Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Nevrocum eğer cumartesi catlatma iğnesi yaparlar ise 9 martta yumislerin toplanır 12 mart gibi transfer olur onun ustunede 12 gün bekleme suresi koydunmu 23 Martta hamismisin değilmisin hayırlısı ile ogreniriz. Tam benim hesapladığım gibi oldu yani. Senin icin bol bol dua edeceğim...

casper canım Allah acil şifalar versin. Bol meyve ve vitamin al. Dinlenmeye çalış canım bu hastalık dinlenmeden geçmez.

canım hiç korkma hatta sevin tatlım ben de senin gibi çok korktun anestezi almak istediğimi söyledim doktorum bana dediki herhalde şaka yapıyorsun çünkü gerçekten zor değilmiş ne yapalım canım gülü seven dikenine de katlanırmış rabbim emeklerini boşa çıkarmasın :CüvCüv:

umarım sevcanım uğur getirir dr.zaten bu denemeden sonra tedaviye devam etmicem.halamın kızıda tedaviyi bırakmıştı hamile kalmıştı yaş dabii 40 olmuşdudelikafadulden

ablacım hayırlı olsun inşaallah doktorun mutluluğunun vesilesi olsun

amin bebek göemeya gelirler inşaallah
hem bizde geliriz bi yelek bi patik yeter
demek ki çok seviliyorsun ne mutlu sana

balıııııııım şu takvimindeki çocuk gibi cesaretli ol,
bişi yok spektlumda
dua et bizde ederiz hep beraber geçer gider inşallah

kızlar ben dayanamıyorum bu grip öldürdü beni kafamı bile tutamıyorum annemin evi işyerime yakın kociş işten çıkana kadar ben anneme gidip uyuyacağım. görüşürüz kızlar byyyyyyy

canım çok geçmiş olsun adı basit geliyor ama gerçekten insanı mahfediyor a.s.

ayy bicir bicir patikler yelekler:1rolleyes:
icim gitti valla:asigim:
siz gelin ben yelek-patik falan istemiyorum teyzeleri:1hug:

kızlar az önce test yaptım siz yap dediniz dye ama malesef tek çizgi ama niye adet görmedim aman canım sıkkın çok testte kesin sonuç dogrumudurki

nevromm çokk sevindimmm.....hayırlı olsunnn.....herşey yolunda gidiyor çokk şükürrr.....bebişlerin gelecek hayırlısıylaa....allah gönlüne göre versinn tatlımmm.

Merhaba kızlar,kaç gündür gelemedim,bilgisayarı ne zaman açsam zil çalıyorklava: topiğede giriş ağır oluyor diğer sitelere raharlıkla girebiliyorum:uhm:

Umarım herkes iyidir,nevrocum hadi sona doğru geliyorsun İnşallah bebişin tutar burada kutlama yaparıza.s.

Hejacığım hiç aşılama olmadım ama anlatanlar çok basit birşeymiş gibi anlatıyor vajinal ultrasondan bile kolaymış,Allah kolay geçirsin a.s.

Casper33 canım çok geçmiş olsun,benimde boğazlar ağrıyor napalım antibiyotiklere başvurucaz,Allah şifanı versin.a.s.

Ben yine çıkıyorum,kocişle ingilizce kursuna yazıldık,görüşmek üzere güzel haberler bekliyorum kendinize iyi bakın.:a015:

canı sağol ama ben değil balım aşılama olucak ben de ona zor olmadığını söylüyordum a.s.

ayy bicir bicir patikler yelekler:1rolleyes:
icim gitti valla:asigim:
siz gelin ben yelek-patik falan istemiyorum teyzeleri:1hug:
çok severim örgü örmeyi,o veletler bi gelsinler,neler yaparız walla onlaragamyoncuiremsu

kızlar hepinize iyi akşamlar. Ben çıkıyorum. Eşim gelir birazdan

güle güle elitu a.s.

caspercım çok geçmiş olsun,zencefilli bal ye,gribe çok iyi geliyor.test edildi onaylandı yerimseniben

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:nevrom canım hadı hayırlısı ınsallah sonunda guzel seyler olup hep beraber sevınecez...bebegıne sımdı daha yakınsın...:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:
beter ablam bu son asılamanda saglıklı bır sekılde bebısın gelır..kucagınada alırsın..:Saruboceq::Saruboceq:
yenı dr ugurludur belkıdesengözlerimebaksanab
bal suratım msn de soyledım hıc korkmam korkulacak bısey yok anlamıyosun bıle...panıgıde yenecen bebeyıde yapcan:Saruboceq::Saruboceq:
nesrın az kalmıs kocısıne..senın adına cok sevındım..ozlemler azda oolsa bıtecek ne guzel.kaydirigubbakcemile5
caspercım ve gırp olan tum arkadslar hepınıze gecmıs olsun..a.s.
cucu sıgarayı bırakmıs hadı hayırlsıı sonu gelmez ınsallah...ben gerı basladım 10 gun oluyor...fadıgın resımlerıde gorunce gerı bırakma kararı aldım.

bu arada bana geleım ben spora basladım step,pılates
cok zevklıymıs..vakıt nasıl gectı anlamadım...stres attım resmen..
şimdı gobusumun gıtmesıne bakacam...kaydirigubbakcemile5
bu arada cok buyuk bır sıgara fırmasından ıs teklıfı aldım...gunun anlam ve onemıne gore uygun olsun dedım..
sartlar cok guzel ama kocıs ızın vermıyor..sıgara fırması dıye..
sıfır araba felan verecekler gunum kosullarında maas durumuda baya yuksek...delikafaduldendelikafaduldennapcagıma bılemedıım.cumaya kadr ıkna etmem gerekecek..
ama bu arada bebe konusnu unutmam gerekecek..:çok üzgünüm:

rapunzelcim çok sevindim senin adına,ne güzel bir fırsat hemde bu krizde.sigara firması diye neden kızıyorki eşin,benim babamda senelerce sigara fabrikasında çalıştı,ekmek parası bu.bence bu fırsatı değerlendir.

rapunzel canim ne kadar renkli bir msj boyle
insallah icinde boyledir
evet canim cok guzel oluyor spor rahatliyor insan
bence teklifi kacirma canim hayatin gercekten degsir evde oturup bizim gibi bebek dusunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…