Rahim kaslarını kuvvetlendirmek ve yumurta sayısını arttırmak için akapuntur tedavisi önerdiler...Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
iyi akşamlar arkadaşlar!a.s.nasılsınız bakalım...
tedavide olan arkheradaşlar inşallah mujdeli haberlerinizi bekliyoruz........:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bu arada geçmişteki jeynad arkadaşımızın anneden bebeğe bebeğinden anneye adlı yazısı beni çook etkiledi öyle içli bir ağlama tuttuki şuan hazırmışım yanisenağlamasenağlamasenağlama....allah sabırlar versinya...hastanede bebeğimin bendenden gişini hatırladım o duygu ahh badem....jeynaad allah hiç kimseye yaşatmasınn .......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cornele 35 canım böyle işte duayla ayakta durmaya çalışıyoruz artık okadar çook içime kapandımkien yakınlarımla bile konuşamıyorum.....fisfisfis
asii 74 sen nasılsın evine dönüşüne çok sevindiim sadece bu durumlardan nekadar sıkılsakta eşimize yansıtmamaya çalışalışıyoruz çünkü onlar bizim öbür yarımız......Şeniz
zambak sen nasılsın?
vavelya hayırlısı olsun canım.. inş son denemeniz olur.. bebişle dolu bir karınla 9 ay geçirirsin.. kaydirigubbakcemile3
yeni arkadaşlar var bakıyorlar kaydirigubbakcemile3 buyrun buyrun kızlar gelin..
ahanda bir mersinli buldum. vavelya sen mersindenmişsin ben yeni görüyorum
canım inşalalh yumoşlar güzel güzel toplanıp bebiş olurlar....kızlar merhaba vallahi o kadar hızlı ilerliyorki bu topik hızınıza yetişemiyorum arada girip kontrol ediyorum neler olmuş diye ama çok istikrarlı değil.ben yarın yumurta toplama işlemi için gidiyorum gelişmeleri yazarım size.umarım güzel haberler veririm sizlere umut olcak.çünkü ben hep sizler sayesinde umutlu oldum tanımasam da sizleri çok seviyorum..sık sık yazamadığım için affedin beni lütfen...
canım hakkınızda hayırlısı olsun...morfoloji zamanla değişiklik gösterebiliyor....aşılama yaptıracaktık buay fakat aşılama bölümündeki hocaya spermiyogramını yazdım eşimin.doktor morfoloji %1 aşılama zor tüp bebklede %50 şans diyince heyecanım gitti umutsuzluğa kapıldım zaten çok umudumda yoktu
hayırlı olsun canım....kizlar simdi doktordan geldim ve ignelere basladik insallah hayirlisi olur
tüh partiyi kaçırdıkkaydirigubbakcemile3
Hadiyinn kızlarrr DJ Balkafa geçtiii ses sistemi hazırrr ...CD Playerda devrede ...Kulaklığımı takıyorum ve başlıyoruzzzTakılınn hayatı yaşayınnn evett müzikkkk hadiyinnn hopaaasositosositosositosositosositososito
hoşgeldin canıma.s.Kızlar merhaba, 1 aydır biz de aynı sorunlarla uğraşıyoruz.ben 31 eşim 33 yaşında. Problemimiz; morfoloji %0 ve ileri hareket 0.
İlk öğrendiğimiz günden beri yaklasık 20 gündür, bu siteden takip ettiğim kürleri ve bitkisel destekleri ,vitaminleri kullandık 15 gün sonra test yaptırdıgımızda morfoloji % 1 ,ileri hareket yine sıfır, ama yavaş ileri hareket %100 çıktı.bence kullandığımız şeyler faydalı oldu diye düşünüyorum.Bu arada eşimde çift taraflı varikosel var ve ürolog ameliyat olması gerektiğini söyledi.Düzelme şansı %40 mış.Kadın dogumcum ,varıkosel amelıyatı sızın değerlerinizİ değiştirmez dedi,bi de üzerien fırça yedik ürologa gittik diye..direk tüp bebek bölümüne gitmeliymişiz!!!..(doktorumdan çok memnundum ve bu sitede onun cok hastası var,artık ona gitmicem acayip moralimi bozdu benim)neyse..meğer kadın doğumcular ve ürologlar arasında bu konuda sürekli fikir ayrılığı varmış.2 doktor arasında kaldık.ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız...Bu arada, hareketlilikte a+b %50 olmalıysa eğer bizimki bu durumda normal mi oluyor ?bilgisi olan varmı? fisfisfis
canım ben:sm_confused: hiç duymadımRahim kaslarını kuvvetlendirmek ve yumurta sayısını arttırmak için akapuntur tedavisi önerdiler...Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
geçmiş olsun canım....tutuorum da her ay böleyım yaaa bekarkende böleydım doktoruma söledım iyi bişiy yumrtldıgını gösterıo kalıteı dedi AMA ben bıktım her ayımı agrılı gecırmekten off sizde böylemisiniz:çok üzgünüm::1no2:
canım yazıyı seçtikten sonra bukisssme yokmiiiiiiiiiiiiiiii ?? bu yazı rengim niye değişmiyorrrrrrr acabaaa
Dünürüm gelmişşşş. :1hug: :asigim: Hoşgeldin canımmm. Hemen gel otur şöyle soluklan. Yorma kendini. a.s. Nasılsın , iyimisin? Gelinim nasıl? Müjdeyi verdin mi? Çalışmaların doruğuna çıktığımızı söyledin mi? Şeniz
Yağmurcn ve xvyz'den halen haber yokk. :bbo: Endişelenmeye başlıyoruz kızlar. Ne olur gelip haber verin. Hele xvyz'nin ziyaretçi ve özel mesajları da kapalı. Ulaşılamıyorr :uhm:
bademciğim senin için böyle bir yazı buldum umarım işine yarar
İnfertilite ( kısırlık ) kadına ve erkeğe ait olmak üzere birçok nedene bağlı olarak oluşabilmektedir.
Çok yüksek bir oranda da ( % 40 ) hiçbir neden bulunamamaktadır. Bu durum eşlerin psikolojisini bozmakta, yoğun bir strese girmelerine neden olmaktadır. Bu ruhsal çöküntüyle olay daha vahim bir hal almaktadır. Tedavi yapılırken bu durum da mutlaka göz önüne alınmalıdır. Akupunktur bu konuda erkek ve kadın hastaya en etkili yaklaşımı sunar. Çünkü akupunktur sadece hastalığa değil, bütüne baktığı için yaklaşımı da bütünü kapsayacak şekilde olacaktır. Etkileri kısaca şöyledir: Erkekte Erkekte sperm sayısını artırır ve hareketliliğine güç kazandırır. Hormanal sistemi düzelterek yapısal bozukluğu ortadan kaldırır. İmmün sistemi ve vücudun dengesini düzenleyerek vücudu normal seviyeye getirir. Kadında Bağışıklık sisteminden kaynaklanan olumsuz faktörleri tedavi eder. Yumurtalıklar yeteri kadar uyarılır. Kanda hormon seviyeleri yükseltilerek, yumurtaların büyümesi ve olgunlaşması sağlanır. Yumurta üretimi artar ve bozukluğu giderilir. Kadınlarda sık rastlanan bazı enfeksiyonların oluşumunu önler. Endometriumdaki ( rahim duvarı ) rahatsızlıkları giderir, kalınlığını artırarak döllenmiş yumurtanın tutunmasını kolaylaştırır. Adet düzensizlikleri giderilir. Adet dönemindeki ağrıları ortadan kaldırır. Cinsel temas sırasındaki ağrıları giderir.
Klasik tedaviye akupunktur desteği
Dünya Sağlık Örgütü'nün (WHO) resmi verilerine göre, akupunktur 54 hastalığa iyi geliyor. Dünya Sağlık Örgütü tarafından da onaylanmış, bilimsel bir yöntem olan akupunktur, bazen mevcut tedaviye ek olarak, bazense tek başına yararlı olabiliyor. Yıllardır tamamlayıcı tıbbın özellikle doğurganlık, kısırlık, hatta kanser ve hepatit gibi ciddi hastalıklar üzerinde etkisini araştıran Dr. Raymond Chang'ın ekibiyle yapmış olduğu son çalışma, akupunkturun doğurganlık üzerinde de olumlu etkisi olduğunu, hatta doğurganlığı artırdığını gösteriyor. New York'ta bulunan Cornell Üniversitesi Tıp Merkezi'nden bilim adamı Raymond Chang'ın, çocuk sahibi olmak isteyen kadınlar üzerinde yapmış olduğu araştırmaya göre, akupunktur tedavisinin doğurganlığa olumlu etkisi var. 'Fertility and Sterility' dergisinde de yayımlanan bu araştırmaya göre, 2000 yıldan da eski olan akupunktur tedavisi sayesinde sadece yumurtlama ve kadınların âdet dönemi daha düzenli olmuyor, aynı zamanda kan dolaşımının düzene girmesine bağlı olarak rahim de daha iyi kanla beslendiği için doğurganlık artıyor.
Akupunktur kısırlık ve doğurganlık konusunda, daha çok klasik tedaviye yardımcı bir tedavi. Yapılan son araştırmalarda, akupunkturun doğurganlığı artırdığı gösteriliyor. Ancak bunun bir 'kısırlık tedavisi' olduğunu söylemek yanlış. Ancak klasik tedaviye ek olarak akupunktur uygulandığında, sonuç çok daha başarılı oluyor. Bu, yurtdışındaki yayınlarda da gösteriliyor. Akupunkturun en önemli özelliği, hastayı rahatlatması. Bir hastalığın tedavisinde de hastanın ruh hali, hastanın stresten arınmış olması ve rahatlaması çok önemli. Akupunktur ayrıca, âdet düzensizliklerini ve menopoz şikâyetlerini giderdiğini, rahmin daha verimli hale gelmesini sağladığını, vücuttaki sistemlerin düzgün çalışmasını sağlayarak cinsel isteği de artırabilir. Yapılan araştırmalarda, akupunkturun, erkeklerde de üreme sağlığına olumlu etkisi olduğu görülüyor. Akupunkturun, özellikle erkeklerde sperm sayısını artırdığına yönelik çok araştırma var. Akupunkturun doğurganlığı artırdığını söyleyebiliriz. Akupunktur, doğurganlık konusunda sadece bir yardımcı tedavi. Ancak baş ağrısı, şişmanlık gibi rahatsızlıklarda da tek başına tedavi edici olabiliyor. Bazen destekleyici, bazen tedavi edici bir yöntem akupunktur” diyor. Akupunktur merkezi sinir sistemini ve otonomik sinir sistemini uyararak etki ediyor . Özellikle de kan dolaşımının düzene girmesi, hızlanması, üreme organlarının yanı sıra diğer organların da daha çok kanla beslenerek daha iyi çalışmalarını sağlıyor. Ancak akupunkturu her derde deva olan, kısırlığa ‘son noktayı koyan', mucizevi bir yöntem olarak görmek yanlış. Çünkü akupunktur, her zaman tek başına yararlı olmuyor, mutlaka klasik tedavilerle desteklenmesi gerekebiliyor. Seans sayıları elbette her hastaya göre değişmekle birlikte doğurganlık konusunda ortala 15 seans gerekiyor. Tüp bebek uygulama merkezlerinde akupunkturla beraber uygulanan vakalarda başarı oranının % 50 daha yüksek olduğunu gösteriyor.
Çok sağol canım..eşime okuyayım bu yazıyı...:1hug:
-badem-, butterfly 's', edebiyatci_16, , nur krp ,pembe gülümm ,fadiğimmm sizler nasılsınız??
canım civcivim ben çok iyiyim recep ivediği getirmiş eşim bi izliyem bakem güzelmi..gelirim yine ..:1hug:
çok sağolcanım...ben iyiyimkaydirigubbakcemile2-badem-, butterfly 's', edebiyatci_16, , nur krp ,pembe gülümm ,fadiğimmm sizler nasılsınız??
canım buna benzer olayları hepimiz yaşıyoruz:çok üzgünüm:Eşim bu siteye girmemi istemiyorsürekli kafama takılıyormuş ve ben rüyalarımda görüyorum ya tüpbebeği uykuda çok huzursuzmuşum bunu sitede okuyup sürekli tüpbebeği düşünmeme bağlıyor
ama sitedeki herkes bana umut verdi hep .. benim ilk denememden kalan fobim nedeniyle şimdi de karar verdik ya yeniden denemeye o fobilerim hortladı huzursuzluğumun tek sebebi bu.
2003 te denedikten sonra ooh rafa kaldırmıştım aklıma getirmeden her ay umudumu da yütürmeden hayatıma devam ediyordum ama BZİM NORMAL YOLLA BEBEĞİMİZ ASLA OLMAZ Kİ BUNU NİYE KABULLENEMİYORUM İLERİ HAREKET SIFIRKEN BİR İNSAN NASIL HAMİLE KALABİLİR İMKANSIZ BU..RABBİM İSTERSE VERİR TABİ AMA RABBİM DE HER ŞEYİ BİR SEBEBE BAĞLAMIŞ BENİM HAYAIMDA BU ÇEŞİT BİR MUCİZE OLACAĞINA İNANMIYORUM ARTIK BEN.UMUTLANDIKÇA BATIYOR İNSAN. UMUDU KESMEDİKÇE İMTİHANI DAHA ÇOK ACI VERİYOR İNSANA.İSYANLARDA OLMAK İSTEMİYORUM BANA YAKIŞMIYOR AMA GALİBA SINIRDAYIM BEN ..İSYAN HAŞA TABİ Kİ AMA ALLLAHIM NOLUR AFFET ÇEVREMDE GÖRDÜĞÜM ŞEYLERE KATLANAMIYORUM
Kadın gelmiş bana "ayy ne güzel bebeğin olmasa bile ayakta durabiliyorsun seni herkese anlatıyorum bebeği yok ama dert etmiyo neşeli vs diye" diyor bu söylenir mi?
Komşum dün güya teselli edecek beni 2. denemem olacağını söylemek zorunda kaldım da (eşim eşine söyleyince duymuş ) komşum beni şöyle teselli ediyor "bak mesela ben ilk denememizde hamile kaldım şükür ki.anlamadım bile korunmadık 2 kere beraber olduk o ay hamile kaldım sonra bebek düşük yerleşmiş bana doktor iğne verdi progesteronmuş ay ölecektim o iğnelerden,başka doktora gttim tüpbebek mi dedi yoo dedim meğer tüpbebekten sonra verilen iğnelermiş!!!!
Bu ne biçim moral vermek? Bu nasıl teselli?BEN BIKTIM USANDIM 9 SENEDİR BÖYLE İNSANLARDAN!!! YETER ARTIK ALLAHIM BEN DAYANAMIYORUM NASIL OLUYOR DA BÖYLE KİŞİLERİN ÇOCUĞU OLURKEN HERKESİ DÜŞÜNEN KALBİ KIRILACAK DİYE KORKAN BEN ANNELİĞE LAYIK GÖRÜLMÜYORUM!!!!!!!!! NEDEN NEDEN NEDEN!!! DÜN BEBEK GÖRMEYE GİTTİM KADIN BEBEĞİ ODADAN ÇIKARMADI YAA... SANKİ ÇOK DAMERAKLIYDIM BEBEĞİNE OFFF..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?