biraz daha bekle canım kan testi daha gerçek sonuç verir bu ay çoğumuzda gecikmeler oldu nedense inşallah hamissindir değilsende üzülme hayırlısı olsun canımkızlar az önce test yaptım siz yap dediniz dye ama malesef tek çizgi ama niye adet görmedim aman canım sıkkın çok testte kesin sonuç dogrumudurki
canım hayırlısı olsun bu kriz ortamında iş teklifi alamn güzel birşey canım inşallah kocişini ikna edersinde başlarsın canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:nevrom canım hadı hayırlısı ınsallah sonunda guzel seyler olup hep beraber sevınecez...bebegıne sımdı daha yakınsın...:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:
beter ablam bu son asılamanda saglıklı bır sekılde bebısın gelır..kucagınada alırsın..:Saruboceq::Saruboceq:
yenı dr ugurludur belkıdesengözlerimebaksanab
bal suratım msn de soyledım hıc korkmam korkulacak bısey yok anlamıyosun bıle...panıgıde yenecen bebeyıde yapcan:Saruboceq::Saruboceq:
nesrın az kalmıs kocısıne..senın adına cok sevındım..ozlemler azda oolsa bıtecek ne guzel.kaydirigubbakcemile5
caspercım ve gırp olan tum arkadslar hepınıze gecmıs olsun..a.s.
cucu sıgarayı bırakmıs hadı hayırlsıı sonu gelmez ınsallah...ben gerı basladım 10 gun oluyor...fadıgın resımlerıde gorunce gerı bırakma kararı aldım.
bu arada bana geleım ben spora basladım step,pılates
cok zevklıymıs..vakıt nasıl gectı anlamadım...stres attım resmen..
şimdı gobusumun gıtmesıne bakacam...kaydirigubbakcemile5
bu arada cok buyuk bır sıgara fırmasından ıs teklıfı aldım...gunun anlam ve onemıne gore uygun olsun dedım..
sartlar cok guzel ama kocıs ızın vermıyor..sıgara fırması dıye..
sıfır araba felan verecekler gunum kosullarında maas durumuda baya yuksek...delikafaduldendelikafaduldennapcagıma bılemedıım.cumaya kadr ıkna etmem gerekecek..
ama bu arada bebe konusnu unutmam gerekecek..:çok üzgünüm:
çok güzel maşallah bebişlere canım inşallah hamiş kalacaksın allahın izniyle bebişlerin sana sımsıkı tutunacaklarkızlar ben geldiiiiim....9 embriyomuz 7 ye düştü. 1 tanesi yavaş,6 tanesi çok iyiymiş.yarın transfer olabilir.çoğul gebeliği engellemek için en dayanıklı embriyoları bekliyorlarmış.2-3 tane transfer edilebilirmiş...
Kızzzzzllllllaaarrrr ben biraz önce tahlil yaptım pozitif çıktı ya.İnanamıyoruz.Şoklardayız-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafaduldenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
geçmiş olsun tatlımm..haber yok bildiğim kadarıyla..slm kizlar, nevrocum simdiden hayirli olsun, insallah hersey yolunda gider canim...
yagmurcandan haber yokmu???
ben bugun hiç girmedim rahatsizim, biktim bu bitmeyen karin agrisindan
inşş hepimizin halaylarını çekeriz hayırlısıyla..sportif arkadaşım benimm..cornelıa,pınkcım,hejacım,aysecım yetıstınız:teytey::teytey::teytey::teytey:
sızlerınde halaylarını cekecez..
bende bugun pek posıtıfımdelikafaduldendelikafadulden
pılates ıse yaradı bendekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:lepi:
amin canım inşş..inşallah bitanem inşallah hepimizin halıylarını çekeriz :teytey::teytey:
nevrosky senin muayane nasıldı?yumurta sayısı ,ölçüleri nasılmış?söyledi mi doktorun?çiçeklerini gördün mü?ben çok keyifleniyordum çiçek bahçemi gördükçe doktorumla birlikte....
Kızzzzzllllllaaarrrr ben biraz önce tahlil yaptım pozitif çıktı ya.İnanamıyoruz.Şoklardayız-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafaduldenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yaa geçmişi özlüyorum hayatımda ilk defa.(sanırım tedaviden ve sıkıntılarımdan kaçış bilinçaltımda bu düşünce tarzı) gözüm kitaplığıma takılıyor orada ünivers,tedeyken aldığım kitabı görüyorum "o zamanlar ne kadar tasasızmışım "diyorum
yine maddi manevi sıkışacağız. bir de insan tüpbebekte hamile olduğuna bile sevinemez ki.yani o kadar hamile kalınıyor ya kimyasal gebelik ya dışgebelik ya boş gebelik vs vs.. veya düşüklerle sonuçlanıyor.doktorlar normal bebeklerle tüpbebekler arasında düşük riski açısından hiç fark yok dese bile böyle bir şeyin olmadığını çok iyi biliyoruz9 ay yüreğimiz ağzımızda kalarak ki ben hamile kalsam var ya çocuğuma doğana kadar oda moda kıyafet mıyafet almam ha valla bak..
aysem tedavı konusunda sen daha cok asamalardan gectın.
ben 3 kez asılam oldum 4..yarım kaldı..hep derdım olacak bırgun...ama ne zamn...
cok bekletmedende oldu..sonunu bılıyosun ıste:çok üzgünüm:
aslında pozıtıf olmanın cok etksı var..ama maalesef yapamıyoruz...
ama sende pozıtıf olkı hersey pozıtıf olsun..:sm_cool:
ben yıne poztıf olmaya karar verdım bugun...bılıyorumkı olcak ama saglık gelsın herseyden onemlısı o bence
geçmiş olsun tatlımm..haber yok bildiğim kadarıyla..
.
geçmiş olsun tatlımm..haber yok bildiğim kadarıyla..
inşş hepimizin halaylarını çekeriz hayırlısıyla..sportif arkadaşım benimm..
amin canım inşş..
canım senin halayınada az kaldı hayırlısıyla inşşa.s.
biraz daha bekle canım kan testi daha gerçek sonuç verir bu ay çoğumuzda gecikmeler oldu nedense inşallah hamissindir değilsende üzülme hayırlısı olsun canım
canım hayırlısı olsun bu kriz ortamında iş teklifi alamn güzel birşey canım inşallah kocişini ikna edersinde başlarsın canım
çok güzel maşallah bebişlere canım inşallah hamiş kalacaksın allahın izniyle bebişlerin sana sımsıkı tutunacaklar
tebrikler canım :teytey::teytey::teytey::teytey: allahım sağlıcakla kucaüına almayı nasip etsin inşallah :teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:sositosositosositosositosositososito
ayyyyyyyyyy kızlar ne güzel haberler.iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.çok mutluyum.daha hamile olamadım ama çok mutluyum.7 tane tomurcuğumuz var.yavrularım onlar benim.onarı çok seviyoruuuuuuuuuuzdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
çok geçmiş olsun canıma.s.kızlar ben dayanamıyorum bu grip öldürdü beni kafamı bile tutamıyorum annemin evi işyerime yakın kociş işten çıkana kadar ben anneme gidip uyuyacağım. görüşürüz kızlar byyyyyyy
canım bir dr a gitsen sebebi belki anlaşılır...kızlar az önce test yaptım siz yap dediniz dye ama malesef tek çizgi ama niye adet görmedim aman canım sıkkın çok testte kesin sonuç dogrumudurki
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:nevrom canım hadı hayırlısı ınsallah sonunda guzel seyler olup hep beraber sevınecez...bebegıne sımdı daha yakınsın...:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:
beter ablam bu son asılamanda saglıklı bır sekılde bebısın gelır..kucagınada alırsın..:Saruboceq::Saruboceq:
yenı dr ugurludur belkıdesengözlerimebaksanab
bal suratım msn de soyledım hıc korkmam korkulacak bısey yok anlamıyosun bıle...panıgıde yenecen bebeyıde yapcan:Saruboceq::Saruboceq:
nesrın az kalmıs kocısıne..senın adına cok sevındım..ozlemler azda oolsa bıtecek ne guzel.kaydirigubbakcemile5
caspercım ve gırp olan tum arkadslar hepınıze gecmıs olsun..a.s.
cucu sıgarayı bırakmıs hadı hayırlsıı sonu gelmez ınsallah...ben gerı basladım 10 gun oluyor...fadıgın resımlerıde gorunce gerı bırakma kararı aldım.
bu arada bana geleım ben spora basladım step,pılates
cok zevklıymıs..vakıt nasıl gectı anlamadım...stres attım resmen..
şimdı gobusumun gıtmesıne bakacam...kaydirigubbakcemile5
bu arada cok buyuk bır sıgara fırmasından ıs teklıfı aldım...gunun anlam ve onemıne gore uygun olsun dedım..
sartlar cok guzel ama kocıs ızın vermıyor..sıgara fırması dıye..
sıfır araba felan verecekler gunum kosullarında maas durumuda baya yuksek...delikafaduldendelikafaduldennapcagıma bılemedıım.cumaya kadr ıkna etmem gerekecek..
ama bu arada bebe konusnu unutmam gerekecek..:çok üzgünüm:
maşallah canım....kızlar ben geldiiiiim....9 embriyomuz 7 ye düştü. 1 tanesi yavaş,6 tanesi çok iyiymiş.yarın transfer olabilir.çoğul gebeliği engellemek için en dayanıklı embriyoları bekliyorlarmış.2-3 tane transfer edilebilirmiş...
geçmiş olsun canım...kızlar benide ekleyin benide tüpbebele tutu ama bebeğimi kaybettim malesef
canım seni özleyaceğiz...canım benim hakkında hayırlısı olsun
hadi bakalım demek startı verdiniz
hızlı adımlarla ilerliyoruz bakalım nevrom
hakkında hayırlısı ben yarın itibari ile 4 gün istanbuldayım sizlere bakamayabilirim
aklımda ve dualarım sende olacak çok öperim
cadıı korkma
bak bunlar gelişme bitanem duacıyım
aklım sizde ben 4 gün yokum haberdar edin
geçmiş olsun canım
benimde bugün itibari ile grip belirtilerim başladı
bide istanbula gidicem hadi hayırlısı bakalım
ayrıca ben daha regli olmadım herzamanki gibi
sinirden çatlamak üzereyim
neden yaa neden neden bende normal insanlar gibi olamıyorumklava:kötükedihüso
tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallahKızzzzzllllllaaarrrr ben biraz önce tahlil yaptım pozitif çıktı ya.İnanamıyoruz.Şoklardayız-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafaduldenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Slm,bende dört yıllık evli biriyim.ilk 1 yıl bebek istemedik.Ertesi yıl istedik ancak eşimde spermlerde hızlı hareketli sperm sayısı çok az olduğunu öğrendik.ardından varikosel var denildi.varikosel ameliyatı oldu.Baktık spermlerde pek bi gelişme yok.Bu sefer varikosel tekrar nüks etmiş denildi.2. bir varikosel ameliyatı daha oldu.Artık biçok şey yoluna girmiştir diye düşünürken ben iki kez kasık fıtığı ameliyatı oldum.Fıtık sorunu bitti bu defa yüzümde yaralar çıktı.Hadi cildim için ilaç kullandımArtık psikolojimmi dayanmadı bilmiyorum.Yedi ay öncesinde de panik atak teşhisi kondu.Altı ay ilaç kullandım.ilacım yeni bitti daha.Tabi gebelikte asla ilaç kullanamassın hep erteledik durduk.Artık bebeğim olsun istiyorum.Bilmiyorum.Bu yaza kadar da olmazsa ALLAH ömür verirse tüp bebek için hastaneye gidicez.
Sevgili nevrosky,Eşimin durumunu öğreneli 3 yıl oluyor.Öğrendikten sonra E vitamini,Çinko,Selenyum tabletleri bunun yanında arı sütü polen kullandı.Ardından özel bir bahrat karışımı kullandık. Ozamanlar yaptırdığımız ölçümlerde çok az bir düzelme olmuştu.Meğer eşimin o dönemde varikoseli tekrar yani nüks etmiş.Yani yenilen içilenler boşa gitmişti.2.defa bidaha varikosel ameliyatı oldu . ondan sonra birdaha ölçüm yaptırmak istemedi.Fakat 3 aydır 8 kilo kadar keçiboynuzu kürü içmiş hesapladımda.Bu arada zencefil ve polen yiyor.Bakalım doğal olmazsa yazın nasipse tüp bebek tedavisine bizde katılıcaz.Ama ben acaba hamilemiyim diye triplere giriyorum.Aslında serbest bırakmak kafayı en iyisi.Ama mümkün değil.
bilgilerine baktımdaRose77 dört ayda hemen morfoloji böyle düşer mi ??? Allah Allah çok ilginç canım y.Bizimde morfoloji sizinki gibiydi galiba %4 falandı tabi 1,5 sene önce. Bi daha eşiim yaptırmak istemiyo artık olursa olur.Olmazsa yazın tüp bebekte deneriz şansımızı diyor.
selam kızlar iyi akşamlar ne var ne yok smshım sen hala buralardamısın yolculuk yokmu canım
hazırlansana
işten gelen ahnımalr yemekten size bir sorum olacak sizde benim gibi
yemekten sonra hiçbieşy yapamamak gibi istekle karşı karşıya kalıyormusunuz
ya ben yemeyi bi yiyiroum tamam canım hiçbişey istemiyo
masa bile duruyo temblim hee :)))
birasdan kalkıyımda bulaşık falan var toplıyım bari
sabah evden bir çıktım apartmanın kapısında sitenin kedisi gelmiş bekliyo. 2 gündür ne zaman çıksam evden kapıda bekliyo kafayı kaldırıyo bana bakıyo arabaya binene kadarda peşimden gelip seyrediyo.
mart diyeye kediler diyeye kedi kapıma dayanmış. sizce bişiler mi demek istiyoki
yada çok çalışman lazım çok mu diyo içinden
cok sagolun canlarim...hersey bebis icin
ne azi beee,bi dövmedigin kalmisti,neler neler saydi bana tuliny milletiyide yapti...kocaman öpüyorum canim seni,birinin kafama vurmasi gerekiyordu artik
çok iyi oldu canım.. şimdi sende sağlıklı bir doktor olabilirsin kaydirigubbakcemile5 başardık..
allah iyiligini versin sabah sabah güldürdün beni
benimde karsi komsumla dün kapida karsilastik,kedisi benim eve dalmaya calisti ama izin vermedim...
var bu kedilerde biseyler amaaa cözemedim daha
cucum tebrik ederim bırakmışsın sigarayı:lepi: tülin şu ara benim üzerimde çalışıyo valla çok damardan giriyo kızlar sakın eline düşmeyin kurtuluş yok
ah ah bir de ben bırakabilsem şu lanet olası sigarayı
tulınnnnn bana bak demedi deme koydum dünkü fotolardan saçlara bakkk yanmadan bitirdim sonunda saçlarıı .
kızlar merhaba bugün dr a gittim.yeni bir dr bu sefer bu RYLAİ söylemiştim.
kapıdan girdim eşimle dr ayakta karşıladı bizi ve direk aaaa hiçç 37 yaşında göstermiyorsunuz diyince .eşimin surat düştü yerlere
dedim eyvah şimcik bunun damarı tutar beni burdan çıkartır derken dr ona da beyefendi siz kaç yaşındasınız 38 diyip canım sizde çok genç duruyosunuz diyince bir ohhh çektim.çünkü benimkisi hemencik gevşedi.
adetimnin 3, günü gitcem kızlar aşılama denicek sanırım ilaçlarımıda değiştircek.ama yinede yanında getir dedi.
tedavide artı ve eksileriniz var dedi önce yaşınız eksiniz ama artılar daha çok dedi.çocuk doğurmuş olmam ve gebe tekrar kalmış olmam
umarım yaşım ve haşimato trioitim herşeyi bozmaz.:Saruboceq:
merhaba kızlar bende de hala adet yok test yapmakta korkutuyo ya yine tek çizgi çıkarsa diye belki yarın yaparım hiçç adet olucak bi durum yok evlendikten sonra bu sorunlar çıktı tam düzene girdi derken yine başa döndük inşllh hepimiz için hayırlısı olur
Ben cidden mahvoldummm
Doktordan geldim şimdi yumoşlara baktıı 3 tane iyi kalitede büyümüşlerr..Ve bu ayı değerlendirelim aşılama yapalım sana dedi yaa..Korkuyorum ben yaaaa.anesteziye gerek yok Rahım flimi gibi zor değil dedi.Aşılama çok kısa sürüyor dedi ..Anestez almaya değmez dedii..2 dk sürücek dedi spekulumdaan korkuyom yaaaa.Yavaş takıcam dedi yavaş yavaş merak etme dedi :)Cuma akşamı 4 buçukta hastaneye gidicemben mahvoldum
Canlarımmm ben geldimmm. Doktordaydım. İşlerim acayip birikmiş. Onları halletmek zorundayım. Sanırım bir terslik olmazsa yarın çatlatma iğnesi vurulacağım. Cumartesi de yumurtalar toplanacak. Akşam geçmişi okurum. Beni merak etmeyin. Hepinizi çok çok öpüyorum. Son sayfadan anladığım kadarıyla bizim kızlardan haber yok.
kızlar ben geldiiiiim....9 embriyomuz 7 ye düştü. 1 tanesi yavaş,6 tanesi çok iyiymiş.yarın transfer olabilir.çoğul gebeliği engellemek için en dayanıklı embriyoları bekliyorlarmış.2-3 tane transfer edilebilirmiş...
tulin canım nasılsın bugün görüşemedik ben hiç iyi değilim klomen kullanalı vallahi
Kızzzzzllllllaaarrrr ben biraz önce tahlil yaptım pozitif çıktı ya.İnanamıyoruz.Şoklardayızdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
eklektik .çok sevindim halay ikonuna basmaya üşendim hızlı cevapta çıkmıyo ya ikonlar:)) ama çok sevindim bil yani.
ben de mayıstaki mikromuza kadar eşime keçiboynuzu kürü ve pekmezinin yanısıra bugün evicap aldım başladı sağolsun gıkı çıkmıyo artık:)) eskiden içmem bunu falan derdi:))
l-arginine ve solgar seleno da içecek. solgar selenoyu ısmarladık
sahi bunları nasıl içmişti içenler bana bi anlatır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?