Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşbuldum kızlar bende iyiyim kursda güzel geçtii..şimdi mutfağa giriyorum görüşürüz okişş..
silam buse inşş hamilesindir canım ALLAH gönlündekini versin inşş

Slm kızlarr nasılsınızzz
35sayfa olmuşşş
muhabbet güzeldi galiba bugünn
yagmurcanla xvyz den haber varmıııı????

asicim boşver,geç oldu zaten,yarın devam edersin.bende bugün hasta ziyaretine gittim.sonrada görümceme uğradım.işler yarına kaldı.şimdide geçmişi okuyorum.:1ninca:

Slm kızlarr nasılsınızzz
35sayfa olmuşşş
muhabbet güzeldi galiba bugünn
yagmurcanla xvyz den haber varmıııı????

valla geri kactim kizlar yazip yemek yoktu yemegide yaptim valla eger islerin uzerine gidrsen bitmiyor salliycaksin bazen

zambak canim insallah dr yat demistir onlarda yatardir buraya kotu haberlerle donmesinler insallah

selam zambakcım,sen nasılsın?ben geldim pek kimse yok ama buralarda :1rolleyes:

malesef yok canım yaaa bende öldüm meraktan of allahımm:1no2::1no2::çok üzgünüm:

kızlar inşallah güzel haberlerle geri dönerler
allahımm yardımcıları olsen onlarınnn:Saruboceq::Saruboceq:

herkes gelir birazdan yada gelmezlerr malumm mart ayııı çalışmak çalışmak çalışmak lazımmmmm dimiiii:jeyyar::jeyyar:
kolayyy gelsinnnkaydirigubbakcemile3

ben iyiyim biraz kendime geldimmm bakalımmm-tatlicadiarzu-

valla geri kactim kizlar yazip yemek yoktu yemegide yaptim valla eger islerin uzerine gidrsen bitmiyor salliycaksin bazen

zambak canim insallah dr yat demistir onlarda yatardir buraya kotu haberlerle donmesinler insallah

canım bu ev işleri namkörrrr
ama çokk sallamamak lazımm ozamannn başına ucuna yetişilemiyorrrkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

evet canımmm valla biz habersiz kalalımm hiç önemli degill ama yeterki onlarrın hamişligi saglıklı bir şekilde devam etsinnn:Saruboceq::Saruboceq:
sen nasılsın asicimmm?????

iyi cnm gecmiş olsun bende atlattım şımdede adet agrısı benı mahvedıo malesef ben caışamıcam bir haftaa ssize iyi calışmalar
:roflol:delikafadulden:dilcikar:şakkıdı:jeyyar:

canzi3445, can_iso, hennas, sunflowerr80, ZAMBAK 3+, zelal81, zencefill

kızlar sizler nasılsınız asicim sen nasılsınn

iyi cnm gecmiş olsun bende atlattım şımdede adet agrısı benı mahvedıo malesef ben caışamıcam bir haftaa ssize iyi calışmalar
:roflol:delikafadulden:dilcikar:şakkıdı:jeyyar:

haaahhhhaaahaaaaa bende sendenim canımmm biz gecikmeli katılıcaz mart çalışmalarınaaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

doğru söylüyosun,çalışmak lazım:jeyyar: ama eşim geç geliyor zaten gelsede tadilat dolayısıyla kapalıyım :roflol::roflol::roflol:

evet canim ne zamndir salliyordum rahatsizdim sonrada evde yoktum
anaa almis basini gidiyor bugun gectim onune biraz

canzi3445, can_iso, hennas, sunflowerr80, ZAMBAK 3+, zelal81, zencefill

kızlar sizler nasılsınız asicim sen nasılsınn

sen nasilsin canim benim bende ayni ev is coluk cocuk ugrasiyoruz istedelikafadulden

evet,kırmızı kartı gördüm benneyaptımki:1shok:

saglik olsun bakalim canim
ben ne zaman gorcem oda muamma
:uhm:

zencefilcim asicim iyiyim bende canlarım adet oluorum ya agrım cok ilaçla duruom iki tane ilaç içtim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…