ayy aymescim beni ne çok mutlu ettin bilemezsin.her dr dönüşü hep isim seçerdim.hiç konuşmadan gelirken eşim dedi hayret 5 yıldır ilk kez isim beğenmiyoruz ne oldu sana dedi gülerek.ben de kız olursa nuriye erkek olrsa nuri koayrız dedim dr ismi nuri bu arada .ilk defa hevesim olmadan gittim heyecan yok nedense içimdeyanlız tedavide eksi ve artılarınız var dediği zman yüreğim ağzıma geldi.dedim eyvah çocuğunuz olmıcak dicek sandım.aymescim canım çok istiyorum umarım ikinci kez anneliği tadarım.:Saruboceq:
NE DUYDUN CANİKOM HİÇ ANLAMADIMkaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar bende de hala adet yok test yapmakta korkutuyo ya yine tek çizgi çıkarsa diye belki yarın yaparım hiçç adet olucak bi durum yok evlendikten sonra bu sorunlar çıktı tam düzene girdi derken yine başa döndük inşllh hepimiz için hayırlısı olur
Dün akşam reha muhtarı haberle izledim ikizlerim olucak falan dedi ama kimden olduğunu bilmiyodum çok şaşırdım evlide değiller he hay Allahım ya:1shok::1shok: şok oldum gerçekten
deniz ugurdan canim ikizleri olucakmis biri kiz biri erkek ilk duydugumda bende cok sasirmistim
yagmurcn ve xvyz den hala haber yok galiba
canım burdamısın sen reha muhtarla deniz uğurun ikiz bebekleri olucakmış onu yeni duydumda ondan bahsediyodum hani şu tamer karadağlıyla beraber olan kız varya karısından ayrılmıştı salak tamer onun yüzünden işte o kadın deniz uğur
yaa kocasını öldürmüşlerdi dimi onun. kadın herhalde üşüttü ondan sonra ne yapacağını şaşırmış..allah akıl fikir versin. evlensinler bari.yazık çocuklaraa..
demek tüp bebekmiş...caspercim benim ailemde de var eşimin ailesinded var ikiz gebelik.canım ben nette okudum sabah gazetesine röportaj vermiş tüp bebekmiş]
merhaba kızlar bende de hala adet yok test yapmakta korkutuyo ya yine tek çizgi çıkarsa diye belki yarın yaparım hiçç adet olucak bi durum yok evlendikten sonra bu sorunlar çıktı tam düzene girdi derken yine başa döndük inşllh hepimiz için hayırlısı olur
kizlar ben fazla tvye bakmam ama sayenizde bu haberleride ogreniyorum ne guzel
bu arada biz normali biraktik tup bebeklede tutturamiyoruz millet sakir sakir valla
allahim bizede nasip et yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar kıvanç tatlıtuğ ile meltem cumbul birlikteymiş.çok şaşırdım valla:1shok:
Kısmet hayatım hep dediğimiz gibi.. kimsenin doğmasına biz karar veremiyoruz. rabbim isterse olcak. inş.dualarım hep seninle ve diğer isteyen arkadaşlar içinde diliyorum. Allahım dileyen isteyen herkese anneliği tatdırsın inş...
kizlar ben fazla tvye bakmam ama sayenizde bu haberleride ogreniyorum ne guzel
bu arada biz normali biraktik tup bebeklede tutturamiyoruz millet sakir sakir valla
allahim bizede nasip et yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar kıvanç tatlıtuğ ile meltem cumbul birlikteymiş.çok şaşırdım valla:1shok:
canim tedavin hayirli olsun, sonucuda bebek olsun:ecrin_bebek:inşallah pinkcim bu son dr ve son tedavidir.büyük merakla adetimi beklicem.
canım benim inşallah bu topikde umutla bekleyen tüm arkadaşalrımın yüzünü gülerken görürüm.ŞenizŞeniz
canim tedavin hayirli olsun, sonucuda bebek olsun:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?