Canlarımmm ben geldimmm. Doktordaydım. İşlerim acayip birikmiş. Onları halletmek zorundayım. :1no2:Sanırım bir terslik olmazsa yarın çatlatma iğnesi vurulacağım. Cumartesi de yumurtalar toplanacak. delikafadulden kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Akşam geçmişi okurum. Beni merak etmeyin. Hepinizi çok çok öpüyorum. Son sayfadan anladığım kadarıyla bizim kızlardan haber yok. fisfisfis
:1ninca:Ben cidden mahvoldummm :1ninca:
Doktordan geldim şimdi yumoşlara baktıı 3 tane iyi kalitede büyümüşlerr..Ve bu ayı değerlendirelim aşılama yapalım sana dedi yaa..Korkuyorum ben yaaaa.anesteziye gerek yok Rahım flimi gibi zor değil dedi.Aşılama çok kısa sürüyor dedi ..Anestez almaya değmez dedii..2 dk sürücek dedi spekulumdaan korkuyom yaaaa.Yavaş takıcam dedi yavaş yavaş merak etme dedi :)Cuma akşamı 4 buçukta hastaneye gidicemben mahvoldum senağlamasenağlama
umarım sevcanım uğur getirir dr.zaten bu denemeden sonra tedaviye devam etmicem.halamın kızıda tedaviyi bırakmıştı hamile kalmıştı yaş dabii 40 olmuşdudelikafadulden
kizlar ben kaciyorum
cucu niye kacar,misafir geliyordurda ondan-tatlicadiarzu-
arkadasim aradi simdi,isten erken cikmis bana geliyormussss
hemen bi cay,börek falan yapayim....
yeterin nan güya tatildeydimmfisfisfis
neyse hep icimden insallah bebek görmeyede gelirsiniz diomda öyle avunuorumsositososito
mucuk mucukkkkkk
:1ninca:Ben cidden mahvoldummm :1ninca:
Doktordan geldim şimdi yumoşlara baktıı 3 tane iyi kalitede büyümüşlerr..Ve bu ayı değerlendirelim aşılama yapalım sana dedi yaa..Korkuyorum ben yaaaa.anesteziye gerek yok Rahım flimi gibi zor değil dedi.Aşılama çok kısa sürüyor dedi ..Anestez almaya değmez dedii..2 dk sürücek dedi spekulumdaan korkuyom yaaaa.Yavaş takıcam dedi yavaş yavaş merak etme dedi :)Cuma akşamı 4 buçukta hastaneye gidicemben mahvoldum senağlamasenağlama
kızlar ben dayanamıyorum bu grip öldürdü beni kafamı bile tutamıyorum annemin evi işyerime yakın kociş işten çıkana kadar ben anneme gidip uyuyacağım. görüşürüz kızlar byyyyyyy
ablacım hayırlı olsun inşaallah doktorun mutluluğunun vesilesi olsun
amin bebek göemeya gelirler inşaallah
hem bizde geliriz bi yelek bi patik yeter
demek ki çok seviliyorsun ne mutlu sana
balıııııııım şu takvimindeki çocuk gibi cesaretli ol,
bişi yok spektlumda
dua et bizde ederiz hep beraber geçer gider inşallah
Merhaba kızlar,kaç gündür gelemedim,bilgisayarı ne zaman açsam zil çalıyorklava: topiğede giriş ağır oluyor diğer sitelere raharlıkla girebiliyorum:uhm:
Umarım herkes iyidir,nevrocum hadi sona doğru geliyorsun İnşallah bebişin tutar burada kutlama yaparıza.s.
Hejacığım hiç aşılama olmadım ama anlatanlar çok basit birşeymiş gibi anlatıyor vajinal ultrasondan bile kolaymış,Allah kolay geçirsin a.s.
Casper33 canım çok geçmiş olsun,benimde boğazlar ağrıyor napalım antibiyotiklere başvurucaz,Allah şifanı versin.a.s.
Ben yine çıkıyorum,kocişle ingilizce kursuna yazıldık,görüşmek üzere güzel haberler bekliyorum kendinize iyi bakın.:a015:
çok severim örgü örmeyi,o veletler bi gelsinler,neler yaparız walla onlaragamyoncuiremsuayy bicir bicir patikler yelekler:1rolleyes:
icim gitti valla:asigim:
siz gelin ben yelek-patik falan istemiyorum teyzeleri:1hug:
kızlar hepinize iyi akşamlar. Ben çıkıyorum. Eşim gelir birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?