hoşgeldin pinkcim kaydirigubbakcemile5kızlar ben geldim güzel haber getiren varmıı..
canlarım nasılsınız bakim..asi74, fatıma zehra, minos, sunflowerr80, zencefill iyisinizdir işallah..
Canlarımmm ben geldimmm. Doktordaydım. İşlerim acayip birikmiş. Onları halletmek zorundayım. :1no2:Sanırım bir terslik olmazsa yarın çatlatma iğnesi vurulacağım. Cumartesi de yumurtalar toplanacak. delikafadulden kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Akşam geçmişi okurum. Beni merak etmeyin. Hepinizi çok çok öpüyorum. Son sayfadan anladığım kadarıyla bizim kızlardan haber yok. fisfisfis
kızlar ben geldiiiiim....9 embriyomuz 7 ye düştü. 1 tanesi yavaş,6 tanesi çok iyiymiş.yarın transfer olabilir.çoğul gebeliği engellemek için en dayanıklı embriyoları bekliyorlarmış.2-3 tane transfer edilebilirmiş...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:nevrom canım hadı hayırlısı ınsallah sonunda guzel seyler olup hep beraber sevınecez...bebegıne sımdı daha yakınsın...:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:
beter ablam bu son asılamanda saglıklı bır sekılde bebısın gelır..kucagınada alırsın..:Saruboceq::Saruboceq:
yenı dr ugurludur belkıdesengözlerimebaksanab
bal suratım msn de soyledım hıc korkmam korkulacak bısey yok anlamıyosun bıle...panıgıde yenecen bebeyıde yapcan:Saruboceq::Saruboceq:
nesrın az kalmıs kocısıne..senın adına cok sevındım..ozlemler azda oolsa bıtecek ne guzel.kaydirigubbakcemile5
caspercım ve gırp olan tum arkadslar hepınıze gecmıs olsun..a.s.
cucu sıgarayı bırakmıs hadı hayırlsıı sonu gelmez ınsallah...ben gerı basladım 10 gun oluyor...fadıgın resımlerıde gorunce gerı bırakma kararı aldım.
bu arada bana geleım ben spora basladım step,pılates
cok zevklıymıs..vakıt nasıl gectı anlamadım...stres attım resmen..
şimdı gobusumun gıtmesıne bakacam...kaydirigubbakcemile5
bu arada cok buyuk bır sıgara fırmasından ıs teklıfı aldım...gunun anlam ve onemıne gore uygun olsun dedım..
sartlar cok guzel ama kocıs ızın vermıyor..sıgara fırması dıye..
sıfır araba felan verecekler gunum kosullarında maas durumuda baya yuksek...delikafaduldendelikafaduldennapcagıma bılemedıım.cumaya kadr ıkna etmem gerekecek..
ama bu arada bebe konusnu unutmam gerekecek..:çok üzgünüm:
kızlar ben geldiiiiim....9 embriyomuz 7 ye düştü. 1 tanesi yavaş,6 tanesi çok iyiymiş.yarın transfer olabilir.çoğul gebeliği engellemek için en dayanıklı embriyoları bekliyorlarmış.2-3 tane transfer edilebilirmiş...
hihoyyytCanım maşallahhh embriyolar gelişiyorrr Allahın izniylee bebelerin sana tutunucakk hihoyyytkızlar ben geldiiiiim....9 embriyomuz 7 ye düştü. 1 tanesi yavaş,6 tanesi çok iyiymiş.yarın transfer olabilir.çoğul gebeliği engellemek için en dayanıklı embriyoları bekliyorlarmış.2-3 tane transfer edilebilirmiş...
canım hiç korkma hatta sevin tatlım ben de senin gibi çok korktun anestezi almak istediğimi söyledim doktorum bana dediki herhalde şaka yapıyorsun çünkü gerçekten zor değilmiş ne yapalım canım gülü seven dikenine de katlanırmış rabbim emeklerini boşa çıkarmasın :CüvCüv:
balıııııııım şu takvimindeki çocuk gibi cesaretli ol,
bişi yok spektlumda
dua et bizde ederiz hep beraber geçer gider inşallah
Balsurat msn'dede dediğim gibi herşey çok hızlı ilerlediğine göre bu işte bi hayır var.
Yumoşlarına bakmaya gittin, aşılamaya karar verip geri geldin bak.
Senin yapamayacağın hiçbişey yok bence.
Sen bunun da üstesinde gelirsin.
:çok üzgünüm::asigim:CANIM ZORMU KOLAYMI BİLMİYORUM BENDE YARIN RAHİM FİLİMNE GİDİCEM AMA AŞILAMA OLSAYDIM KOŞA KOŞA GİDERDİM NE KADAR CANIM YANARSA YANSIN DAYANIRDIM . DÜŞÜNSENE BEBİŞİN İÇİN 1 BELKİ BİLEMEDİN 100 ADIM DAHA ATMAK DEMEK BU KORKMA SAKIN BEBEİŞTE KORKAR GELMEZ BAK SONRAAAAklava:
balim cok sevindim canim,korkacak hicbirsey yok azicik birsey aciyor korkulacak kadar degil,cesaret,cesaret hadi bakalim:teselli::1ninca:Ben cidden mahvoldummm :1ninca:
Doktordan geldim şimdi yumoşlara baktıı 3 tane iyi kalitede büyümüşlerr..Ve bu ayı değerlendirelim aşılama yapalım sana dedi yaa..Korkuyorum ben yaaaa.anesteziye gerek yok Rahım flimi gibi zor değil dedi.Aşılama çok kısa sürüyor dedi ..Anestez almaya değmez dedii..2 dk sürücek dedi spekulumdaan korkuyom yaaaa.Yavaş takıcam dedi yavaş yavaş merak etme dedi :)Cuma akşamı 4 buçukta hastaneye gidicemben mahvoldum senağlamasenağlama
Canlarımmm ben geldimmm. Doktordaydım. İşlerim acayip birikmiş. Onları halletmek zorundayım. :1no2:Sanırım bir terslik olmazsa yarın çatlatma iğnesi vurulacağım. Cumartesi de yumurtalar toplanacak. delikafadulden kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Akşam geçmişi okurum. Beni merak etmeyin. Hepinizi çok çok öpüyorum. Son sayfadan anladığım kadarıyla bizim kızlardan haber yok. fisfisfis
canım benim hakkında hayırlısı olsunkızlar merhaba bugün dr a gittim.yeni bir dr bu sefer bu RYLAİ söylemiştim.
kapıdan girdim eşimle dr ayakta karşıladı bizi ve direk aaaa hiçç 37 yaşında göstermiyorsunuz diyince .eşimin surat düştü yerlerekaydirigubbakcemile3
dedim eyvah şimcik bunun damarı tutar beni burdan çıkartır derken dr ona da beyefendi siz kaç yaşındasınız 38 diyip canım sizde çok genç duruyosunuz diyince bir ohhh çektim.çünkü benimkisi hemencik gevşedi.
adetimnin 3, günü gitcem kızlar aşılama denicek sanırım ilaçlarımıda değiştircek.ama yinede yanında getir dedi.
tedavide artı ve eksileriniz var dedi önce yaşınız eksiniz ama artılar daha çok dedi.çocuk doğurmuş olmam ve gebe tekrar kalmış olmam
umarım yaşım ve haşimato trioitim herşeyi bozmaz.:Saruboceq::Saruboceq:
hızlı adımlarla ilerliyoruz bakalım nevromCanlarımmm ben geldimmm. Doktordaydım. İşlerim acayip birikmiş. Onları halletmek zorundayım. :1no2:Sanırım bir terslik olmazsa yarın çatlatma iğnesi vurulacağım. Cumartesi de yumurtalar toplanacak. delikafadulden kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Akşam geçmişi okurum. Beni merak etmeyin. Hepinizi çok çok öpüyorum. Son sayfadan anladığım kadarıyla bizim kızlardan haber yok. fisfisfis
cadıı korkma:1ninca:Ben cidden mahvoldummm :1ninca:
Doktordan geldim şimdi yumoşlara baktıı 3 tane iyi kalitede büyümüşlerr..Ve bu ayı değerlendirelim aşılama yapalım sana dedi yaa..Korkuyorum ben yaaaa.anesteziye gerek yok Rahım flimi gibi zor değil dedi.Aşılama çok kısa sürüyor dedi ..Anestez almaya değmez dedii..2 dk sürücek dedi spekulumdaan korkuyom yaaaa.Yavaş takıcam dedi yavaş yavaş merak etme dedi :)Cuma akşamı 4 buçukta hastaneye gidicemben mahvoldum senağlamasenağlama
kızlar ben dayanamıyorum bu grip öldürdü beni kafamı bile tutamıyorum annemin evi işyerime yakın kociş işten çıkana kadar ben anneme gidip uyuyacağım. görüşürüz kızlar byyyyyyy
canlarım nasılsınız bakim..asi74, fatıma zehra, minos, sunflowerr80, zencefill iyisinizdir işallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?