VALLA BENDE BİTTİM AMA HAZIRLANIOM YAVAŞ YAVAŞ ÇIKCAM 5:30DA:dance::dance::dance:
BALIŞIM ŞİMDİLİK BENİ AZAD ET BUGUN ÇOK YORULDUM OYNAMIYIM...
EVE GİDİM YARIN İÇİN ENERJİ DEPOLUYİM... YARIN TAM GAZ DEVAM:dance::dance:
NO SMOKİNGklava::mymeka:
kız nesrin demedimmi ben sana enerjini sakla lazım olacak balım bu konuda seni affeder.
sende fındık falan ye tamammı. aganigi naganigiiiiiii:jeyyar:
tulinyy teşekkürler bilgiler için:)eşim ameliyat olmak istiyor, ama biraz pinpirikli ve ameliyatı yapan kişi ve hastane konusunda kararsız..çünkü o işe yaramayan damarlar iyi temizlenmezse, bir kaç yıl içinde nüksetme olasılığı varmış.ameliyat 5000ytl tüp bebek parası kadarsigorta yada devlet hastanesinde ameliyat olmak istemıyor)..spermıyogramı 3-5 ay sonra deneyıp düzelmezsse tüp bebege gecmeyı ıstıyoruz cunku ben yasımdan dolayı endişeliyim.dr'a bende gittim , hormonlarıma bakıldı ,muayene de oldum genel anlamda bende problem yok şimdilik..rahim fılmı cektırmedım dr um ıstemedi..gerek gormedı heralde.sızın ameliyattan 10 ay sonra duzelmiş.cok guzel ama ben dedıgım gıbı 10 ay beklemekten bıraz korkuyorum cunku tup bebek için de gec kalacakmısım gıbı bı korku var içimde..
canım hoşgeldin ilk bizim topiğe msj yazmışsın ne şanslıyız...
bizded sorun ilerihareket ve morfoloi değişkenlik gösteriyor...
soruna bende katılıyorum a+b 50 olmalıysa bizimde fena sayılamz durumumuz o zaman...
neyse canım eşine destek ol
Rabbim mucizesini hepimize versin
Kıslar havuç kürü nasıl yapılıyor
bir arkadaş konu açmış ileri hareketliye iyi geliyo diye
bi şansımı deniyim malum ileri hareketli %0 bizde belki işe yarar
umut dünyası işte
hayatta hiçbirşeyin garantisi yok canım.. en büyük etken her rahatsızlıkta stres.. artık onsuzda yaşanmıyor malesef.. çok demişler ücrete.. iyi araştırın.. tüp bebek parasını ona vermeyin.. korkulacak gibi değil valla.. bizde özelde yaptırdık ama sgk anlaşmalı.. sizde öyle bir hastane araştırın.. biz sadece yatak parası 200 tl ödedik başka da vermedik.. hastane ve doktor önemli.. rahim filmini çektirmeni tavsiye ederim.. bende çektirmemiştim.. hiçbir doktorda demedi.. ama isteyince çekiyorlar.. normal muayeneden çok farkı yok.. spekulumu takıyorlarmış.. rahmi sabitlemek için başka bir alet daha.. sonra da ince bir çubukla ilaç veriyorlar rahme.. korkma git çektir.. hem hsg sonrası hamile kalanları da çok okudum.. hayırlısı olsun canım.. korkma duat et.. zamanı ne zamansa rabbim verir..
Canım yarın herşey yolunda gider inşallah. Yumoşların güzelce toplanır. Sağlıklıdırlar inşallah. Sağlıkla döllenirler , bölünürler. Dualarımız seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inş canım hadi bakalım yeni umudumuz sen ol inş dualarımız seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok teşekkürler arkadaşlar...sıra iyi haberi vermeyede gelecek tabi eskiden böyle konuşmaya korkardım büyük konuşuyorum diye...ama şimdi içimden böyle geliyor belki de allah söyletiyordurnehir hayırlı haberlerle dön inş.. o alınan yumoşlar geri geldiğinde de çok çalışırlar inş..
canım tedavin hayırlı olsun çabucak geçiyor bu zaman kolay gelsin....kizlar simdi doktordan geldim ve ignelere basladik insallah hayirlisi olur
ıtuliny iki ayrı hastanede 2 ayrı fiyat verdıler, ssk anlaşmalı ozel hastane 2700tl dedi.diğeri özel üniversite hastanesi ssk sadece yüzde 10unu karsılıyomrus o haldeyken 5000tl dedi(.çift taraflı varıkosel olunca belkı 2 katıdır..)rahim filmini niye cekıyorlar?hiç bir problemım yok gıbı gorunsede cekıyorlar mı?yada şöyle sorayım tüp bebek tedavisine başlarsak zaten cekmıyorlar mı herkesinkini..?eğer forumda yasak değilse hastane ismi ve dr ismini bana yazabilir misin?sizin ameliyatınız mikrocerrahi yöntemiyle mi oldu?
Çok pahalı tutmuş ameliyat benim eşimde oldu gerçi bi sene oldu olalı ama 750 ytlye olmuştu özle hastanede ssk değil hadi yüzde yüz zam olsa 1500 tl olsun 5000 gerçekten çok ben o paraya geçen ay tüp bebek denedim ama ne yazıkki olmadı gerçi bizim ameliyattan sonra değerlerimiz düzelmedi hatta tüp bebek yaptırdığımız yer keşke ameliyat olmasaymışın dedi eşime. Tabi sizin fikrinizi etkilemek istemiyorum yanlış anlama başımdan geçenleri yazıyorum
slm kizlar gercekten iyi kaynatmisiniz bugun ben bi temizlik yapiyim soyle dedim sunuda bunuda dekren bu saat oldu ve isim bitmedi sizlere bakiyim birde mola dedim oldum ama yaaaaaaa
bu isler ne zaman biter ki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?