gece dedim sabaha olurum çünkü belım agrıo kasıgımda agrımaya baslayınca gelıo sabahmahvetti agrı benı cok agrılı adet oluom ben ya nıe acabaa sızde ölemı oluonuz ilaç içince rahat edıom bıraz..:1no2:benneyaptımki
sevgi cnm bizmde morfolojı%0 şimdi bişiler yapıoz kürler felan ayın 16sında ssperm analızı vercek eşim bakalım düzelme varmı benım umudum var herzamnkı gibi düşünmüorum tüp bebegı felan getirmiıom aklımaa inşş gerek kalmaz yaa zaten bende darlık var rahımde muayene bile zor oluom düşünemıom artık bu tedavılerde ne olurumm:1no2::çok üzgünüm:
Canım hayırlı olsunnnnn. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Senin de kısa protokol di mi? :içelim:
canım ben hiç görmedim elazığı... ama gidicem inşallah...sırf memleketimi tanımak için elazığlı bir roman yazarı var onun kitaplarını okuyorumsırnaşık şey
bu arada bence problem bende olsaydı deme çünkü bizim hastanedeki istatistiklerde ençok tüp bebek tutma şansı erkek infertilitesi olarak koyulmuş.yani erkek kaynaklı problemler daha başarılı sonuçlar veriyor... Rabbim ne eylerse güzel eyler. o yüzden sende bu kadar kendini yıpratma eşinin değerleri kürlerle ilaçlarla düzelir belki ama senin psikolojin çok daha önemli... o yüzden güçlü olmaya ve birşeyleri de dışarı yansıtmaya bakacaksın... bu zor günlerde sana en yakın detsek eşinden gelmeli canım... kafa şişirmedim umarım...
ben iyiki problem bende çıkmadı diye seviniyorum çünkü daha sebebini bilmiyorken kayınvalidem hep benden şüpheleniyordu,imalı laflar söylüyordu problem bendeymiş gibi, ama oğlunda olduğunu duyunca artık bana birtek laf dahi edemiyor.
kizlar simdi doktordan geldim ve ignelere basladik insallah hayirlisi olur
bende duymuştum erkek infertilitesinde tutma oranı daha fazlaymış...açıkcası kürlerden bitek keciboynuzunu uyguladık bakalım sonuc ne olacak.eşim saolsun büyük destekçim ama üzüntümü ona belli etmemeye çalışıyorum üzülüyo yoksa....umarım isteyen herkes bebişine kavusur enyakın zamanda...
Benim eşimde üzülüyor ama bana belli etmiyor.bende umursamıyormuş gibi davranıyorum... hayırlısı olsun hakkımızda... elazığın neresinde kalıyorsun sen ilçe olarak merkez mi?:1rolleyes:
Hadiyinn kızlarrr DJ Balkafa geçtiii ses sistemi hazırrr ...CD Playerda devrede ...Kulaklığımı takıyorum ve başlıyoruzzzTakılınn hayatı yaşayınnn evett müzikkkk hadiyinnn hopaaasositosositosositosositosositososito
Hadiyinn kızlarrr DJ Balkafa geçtiii ses sistemi hazırrr ...CD Playerda devrede ...Kulaklığımı takıyorum ve başlıyoruzzzTakılınn hayatı yaşayınnn evett müzikkkk hadiyinnn hopaaasositosositosositosositosositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?