Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevro nasılsın canım?ilaçlar ağır geliyor galiba.Allah yardımcın olsun.Az kaldı bebelere kavuşmana... :dance:

Galiba canımm ilaçlardan. 1,5 saatte 15 sayfa ancak okudum. Arada bir uzanıp geliyorum. Gözlerim açılmıyor. Gonal F'ten değil de cetrotide denilen iğneden oluyor sanırım. Ondan sonra başladı. mirmirmirmir

İnşallah canımm. Aminnnn. Bebeler gelse uyku muyku ağrı sızı bulantı olsa derdimm. :Saruboceq:

:

Btrklcm canım ablamm tedavinn hayırlıı olsunn çokk sevindimm inşallahh tutacak bebişlerr ben inanıyorumm.Rabbim yüzünü güldürsün inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

ablacım hayırlı olsun inşaallah doktorun mutluluğunun vesilesi olsun

amin bebek göemeya gelirler inşaallah
hem bizde geliriz bi yelek bi patik yeter
demek ki çok seviliyorsun ne mutlu sana

,

BTRKLC tatlımm tedavin hayırlı olsunn inşallah herşey istediğin gibi olurr...

amin canim insallahhhhhh:Saruboceq:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.bu güzel mesajları okumak bana moral verdi.umarım tekrar pembe listeye geçebilirim.ve yavrumu kucağıma alabilirim.
bu arada YENİ HAMİŞİ TEBRİK EDERİM.
NEVROM canım hayırlı olsun bu kadar yüreksenin için atıyor olucak

eklektik canım tebrikler.mart ayının ilk hamişi oldun .insallah ayagını sürürsün herkes peşinden gelir.allah tamamına erdirsin.:teytey::teytey:

nevroskcim umarım en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsın.bebişin gelmesine az kaldıyerimsenibenyerimseniben

günaydın kızlar nasılsınız bakalım..tedavide olan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun ...inşallah iyi sonuçlar alırsınız...

Amin canım inşallah. Tedavide olan olmayan herkesin işleri rast gitsin , Allahım yüzlerini güldürsün inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Tatlım özlüyorsun ama gelmiyorsun. lülülülülülü Neyse takılayım dedim sana eccük. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah canım arkadaşım. O gün dileklerine AMİNNN diyorumm. Şeniz

Valla canım ziyaretçi mesajından da yazıştığımız gibi sevinmelisin diyorum. her işte bir hayır vardır. Olayların gidişatı seni buraya sürükledi. Vardır bunda da bir hayır. Sana yemin ederim canın acımayacak. Güzel şeyler düşün.

Canım harikaaa. delikafadulden Tedaviye başlamandan ziyade içine sinen bir doktorla tedaviye başlaman daha çok mutlu etti beni. Herşey güzel olacak Allahın izniyle. Bu pozitif elektrikle şansınız artıyor. :lepi:

kızlar az önce test yaptım siz yap dediniz dye ama malesef tek çizgi ama niye adet görmedim aman canım sıkkın çok testte kesin sonuç dogrumudurki

Valla canım normalde hamilelik varsa tek çıkmaması lazım artık. Ama test bozuk olablir belki. En son seçenek. Bence doktora gitmen en doğrusu olacaktır. Kontrole git istersen. a.s.

Mesmeleğimmm. :asigim: Sigarayı bırakmana çok sevindim. :hooray: Çok doğru bir karar vermişsin. Şeniz

kızlar ben dayanamıyorum bu grip öldürdü beni kafamı bile tutamıyorum annemin evi işyerime yakın kociş işten çıkana kadar ben anneme gidip uyuyacağım. görüşürüz kızlar byyyyyyy

Tatlım çok geçmiş olsun. Nasıl olacak bu iş. İlaç kullanıyormusun sen? :uhm:

Canım maşallah.. Çok güzel bir haber. 6'sı çok iyi kaliteyse 5. güne kadar beklenebilir ve şansınız artarrrr. :içelim: :teytey:

Sağol bitanemmm. Evet daha yakınım. Allahım inşallah en yakına gönderir yavrumu. Bana bağışlar.. :asigim:

Demek step ve pılatess. Sana iyi sporlar canım. Spor yapmak iyi gelecektir. Kendini çok daha iyi hissedeceksin. :lepi:

İş konusunu da iyice düşün canım. Güzel bir teklif gelmiş. Eşinle enine boyuna konuşun. Zaten onun onayı olmadan olmaz. İnşallah ortak bir noktada karar kılarsınız. Şeniz

kızlar benide ekleyin benide tüpbebele tutu ama bebeğimi kaybettim malesef

Canım hoşgeldinn. :1hug: Alalım elbet ama eşinin son spermigoramını ve eşin için kullandığınız ilaç ve kür isimlerini yazarmısın buraya. Bir de gelecek ayki muhtemel adet tarihini. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…