Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar az önce test yaptım siz yap dediniz dye ama malesef tek çizgi ama niye adet görmedim aman canım sıkkın çok testte kesin sonuç dogrumudurki
biraz daha bekle canım kan testi daha gerçek sonuç verir bu ay çoğumuzda gecikmeler oldu nedense inşallah hamissindir değilsende üzülme hayırlısı olsun canım
canım hayırlısı olsun bu kriz ortamında iş teklifi alamn güzel birşey canım inşallah kocişini ikna edersinde başlarsın canım
çok güzel maşallah bebişlere canım inşallah hamiş kalacaksın allahın izniyle bebişlerin sana sımsıkı tutunacaklar

tebrikler canım :teytey::teytey::teytey::teytey: allahım sağlıcakla kucaüına almayı nasip etsin inşallah :teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:sositosositosositosositosositososito

slm kizlar, nevrocum simdiden hayirli olsun, insallah hersey yolunda gider canim...
yagmurcandan haber yokmu???
ben bugun hiç girmedim rahatsizim, biktim bu bitmeyen karin agrisindan
geçmiş olsun tatlımm..haber yok bildiğim kadarıyla..

inşş hepimizin halaylarını çekeriz hayırlısıyla..sportif arkadaşım benimm..

inşallah bitanem inşallah hepimizin halıylarını çekeriz :teytey::teytey:
amin canım inşş..

nevrosky senin muayane nasıldı?yumurta sayısı ,ölçüleri nasılmış?söyledi mi doktorun?çiçeklerini gördün mü?ben çok keyifleniyordum çiçek bahçemi gördükçe doktorumla birlikte....

canım senin halayınada az kaldı hayırlısıyla inşşa.s.

tebrikler canım allah hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
aramıza katılalı kısa birzaman oldu ama ugurlu geldi bak sana
ayagını sürüde peşinden bizlerde gelelimm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ayrıca sorununuzu yazarmısınnn

rapunzel iş durumun hayırlı olsun canım en güzel kararı kendin vericeksin kolay gelsin yapmak istediğin hayırlı ise olsun inşş..

rapunzelimmm iyi olmana çok sevindimmm
pozitif olmak çok önemli gerçektenna.s.a.s.Şeniz
nevromm hadii bakalımm sona az kalıyorrrr:CüvCüv::CüvCüv:

aynen canim bende geçmisi çok ozluyorum hayat dolu bi genc kizdim, hep gulerdim yasmayi çok severdim poztif bi insandim ama artik nerdeee o eski ayse!! bi onceki msjinda komsunun densizligini anlatmissin, bu hepimizin basina geliyo ve gerçekten o an belki umursamazliga veriyoruz, içimize atiyoruz ama an geliyo patliyoruz!! ben belçikada dogdum buyudum esim turkiyeden geliyo ve biz yazlarimizi edirnede geçiriyoruz ama benim nefret ettigim bi eltim var, butun aile içinde (esimin anne babasi ablalari kuzenleri...) kayinvalideme kuçuk gelinin tembel çikti siz bu gidisle son torunlari zor gorursunuz gibi laflar etti ve tabi banada igneleyici çok sozleri oldu sustum bi sey diyemedim ama çok zoruma gitti ve sirf bu yuzden artik turkiyeye bile gitmek istemiyorum, bu yaz esim yalniz gidecek, çunku orda o insan oldukça ben hiç rahat edemeyecegim, yaa canim iste boyle hepimizin basindan neler neler geçiyo bu sadece bi ornek anlatsak yazsak roman olur!! bende hamile kalirsam dogurana kadar kesinlikle bisey almayi dusunmuyorum hatta cinsiyetini bile ogrenmek istemiyorum yeterki saglikli olsunda kiz erkek farketmez, o bebek zaten benim bastacim, yuregimin acisinin ilaci olacak.....
of of insan dusundukce neler geliyo aklina!!

ya aslinda pozitifim biliyomusun!! sadece dondurulmus embriyolar kalitelerine gore transfer ediliyo yani her denemede kalite dusuyo, bu yuzden olumsuz dusunce demeyelimde gercekçi diyelim )
seninde is durumun varmis hadi hayirli olsun en azindan oyalanip dusuncelerin dagilir)
yasa fenerbahceeeee, benim içinde bagir stres at )

geçmiş olsun tatlımm..haber yok bildiğim kadarıyla..
.

ya kizlari çok merak ettim, insallah hersey yolunda gidiyordur!!
sagol canim benim bu karin agrim beni surunduruyo anlamadim gitti!!!

sen nasilsin??

Son düzenleme:

ayyyyyyyyyy kızlar ne güzel haberler.iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.çok mutluyum.daha hamile olamadım ama çok mutluyum.7 tane tomurcuğumuz var.yavrularım onlar benim.onarı çok seviyoruuuuuuuuuuzdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

insallah canim o tomurcuklarindanda çok saglikli bebislerin olur

bende fadik'e ozendim çocukluk resimlerinden album yaptim))

kızlar ben dayanamıyorum bu grip öldürdü beni kafamı bile tutamıyorum annemin evi işyerime yakın kociş işten çıkana kadar ben anneme gidip uyuyacağım. görüşürüz kızlar byyyyyyy
çok geçmiş olsun canıma.s.

kızlar az önce test yaptım siz yap dediniz dye ama malesef tek çizgi ama niye adet görmedim aman canım sıkkın çok testte kesin sonuç dogrumudurki
canım bir dr a gitsen sebebi belki anlaşılır...
daha önceleride böyle olurmuydu....

iyi olmana sevindim canım...
iş konusu ise hayırlısı nasılsa öğle olsun canım...
maşallah canım....

kızlar benide ekleyin benide tüpbebele tutu ama bebeğimi kaybettim malesef
geçmiş olsun canım...
ne zamn oldu...

canım seni özleyaceğiz...
güle güle gidip gelesin inşallah...
demek yine adet olmadın...
seni çok iyi anlıyorum canım...

bu ne güzel haber:teytey::teytey::teytey:
tebrik ederim canım...
:teytey::teytey:

eklektik .çok sevindim halay ikonuna basmaya üşendim hızlı cevapta çıkmıyo ya ikonlar:)) ama çok sevindim bil yani.
ben de mayıstaki mikromuza kadar eşime keçiboynuzu kürü ve pekmezinin yanısıra bugün evicap aldım başladı sağolsun gıkı çıkmıyo artık:)) eskiden içmem bunu falan derdi:))
l-arginine ve solgar seleno da içecek. solgar selenoyu ısmarladık
sahi bunları nasıl içmişti içenler bana bi anlatır mısınız?

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah

bilgilerine baktımda
sizin sorun ne diye canım

selam kızlar iyi akşamlar ne var ne yok smshım sen hala buralardamısın yolculuk yokmu canım
hazırlansana
işten gelen ahnımalr yemekten size bir sorum olacak sizde benim gibi
yemekten sonra hiçbieşy yapamamak gibi istekle karşı karşıya kalıyormusunuz
ya ben yemeyi bi yiyiroum tamam canım hiçbişey istemiyo
masa bile duruyo temblim hee :)))
birasdan kalkıyımda bulaşık falan var toplıyım bari

sabah 8 otobüsüne biniyorum Allahın izniyle
doğru söylüyosun kalkıyım

seni tembel seni
ama haklısın be canım hem çalış hemde evde çalış Allah kolaylık versin canım

smshım kal tabi canım şaka söylüyorum
hayırlısıyla gel inşallah yolun açık olsun güzelim
evet ya hem ev hem iş çok yorucu oluyor bende saat 10a kdar bırakıyorum herşeyi
10dan sonra kalkıp topluyom

aman ne güzel keyfimiz yerine geldi biraz
maşaallah :teytey::teytey::teytey::teytey:

Arkadaşlar tek tek hepinize gönülden çokkkkk amaçoooook teşekkür ediyorum.Bu zamana kadar anca girebildim topiğe.İnşaallah yarınki kan testide pozitif çıkarda tam rahatlarım.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

elektrik canım ciddimisin
ne güzel habe böyle buu tabrik ederim seni ve eşini allah
nazarlardan korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
halay başıyapıyorum kzılar gelin arkamdan :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hadi bismillah.. başlayayım yazmaya..

casperım dikkat et .. o kedi eşini bulamamışta olabilir.. seni belliyor olabilir.. yarın ayağına dolanıp başlamasın sonra :jeyyar: dikkat dikkat kaydirigubbakcemile3

dikkat et sende cücüm.. eşlerini bulamayan kediler size de saldırabilir aman dikkat delikafadulden delikafadulden

cucum tebrik ederim bırakmışsın sigarayı:lepi: tülin şu ara benim üzerimde çalışıyo valla çok damardan giriyo kızlar sakın eline düşmeyin kurtuluş yok

canım bugün göremedim seni.. dışardaydım.. elimden kaçamazsın kaydirigubbakcemile

ah ah bir de ben bırakabilsem şu lanet olası sigarayı

hejacım sen bebiş için değil sağlığım için bırakırım diyorsun..madem öyle o zehri içine alma daha fazla.. kimbilir içinde neleri yok ediyor.. nelere zarar veriyor.. hem hayatta çocuklarınla daha fazla kalmak istemezmisin.. kızın var Allah uzun ömürler versin.. torunlarını sağlıklı bir şekilde görmek istemezmisin.. hatta torunlarının bebişlerini.. bırak canım sende.. azaltmayla olmuyor.. bir anda bırakmalısın.. hep bahanemiz stres sıkıntı oluyor içmek için.. ama inan çare sigarada değil.. bırak şu mereti.. bi kaç gün geçince anlayacaksın senin için zararını.. kokusunu bile istemiyeceksin..

tulınnnnn bana bak demedi deme koydum dünkü fotolardan saçlara bakkk yanmadan bitirdim sonunda saçlarıı .

canım özlemim gördüm resimlerini.. çok güzel olmuşsun.. herşeyini de yetiştirmişsin.. eşinle de çok yakışmışsınız yine Şeniz yerimseniben

beter ablacım hayırlısı olsun.. çok sevindim.. inş herşey yolunda gider.. sonunda güzel sonuçlar alır ve bebişine kavuşursun Şeniz

blny test yapmışsın negatif demişsin.. bence vakit kaybetmeden kan testide yaptırıp muayene ol.. bu kadar gecikmesi normal değil... inş kötü birşey yoktur ..

balım benim korkma kızzz.. dondurma kaşığı gibi kaydirigubbakcemile3 acımıcak bak görücen.. batmaz çizmez delmez yani acıtmazzz.. aynı o dediğim gibi A-CI-MI-CAKKKKK kaydirigubbakcemile5

Nevrocum maşallah Allah nazarlardan saklasın.. herşey çok yolunda gidiyor.. inş sonuna kadar böyle olur.. bebişlerin tutunur sağlıkla kucağına alırsın.. öptüm seni..

mona rosa hayırlısı olsun canım.. herşey yolunda gitsin inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tulin canım nasılsın bugün görüşemedik ben hiç iyi değilim klomen kullanalı vallahi

eminecim yoktum bugün.. iyiyim yerimseniben herkesin sıkıntısı oluyor bu ilaç.. tabi hormonlar tavan yapıyor.. biraz daha sabret .. ha gayret..

Kızzzzzllllllaaarrrr ben biraz önce tahlil yaptım pozitif çıktı ya.İnanamıyoruz.Şoklardayızdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

süper bir haber buuuuu .. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. dikkat et kendine.. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

l-arginine sabah akşam aç karnına içiyor eşim.. diğerini bilmiyorum canım.. bunları doktor mu verdi size? öyle değilse dikkatli kullanın ters olmasın sonra.. hayırlı olsun tedaviniz canım.. hızlı cevapta da simgeler çıkıyor..
bu işareti tıklaman yeterli.. yerimseniben

cok güzel bir haber tebrik ederim canim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…