bende izmirliyim ama eşimin işi gereği burdayız.elazığlısın ha.elazığ güzel ama soguk yahusırnaşık şey
haklısın ama eşime belli etmicem züntümü diye içime ata ata hasta oldum çok zor ya...bazen diyorum keşke bende olsaydı problem ozaman bu kadar içime atmak zorunda kalmazdım hayırlısı bakalım.ne zaman uygun görürse rabbim ozaman alcaz bebşleri kucagımıza:1hug:
kizlar simdi doktordan geldim ve ignelere basladik insallah hayirlisi olur
Kızlar merhaba, 1 aydır biz de aynı sorunlarla uğraşıyoruz.ben 31 eşim 33 yaşında. Problemimiz; morfoloji %0 ve ileri hareket 0.
İlk öğrendiğimiz günden beri yaklasık 20 gündür, bu siteden takip ettiğim kürleri ve bitkisel destekleri ,vitaminleri kullandık 15 gün sonra test yaptırdıgımızda morfoloji % 1 ,ileri hareket yine sıfır, ama yavaş ileri hareket %100 çıktı.bence kullandığımız şeyler faydalı oldu diye düşünüyorum.Bu arada eşimde çift taraflı varikosel var ve ürolog ameliyat olması gerektiğini söyledi.Düzelme şansı %40 mış.Kadın dogumcum ,varıkosel amelıyatı sızın değerlerinizİ değiştirmez dedi,bi de üzerien fırça yedik ürologa gittik diye..direk tüp bebek bölümüne gitmeliymişiz!!!..(doktorumdan çok memnundum ve bu sitede onun cok hastası var,artık ona gitmicem acayip moralimi bozdu benim)neyse..meğer kadın doğumcular ve ürologlar arasında bu konuda sürekli fikir ayrılığı varmış.2 doktor arasında kaldık.ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız...Bu arada, hareketlilikte a+b %50 olmalıysa eğer bizimki bu durumda normal mi oluyor ?bilgisi olan varmı? fisfisfis
Kızlar merhaba, 1 aydır biz de aynı sorunlarla uğraşıyoruz.ben 31 eşim 33 yaşında. Problemimiz; morfoloji %0 ve ileri hareket 0.
İlk öğrendiğimiz günden beri yaklasık 20 gündür, bu siteden takip ettiğim kürleri ve bitkisel destekleri ,vitaminleri kullandık 15 gün sonra test yaptırdıgımızda morfoloji % 1 ,ileri hareket yine sıfır, ama yavaş ileri hareket %100 çıktı.bence kullandığımız şeyler faydalı oldu diye düşünüyorum.Bu arada eşimde çift taraflı varikosel var ve ürolog ameliyat olması gerektiğini söyledi.Düzelme şansı %40 mış.Kadın dogumcum ,varıkosel amelıyatı sızın değerlerinizİ değiştirmez dedi,bi de üzerien fırça yedik ürologa gittik diye..direk tüp bebek bölümüne gitmeliymişiz!!!..(doktorumdan çok memnundum ve bu sitede onun cok hastası var,artık ona gitmicem acayip moralimi bozdu benim)neyse..meğer kadın doğumcular ve ürologlar arasında bu konuda sürekli fikir ayrılığı varmış.2 doktor arasında kaldık.ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız...Bu arada, hareketlilikte a+b %50 olmalıysa eğer bizimki bu durumda normal mi oluyor ?bilgisi olan varmı? fisfisfis
Hadiyinn kızlarrr DJ Balkafa geçtiii ses sistemi hazırrr ...CD Playerda devrede ...Kulaklığımı takıyorum ve başlıyoruzzzTakılınn hayatı yaşayınnn evett müzikkkk hadiyinnn hopaaasositosositosositosositosositososito
bende elazığ geliniyim veeee çok memnunum....
güzel bi memleket ve erkekleri yakışıklı
karakaş kara göz
Hadiyinn kızlarrr DJ Balkafa geçtiii ses sistemi hazırrr ...CD Playerda devrede ...Kulaklığımı takıyorum ve başlıyoruzzzTakılınn hayatı yaşayınnn evett müzikkkk hadiyinnn hopaaasositosositosositosositosositososito
Neyse bende katılıyım bari dansa.kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:sm_cool:
Stres atmış olurum biraz.:dance::teytey::sm_cool:
anlayacağımız dilden olsun şarkılar bacım delikafadulden fazla yabancıya gerenk yok .. kolbastı tak bi tane.. delikafadulden hihoyyyt sositososito sositososito :sm_cool: :sm_cool:
he he gelinnnn nasılsın bakalım?
valla bizde elazığlıyız ama kimse benzetmiyor bizi... babamlarda 1 tane bile kara kaş kara göz yok.hepsi sarışın ve yeşilgözlü...:dance:
Rahim kaslarını kuvvetlendirmek ve yumurta sayısını arttırmak için akapuntur tedavisi önerdiler...Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
nasıl olayım çok memnunum memleketinizin gelini olmaktan
şaşırdım demek karakaş kara göz yok sizde
ben pek görmedim zaten sarışın
yakışıklılık derken torpil geçmiş olabilirim birazhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:roflol::roflol:Tulinnn Repertuarımda türkçe şarkı yok full yabancııııı :roflol::roflol:
kız nesrin sende oynayacak hal kaldımı ben bittim bugün kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı tülinim bi yorgunluk sigarası yakim dedim aklıma sen geldin valla:1no2: :1no2: :1no2:
Hoşgeldin canım aramıza.. varikosel belirlendiğinde ameliyatın olmaması iyi olmaz.. eşin ameliyat olsun mutlaka.. okuduysan biliyorsundur ama yazim.. operasyon zor değil.. epidural yapılarak kasıktan ufak bir kesiyle yapılıyor.. 45 dk falan sürüyor.. 1 gece hastanede kalırsınız.. düzelme hemen olmuyor.. sperm testlerini 3 ayda bir tekrarlıyacaksınız.. çünkü yeni sperm üretimi 72 günde bir gerçekleşiyormuş.. ameliyat sonrası kürleri uygulamaya devam et yine.. ilaçta vericektir doktorunuz.. renkli dopler çekilmiştir eşine sanırım.. sen kendin içinde gittin mi? rahim filmi çektirdin mi? hormonlara baktırdın mı? tek doktorla yetinmeyip başka bir doktorun daha fikrini alın derim ben.. biz eşim için 3 doktora gittik.. ameliyat olalı 10 ay oldu.. yeni düzelmeler var.. hareketiniz sıfır demişsin.. ameliyat sonrası düzelme olur zamanla.. hayırlısı olsun şimdiden.. iyi bir doktora denk gelirsiniz inş..
kız nesrin sende oynayacak hal kaldımı ben bittim bugün kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı tülinim bi yorgunluk sigarası yakim dedim aklıma sen geldin valla:1no2: :1no2: :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?