haly ceke ceke gıdıyorum:teytey::teytey:
mac bıletı almaya gıdecez..hafta sonu kayserispor-fenerbahce macı var..kaydirigubbakcemile5
bıletler tukenmeden almayı gıdecez...
bır kayserılı olarak fenerbace seyırcılerı arasında ızleyecez macıkaydirigubbakcemile3
herkese ıyı aksamlarŞeniz
evet bu ayda geldik yolun sonuna
yazıların kırmızılığından az çok anlaşılmıştır sanırım:çok üzgünüm:
canım inş hamiş haberini alırız burdan.:Saruboceq:çatlatma iğnenin saatini sakın geçirme canım..
Nevrocum eğer cumartesi catlatma iğnesi yaparlar ise 9 martta yumislerin toplanır 12 mart gibi transfer olur onun ustunede 12 gün bekleme suresi koydunmu 23 Martta hamismisin değilmisin hayırlısı ile ogreniriz. Tam benim hesapladığım gibi oldu yani. Senin icin bol bol dua edeceğim...
nevrom cok erken degilmi ya bizim doktor ancak 2 haftaya yumurtalar aliriz dediler.....
hadi bakalim canim bebegine gittikce yaklasiyorsun:ecrin_bebek:
hızlı adımlarla ilerliyoruz bakalım nevrom
hakkında hayırlısı ben yarın itibari ile 4 gün istanbuldayım sizlere bakamayabilirim
aklımda ve dualarım sende olacak çok öperim
nevro ilaclardan oluyordur, ama olsun canim hersey bebek için)
kaç yumurtan varmis?
nevrosky senin muayane nasıldı?yumurta sayısı ,ölçüleri nasılmış?söyledi mi doktorun?çiçeklerini gördün mü?ben çok keyifleniyordum çiçek bahçemi gördükçe doktorumla birlikte....
hoşgeldin canım çok sevindim gerçekten herşey çabuk ve sağlam adımlarla ilerliyor inşallah bebişine kavuşacaksın canım bizim kızlaradan malesef haber yok canım :teytey::teytey::teytey:
Nevomm canım benimmm çokk sevindimm.Maşşallah sübhanallah diyelim zaman ne çabuk geçiyorr ohh yumoşlarr toplanacak .ÇoK AZ kaldıı inşalahh bebeğine her geçen gün daha da yaklaşıyorsunn .Allaha emanett oöpüyorummm seni Şenizhihoyyythihoyyyt
maşallah ne çabuk herşey oluyor...
hadi bakalım hayırlısı....
allah yardımcın olsun canım...
anaaaaa ne cabuk ilerliyor nevro canim o kadar oldumu baslayli gelince gelismeleri yaz canim
masallah insallah boyle devam eder:1shok:
nevrom hayırlısı inşallahh............
slm kizlar, nevrocum simdiden hayirli olsun, insallah hersey yolunda gider canim...
yagmurcandan haber yokmu???
ben bugun hiç girmedim rahatsizim, biktim bu bitmeyen karin agrisindan
nevro canım benim gözün aydın ne güzel adım adım yanaşıyosun bebişine inşallah ben inanıyorum senin burdan bize müjdeli haberler vereceğin günler çok yakın...:CüvCüv:
Umarım herkes iyidir,nevrocum hadi sona doğru geliyorsun İnşallah bebişin tutar burada kutlama yaparıza.s.
nevromm çokk sevindimmm.....hayırlı olsunnn.....herşey yolunda gidiyor çokk şükürrr.....bebişlerin gelecek hayırlısıylaa....allah gönlüne göre versinn tatlımmm.
NEVROOOOOOOOOOM
maaşallah vallahi şaşırdım
su gibi aksın gitsin her işin
Rabbim meleklerini eksiketmesin senden
maşallah nevrom. Uzaktan insana çok hızlı olmuş gibi geliyor ama. Hayırlısı olsun bakalım. Herşey yolunda gider inşallah.
süper bir haber canım ya. bu kadar çabukmu ne güzel. inşallah bebişlerinde sorunsuz bir şekilde bu kadar çabuk geliverirler annelerine.:1hug:
Nevrocum herşey çok hızlı ilerliyo.
Allahım yardımcın olsun.:Saruboceq:
İnşallah bebişler gelir annesine.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
nevroskcim umarım en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsın.bebişin gelmesine az kaldıyerimsenibenyerimseniben
NEVROM canım hayırlı olsun bu kadar yüreksenin için atıyor olucak
Nevrocum maşallah Allah nazarlardan saklasın.. herşey çok yolunda gidiyor.. inş sonuna kadar böyle olur.. bebişlerin tutunur sağlıkla kucağına alırsın.. öptüm seni..
rapunzelimmm iyi olmana çok sevindimmm
pozitif olmak çok önemli gerçektenna.s.a.s.Şeniz
nevromm hadii bakalımm sona az kalıyorrrr:CüvCüv::CüvCüv:
hoşgeldin canım seni çok öpüyorum kolay gelsin hamiş adayıma..a.s.
canimm cok sevindim insallah yuzun hep gulsuna.s.
canım benim çok sevindim bebişe çok yaklıştın bitanem rabbim yar ve yardımcın olsun :CüvCüv::ecrin_bebek::Saruboceq:
nevromm gelicek meleklerin,cok az kaldi yaaa.yuppii
icim pirpirhihoyyyt
OHHH HADİ BAKALAIM HAYIRLISIIIIIIII. GÜZEL GÜZEL YUMURTALAR OLUN HAAAA YOKSAklava: HEPİNİZDE DÖLENİN SİZİ GİDİ YUMOŞLARRR . İNŞALLAH DÖLEENİRLER CANIM HEMENCECİK HEPSİDE TUTUNURLAR ANNELERİNE AYYY ÇOKAAZ KALDI HEYECAN VARMI ?
cnmm hadi hayırlısı inşallah bütün tedavin böyle yolunda su gibi akıp gitsin sonuda başı gibi iyi olsun inaşşalhh a.s:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv:
Kızzzzzllllllaaarrrr ben biraz önce tahlil yaptım pozitif çıktı ya.İnanamıyoruz.Şoklardayız-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafaduldenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
dünürün seni bi öpsünnn kıss ŞenizŞeniz bacımm gelmiştim yazam diye düşündüm sonra yemek yapmam gerektiği için çıktım cnm :1no2: bugün bende kızıma müjdeyi vermek için dr a gittim dedim dünürümle aynı gün gidem sizlere selam yolladı bide dediki kaynanama söle ben aşkımı yolladım yolda en kısa zamanda gelecekk dedii Allahın izniyle :jeyyar::asigim:Şeniz
jeyanndcımm ; sadece ikimiz varız. kaydirigubbakcemile3 Geçmişi okudum , cevapladım.Gözlerime hükmettim de. mirmirmirmir Seni bu koca topikte yalnız bıraksam korkmazsın di mi bitanemm. :1hug: :asigim: Çünkü çoook uykum var. mirmirmirmir Allaha emanet ol bitanemm. :asigim:
yok canım korkmam sen git yat uyu dinlen.:1hug:yumoşların güzel güzel büyüsün karnındaakaydirigubbakcemile3
Canlarım benim yazdığım gibi 8 yumurta vardı en son. Yani onların büyüklüklerini yazmışlar. Küçükleri saymıyorlar. 15-14-13 civarındaydılar. Kaliteleri iyi olsun inşallah. Rabbim "ol" dedikten sonra 1 embriyo transferi ile de oluyor çok şükür. O yüzden motivem yüksek , inancım çok. Bana yumurta fazla olmaz demişlerdi başlarken. Çok değişik geldi bana. Cetrodıte diye bir şey kullanıyorum. Pazartesiden beri. Kendiliğinden çatlamasınlar diye. Yenilerde başlanan birşeymiş. MONA ROSA ; Senin baskılamayı hangisiyle yaptılar canım? a.s.
Canım bana Cumartesi büyük ihtimalle toplama olur dediler. Allah razı olsun canım. Dualarına çok ihtiyacım var. :1hug: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?