Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
casperım geçmiş olsun.. terle at üstünden o hastalığı.. bal karabiber ye.. ılık ıhlamur adaçayı iç..

semihacım hayırlı yolculuklar canım.. keyifli bir tatil olsun sana..

Öncelikle hapinize gönülden Allah Razı olsun diyorum.Benimle birlikte sevinip benimle birlikte üzülüyorsunuz.Allah gönlünüze göre versin.

Sorunumuzu sormuşsunuz.Biz 4,5 yıllık evliyiz.İlk 1 yıl istemedik korunduk bazen korunmadık.Ama evliliğimizin 2.yılından beri istemekteydik.Eşimde varikosel vardı değerler baya kötüydü.Morfolojide hiç iç açıcı değildi.1.varikosel ameliyatından sonra yine bebek olmadı.Benim muayenem normal çıkıyordu.Aşılama yapalım dedi doktorumuz belki bir ihtimal.aşılama da olmadı. Sonradan eşimin tekrar varikosel olduğunu öğrendik.Yine ameliyat olacaktı.Ben çok korkuyordum.Çünkü bu varikosel çok arsız bir dert sürekli tekrarlayabilir.2.ameliyatını olduk. doktor 3 ay bekleyin o zaman sonuç almaya başlarsınız dedi.Bu ameliyattan sonra ben başka hastalıklar geçirdim,cilt hastalıkları,iki kez fıtık ameliyatı gibi tabi bu dönemdede başka ilaç kullandığım için gebelik yasaktı.Hep erteledik çalışmaları bile.Artık bu sene benim diğer rahatsızlıklarımda geçti ilaçlarda bitti .Hamilelik isteyebilirdik.Eşimin içtiği en önemli şey KEÇİBOYNUZU ydu.Diğerlerini bidaha içiremiyordum bile.Eğer bebek varsa içimde birde dua dua dua.

Son düzenleme:
hamişşş varmış hamişşşş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: cnm tebrik ederim

balkafamın bebişleri geliyo geliyo..sen kork daha yumurta kapıya sıkıştı aloo
herşey jet hızıyla oluyo otomatiğemi bağlandın ne...ayy MAŞALLAH diyem balımaa nazarlardan uzak olsun fıstığımm..
:asigim:Pinkimm canımsın iyiki varsınn ŞenizEvet canım konuştuğumuz gibi herşey çok çabuk geliştii.Lanet olası klomeni bu ay bırakıyorum derken..Birden bir cesaret geldii..İlacımı aldım ve aldığım süredeki o ilaçları nasıl içtimm anlamadım su gibi geçti zaman ve ilaç dozunu azaltmama rağmen geçen aydan daha kaliteli yumoşş oldu buda şaşırttı beni ve drda aşılama yapalım demesiyle afalladımm -tatlicadiarzu-Herşey çok hızlıı gelişti ...Kesinliklee dualarımın ve sizlerin duaları sayesindee ..Allahım sana şükürler olsun ...sen herzaman yanımızdasın :Saruboceq:

cadıı korkma
bak bunlar gelişme bitanem duacıyım
aklım sizde ben 4 gün yokum haberdar edin

:asigim:Semiham korkiyomm ama kaçış yok anası yok yokk ...ömrümden ömür gidecek o güne kadar

:teytey::teytey::teytey:Eklektik canım tebriklerr..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:teytey::teytey::teytey:

balim cok sevindim canim,korkacak hicbirsey yok azicik birsey aciyor korkulacak kadar degil,cesaret,cesaret hadi bakalim:teselli:
:asigim:Canım inşallahh söylediğiniz gibidirrr acımaz ..:CüvCüv:

klava:klava:O dondurma kaşığı gibi değil nan ördek ağzııı gibii kocaman bişi yaa .ulan bir acısınn o zaman görürsün sen :roflol::roflol::roflol::roflol:

Canlarım iyi geceler. Ben yeni teşrif ediyorum. İğnelerden sanırım kafamı kaldıramadım. Eve geldim direkt yattım. Kociş sağolsun yemeği hazırladı kalktım yemek yedim yine yattım. Şimdi daha iyiyim. Başım çatlayacak derecede ağrıyordu. :bbo:

Dünden beri olan gelişmelere bir bakayım. yağmurcn ve xvyz'den haber geldi mi? İnşallah güzel haberler gelmiştir. Öpüyorum hepinizi. :1hug: a.s.

Yarın ve cuma günü de doktora gideceğim. Cumartesi yumurtalarım toplanabilir. Bende gelişmeler bu kadar. sengözlerimebaksanab Şeniz

evet bu ayda geldik yolun sonuna
yazıların kırmızılığından az çok anlaşılmıştır sanırım:çok üzgünüm:

nevro ilaclardan oluyordur, ama olsun canim hersey bebek için )
kaç yumurtan varmis??

diptis her son bi baslangiçtir insallah hepimiz kirmizisiz 9ay geçirecez

canım yumoşların güzel oluşmuş bak ne güzel bir haber ..korkacak bişey yok canım çok az bir acın olur hemencik geçer tatlım..her şey bebiş için:lepi:

canım inş hamiş haberini alırız burdan.:Saruboceq:çatlatma iğnenin saatini sakın geçirme canım..

kızlar az önce test yaptım siz yap dediniz dye ama malesef tek çizgi ama niye adet görmedim aman canım sıkkın çok testte kesin sonuç dogrumudurki

canım kaç günün geçmiştiki senin..eğer günün baya geçtiyse idrar testinde belli olması lazım..hakkında hayırlısı olsun canım..

canım hakkında hayırlıysa olsun derim ben..pozitif iyi olmana çok sevindim canım..öptümkaydirigubbakcemile3

canım ne güzel döllenmeliri bile çok güzel önemli olan döllenen embriyoların sayısı değil kaliteleri..onlar güzel olacak ki sana sıkı sıkı tutunsunlar

kızlar bi şey sorcam size.ben 2. tüp bebek denememde en son aşamada progestron içeren bi jel kullanmıştım.12.gün adet gördüm ve maalesef tüp bebeğim tutmadı:1no2:adetim geçtikten sonra elime oramdan bi sertlik geldi ve çıkardığımda o kullandığım jel sanki içimde top top olmuştu.sizce sebebi ne olabilir.benim gibi bi durum yaşayan oldu mu aranızda????[/QUOTE]

canım önemli bişey değil bahsettiğin şey..erimeyen jeller onlar..gelmesi gayet normal endişelenecek bişey yok tatlım

canım çok sevindim..inşş sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder mevlam:Saruboceq:

mart aynın ilk hamiş bombası oldun desene
:teytey::teytey::teytey::teytey:

hayırlı olsun canım tedavin....İnşallah bekleyişin son bulur ve bu dr sana uğur getirir.

ayyyy ikisini de hiç sevmem.-tatlicadiarzu-
bizden her tüp bebekte evlilik cüzdanı fotokopisi istiyorlar ama işte para her kapıyı açıyor.İnsanlar evlenmeden de oluyor....

kızlar gülben ergen hamileymiş..ne güzell

darısı bizeeee....

canım benim de öyle oluyor bazen.kistim olduğu ay adetim kısa sürüyor.kistim yoksa normal oluyorum.bir dr a git bence...

aaahhhh ahh benim de hamişlik hayali kurduğum arkadaşlarımın bebeleri 3-4 yaşına girdiler....senağlama
ben hala yerimde sayıyorum....benden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu....:çok üzgünüm:
Allahım bizleri de fazla bekletme yarabbim.hayırlısını sağlıklısını nasip et....

canlarım benim geçişolsun dileğinde bulunan arkadaşlarım hepinize tek tek tşk ederim hepinizi çok seviyorum vede kocaman öpyorum. iyiki varsınız. uyuyunca baya kendime gelmiştim ama bu illet ge çmiyoki anacım. yatmadan sizlere 5 dk bakayım dedim. hamiş haberi gelmiş ne güzel.

elektrik tebrik ederim allahım sağlıklı bir hamilelik geçirmeni sağlar inşallah. vede sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

bu arada hala yağmur ve xvyz den haber yok inşallah bebişleri onlarladır ve sadec dinlenmek için gelemiyolardır.

hepinizi kocaman öptüm iyi geceler.

balsurat hiiiç korkma canım.herşey çocuk içinnnn a.s

kızlar az önce test yaptım siz yap dediniz dye ama malesef tek çizgi ama niye adet görmedim aman canım sıkkın çok testte kesin sonuç dogrumudurki

bir dr a gitmelisin artık bence...

ayyy kuzucuklar annelerini bekliyorlar.İnşallah tez zamanda kavuşur hiiiç ayrılmazsınız....

canım çok normal.benden de top top yumurta gibi düşerdi.zamanla biticek onlar temizlenecek zamanla...

kızlar benide ekleyin benide tüpbebele tutu ama bebeğimi kaybettim malesef

başın sağolsun canım...:çok üzgünüm:

Ayyy ne güzel bir mucize daha.Allah kucağına almayı da nasip etsin....

akşam biraz daha iyidim canım ama şimdi gene her tarafım ağrımaya başladı. böyle böyle atglatıcaz bakalım sabaha daha iyi olurum heralde.

geçmişşşş olsun.....a.s.

:uhm:

nevro nasılsın canım?ilaçlar ağır geliyor galiba.Allah yardımcın olsun.Az kaldı bebelere kavuşmana... :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…