tedavin hayırlı olsun,inşallah güzel sonuçlanıra.s.kizlar simdi doktordan geldim ve ignelere basladik insallah hayirlisi olur
selam kızlar...
Slm kızlarr nasılsınızzz
35sayfa olmuşşş
muhabbet güzeldi galiba bugünn
yagmurcanla xvyz den haber varmıııı????
Slm kızlarr nasılsınızzz
35sayfa olmuşşş
asicim boşver,geç oldu zaten,yarın devam edersin.bende bugün hasta ziyaretine gittim.sonrada görümceme uğradım.işler yarına kaldı.şimdide geçmişi okuyorum.:1ninca:
selam nehir iyiyim mutfaktayım .. arada gelip bakıyorum delikafadulden sen nasılsın?
asicim hoşgeldin nasılsın yerimseniben
sılambuse sen dene canım Allah bilir artık gerisini.. :jeyyar: çalış çalış delikafadulden
pinkim sende hoşgeldin.. nasıldı kurs ? sen nasılsın ?
Slm kızlarr nasılsınızzz
35sayfa olmuşşş
selam zambakcım,sen nasılsın?ben geldim pek kimse yok ama buralarda :1rolleyes:
malesef yok canım yaaa bende öldüm meraktan of allahımm:1no2::1no2::çok üzgünüm:
valla geri kactim kizlar yazip yemek yoktu yemegide yaptim valla eger islerin uzerine gidrsen bitmiyor salliycaksin bazen
zambak canim insallah dr yat demistir onlarda yatardir buraya kotu haberlerle donmesinler insallah
kızlar inşallah güzel haberlerle geri dönerler
allahımm yardımcıları olsen onlarınnn:Saruboceq::Saruboceq:
herkes gelir birazdan yada gelmezlerr malumm mart ayııı çalışmak çalışmak çalışmak lazımmmmm dimiiii:jeyyar::jeyyar:
kolayyy gelsinnnkaydirigubbakcemile3
ben iyiyim biraz kendime geldimmm bakalımmm-tatlicadiarzu-
iyi cnm gecmiş olsun bende atlattım şımdede adet agrısı benı mahvedıo malesef ben caışamıcam bir haftaa ssize iyi calışmalar:roflol:delikafadulden:dilcikar:şakkıdı:jeyyar:
kızlar inşallah güzel haberlerle geri dönerler
allahımm yardımcıları olsen onlarınnn:Saruboceq::Saruboceq:
herkes gelir birazdan yada gelmezlerr malumm mart ayııı çalışmak çalışmak çalışmak lazımmmmm dimiiii:jeyyar::jeyyar:
kolayyy gelsinnnkaydirigubbakcemile3
ben iyiyim biraz kendime geldimmm bakalımmm-tatlicadiarzu-
doğru söylüyosun,çalışmak lazım:jeyyar: ama eşim geç geliyor zaten gelsede tadilat dolayısıyla kapalıyım :roflol::roflol::roflol:
sağol corneliacım sen nasılsın?a.s.canzi3445, can_iso, hennas, sunflowerr80, ZAMBAK 3+, zelal81, zencefill
kızlar sizler nasılsınız asicim sen nasılsınn
tadilattt ne kızzz??????????????
anla işte zencefilinde kırmızıları gelmiş galibaaa
canım bu ev işleri namkörrrr
ama çokk sallamamak lazımm ozamannn başına ucuna yetişilemiyorrrkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
evet canımmm valla biz habersiz kalalımm hiç önemli degill ama yeterki onlarrın hamişligi saglıklı bir şekilde devam etsinnn:Saruboceq::Saruboceq:
sen nasılsın asicimmm?????
canzi3445, can_iso, hennas, sunflowerr80, ZAMBAK 3+, zelal81, zencefill
kızlar sizler nasılsınız asicim sen nasılsınn
evet,kırmızı kartı gördüm benneyaptımki:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?