rapunzelcim çok sevindim senin adına,ne güzel bir fırsat hemde bu krizde.sigara firması diye neden kızıyorki eşin,benim babamda senelerce sigara fabrikasında çalıştı,ekmek parası bu.bence bu fırsatı değerlendir.
bugun benım hayatta renkılı gectı asıcım...boylede devam ettırecem..napıyım olmuyorsa oolmuyor...en azından normal yollardan gebe kaldıgımı ogrenmıs oldum..rapunzel canim ne kadar renkli bir msj boyle
insallah icinde boyledir
evet canim cok guzel oluyor spor rahatliyor insan
bence teklifi kacirma canim hayatin gercekten degsir evde oturup bizim gibi bebek dusunme
kızlar ben geldiiiiim....9 embriyomuz 7 ye düştü. 1 tanesi yavaş,6 tanesi çok iyiymiş.yarın transfer olabilir.çoğul gebeliği engellemek için en dayanıklı embriyoları bekliyorlarmış.2-3 tane transfer edilebilirmiş...
Rapunzelim canım benimm Hayırlıııı olsun inşallahhhhh Eşini ikna edebilirsinnn canımm ..Öpüyorum senii güzel haberler alırız inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar benide ekleyin benide tüpbebele tutu ama bebeğimi kaybettim malesef
Canlarımmm ben geldimmm. Doktordaydım. İşlerim acayip birikmiş. Onları halletmek zorundayım. :1no2:Sanırım bir terslik olmazsa yarın çatlatma iğnesi vurulacağım. Cumartesi de yumurtalar toplanacak. delikafadulden kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Akşam geçmişi okurum. Beni merak etmeyin. Hepinizi çok çok öpüyorum. Son sayfadan anladığım kadarıyla bizim kızlardan haber yok. fisfisfis
Kızzzzzllllllaaarrrr ben biraz önce tahlil yaptım pozitif çıktı ya.İnanamıyoruz.Şoklardayız-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafaduldenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ayyyy cok sevindim
insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu canimm
rapunzel yettim gariii halayaa:teytey: :teytey: :dance: :dance:
ayyyy cok sevindim
insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu canimm
rapunzel yettim gariii halayaa:teytey: :teytey: :dance: :dance:
cornelıa,pınkcım,hejacım,aysecım yetıstınız:teytey::teytey::teytey::teytey:
sızlerınde halaylarını cekecez..
bende bugun pek posıtıfımdelikafaduldendelikafadulden
pılates ıse yaradı bendekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:lepi:
cornelıa,pınkcım,hejacım,aysecım yetıstınız:teytey::teytey::teytey::teytey:
sızlerınde halaylarını cekecez..
bende bugun pek posıtıfımdelikafaduldendelikafadulden
pılates ıse yaradı bendekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:lepi:
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr harika halayaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:Kızzzzzllllllaaarrrr ben biraz önce tahlil yaptım pozitif çıktı ya.İnanamıyoruz.Şoklardayız-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafaduldenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
inşallah ikizlerin olur tatlım hayırlısıyla inş..caspercim benim ailemde de var eşimin ailesinded var ikiz gebelik.canım ben nette okudum sabah gazetesine röportaj vermiş tüp bebekmiş]
Gülben ergende hamişleymiş he maşallah magazin haberleride kaçmıyo kıslar gözünüzden ondanda haberim yoktu.
Benim bi arkadaşım vardı gülben ergenin ilk hamileliğinde oda hamile kalmıştı biz beraber jkalıcaktık sözde bende tabi tık yoktu. Oda bana üzülme ikinci hamilaliğine yetişirsiniz ozaman kalırsın demişti.
Yine geç kaldım bak kadın 2. ye hamile kalmış düşünsenize ne kadar uzun zamandır uğraşıyorum hamile kalabilmek içinh.
Bide aklıma ne geldi eğer tüp bebeğim tutmuş olsaydı demekki aynı zamana denk gelicekmiş ama kısmet olmadı işte:çok üzgünüm:
bende fazla tv yle ilgilenmem aslında akşamları dizilerim var yaprak dökümü mesela aa başlamıştırr..kizlar ben fazla tvye bakmam ama sayenizde bu haberleride ogreniyorum ne guzel
bu arada biz normali biraktik tup bebeklede tutturamiyoruz millet sakir sakir valla
allahim bizede nasip et yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yakında ayrılırlar canım uzun sürmezkızlar kıvanç tatlıtuğ ile meltem cumbul birlikteymiş.çok şaşırdım valla:1shok:
balkafamın bebişleri geliyo geliyo..sen kork daha yumurta kapıya sıkıştı aloo:1ninca:Ben cidden mahvoldummm :1ninca:
Doktordan geldim şimdi yumoşlara baktıı 3 tane iyi kalitede büyümüşlerr..Ve bu ayı değerlendirelim aşılama yapalım sana dedi yaa..Korkuyorum ben yaaaa.anesteziye gerek yok Rahım flimi gibi zor değil dedi.Aşılama çok kısa sürüyor dedi ..Anestez almaya değmez dedii..2 dk sürücek dedi spekulumdaan korkuyom yaaaa.Yavaş takıcam dedi yavaş yavaş merak etme dedi :)Cuma akşamı 4 buçukta hastaneye gidicemben mahvoldum senağlamasenağlama
tedaviyi bırakmamı hayırlısı olsun canım her işte hayır vardır bırakmak yok yola devamm..umarım sevcanım uğur getirir dr.zaten bu denemeden sonra tedaviye devam etmicem.halamın kızıda tedaviyi bırakmıştı hamile kalmıştı yaş dabii 40 olmuşdudelikafadulden
kolay gelsin canım bizede ayır mamalardan olurmuu..kizlar ben kaciyorum
cucu niye kacar,misafir geliyordurda ondan-tatlicadiarzu-
arkadasim aradi simdi,isten erken cikmis bana geliyormussss
hemen bi cay,börek falan yapayim....
yeterin nan güya tatildeydimmfisfisfis
neyse hep icimden insallah bebek görmeyede gelirsiniz diomda öyle avunuorumsositososito
mucuk mucukkkkkk
Canlarımmm ben geldimmm. Doktordaydım. İşlerim acayip birikmiş. Onları halletmek zorundayım. :1no2:Sanırım bir terslik olmazsa yarın çatlatma iğnesi vurulacağım. Cumartesi de yumurtalar toplanacak. delikafadulden kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Akşam geçmişi okurum. Beni merak etmeyin. Hepinizi çok çok öpüyorum. Son sayfadan anladığım kadarıyla bizim kızlardan haber yok. fisfisfis
bende tek cekıyomrum sandım halayı:teytey::teytey::teytey:
darsıs tum ısteyen herkesın basına...mart ayına herkesler hamıs olsun
benımde 3 ay sonra:teytey::teytey::teytey:
kiz gobek atma olurda ben kaçirirmiyim hiçuçarak gelirim:dance::dance:
insallah canim kismet bakalim, ben pek olumlu bakmiyorum ama neyse, poztitf olmana çok sevindim hep boyle ol canim :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?