Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar arkadaşlar!a.s.nasılsınız bakalım...
tedavide olan arkheradaşlar inşallah mujdeli haberlerinizi bekliyoruz........:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bu arada geçmişteki jeynad arkadaşımızın anneden bebeğe bebeğinden anneye adlı yazısı beni çook etkiledi öyle içli bir ağlama tuttuki şuan hazırmışım yanisenağlamasenağlamasenağlama....allah sabırlar versinya...hastanede bebeğimin bendenden gişini hatırladım o duygu ahh badem....jeynaad allah hiç kimseye yaşatmasınn .......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cornele 35 canım böyle işte duayla ayakta durmaya çalışıyoruz artık okadar çook içime kapandımkien yakınlarımla bile konuşamıyorum.....fisfisfis
asii 74 sen nasılsın evine dönüşüne çok sevindiim sadece bu durumlardan nekadar sıkılsakta eşimize yansıtmamaya çalışalışıyoruz çünkü onlar bizim öbür yarımız......Şeniz
zambak sen nasılsın?

ay canım böle mutlu görünce seni bende mutlu oldum sen bebeğinle yat bende eşimle ben onu çok özlüyorum ya işi yakın dahi olsa 5 dakikalık yol

canım çok mutlu oldum... önce mercimekti şimdi fasülye oldu heee... inşallah rabbim kucağına almayı da nasip eder

cok sevindim canim insallah saglikla kucagina alirsin:Saruboceq:

canım çok sevindim,gözünaydın,boş ver canım dinlen önemli olan bebişin :1hug:

hihoyyytncinar canım hadi gözünaydınnn .Allaha emnaett oll.Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsinn :Saruboceq:hihoyyyt

aman canım yeterki iyi olsunda 15 gün daha yatmaya katlanırsın annesi :1hug:

canım çok sevindim kalp atışlarını duymana rabbim sorunsuz bir hamilelik geçirip kucağına almayıda nasip etsin :CüvCüv:

iyiyiim eminecim.. ben hep buralardayım.. delikafadulden sen nasılsın yerimseniben

ncınar Allah tamamına erdirsin canım.. yat dinlen kalkma.. hadi çabuk ..

canım süpeeeerrrrrrr:teytey:doktorun sözünü dinle canım kalkmadan yat dinlen bebişini sağlıcakla kucağına aa.s.a.s.:teytey:lırsın inşallah

:sm_cool: :sm_cool: Canım çoooook sevindimmmm. :teytey: :teytey: Artık dinleneceksin annesi. Bebişimiz için. :ecrin_bebek: Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım inşallahhh. :Saruboceq:

Ohhhhh be en sonunda güzel haber geldi
tebrik ederi canım inşallah herşey böyle yolunda gider

asicim benimkilerde çok düzensiz,ya erken geliyor ya geç.neyse inşallah gelmez seninkide sürpriz yapar...

asicim benimkilerde çok düzensiz,ya erken geliyor ya geç.neyse inşallah gelmez seninkide sürpriz yapar...

sadece ruyamda gorsem inanirim canim ama tabi allahin isine kimse karisamiyor insallah amin cumlemize:Saruboceq:

zelal canim benim cok tsk ederim allah kimsenin yuvasini bozmasin:Saruboceq:

kizlar ben kactim kendinze iyi bakin ve dua etmeyi unutmayin birbirizmiz icin
insallah yarin guzel haberler aliriz
saglicakla kalinnnnnnnnnnnnnnnnsenağlama:1hug:

canım ayaklarını sıcak tutt
hatta sıcak suda beklett faydasını görürsünnyerimseniben

tutuorum da her ay böleyım yaaa bekarkende böleydım doktoruma söledım iyi bişiy yumrtldıgını gösterıo kalıteı dedi AMA ben bıktım her ayımı agrılı gecırmekten off sizde böylemisiniz:çok üzgünüm::1no2:

zelalcim
ben iyiyim sen nasılsın bakalımmyerimseniben
nçınarr
inan çok sevindimm inşallah hamileligin sorunsuzz geçer artıkkk:CüvCüv:
dualarımız seninle canımmm:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim herzaman böyle olmaz bazı aylarr çok olur soguk terler atarım resmenn
böyle agrı çekenlerin bebegi hemen olur derlerrr demekki böyle derken yumurtayı kasdediyorlarmışşşşş:uhm:

canım benim herzaman böyle olmaz bazı aylarr çok olur soguk terler atarım resmenn
böyle agrı çekenlerin bebegi hemen olur derlerrr demekki böyle derken yumurtayı kasdediyorlarmışşşşş:uhm:

cnm zaten cok şükür bende hiç bi ssorun yok herşyım normal yumurtlama var hormonlar iyi kanallar acık ama işte eşimde morfolojı sorun oldugu için olmuo ondada olmasaydı sorun hemen olurdu belki ama işte nasip kısmetyerimseniben

bende cıkıorum kızlar kociş gelıomuş öptm iyi akşamalrr amın cnm hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsın allahım inşşş(aminnnn))

Canım bizim de morfoloji %0. Bu zamana kadar düzeltemedik. Herkesin oynadı da bir bizim oynamadı. %3 idi en son bu hale geldi. Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım kullanılanlar. Varikosel de yoktu. Ameliyat olsun. Bence varikosel varsa ameliyat olsun canım. İnşallah faydalı olur ve değerler artar , şansınız da artar. Varikoselin bir kötü tarafı da zamanla değerleri daha da düşürmesi. yerinde de saymıyor yani. Ameliyat edilmezse daha da geriliyor. a.s.

Rahim kaslarını kuvvetlendirmek ve yumurta sayısını arttırmak için akapuntur tedavisi önerdiler...Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Canım ben de senden duydum geçen gün. Bilgiye sahip değilim. Bu sebeple yorum getiremiyorum. :sm_confused:

Sağol bitanemmm. Aminn inşallahh. Nasılsın bakalım? Bir görünüp bir kayboluyorsun tatlımm. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…