Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende elazığ geliniyim veeee çok memnunum....
güzel bi memleket ve erkekleri yakışıklı
karakaş kara göz

kizlar simdi doktordan geldim ve ignelere basladik insallah hayirlisi olur

vurulduğun son iğneler olsun inşaallah
hayırlı olsun

canım hoşgeldin ilk bizim topiğe msj yazmışsın ne şanslıyız...
bizded sorun ilerihareket ve morfoloi değişkenlik gösteriyor...
soruna bende katılıyorum a+b 50 olmalıysa bizimde fena sayılamz durumumuz o zaman...
neyse canım eşine destek ol
Rabbim mucizesini hepimize versin

Hoşgeldin canım aramıza.. varikosel belirlendiğinde ameliyatın olmaması iyi olmaz.. eşin ameliyat olsun mutlaka.. okuduysan biliyorsundur ama yazim.. operasyon zor değil.. epidural yapılarak kasıktan ufak bir kesiyle yapılıyor.. 45 dk falan sürüyor.. 1 gece hastanede kalırsınız.. düzelme hemen olmuyor.. sperm testlerini 3 ayda bir tekrarlıyacaksınız.. çünkü yeni sperm üretimi 72 günde bir gerçekleşiyormuş.. ameliyat sonrası kürleri uygulamaya devam et yine.. ilaçta vericektir doktorunuz.. renkli dopler çekilmiştir eşine sanırım.. sen kendin içinde gittin mi? rahim filmi çektirdin mi? hormonlara baktırdın mı? tek doktorla yetinmeyip başka bir doktorun daha fikrini alın derim ben.. biz eşim için 3 doktora gittik.. ameliyat olalı 10 ay oldu.. yeni düzelmeler var.. hareketiniz sıfır demişsin.. ameliyat sonrası düzelme olur zamanla.. hayırlısı olsun şimdiden.. iyi bir doktora denk gelirsiniz inş..

2 dakika ayrıldık.
Topiği ne hale getirmiş balsurat.:mymeka:

bende elazığ geliniyim veeee çok memnunum....
güzel bi memleket ve erkekleri yakışıklı
karakaş kara göz

he he gelinnnn nasılsın bakalım?
valla bizde elazığlıyız ama kimse benzetmiyor bizi... babamlarda 1 tane bile kara kaş kara göz yok.hepsi sarışın ve yeşilgözlü...:dance:

Neyse bende katılıyım bari dansa.kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:sm_cool:
Stres atmış olurum biraz.:dance::teytey::sm_cool:

oh oh atin gobecikleri:dance:sositososito:sm_cool:
bayilirim oynamaya, en çokta karadeniz havalari ve tabii trakya havalari, tutmayin beni:teytey:

Rahim kaslarını kuvvetlendirmek ve yumurta sayısını arttırmak için akapuntur tedavisi önerdiler...Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

anlayacağımız dilden olsun şarkılar bacım delikafadulden fazla yabancıya gerenk yok .. kolbastı tak bi tane.. delikafadulden hihoyyyt sositososito sositososito :sm_cool: :sm_cool:

:roflol::roflol:Tulinnn Repertuarımda türkçe şarkı yok full yabancııııı :roflol::roflol:

he he gelinnnn nasılsın bakalım?
valla bizde elazığlıyız ama kimse benzetmiyor bizi... babamlarda 1 tane bile kara kaş kara göz yok.hepsi sarışın ve yeşilgözlü...:dance:

nasıl olayım çok memnunum memleketinizin gelini olmaktan
şaşırdım demek karakaş kara göz yok sizde
ben pek görmedim zaten sarışın
yakışıklılık derken torpil geçmiş olabilirim birazhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kız nesrin sende oynayacak hal kaldımı ben bittim bugün kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı tülinim bi yorgunluk sigarası yakim dedim aklıma sen geldin valla :1no2: :1no2: :1no2:

Kıslar havuç kürü nasıl yapılıyor
bir arkadaş konu açmış ileri hareketliye iyi geliyo diye
bi şansımı deniyim malum ileri hareketli %0 bizde belki işe yarar
umut dünyası işte

kız nesrin sende oynayacak hal kaldımı ben bittim bugün kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı tülinim bi yorgunluk sigarası yakim dedim aklıma sen geldin valla :1no2: :1no2: :1no2:

VALLA BENDE BİTTİM AMA HAZIRLANIOM YAVAŞ YAVAŞ ÇIKCAM 5:30DA:dance::dance::dance:

BALIŞIM ŞİMDİLİK BENİ AZAD ET BUGUN ÇOK YORULDUM OYNAMIYIM...
EVE GİDİM YARIN İÇİN ENERJİ DEPOLUYİM... YARIN TAM GAZ DEVAM:dance::dance:

NO SMOKİNGklava::mymeka:

canım hoşgeldin ilk bizim topiğe msj yazmışsın ne şanslıyız...
bizded sorun ilerihareket ve morfoloi değişkenlik gösteriyor...
soruna bende katılıyorum a+b 50 olmalıysa bizimde fena sayılamz durumumuz o zaman...
neyse canım eşine destek ol
Rabbim mucizesini hepimize versin
[/QUOTE]

hoşbulduk :)teşekkürler ..a+b en az 5o olmalıymış.yani a=0 b=50 olunca da normal sayılıyor..ama bence ileri hareketli oranı daha önemli..eşim su anda psikolojik olarak ameliyata hazırladı kendini..degerlerım duzelmesede bu gidişe dur dememiz lazım dıyor,çünkü gün geçtikçe varikosel değerleri daha da düşürecek..

tulinyy teşekkürler bilgiler için:)eşim ameliyat olmak istiyor, ama biraz pinpirikli ve ameliyatı yapan kişi ve hastane konusunda kararsız..çünkü o işe yaramayan damarlar iyi temizlenmezse, bir kaç yıl içinde nüksetme olasılığı varmış.ameliyat 5000ytl tüp bebek parası kadar sigorta yada devlet hastanesinde ameliyat olmak istemıyor)..spermıyogramı 3-5 ay sonra deneyıp düzelmezsse tüp bebege gecmeyı ıstıyoruz cunku ben yasımdan dolayı endişeliyim.dr'a bende gittim , hormonlarıma bakıldı ,muayene de oldum genel anlamda bende problem yok şimdilik..rahim fılmı cektırmedım dr um ıstemedi..gerek gormedı heralde.sızın ameliyattan 10 ay sonra duzelmiş.cok guzel ama ben dedıgım gıbı 10 ay beklemekten bıraz korkuyorum cunku tup bebek için de gec kalacakmısım gıbı bı korku var içimde..

Son düzenleme:

efferin canım.. o sigara yorgunluğunu almaz daha yorgunluk katar.. uyuşacan uyuşacan içme bi daha klava: kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…