Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

baliiimmm benim cok sevindim ya:1hug:
hic korkma acimiyoo sadece cok hafif adet sancisi gibi bir sey hissediyorsun oda sadece bir kac saniye suruyoo
insallahhhhh olucak canim senin icinde halaylar cekilicek:lepi:

kız balkafa dövcem seni heççbişi olmuyor korkma be 3 kere aşılama oldum bak 4.cüye başlıcam korkma bakimmmmklava:

hadi bakalım canım şimdiden hayırlı olsun inş güzel haberlerle dönersin

canim tedavin hayirli olsun insallah,sana meleklerini getirsin bi an önce sagliklica:Saruboceq:
canim birakirsin insallah...ilk bikac günü atlatinca biseycikler olmuyor..bak hala yasiyorumyerimseniben

canim tedavin hayirli olsun insallah,sana meleklerini getirsin bi an önce sagliklica:Saruboceq:

canim birakirsin insallah...ilk bikac günü atlatinca biseycikler olmuyor..bak hala yasiyorumyerimseniben

inşallah canım arkadaşım rabbim bu yolda kimseyi üzmesin.hepimizi annelikle taçlandırsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

balummm cok sevindim yaaadelikafadulden
hic acimiyormus,yaptiran arkadaslar diyorlardi...korma bitanem...degerlendir bu firsati..meleklerin tutunur sana insallah...
biz ki onlar icin nelere katlaniyoruz bi asilamayami katlanamicaksin bitanem...
yuppiiiiiihihoyyyt

BTRKLC ablacım hadi hayırlısı olsun.
Bu yeni doktor sana inşallah şans getirir.
Aşılaman tutar inşallah.

oh oh magazin haberleride tam gazkaydirigubbakcemile3
hayatta izlemem sayenizde bilgi sahibi oluorum-tatlicadiarzu-
bu arada yagmur ve xvyzyi cok merak ediyorum...neden haber yok onlardan

BTRKLC ablacım hadi hayırlısı olsun.
Bu yeni doktor sana inşallah şans getirir.
Aşılaman tutar inşallah.

umarım sevcanım uğur getirir dr.zaten bu denemeden sonra tedaviye devam etmicem.halamın kızıda tedaviyi bırakmıştı hamile kalmıştı yaş dabii 40 olmuşdudelikafadulden

kizlar ben kaciyorum
cucu niye kacar,misafir geliyordurda ondan-tatlicadiarzu-
arkadasim aradi simdi,isten erken cikmis bana geliyormussss
hemen bi cay,börek falan yapayim....
yeterin nan güya tatildeydimmfisfisfis
neyse hep icimden insallah bebek görmeyede gelirsiniz diomda öyle avunuorumsositososito
mucuk mucukkkkkk

cnm benim gerçekten aşılamada bişey yok sakın anestezi falan düşünme kısa sürüyo zate ama kendini sıkmak yokk tamammı yoksa acımıycaksada acır canın rahat ol tatlım sonraaa gelsin bebiş inşallah :CüvCüv: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

balkafaa canım korkma sakın asılma cok basit anlamıyosun bile bana 2 kere asılama yapıldı bak hamileyim normal muayeneden daha kısa suruyo sakın kasma kendini ilkinde ben de biraz sıktım kendimi o spekulumu taktıgını anlamıyosun bile sakin ol ve dua et benimde 3 yumosun vardı biri mucizemi verdi bana biraz uzuyo yatırıyo ama olsun o kadar diyorum cidden korkacak bisi yok :teselli:

asicim sende benden missin valla magazin programı izliceme çizgi filmi tercih ederim.evet ya şans işte amin canım amin inş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aynen canim bende izlerim cizgi film magazin izlerken cok sinirleniyorum
cok giciklar adam gibi bir kere soyleyip gosterseler neyse

canim benim ne kadar guzel ya sevin bu habere uzulme
dene sansini insallah olur ama olmazsada uzulmek yok bir daha bir daha

gule gule canim kolay gelsin iyi oturmalar insallah seneyede bebek gormeye gelirler

kızlar bu havuş kürü varya eşime yaptım geçen akşam eşim baş ağrısından yatamadı varmıdır böyle yan tesiri bilğisi olan varmı bu arada sigara da kullanmıyo anlamadım ben valla

canım dur hemen stres yapma...
sen neler atlattın...hepsindende çok korkuyordun:jeyyar:
allahın izniyle bunuda atlatırsın:1hug:
aşılma yapan arkadaşlar hep kolay olduğunu söylüyorlara.s
balum canım şimdiden hayılı olsun....

kolay gelsin canım...
maşallah gelenin gidenin baya var:bbo:
tabiki bunlar bebiş görmeyede gelirler:jeyyar:a
inşallah canım....

SÜPER BİR HABER BENCE SEVİNMEN LAZIM CANIM KOŞA KOŞA GİT SPEKULUM SENDEN KORKSUN BAK BEBİŞİNE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIĞINI DÜŞÜN CANIM HİÇÇÇ BİŞEYCİK OLMAZ BİRDE BAKMIŞSIN HAMİL OLMUŞSUN :teytey::teytey:

kizlar ben bu oyunlara fena takildim ya hic topigede gelemiyorum oyun oyniycam diye
hepside degil click clack varya cok sevdim oynayan varmi onu

yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler bu arada canlar ben çıkıyorum görevi erken teslim edecem bu seferde işim var birazda onlarla ilgilenim yagmurdan ve xv den de inş güzel haberler gelir meraktanda öldüm valla hayırlısıyla bi gelselerdi neyse bakalım şimdilik hoşçakalın kızlar

Canlarımmm ben geldimmm. Doktordaydım. İşlerim acayip birikmiş. Onları halletmek zorundayım. :1no2: Sanırım bir terslik olmazsa yarın çatlatma iğnesi vurulacağım. Cumartesi de yumurtalar toplanacak. delikafadulden kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Akşam geçmişi okurum. Beni merak etmeyin. Hepinizi çok çok öpüyorum. Son sayfadan anladığım kadarıyla bizim kızlardan haber yok. fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…