canzi3445, can_iso, hennas, sunflowerr80, ZAMBAK 3+, zelal81, zencefill
kızlar sizler nasılsınız asicim sen nasılsınn
evet,kırmızı kartı gördüm benneyaptımki:1shok:
pişttttttttttt bende geldimmm... galiba ben mart ayında kedicilik yapamıcamkaydirigubbakcemile3
ay canım böle mutlu görünce seni bende mutlu oldum sen bebeğinle yat bende eşimle ben onu çok özlüyorum ya işi yakın dahi olsa 5 dakikalık yol
canım çok mutlu oldum... önce mercimekti şimdi fasülye oldu heee... inşallah rabbim kucağına almayı da nasip eder
cok sevindim canim insallah saglikla kucagina alirsin:Saruboceq:
canım çok sevindim,gözünaydın,boş ver canım dinlen önemli olan bebişin :1hug:
hihoyyytncinar canım hadi gözünaydınnn .Allaha emnaett oll.Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsinn :Saruboceq:hihoyyyt
aman canım yeterki iyi olsunda 15 gün daha yatmaya katlanırsın annesi :1hug:
canım çok sevindim adına inş hep böyle devam eder.
kızlar bu arada bu gün kimseden duymadım sloganımızı hayden durmayalım
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt her şey çocuk için hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım çok sevindim kalp atışlarını duymana rabbim sorunsuz bir hamilelik geçirip kucağına almayıda nasip etsin :CüvCüv:
oh be:teytey: bugün duyduğum en güzel haber....
maşallah
merhaba canım hayırdır:uhm:
kızalr ben anneme gidiyorum
kendinize iyi bakın....
sonra görüşürüz....
hemen acil çıkıyorum...
annem çağıralı çok oldu buraya takıldım geç kaldım...
iyiyiim eminecim.. ben hep buralardayım.. delikafadulden sen nasılsın yerimseniben
ncınar Allah tamamına erdirsin canım.. yat dinlen kalkma.. hadi çabuk ..
canım süpeeeerrrrrrr:teytey:doktorun sözünü dinle canım kalkmadan yat dinlen bebişini sağlıcakla kucağına aa.s.a.s.:teytey:lırsın inşallah
:sm_cool: :sm_cool: Canım çoooook sevindimmmm. :teytey: :teytey: Artık dinleneceksin annesi. Bebişimiz için. :ecrin_bebek: Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım inşallahhh. :Saruboceq:
Ohhhhh be en sonunda güzel haber geldi
tebrik ederi canım inşallah herşey böyle yolunda gider
ncınar canıııımm inan çok sevindim senin adına bitanem hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah fasulyeni, yat dinlen annesi onuda yorma, kendinide, öpüyorum canım...
kızlar ben çıkıyorum eve gitcem, yaa yağmurcandan ve xvyz den hayırlı haberler gelir inşallah akşama arada kaçamak yapar girmeye çalışırım beni özleyin emi canlarımmmmm herkese iyi akşamlar öpüyorum kocaman kocaman hepinizi byyyy
kızlar mrb kalp atıslarını duydum fasulyemin buyumus yaramaz ama kalkmak yok yatmaya devam dedi bi 10-15 gun daha yatıcaz bakalım[/QUOTE
oh maaşallah annesi uyusun bebiş büyüsün
n cınar canım gözün aydınyat dinlen hıc kalkma sakın bak kalp atışınıda duydun çok şükr sen benım en büyük umudumsun bılıomuusn cunku sorunumuz aynı inş bende hamile kalcam bıgün..hihoyyyt
kızlar bılıomusunuz buay aglamadım hiç üzülmedımde ama cok agrım oldu:çok üzgünüm: 2 haftadır hergün adet olcak gıbıydım sonunda oldum neden böle oldu bılmıorum :uhm:ama dün karnım agrıdı gece dedim sabaha olurum çünkü belım agrıo kasıgımda agrımaya baslayınca gelıo sabahmahvetti agrı benı cok agrılı adet oluom ben ya nıe acabaa sızde ölemı oluonuz ilaç içince rahat edıom bıraz..:1no2:benneyaptımki
sevgi cnm bizmde morfolojı%0 şimdi bişiler yapıoz kürler felan ayın 16sında ssperm analızı vercek eşim bakalım düzelme varmı benım umudum var herzamnkı gibi düşünmüorum tüp bebegı felan getirmiıom aklımaa inşş gerek kalmaz yaa zaten bende darlık var rahımde muayene bile zor oluom düşünemıom artık bu tedavılerde ne olurumm:1no2::çok üzgünüm:
nçınar canım bebeğinin seninle kalmasına çok sevindim..umarım seni fazla üzmez..
kızlar hepinize tek tek tesekkur ederim moralim biraz yerine geldi kalp atıslarını duyduk insallah hep atar uzmez artık yatıyoruz beraber bakalım biraz isyerimde sıkıntıya soktu beni olsun bakalım sizlere duam en yakın zamanda saglıklı evlatlar ama hamileliginizde saglıklı gecsin insallah:Saruboceq:
zencefilcim asicim iyiyim bende canlarım adet oluorum ya agrım cok ilaçla duruom iki tane ilaç içtim ya
asicim benimkilerde çok düzensiz,ya erken geliyor ya geç.neyse inşallah gelmez seninkide sürpriz yapar...
canım ayaklarını sıcak tutt
hatta sıcak suda beklett faydasını görürsünnyerimseniben
tutuorum da her ay böleyım yaaa bekarkende böleydım doktoruma söledım iyi bişiy yumrtldıgını gösterıo kalıteı dedi AMA ben bıktım her ayımı agrılı gecırmekten off sizde böylemisiniz:çok üzgünüm::1no2:
canım benim herzaman böyle olmaz bazı aylarr çok olur soguk terler atarım resmenn
böyle agrı çekenlerin bebegi hemen olur derlerrr demekki böyle derken yumurtayı kasdediyorlarmışşşşş:uhm:
iim zambakcım sen nasılsın
evet nevrocum kisa protokol
Kızlar merhaba, 1 aydır biz de aynı sorunlarla uğraşıyoruz.ben 31 eşim 33 yaşında. Problemimiz; morfoloji %0 ve ileri hareket 0.
İlk öğrendiğimiz günden beri yaklasık 20 gündür, bu siteden takip ettiğim kürleri ve bitkisel destekleri ,vitaminleri kullandık 15 gün sonra test yaptırdıgımızda morfoloji % 1 ,ileri hareket yine sıfır, ama yavaş ileri hareket %100 çıktı.bence kullandığımız şeyler faydalı oldu diye düşünüyorum.Bu arada eşimde çift taraflı varikosel var ve ürolog ameliyat olması gerektiğini söyledi.Düzelme şansı %40 mış.Kadın dogumcum ,varıkosel amelıyatı sızın değerlerinizİ değiştirmez dedi,bi de üzerien fırça yedik ürologa gittik diye..direk tüp bebek bölümüne gitmeliymişiz!!!..(doktorumdan çok memnundum ve bu sitede onun cok hastası var,artık ona gitmicem acayip moralimi bozdu benim)neyse..meğer kadın doğumcular ve ürologlar arasında bu konuda sürekli fikir ayrılığı varmış.2 doktor arasında kaldık.ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız...Bu arada, hareketlilikte a+b %50 olmalıysa eğer bizimki bu durumda normal mi oluyor ?bilgisi olan varmı? fisfisfis
Rahim kaslarını kuvvetlendirmek ve yumurta sayısını arttırmak için akapuntur tedavisi önerdiler...Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
iyi akşamlar arkadaşlar!a.s.nasılsınız bakalım...
tedavide olan arkheradaşlar inşallah mujdeli haberlerinizi bekliyoruz........:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bu arada geçmişteki jeynad arkadaşımızın anneden bebeğe bebeğinden anneye adlı yazısı beni çook etkiledi öyle içli bir ağlama tuttuki şuan hazırmışım yanisenağlamasenağlamasenağlama....allah sabırlar versinya...hastanede bebeğimin bendenden gişini hatırladım o duygu ahh badem....jeynaad allah hiç kimseye yaşatmasınn .......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cornele 35 canım böyle işte duayla ayakta durmaya çalışıyoruz artık okadar çook içime kapandımkien yakınlarımla bile konuşamıyorum.....fisfisfis
asii 74 sen nasılsın evine dönüşüne çok sevindiim sadece bu durumlardan nekadar sıkılsakta eşimize yansıtmamaya çalışalışıyoruz çünkü onlar bizim öbür yarımız......Şeniz
zambak sen nasılsın?
topiklerde msn ve site adresi paylaşımı yasaktır
:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?