Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

balım hayırlı olsun aşılaman korkma canım :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:3 yumoşun varken değerlendirin gitsin canım ya. bebişin dahada yaklaştı sana inşallah. hakkında hayırlısı olsun canım

hoşgeldin canım çok sevindim gerçekten herşey çabuk ve sağlam adımlarla ilerliyor inşallah bebişine kavuşacaksın canım bizim kızlaradan malesef haber yok canım :teytey::teytey::teytey:

cnmm hadi hayırlısı inşallah bütün tedavin böyle yolunda su gibi akıp gitsin sonuda başı gibi iyi olsun inaşşalhh a.s:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv:

hadi bakalım canım şimdiden hayırlı olsun inş güzel haberlerle dönersin

baliiimmm benim cok sevindim ya:1hug:
hic korkma acimiyoo sadece cok hafif adet sancisi gibi bir sey hissediyorsun oda sadece bir kac saniye suruyoo
insallahhhhh olucak canim senin icinde halaylar cekilicek:lepi:
ÇoK sağolasınız teşükkürlerr kızlarrr dualarınız için aminn inşallahh
kız balkafa dövcem seni heççbişi olmuyor korkma be 3 kere aşılama oldum bak 4.cüye başlıcam korkma bakimmmmklava:

:asigim::asigim:
Btrklcm canım ablamm tedavinn hayırlıı olsunn çokk sevindimm inşallahh tutacak bebişlerr ben inanıyorumm.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

OHHH HADİ BAKALAIM HAYIRLISIIIIIIII. GÜZEL GÜZEL YUMURTALAR OLUN HAAAA YOKSA klava: HEPİNİZDE DÖLENİN SİZİ GİDİ YUMOŞLARRR . İNŞALLAH DÖLEENİRLER CANIM HEMENCECİK HEPSİDE TUTUNURLAR ANNELERİNE AYYY ÇOKAAZ KALDI HEYECAN VARMI ?

kizlar ben bu oyunlara fena takildim ya hic topigede gelemiyorum oyun oyniycam diye
hepside degil click clack varya cok sevdim oynayan varmi onu
şimdi bir göz attımsengözlerimebaksanab
kolay gelsin canıma.s.

maşallah ne çabuk herşey oluyor...
hadi bakalım hayırlısı....
allah yardımcın olsun canım...

Nevomm canım benimmm çokk sevindimm.Maşşallah sübhanallah diyelim zaman ne çabuk geçiyorr ohh yumoşlarr toplanacak .ÇoK AZ kaldıı inşalahh bebeğine her geçen gün daha da yaklaşıyorsunn .Allaha emanett oöpüyorummm seni Şenizhihoyyythihoyyyt

:çok üzgünüm:Çok sağolunn kızlarr bakalım ne yapacam bilmiyorum çıldırmasam ıyıdırsengözlerimebaksanab

CANIM ZORMU KOLAYMI BİLMİYORUM BENDE YARIN RAHİM FİLİMNE GİDİCEM AMA AŞILAMA OLSAYDIM KOŞA KOŞA GİDERDİM NE KADAR CANIM YANARSA YANSIN DAYANIRDIM . DÜŞÜNSENE BEBİŞİN İÇİN 1 BELKİ BİLEMEDİN 100 ADIM DAHA ATMAK DEMEK BU KORKMA SAKIN BEBEİŞTE KORKAR GELMEZ BAK SONRAAAAklava:

anaaaaa ne cabuk ilerliyor nevro canim o kadar oldumu baslayli gelince gelismeleri yaz canim
masallah insallah boyle devam eder
:1shok:

Nevrocum herşey çok hızlı ilerliyo.
Allahım yardımcın olsun.:Saruboceq:
İnşallah bebişler gelir annesine.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

süper bir haber canım ya. bu kadar çabukmu ne güzel. inşallah bebişlerinde sorunsuz bir şekilde bu kadar çabuk geliverirler annelerine.:1hug:

Balsurat msn'dede dediğim gibi herşey çok hızlı ilerlediğine göre bu işte bi hayır var.
Yumoşlarına bakmaya gittin, aşılamaya karar verip geri geldin bak.
Senin yapamayacağın hiçbişey yok bence.
Sen bunun da üstesinde gelirsin.

maşallah nevrom. Uzaktan insana çok hızlı olmuş gibi geliyor ama. Hayırlısı olsun bakalım. Herşey yolunda gider inşallah.

NEVROOOOOOOOOOM
maaşallah vallahi şaşırdım
su gibi aksın gitsin her işin
Rabbim meleklerini eksiketmesin senden

kızlar ben dayanamıyorum bu grip öldürdü beni kafamı bile tutamıyorum annemin evi işyerime yakın kociş işten çıkana kadar ben anneme gidip uyuyacağım. görüşürüz kızlar byyyyyyy

balım merak etme sen. Aşılamanın da spekulumun da bir zorluğu yok. Kendi kendine cesaret ver canım. Hayırlısıyla işin ucunda hasretini çektiğimiz bebişimiz belki bebişlerimiz var. Allah herşeyi gücünü veriyor insana merak etme.

aminnnn
benim gelenim gidenim hakkaten coktur...
sükür..mutlu oluyorum ben...
arkadasim 20 dakika oturdu gitti,aksama hazirlanicazda kocislerle cikicaz öyle kararlastirdik..
ayy bebis görmeye gelseler valla:1rolleyes:

nevromm gelicek meleklerin,cok az kaldi yaaa.yuppii
icim pirpirhihoyyyt

Son düzenleme:
kızlar ben dayanamıyorum bu grip öldürdü beni kafamı bile tutamıyorum annemin evi işyerime yakın kociş işten çıkana kadar ben anneme gidip uyuyacağım. görüşürüz kızlar byyyyyyy

cok gecmis olsun bitanem...bir an önce iyilesirsin insallah.bol bol c vitamini almaya bak...öpüyorum coka.s.

canım benim çok sevindim bebişe çok yaklıştın bitanem rabbim yar ve yardımcın olsun :CüvCüv::ecrin_bebek::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…