Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bende sevındım..kendı adıma ama işte gel gor kocıs var ısın ucunda...kasım gıbı bırakmıstım ısı..bebek tedavısınden dolayı..ızın alamakda zorlanıyordum..bıde gunboyu market market dısarda gezıyordum..
gıdp goruselım bır bakalım..eleme yapacaklarmıs...
ıcımde kalmasın..pısman olmayım dıye gıdıp gorusecem..
rapunzel canim ne kadar renkli bir msj boyle
insallah icinde boyledir
evet canim cok guzel oluyor spor rahatliyor insan
bence teklifi kacirma canim hayatin gercekten degsir evde oturup bizim gibi bebek dusunme
bugun benım hayatta renkılı gectı asıcım...boylede devam ettırecem..napıyım olmuyorsa oolmuyor...en azından normal yollardan gebe kaldıgımı ogrenmıs oldum..
spor hakkatten rahatlatıyormus..ama cok yoruldum..ılk gununun hamlıgı cıkar benden :))
teklıf konusunu dusununecegım...mulakatlara gırelım bakalım...
kaderımızde ne varsa onu yasıyoruz nede olsa..

ınsallah sonunda cook guzel seyler olur...onemlı olan zaten 2-3 embrıyo onlarda tuttumu..
bakarsın ucuz olur demı :))

Rapunzelim canım benimm Hayırlıııı olsun inşallahhhhh Eşini ikna edebilirsinnn canımm ..Öpüyorum senii güzel haberler alırız inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:

ınsallah balkafam...guzel haberlerı sızlerden alcam ben :))
tedavıde cok arkadsalarrımız var sende dahıl oldun suprzı bır sekılde asılamaya belllımı olur bu anı asılama bebegın habercısıdır

kızlar benide ekleyin benide tüpbebele tutu ama bebeğimi kaybettim malesef

hosgeldın aramıza...
keske guzel seyler olsaydıdıa aramıza gelmeseydın..
sen bılgılerını yazarsın nevrosky arakadsımız gunceller...
ınfertılıte sebebını,muhtemel adet tarıhını,tedavı asamalarını,kulladıgınız ılaclar yada kurler varrsa
esının spermıogram testınıde yazarsan bılen arkadslar yorumlar...

Son düzenleme:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
eklektık tebrık ederım canım..
rabbım bebsınıde saglıklı bır sekıldede kucagına almayı nasıp eder

kızlar nerdesınızzz hamıs cıktıııııııııııı
hadı gelın..eklektıkın halay bası ben oldum
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canimm cok sevindim insallah yuzun hep gulsuna.s.

ayyyy cok sevindim
insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu canimm
rapunzel yettim gariii halayaa:teytey: :teytey: :dance: :dance:

ayyyy cok sevindim

bende tek cekıyomrum sandım halayı:teytey::teytey::teytey:

darsıs tum ısteyen herkesın basına...mart ayına herkesler hamıs olsun
benımde 3 ay sonra:teytey::teytey::teytey:

ayyyy cok sevindim

bende geldımmm nasıl oldu yaa günümmü gecmişti cnm anlat sorununuzzz neydııı
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

slm kizlar, nevrocum simdiden hayirli olsun, insallah hersey yolunda gider canim...
yagmurcandan haber yokmu???
ben bugun hiç girmedim rahatsizim, biktim bu bitmeyen karin agrisindan

eklektik caınm tebrikler inşallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin :teytey::teytey:

eklektik canim çok sevindim, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin:teytey::teytey::teytey::teytey:

cornelıa,pınkcım,hejacım,aysecım yetıstınız:teytey::teytey::teytey::teytey:
sızlerınde halaylarını cekecez..
bende bugun pek posıtıfımdelikafaduldendelikafadulden
pılates ıse yaradı bendekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:lepi:

inşallah bitanem inşallah hepimizin halıylarını çekeriz :teytey::teytey:

haly ceke ceke gıdıyorum:teytey::teytey:
mac bıletı almaya gıdecez..hafta sonu kayserispor-fenerbahce macı var..kaydirigubbakcemile5
bıletler tukenmeden almayı gıdecez...
bır kayserılı olarak fenerbace seyırcılerı arasında ızleyecez macıkaydirigubbakcemile3

herkese ıyı aksamlarŞeniz

kiz gobek atma olurda ben kaçirirmiyim hiç uçarak gelirim:dance::dance:

insallah canim kismet bakalim, ben pek olumlu bakmiyorum ama neyse, poztitf olmana çok sevindim hep boyle ol canim :içelim:

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr harika halayaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::nazar

ınsallah sonunda cook guzel seyler olur...onemlı olan zaten 2-3 embrıyo onlarda tuttumu..
bakarsın ucuz olur demı :))

allahım hayırlı evlat versin hepimizeeeeeeeeeeeeeeee:teytey::teytey::teytey:

caspercim benim ailemde de var eşimin ailesinded var ikiz gebelik.canım ben nette okudum sabah gazetesine röportaj vermiş tüp bebekmiş]
inşallah ikizlerin olur tatlım hayırlısıyla inş..

üzülme canım senin bebişlerde gelicek biraz zamana ihtiyaçları var sadece boşver gülbene bu işler nasip işi hayırlısıyla gelicek seninkide sabır canım..

kizlar ben fazla tvye bakmam ama sayenizde bu haberleride ogreniyorum ne guzel
bu arada biz normali biraktik tup bebeklede tutturamiyoruz millet sakir sakir valla
allahim bizede nasip et yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende fazla tv yle ilgilenmem aslında akşamları dizilerim var yaprak dökümü mesela aa başlamıştırr..

kızlar kıvanç tatlıtuğ ile meltem cumbul birlikteymiş.çok şaşırdım valla:1shok:
yakında ayrılırlar canım uzun sürmez

balkafamın bebişleri geliyo geliyo..sen kork daha yumurta kapıya sıkıştı aloo
herşey jet hızıyla oluyo otomatiğemi bağlandın ne...ayy MAŞALLAH diyem balımaa nazarlardan uzak olsun fıstığımm..

umarım sevcanım uğur getirir dr.zaten bu denemeden sonra tedaviye devam etmicem.halamın kızıda tedaviyi bırakmıştı hamile kalmıştı yaş dabii 40 olmuşdudelikafadulden
tedaviyi bırakmamı hayırlısı olsun canım her işte hayır vardır bırakmak yok yola devamm..

kolay gelsin canım bizede ayır mamalardan olurmuu..

hoşgeldin canım seni çok öpüyorum kolay gelsin hamiş adayıma..a.s.

kiz gobek atma olurda ben kaçirirmiyim hiç uçarak gelirim:dance::dance:

insallah canim kismet bakalim, ben pek olumlu bakmiyorum ama neyse, poztitf olmana çok sevindim hep boyle ol canim :içelim:

aysem tedavı konusunda sen daha cok asamalardan gectın.
ben 3 kez asılam oldum 4..yarım kaldı..hep derdım olacak bırgun...ama ne zamn...
cok bekletmedende oldu..sonunu bılıyosun ıste:çok üzgünüm:
aslında pozıtıf olmanın cok etksı var..ama maalesef yapamıyoruz...
ama sende pozıtıf olkı hersey pozıtıf olsun..:sm_cool:
ben yıne poztıf olmaya karar verdım bugun...bılıyorumkı olcak ama saglık gelsın herseyden onemlısı o bence

nevrosky senin muayane nasıldı?yumurta sayısı ,ölçüleri nasılmış?söyledi mi doktorun?çiçeklerini gördün mü?ben çok keyifleniyordum çiçek bahçemi gördükçe doktorumla birlikte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…