Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ne güzelll :teytey: Benim yerime de seyret bitanemmm FENERBAHÇEMİZİ :hooray:

evet bu ayda geldik yolun sonuna
yazıların kırmızılığından az çok anlaşılmıştır sanırım:çok üzgünüm:

Anlaşıldı bacım. Maalesef anlaşıldı. Çok üzgünüm çoook klava: Artık düşünmeme kararı almıştın yaa temiz bir sayfa açıyorsun. Hakkında hayırlısını verecektir güzel Allahımmm. :Saruboceq:

Canım bana Cumartesi büyük ihtimalle toplama olur dediler. Allah razı olsun canım. Dualarına çok ihtiyacım var. :1hug: :asigim:

nevrom cok erken degilmi ya bizim doktor ancak 2 haftaya yumurtalar aliriz dediler.....
hadi bakalim canim bebegine gittikce yaklasiyorsun:ecrin_bebek:

Canım ben 6. gün iğne vuruldum. Bugünle birlikte. Yarın büyük ihtimalle çatlatma iğnesi vururuz dediler. 3. günümde başlamıştım. Benim yumurtalar çabuk gelişiyorlar sanırım. a.s.

hızlı adımlarla ilerliyoruz bakalım nevrom
hakkında hayırlısı ben yarın itibari ile 4 gün istanbuldayım sizlere bakamayabilirim
aklımda ve dualarım sende olacak çok öperim

Sağol bebişimmm. San da iyi yolculuklar tatlım. Allaha emanet ol. Seni özleyeceğiz. Sağlıcakla dön inşallah. O içten dualarını kesin hisedeceğim bitanemm :asigim:

nevro ilaclardan oluyordur, ama olsun canim hersey bebek için )
kaç yumurtan varmis?

nevrosky senin muayane nasıldı?yumurta sayısı ,ölçüleri nasılmış?söyledi mi doktorun?çiçeklerini gördün mü?ben çok keyifleniyordum çiçek bahçemi gördükçe doktorumla birlikte....

Canlarım benim yazdığım gibi 8 yumurta vardı en son. Yani onların büyüklüklerini yazmışlar. Küçükleri saymıyorlar. 15-14-13 civarındaydılar. Kaliteleri iyi olsun inşallah. Rabbim "ol" dedikten sonra 1 embriyo transferi ile de oluyor çok şükür. O yüzden motivem yüksek , inancım çok. Bana yumurta fazla olmaz demişlerdi başlarken. Çok değişik geldi bana. Cetrodıte diye bir şey kullanıyorum. Pazartesiden beri. Kendiliğinden çatlamasınlar diye. Yenilerde başlanan birşeymiş. MONA ROSA ; Senin baskılamayı hangisiyle yaptılar canım? a.s.

hoşgeldin canım çok sevindim gerçekten herşey çabuk ve sağlam adımlarla ilerliyor inşallah bebişine kavuşacaksın canım bizim kızlaradan malesef haber yok canım :teytey::teytey::teytey:

maşallah ne çabuk herşey oluyor...
hadi bakalım hayırlısı....
allah yardımcın olsun canım...

anaaaaa ne cabuk ilerliyor nevro canim o kadar oldumu baslayli gelince gelismeleri yaz canim
masallah insallah boyle devam eder
:1shok:

nevrom hayırlısı inşallahh............

slm kizlar, nevrocum simdiden hayirli olsun, insallah hersey yolunda gider canim...
yagmurcandan haber yokmu???
ben bugun hiç girmedim rahatsizim, biktim bu bitmeyen karin agrisindan

nevro canım benim gözün aydın ne güzel adım adım yanaşıyosun bebişine inşallah ben inanıyorum senin burdan bize müjdeli haberler vereceğin günler çok yakın...:CüvCüv:

Umarım herkes iyidir,nevrocum hadi sona doğru geliyorsun İnşallah bebişin tutar burada kutlama yaparıza.s.

nevromm çokk sevindimmm.....hayırlı olsunnn.....herşey yolunda gidiyor çokk şükürrr.....bebişlerin gelecek hayırlısıylaa....allah gönlüne göre versinn tatlımmm.

NEVROOOOOOOOOOM
maaşallah vallahi şaşırdım
su gibi aksın gitsin her işin
Rabbim meleklerini eksiketmesin senden

maşallah nevrom. Uzaktan insana çok hızlı olmuş gibi geliyor ama. Hayırlısı olsun bakalım. Herşey yolunda gider inşallah.

süper bir haber canım ya. bu kadar çabukmu ne güzel. inşallah bebişlerinde sorunsuz bir şekilde bu kadar çabuk geliverirler annelerine.:1hug:

Nevrocum herşey çok hızlı ilerliyo.
Allahım yardımcın olsun.:Saruboceq:
İnşallah bebişler gelir annesine.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

nevroskcim umarım en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsın.bebişin gelmesine az kaldıyerimsenibenyerimseniben

NEVROM canım hayırlı olsun bu kadar yüreksenin için atıyor olucak

Nevrocum maşallah Allah nazarlardan saklasın.. herşey çok yolunda gidiyor.. inş sonuna kadar böyle olur.. bebişlerin tutunur sağlıkla kucağına alırsın.. öptüm seni..

rapunzelimmm iyi olmana çok sevindimmm
pozitif olmak çok önemli gerçektenna.s.a.s.Şeniz
nevromm hadii bakalımm sona az kalıyorrrr:CüvCüv::CüvCüv:

hoşgeldin canım seni çok öpüyorum kolay gelsin hamiş adayıma..a.s.

canimm cok sevindim insallah yuzun hep gulsuna.s.

canım benim çok sevindim bebişe çok yaklıştın bitanem rabbim yar ve yardımcın olsun :CüvCüv::ecrin_bebek::Saruboceq:

nevromm gelicek meleklerin,cok az kaldi yaaa.yuppii
icim pirpirhihoyyyt

cnmm hadi hayırlısı inşallah bütün tedavin böyle yolunda su gibi akıp gitsin sonuda başı gibi iyi olsun inaşşalhh a.s:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv:

Sağolun canlarımmmm. :asigim: Dediğiniz gibi herşey ani gelişti. Bugün adetimin 8. günü , rapor çıkarma talebimin 15. günü. Daha dün gibi. Şİmdi yumurta toplamasından bahsediyorum. Allah işlerimi rast getirdi. İnanıyorum hayırlısını da verecektir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Sizlerin duaları da her zaman yanımızda olacak. İşlerimizi kolaylaştıracak her zamanki gibi. Şeniz Sizlere minnettarım. :asigim:

Kız şok olunmayacak gibi mi? delikafadulden delikafadulden Maşallah canım yaa. Şöyle böyle diye konuşuyordun geçen gün. Olmazsa üzülürsün çok düşünme demiştik. :1rolleyes: Allahım bağışlamış meğersem. Malum olmuş sana da. Anne adayı olmuşsun da bebeğinin varlığı içine doğmuş. Tebrik ediyorum canım seni.Ş eniz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: Allah nazarlardan saklasın. :Saruboceq: Allaha emanet olun. :Saruboceq:

jeyanndcımm ; sadece ikimiz varız. kaydirigubbakcemile3 Geçmişi okudum , cevapladım. Gözlerime hükmettim de. mirmirmirmir Seni bu koca topikte yalnız bıraksam korkmazsın di mi bitanemm. :1hug: :asigim: Çünkü çoook uykum var. mirmirmirmir Allaha emanet ol bitanemm. :asigim:

Hihihihi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Gelinim benim beee. Yaparsa bir o yapardı bu işi zaten. Benim taslak velet gelini de gördüyse bu iş olmuştur. Koşarak gelir artık. :lepi: Şeniz :asigim:

Canlarım ben çıkıyorummm. Listeleri maalesef düzenleyemedim. :1no2: Gözümden uyku akıyor. mirmirmirmir Yarın akşam düzenlerim , kusura bakmayın. :1rolleyes: Öpüyorum kocaman hepinizi. Şeniz Allaha emanet olunn. :Saruboceq: a.s.

yok canım korkmam sen git yat uyu dinlen.:1hug:yumoşların güzel güzel büyüsün karnındaakaydirigubbakcemile3

canım benim de cetrotide ile baskılandı.5. günden itibaren kullandım onu.6 gün kullandım.çatlatmadan 1 günönce luveris vurdurdu doktorum.bende de çok uyku yapıyordu ilaçlar.13. günde yumoşlarım toplandı.her bünye farklı tabii.umarım her şey yolunda gider de emeklerimiz boşa çıkmaz...kaydirigubbakcemile5

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

Canım bana Cumartesi büyük ihtimalle toplama olur dediler. Allah razı olsun canım. Dualarına çok ihtiyacım var. :1hug: :asigim:

nevrosky herzaman yazmasamda genelde takip ediyorum tüpbebeğe geçmişsiniz canım vallahi çok duygulandım inşallah tutacak canım dualarım tüm bebiş isteyen arkadaşlarla inşallah hepimiz bi gün tatacağız o güzel duyguyu hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…