Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ben hiç görmedim elazığı... ama gidicem inşallah...sırf memleketimi tanımak için elazığlı bir roman yazarı var onun kitaplarını okuyorumsırnaşık şey

bu arada bence problem bende olsaydı deme çünkü bizim hastanedeki istatistiklerde ençok tüp bebek tutma şansı erkek infertilitesi olarak koyulmuş.yani erkek kaynaklı problemler daha başarılı sonuçlar veriyor... Rabbim ne eylerse güzel eyler. o yüzden sende bu kadar kendini yıpratma eşinin değerleri kürlerle ilaçlarla düzelir belki ama senin psikolojin çok daha önemli... o yüzden güçlü olmaya ve birşeyleri de dışarı yansıtmaya bakacaksın... bu zor günlerde sana en yakın detsek eşinden gelmeli canım... kafa şişirmedim umarım...

Sevgii Canım sitedeki o doktor banada aşılama ile %6 şans verdi ama ben yinede orhan beyin dediğine güveniyorum.O da tüp bebek doktoru sonuçta.Sen hemen moralini bozma doğal yoldan bile olabilir.

canım benim dogru söylüyon bende bazen çok karamsar oluyom bazen umutlu...sadece hayırlısını istiyorum hayırsız olacaksa hiç olmasın...insallah gerek kalmaz canım ve enyakın zamanda hemilelik haberini alırız.allah hepimizin yardımcısı olsunnn

ben iyiki problem bende çıkmadı diye seviniyorum çünkü daha sebebini bilmiyorken kayınvalidem hep benden şüpheleniyordu,imalı laflar söylüyordu problem bendeymiş gibi, ama oğlunda olduğunu duyunca artık bana birtek laf dahi edemiyor.

bende duymuştum erkek infertilitesinde tutma oranı daha fazlaymış...açıkcası kürlerden bitek keciboynuzunu uyguladık bakalım sonuc ne olacak.eşim saolsun büyük destekçim ama üzüntümü ona belli etmemeye çalışıyorum üzülüyo yoksa....umarım isteyen herkes bebişine kavusur enyakın zamanda...

haklısın aynı şey bizdede vardı laf dokundurmalar doktora git demeler...hepsi kesildii şimdi

Benim eşimde üzülüyor ama bana belli etmiyor.bende umursamıyormuş gibi davranıyorum... hayırlısı olsun hakkımızda... elazığın neresinde kalıyorsun sen ilçe olarak merkez mi?:1rolleyes:

neyse arkadaslar simdi eşim gelir yemek yapmadım daha:asigim:kendinize çok ii bakın görüşürüz............kaydirigubbakcemile2

Benim eşimde üzülüyor ama bana belli etmiyor.bende umursamıyormuş gibi davranıyorum... hayırlısı olsun hakkımızda... elazığın neresinde kalıyorsun sen ilçe olarak merkez mi?:1rolleyes:

sizin daha çok yeni bizimde 1.5 yıl oldu.biz merkezdeyiz canımm

merhaba kizlar nasilsiniz???
benden iyilik hemen bi geçmise gideyim bakalim neler olmus insallah guzel haberler vardir

Hadiyinn kızlarrr DJ Balkafa geçtiii ses sistemi hazırrr ...CD Playerda devrede ...Kulaklığımı takıyorum ve başlıyoruzzzTakılınn hayatı yaşayınnn evett müzikkkk hadiyinnn hopaaasositosositosositosositosositososito

allah senı ne etmıeee ordakı senmısın şapkasıda var heheeee gelıom actımmmm:roflol::roflol::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

anlayacağımız dilden olsun şarkılar bacım delikafadulden fazla yabancıya gerenk yok .. kolbastı tak bi tane.. delikafadulden hihoyyyt sositososito sositososito :sm_cool: :sm_cool:

allah senin iyiliğini versin emiiiiiiii

tamam bende varım başlıyorum:dance::dance:sositosositosositososito:sm_cool::sm_cool:

sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

HAYDİ KIZLAR SİZDE HEP BERABER HOP HOP HOPPhihoyyythihoyyyt

:dance::dance::dance:sositosositosositososito

Kızlar merhaba, 1 aydır biz de aynı sorunlarla uğraşıyoruz.ben 31 eşim 33 yaşında. Problemimiz; morfoloji %0 ve ileri hareket 0.
İlk öğrendiğimiz günden beri yaklasık 20 gündür, bu siteden takip ettiğim kürleri ve bitkisel destekleri ,vitaminleri kullandık 15 gün sonra test yaptırdıgımızda morfoloji % 1 ,ileri hareket yine sıfır, ama yavaş ileri hareket %100 çıktı.bence kullandığımız şeyler faydalı oldu diye düşünüyorum.Bu arada eşimde çift taraflı varikosel var ve ürolog ameliyat olması gerektiğini söyledi.Düzelme şansı %40 mış.Kadın dogumcum ,varıkosel amelıyatı sızın değerlerinizİ değiştirmez dedi,bi de üzerien fırça yedik ürologa gittik diye..direk tüp bebek bölümüne gitmeliymişiz!!!..(doktorumdan çok memnundum ve bu sitede onun cok hastası var,artık ona gitmicem acayip moralimi bozdu benim)neyse..meğer kadın doğumcular ve ürologlar arasında bu konuda sürekli fikir ayrılığı varmış.2 doktor arasında kaldık.ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız...Bu arada, hareketlilikte a+b %50 olmalıysa eğer bizimki bu durumda normal mi oluyor ?bilgisi olan varmı? fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…