yağmurcan
xxy nerdesiniz kızalr ya ne durumdasınız inşallah bebişleriniz ssizlerledir
:asigim:Pinkimm canımsın iyiki varsınn ŞenizEvet canım konuştuğumuz gibi herşey çok çabuk geliştii.Lanet olası klomeni bu ay bırakıyorum derken..Birden bir cesaret geldii..İlacımı aldım ve aldığım süredeki o ilaçları nasıl içtimm anlamadım su gibi geçti zaman ve ilaç dozunu azaltmama rağmen geçen aydan daha kaliteli yumoşş oldu buda şaşırttı beni ve drda aşılama yapalım demesiyle afalladımm -tatlicadiarzu-Herşey çok hızlıı gelişti ...Kesinliklee dualarımın ve sizlerin duaları sayesindee ..Allahım sana şükürler olsun ...sen herzaman yanımızdasın :Saruboceq:balkafamın bebişleri geliyo geliyo..sen kork daha yumurta kapıya sıkıştı aloo
herşey jet hızıyla oluyo otomatiğemi bağlandın ne...ayy MAŞALLAH diyem balımaa nazarlardan uzak olsun fıstığımm..
:asigim:Semiham korkiyomm ama kaçış yok anası yok yokk ...ömrümden ömür gidecek o güne kadar
cadıı korkma
bak bunlar gelişme bitanem duacıyım
aklım sizde ben 4 gün yokum haberdar edin
:teytey::teytey::teytey:Eklektik canım tebriklerr..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:teytey::teytey::teytey:Kızzzzzllllllaaarrrr ben biraz önce tahlil yaptım pozitif çıktı ya.İnanamıyoruz.Şoklardayız-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafaduldenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
balim cok sevindim canim,korkacak hicbirsey yok azicik birsey aciyor korkulacak kadar degil,cesaret,cesaret hadi bakalim:teselli:
balım benim korkma kızzz.. dondurma kaşığı gibi kaydirigubbakcemile3 acımıcak bak görücen.. batmaz çizmez delmez yani acıtmazzz.. aynı o dediğim gibiA-CI-MI-CAKKKKK kaydirigubbakcemile5
[[/COLOR][/I][/B]
:1ninca:Ben cidden mahvoldummm :1ninca:
Doktordan geldim şimdi yumoşlara baktıı 3 tane iyi kalitede büyümüşlerr..Ve bu ayı değerlendirelim aşılama yapalım sana dedi yaa..Korkuyorum ben yaaaa.anesteziye gerek yok Rahım flimi gibi zor değil dedi.Aşılama çok kısa sürüyor dedi ..Anestez almaya değmez dedii..2 dk sürücek dedi spekulumdaan korkuyom yaaaa.Yavaş takıcam dedi yavaş yavaş merak etme dedi :)Cuma akşamı 4 buçukta hastaneye gidicemben mahvoldum senağlamasenağlama
Canlarımmm ben geldimmm. Doktordaydım. İşlerim acayip birikmiş. Onları halletmek zorundayım. :1no2:Sanırım bir terslik olmazsa yarın çatlatma iğnesi vurulacağım. Cumartesi de yumurtalar toplanacak. delikafadulden kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Akşam geçmişi okurum. Beni merak etmeyin. Hepinizi çok çok öpüyorum. Son sayfadan anladığım kadarıyla bizim kızlardan haber yok. fisfisfis
kızlar az önce test yaptım siz yap dediniz dye ama malesef tek çizgi ama niye adet görmedim aman canım sıkkın çok testte kesin sonuç dogrumudurki
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:nevrom canım hadı hayırlısı ınsallah sonunda guzel seyler olup hep beraber sevınecez...bebegıne sımdı daha yakınsın...:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:
beter ablam bu son asılamanda saglıklı bır sekılde bebısın gelır..kucagınada alırsın..:Saruboceq::Saruboceq:
yenı dr ugurludur belkıdesengözlerimebaksanab
bal suratım msn de soyledım hıc korkmam korkulacak bısey yok anlamıyosun bıle...panıgıde yenecen bebeyıde yapcan:Saruboceq::Saruboceq:
nesrın az kalmıs kocısıne..senın adına cok sevındım..ozlemler azda oolsa bıtecek ne guzel.kaydirigubbakcemile5
caspercım ve gırp olan tum arkadslar hepınıze gecmıs olsun..a.s.
cucu sıgarayı bırakmıs hadı hayırlsıı sonu gelmez ınsallah...ben gerı basladım 10 gun oluyor...fadıgın resımlerıde gorunce gerı bırakma kararı aldım.
bu arada bana geleım ben spora basladım step,pılates
cok zevklıymıs..vakıt nasıl gectı anlamadım...stres attım resmen..
şimdı gobusumun gıtmesıne bakacam...kaydirigubbakcemile5
bu arada cok buyuk bır sıgara fırmasından ıs teklıfı aldım...gunun anlam ve onemıne gore uygun olsun dedım..
sartlar cok guzel ama kocıs ızın vermıyor..sıgara fırması dıye..
sıfır araba felan verecekler gunum kosullarında maas durumuda baya yuksek...delikafaduldendelikafaduldennapcagıma bılemedıım.cumaya kadr ıkna etmem gerekecek..
ama bu arada bebe konusnu unutmam gerekecek..:çok üzgünüm:
kızlar ben geldiiiiim....9 embriyomuz 7 ye düştü. 1 tanesi yavaş,6 tanesi çok iyiymiş.yarın transfer olabilir.çoğul gebeliği engellemek için en dayanıklı embriyoları bekliyorlarmış.2-3 tane transfer edilebilirmiş...
Kızzzzzllllllaaarrrr ben biraz önce tahlil yaptım pozitif çıktı ya.İnanamıyoruz.Şoklardayız-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafaduldenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızlar merhaba bugün dr a gittim.yeni bir dr bu sefer bu RYLAİ söylemiştim.
kapıdan girdim eşimle dr ayakta karşıladı bizi ve direk aaaa hiçç 37 yaşında göstermiyorsunuz diyince .eşimin surat düştü yerlerekaydirigubbakcemile3
dedim eyvah şimcik bunun damarı tutar beni burdan çıkartır derken dr ona da beyefendi siz kaç yaşındasınız 38 diyip canım sizde çok genç duruyosunuz diyince bir ohhh çektim.çünkü benimkisi hemencik gevşedi.
adetimnin 3, günü gitcem kızlar aşılama denicek sanırım ilaçlarımıda değiştircek.ama yinede yanında getir dedi.
tedavide artı ve eksileriniz var dedi önce yaşınız eksiniz ama artılar daha çok dedi.çocuk doğurmuş olmam ve gebe tekrar kalmış olmam
umarım yaşım ve haşimato trioitim herşeyi bozmaz.:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar duydunuz mu?
Deniz Uğur diye bir oyuncu var.
Tamer Karadağlı'yla beraberdi bi ara.
Şimdi de Reha Muhtar'la birlikteymiş.
Ve Reha Muhtardan hamileymiş.İkizleri olucakmış.:CüvCüv::CüvCüv:
Bu nasıl iş ya.Evlenmeden hamile kalıyolar.Çok üzgünüm çoook
kızlar gülben ergen hamileymiş..ne güzell
:uhm:kıslarr bana fikir verinn bu adetlerim tepe taklak oldular ..geçen ay 6-7 gün sürdü ve fazla kanamam oldu..bu ayda 3sürdü fazla kanamam olmadı..bugün 4. günüm ama hiç bir tık yok ..bana ne oliyyyyyyy .bütün düzenim altüst oldu neden acaba:uhm:
Gülben ergende hamişleymiş he maşallah magazin haberleride kaçmıyo kıslar gözünüzden ondanda haberim yoktu.
Benim bi arkadaşım vardı gülben ergenin ilk hamileliğinde oda hamile kalmıştı biz beraber jkalıcaktık sözde bende tabi tık yoktu. Oda bana üzülme ikinci hamilaliğine yetişirsiniz ozaman kalırsın demişti.
Yine geç kaldım bak kadın 2. ye hamile kalmış düşünsenize ne kadar uzun zamandır uğraşıyorum hamile kalabilmek içinh.
Bide aklıma ne geldi eğer tüp bebeğim tutmuş olsaydı demekki aynı zamana denk gelicekmiş ama kısmet olmadı işte:çok üzgünüm:
caspercim nasıl oldun canım
geçtimi biras olsun grbin
:1ninca:Ben cidden mahvoldummm :1ninca:
Doktordan geldim şimdi yumoşlara baktıı 3 tane iyi kalitede büyümüşlerr..Ve bu ayı değerlendirelim aşılama yapalım sana dedi yaa..Korkuyorum ben yaaaa.anesteziye gerek yok Rahım flimi gibi zor değil dedi.Aşılama çok kısa sürüyor dedi ..Anestez almaya değmez dedii..2 dk sürücek dedi spekulumdaan korkuyom yaaaa.Yavaş takıcam dedi yavaş yavaş merak etme dedi :)Cuma akşamı 4 buçukta hastaneye gidicemben mahvoldum senağlamasenağlama
kızlar az önce test yaptım siz yap dediniz dye ama malesef tek çizgi ama niye adet görmedim aman canım sıkkın çok testte kesin sonuç dogrumudurki
kızlar ben geldiiiiim....9 embriyomuz 7 ye düştü. 1 tanesi yavaş,6 tanesi çok iyiymiş.yarın transfer olabilir.çoğul gebeliği engellemek için en dayanıklı embriyoları bekliyorlarmış.2-3 tane transfer edilebilirmiş...
maşallaaahh mona rosa.allah bu üç taneden en az birini sana versin.
kızlar bi şey sorcam size.ben 2. tüp bebek denememde en son aşamada progestron içeren bi jel kullanmıştım.12.gün adet gördüm ve maalesef tüp bebeğim tutmadı:1no2:adetim geçtikten sonra elime oramdan bi sertlik geldi ve çıkardığımda o kullandığım jel sanki içimde top top olmuştu.sizce sebebi ne olabilir.benim gibi bi durum yaşayan oldu mu aranızda????
kızlar benide ekleyin benide tüpbebele tutu ama bebeğimi kaybettim malesef
Kızzzzzllllllaaarrrr ben biraz önce tahlil yaptım pozitif çıktı ya.İnanamıyoruz.Şoklardayız-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafaduldenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
akşam biraz daha iyidim canım ama şimdi gene her tarafım ağrımaya başladı. böyle böyle atglatıcaz bakalım sabaha daha iyi olurum heralde.
:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?