Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Amin canım benim inşallah Allah gönlüne göre vericek
ve çok şeker bi kızın olucak nuriye he :)))
Allahım herlesin kalbindekini tez zamanda verir inşallah
canım bende okadar çok istiyorumki anneliği tatmayı içimde onu hissetmeyi
sabır hep dediğimiz gibi biraz daha sabır canım:1hug:

NE DUYDUN CANİKOM HİÇ ANLAMADIMkaydirigubbakcemile3

canım burdamısın sen reha muhtarla deniz uğurun ikiz bebekleri olucakmış onu yeni duydumda ondan bahsediyodum hani şu tamer karadağlıyla beraber olan kız varya karısından ayrılmıştı salak tamer onun yüzünden işte o kadın deniz uğur

canım kaç günün geçtiki..en azından ya çıkarsa diye düşün..test yapmadan aklındaki şüphelerden kurtulamazsın canım

Dün akşam reha muhtarı haberle izledim ikizlerim olucak falan dedi ama kimden olduğunu bilmiyodum çok şaşırdım evlide değiller he hay Allahım ya:1shok::1shok: şok oldum gerçekten

deniz ugurdan canim ikizleri olucakmis biri kiz biri erkek ilk duydugumda bende cok sasirmistim

yagmurcn ve xvyz den hala haber yok galiba

yaa kocasını öldürmüşlerdi dimi onun. kadın herhalde üşüttü ondan sonra ne yapacağını şaşırmış..allah akıl fikir versin. evlensinler bari.yazık çocuklaraa..

yaa kocasını öldürmüşlerdi dimi onun. kadın herhalde üşüttü ondan sonra ne yapacağını şaşırmış..allah akıl fikir versin. evlensinler bari.yazık çocuklaraa..

Evet canım o kadın Allah herkese aklı fikir versin valla
adam kaç yaşında ikizleri oluyo bak............
kısmet işte:çok üzgünüm:

caspercim benim ailemde de var eşimin ailesinded var ikiz gebelik.canım ben nette okudum sabah gazetesine röportaj vermiş tüp bebekmiş]
demek tüp bebekmiş...
o zaman bence yurt dışında yaptırmışlardır...
çünkü benim bildiğim kadarıyla türkiyede evlilik cüzdanı olmadan tüp bebeğe başlıyamıyorsun....

canım sende artık yaptır bir test...
eğer hamile değilsende dr a gidersin çünkü günün baya geçti...
bizde merak ettik....

Kısmet hayatım hep dediğimiz gibi.. kimsenin doğmasına biz karar veremiyoruz. rabbim isterse olcak. inş.dualarım hep seninle ve diğer isteyen arkadaşlar içinde diliyorum. Allahım dileyen isteyen herkese anneliği tatdırsın inş...

kizlar ben fazla tvye bakmam ama sayenizde bu haberleride ogreniyorum ne guzel
bu arada biz normali biraktik tup bebeklede tutturamiyoruz millet sakir sakir valla
allahim bizede nasip et yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu arada biz normali biraktik tup bebeklede tutturamiyoruz millet sakir sakir valla

asicim ben cok onceden duymustum reha muhatar niluferle birlikteyken bi haber cikmisti reha muhtarin cocugu olmuyormus diye
simdikide tup bebek sanirim sorduklarinda biz bu soruya cevap vermek istemiyoruz filan diyorlar
demekki nasibinde baba olmak vardi ama keske evlenselerdi

Amin canım Allah razı olsun çok sağol
senin o oğlunun yanaklarını varya yerim ben yerim
bu kadar tombişmi bu gerçekten ya
gördüğümde böle değildi
gerçi korkudan kucağıma alamamıştım ama şimdi bi görüyim
hiç şansı yok sıkıcam sıkıcam mıncıklıycam hep:jeyyar:

asicim sende benden missin valla magazin programı izliceme çizgi filmi tercih ederim.evet ya şans işte amin canım amin inş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:1ninca:Ben cidden mahvoldummm :1ninca:
Doktordan geldim şimdi yumoşlara baktıı 3 tane iyi kalitede büyümüşlerr..Ve bu ayı değerlendirelim aşılama yapalım sana dedi yaa..Korkuyorum ben yaaaa.anesteziye gerek yok Rahım flimi gibi zor değil dedi.Aşılama çok kısa sürüyor dedi ..Anestez almaya değmez dedii..2 dk sürücek dedi spekulumdaan korkuyom yaaaa.Yavaş takıcam dedi yavaş yavaş merak etme dedi :)Cuma akşamı 4 buçukta hastaneye gidicem ben mahvoldum senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…