- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
:CüvCüv:
nevro nasılsın canım?ilaçlar ağır geliyor galiba.Allah yardımcın olsun.Az kaldı bebelere kavuşmana... :dance:
:
Btrklcm canım ablamm tedavinn hayırlıı olsunn çokk sevindimm inşallahh tutacak bebişlerr ben inanıyorumm.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
ablacım hayırlı olsun inşaallah doktorun mutluluğunun vesilesi olsun
amin bebek göemeya gelirler inşaallah
hem bizde geliriz bi yelek bi patik yeter
demek ki çok seviliyorsun ne mutlu sana
,
BTRKLC tatlımm tedavin hayırlı olsunn inşallah herşey istediğin gibi olurr...
::nevrom canım hadı hayırlısı ınsallah sonunda guzel seyler olup hep beraber sevınecez...bebegıne sımdı daha yakınsın:
beter ablam bu son asılamanda saglıklı bır sekılde bebısın gelır..kucagınada alırsın:
yenı dr ugurludur belkıdesengözlerimebaksanab
bal suratım msn de soyledım hıc korkmam korkulacak bısey yok anlamıyosun bıle...panıgıde yenecen bebeyıde yapcan::
nesrın az kalmıs kocısıne..senın adına cok sevındım..ozlemler azda oolsa bıtecek ne guzel.kaydirigubbakcemile5
caspercım ve gırp olan tum arkadslar hepınıze gecmıs olsun..a.s.
cucu sıgarayı bırakmıs hadı hayırlsıı sonu gelmez ınsallah...ben gerı basladım 10 gun oluyor...fadıgın resımlerıde gorunce gerı bırakma kararı aldım.
bu arada bana geleım ben spora basladım step,pılates
cok zevklıymıs..vakıt nasıl gectı anlamadım...stres attım resmen..
şimdı gobusumun gıtmesıne bakacam...kaydirigubbakcemile5
bu arada cok buyuk bır sıgara fırmasından ıs teklıfı aldım...gunun anlam ve onemıne gore uygun olsun dedım..
sartlar cok guzel ama kocıs ızın vermıyor..sıgara fırması dıye..
sıfır araba felan verecekler gunum kosullarında maas durumuda baya yuksek...delikafaduldendelikafaduldennapcagıma bılemedıım.cumaya kadr ıkna etmem gerekecek..
ama bu arada bebe konusnu unutmam gerekecek..:çok üzgünüm:
canım benim hakkında hayırlısı olsun
hadi bakalım demek startı verdiniz
hızlı adımlarla ilerliyoruz bakalım nevrom
hakkında hayırlısı ben yarın itibari ile 4 gün istanbuldayım sizlere bakamayabilirim
aklımda ve dualarım sende olacak çok öperim
cadıı korkma
bak bunlar gelişme bitanem duacıyım
aklım sizde ben 4 gün yokum haberdar edin
geçmiş olsun canım
benimde bugün itibari ile grip belirtilerim başladı
bide istanbula gidicem hadi hayırlısı bakalım
ayrıca ben daha regli olmadım herzamanki gibi
sinirden çatlamak üzereyim
neden yaa neden neden bende normal insanlar gibi olamıyorumklava:kötükedihüso
amin canim insallahhhhhh:Saruboceq:
hadi bismillah.. başlayayım yazmaya..
casperım dikkat et .. o kedi eşini bulamamışta olabilir.. seni belliyor olabilir.. yarın ayağına dolanıp başlamasın sonra :: dikkat dikkat
dikkat et sende cücüm.. eşlerini bulamayan kediler size de saldırabilir aman dikkat
canım bugün göremedim seni.. dışardaydım.. elimden kaçamazsın
hejacım sen bebiş için değil sağlığım için bırakırım diyorsun..madem öyle o zehri içine alma daha fazla.. kimbilir içinde neleri yok ediyor.. nelere zarar veriyor.. hem hayatta çocuklarınla daha fazla kalmak istemezmisin.. kızın var Allah uzun ömürler versin.. torunlarını sağlıklı bir şekilde görmek istemezmisin.. hatta torunlarının bebişlerini.. bırak canım sende.. azaltmayla olmuyor.. bir anda bırakmalısın.. hep bahanemiz stres sıkıntı oluyor içmek için.. ama inan çare sigarada değil.. bırak şu mereti.. bi kaç gün geçince anlayacaksın senin için zararını.. kokusunu bile istemiyeceksin..
canım özlemim gördüm resimlerini.. çok güzel olmuşsun.. herşeyini de yetiştirmişsin.. eşinle de çok yakışmışsınız yine Şeniz yerimseniben
beter ablacım hayırlısı olsun.. çok sevindim.. inş herşey yolunda gider.. sonunda güzel sonuçlar alır ve bebişine kavuşursun Şeniz
blny test yapmışsın negatif demişsin.. bence vakit kaybetmeden kan testide yaptırıp muayene ol.. bu kadar gecikmesi normal değil... inş kötü birşey yoktur ..
balım benim korkma kızzz.. dondurma kaşığı gibi kaydirigubbakcemile3 acımıcak bak görücen.. batmaz çizmez delmez yani acıtmazzz.. aynı o dediğim gibi :c: A-CI-MI-CAKKKKK kaydirigubbakcemile5
Nevrocum maşallah Allah nazarlardan saklasın.. herşey çok yolunda gidiyor.. inş sonuna kadar böyle olur.. bebişlerin tutunur sağlıkla kucağına alırsın.. öptüm seni..
mona rosa hayırlısı olsun canım.. herşey yolunda gitsin inş ::
eminecim yoktum bugün.. iyiyim yerimseniben herkesin sıkıntısı oluyor bu ilaç.. tabi hormonlar tavan yapıyor.. biraz daha sabret .. ha gayret..
süper bir haber buuuuu .. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. dikkat et kendine.. ::
l-arginine sabah akşam aç karnına içiyor eşim.. diğerini bilmiyorum canım.. bunları doktor mu verdi size? öyle değilse dikkatli kullanın ters olmasın sonra.. hayırlı olsun tedaviniz canım.. hızlı cevapta da simgeler çıkıyor..bu işareti tıklaman yeterli.. yerimseniben
hayırlı olsun canım tedavin....İnşallah bekleyişin son bulur ve bu dr sana uğur getirir.
ayyyy ikisini de hiç sevmem.-tatlicadiarzu-
bizden her tüp bebekte evlilik cüzdanı fotokopisi istiyorlar ama işte para her kapıyı açıyor.İnsanlar evlenmeden de oluyor....
darısı bizeeee....
canım benim de öyle oluyor bazen.kistim olduğu ay adetim kısa sürüyor.kistim yoksa normal oluyorum.bir dr a git bence...
aaahhhh ahh benim de hamişlik hayali kurduğum arkadaşlarımın bebeleri 3-4 yaşına girdiler....senağlama
ben hala yerimde sayıyorum....benden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu....:çok üzgünüm:
Allahım bizleri de fazla bekletme yarabbim.hayırlısını sağlıklısını nasip et....
:uhm::uhm::uhm::uhm:
:uhm::uhm::uhm::uhm:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım..tedavide olan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun ...inşallah iyi sonuçlar alırsınız...
3 yıl evli olmamız lazım yaaa tüp bebek için bizin daha 10 ay canım 2 sendedende fazla gerekiyo
canlarım nasılsınız ben de aranızdayım sizleri hergün çok özlüyorummmmmmmm RABBİM bebiş isteyenlerin kucaklarını doldursun inşALLAH canlarım hepinizin duaları kabul olsunnnnnnnnnnnn benimki de.........
:1ninca:Ben cidden mahvoldummm :1ninca:
Doktordan geldim şimdi yumoşlara baktıı 3 tane iyi kalitede büyümüşlerr..Ve bu ayı değerlendirelim aşılama yapalım sana dedi yaa..Korkuyorum ben yaaaa.anesteziye gerek yok Rahım flimi gibi zor değil dedi.Aşılama çok kısa sürüyor dedi ..Anestez almaya değmez dedii..2 dk sürücek dedi spekulumdaan korkuyom yaaaa.Yavaş takıcam dedi yavaş yavaş merak etme dedi :)Cuma akşamı 4 buçukta hastaneye gidicemben mahvoldum senağlamasenağlama
kızlar merhaba bugün dr a gittim.yeni bir dr bu sefer bu RYLAİ söylemiştim.
kapıdan girdim eşimle dr ayakta karşıladı bizi ve direk aaaa hiçç 37 yaşında göstermiyorsunuz diyince .eşimin surat düştü yerlerekaydirigubbakcemile3
dedim eyvah şimcik bunun damarı tutar beni burdan çıkartır derken dr ona da beyefendi siz kaç yaşındasınız 38 diyip canım sizde çok genç duruyosunuz diyince bir ohhh çektim.çünkü benimkisi hemencik gevşedi.
adetimnin 3, günü gitcem kızlar aşılama denicek sanırım ilaçlarımıda değiştircek.ama yinede yanında getir dedi.
tedavide artı ve eksileriniz var dedi önce yaşınız eksiniz ama artılar daha çok dedi.çocuk doğurmuş olmam ve gebe tekrar kalmış olmam
umarım yaşım ve haşimato trioitim herşeyi bozmaz.:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba kızlar bende de hala adet yok test yapmakta korkutuyo ya yine tek çizgi çıkarsa diye belki yarın yaparım hiçç adet olucak bi durum yok evlendikten sonra bu sorunlar çıktı tam düzene girdi derken yine başa döndük inşllh hepimiz için hayırlısı olur
kızlar az önce test yaptım siz yap dediniz dye ama malesef tek çizgi ama niye adet görmedim aman canım sıkkın çok testte kesin sonuç dogrumudurki
kızlar kıvanç tatlıtuğ ile meltem cumbul birlikteymiş.çok şaşırdım valla:1shok:
kizlar ben kaciyorum
cucu niye kacar,misafir geliyordurda ondan-tatlicadiarzu-
arkadasim aradi simdi,isten erken cikmis bana geliyormussss
hemen bi cay,börek falan yapayim....
yeterin nan güya tatildeydimmfisfisfis
neyse hep icimden insallah bebek görmeyede gelirsiniz diomda öyle avunuorumsositososito
mucuk mucukkkkkk
kızlar ben dayanamıyorum bu grip öldürdü beni kafamı bile tutamıyorum annemin evi işyerime yakın kociş işten çıkana kadar ben anneme gidip uyuyacağım. görüşürüz kızlar byyyyyyy
kızlar ben geldiiiiim....9 embriyomuz 7 ye düştü. 1 tanesi yavaş,6 tanesi çok iyiymiş.yarın transfer olabilir.çoğul gebeliği engellemek için en dayanıklı embriyoları bekliyorlarmış.2-3 tane transfer edilebilirmiş...
ya kendimi :CüvCüv: hayal ettim de hayali bile güzelsırnaşık şeysırnaşık şey
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:nevrom canım hadı hayırlısı ınsallah sonunda guzel seyler olup hep beraber sevınecez...bebegıne sımdı daha yakınsın...:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:
beter ablam bu son asılamanda saglıklı bır sekılde bebısın gelır..kucagınada alırsın..:Saruboceq::Saruboceq:
yenı dr ugurludur belkıdesengözlerimebaksanab
bal suratım msn de soyledım hıc korkmam korkulacak bısey yok anlamıyosun bıle...panıgıde yenecen bebeyıde yapcan:Saruboceq::Saruboceq:
nesrın az kalmıs kocısıne..senın adına cok sevındım..ozlemler azda oolsa bıtecek ne guzel.kaydirigubbakcemile5
caspercım ve gırp olan tum arkadslar hepınıze gecmıs olsun..a.s.
cucu sıgarayı bırakmıs hadı hayırlsıı sonu gelmez ınsallah...ben gerı basladım 10 gun oluyor...fadıgın resımlerıde gorunce gerı bırakma kararı aldım.
bu arada bana geleım ben spora basladım step,pılates
cok zevklıymıs..vakıt nasıl gectı anlamadım...stres attım resmen..
şimdı gobusumun gıtmesıne bakacam...kaydirigubbakcemile5
bu arada cok buyuk bır sıgara fırmasından ıs teklıfı aldım...gunun anlam ve onemıne gore uygun olsun dedım..
sartlar cok guzel ama kocıs ızın vermıyor..sıgara fırması dıye..
sıfır araba felan verecekler gunum kosullarında maas durumuda baya yuksek...delikafaduldendelikafaduldennapcagıma bılemedıım.cumaya kadr ıkna etmem gerekecek..
ama bu arada bebe konusnu unutmam gerekecek..:çok üzgünüm:
kızlar benide ekleyin benide tüpbebele tutu ama bebeğimi kaybettim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?