Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben geldiiiiim....9 embriyomuz 7 ye düştü. 1 tanesi yavaş,6 tanesi çok iyiymiş.yarın transfer olabilir.çoğul gebeliği engellemek için en dayanıklı embriyoları bekliyorlarmış.2-3 tane transfer edilebilirmiş...

yabangulum canim iyilik alaha sukur sende iyidrsin insallah

monarosa hadi hayirlisi canim hic takilma onlara en dayaniklisi seninle olacak insallah

nevro canım benim gözün aydın ne güzel adım adım yanaşıyosun bebişine inşallah ben inanıyorum senin burdan bize müjdeli haberler vereceğin günler çok yakın...:CüvCüv:

çok güzel haber bu mona rosa,inşallah hayırlısıyla bebeklerin sana tutunur.bebekler mi dedim delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Rapunzelim canım benimm Hayırlıııı olsun inşallahhhhh Eşini ikna edebilirsinnn canımm ..Öpüyorum senii güzel haberler alırız inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:

maşallaaahh mona rosa.allah bu üç taneden en az birini sana versin.

kızlar bi şey sorcam size.ben 2. tüp bebek denememde en son aşamada progestron içeren bi jel kullanmıştım.12.gün adet gördüm ve maalesef tüp bebeğim tutmadı:1no2:adetim geçtikten sonra elime oramdan bi sertlik geldi ve çıkardığımda o kullandığım jel sanki içimde top top olmuştu.sizce sebebi ne olabilir.benim gibi bi durum yaşayan oldu mu aranızda????

Son düzenleme:
kizlar ben kaciyorum kurabiye yapicam
guzel olursa sizlerede ikram var ok
iyi aksamlar gorusmek uzere iyi haberlerleeeeeeeee

slm arkadaşlar nasılsınızzzz yağmurcandan ve xvyzden haber yok mu çok merak ettim onları ya...

tulin canım nasılsın bugün görüşemedik ben hiç iyi değilim klomen kullanalı vallahi

hihoyyytCanım maşallahhh embriyolar gelişiyorrr Allahın izniylee bebelerin sana tutunucakk hihoyyyt

balıııııııım şu takvimindeki çocuk gibi cesaretli ol,
bişi yok spektlumda
dua et bizde ederiz hep beraber geçer gider inşallah

:çok üzgünüm::asigim: ALLAhım yardım ett sanki rahim flimine gidicem ...İnşallah dediğiniz gibii kolayy olurmirmirmirmir

balim cok sevindim canim,korkacak hicbirsey yok azicik birsey aciyor korkulacak kadar degil,cesaret,cesaret hadi bakalim:teselli:

nevrom cok erken degilmi ya bizim doktor ancak 2 haftaya yumurtalar aliriz dediler.....
hadi bakalim canim bebegine gittikce yaklasiyorsun:ecrin_bebek:

canım benim hakkında hayırlısı olsun
hadi bakalım demek startı verdiniz

hızlı adımlarla ilerliyoruz bakalım nevrom
hakkında hayırlısı ben yarın itibari ile 4 gün istanbuldayım sizlere bakamayabilirim
aklımda ve dualarım sende olacak çok öperim

cadıı korkma
bak bunlar gelişme bitanem duacıyım
aklım sizde ben 4 gün yokum haberdar edin

kızlar ben dayanamıyorum bu grip öldürdü beni kafamı bile tutamıyorum annemin evi işyerime yakın kociş işten çıkana kadar ben anneme gidip uyuyacağım. görüşürüz kızlar byyyyyyy

geçmiş olsun canım
benimde bugün itibari ile grip belirtilerim başladı
bide istanbula gidicem hadi hayırlısı bakalım

ayrıca ben daha regli olmadım herzamanki gibi
sinirden çatlamak üzereyim
neden yaa neden neden bende normal insanlar gibi olamıyorumklava:kötükedihüso

Kızzzzzllllllaaarrrr ben biraz önce tahlil yaptım pozitif çıktı ya.İnanamıyoruz.Şoklardayız-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafaduldenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…