Tatlım çok geçmiş olsun. Nasıl olacak bu iş. İlaç kullanıyormusun sen? :uhm:
Valla canım ziyaretçi mesajından da yazıştığımız gibi sevinmelisin diyorum. her işte bir hayır vardır. Olayların gidişatı seni buraya sürükledi. Vardır bunda da bir hayır. Sana yemin ederim canın acımayacak. Güzel şeyler düşün.
hihoyyytHerkezz günaydınlarrr hayırlı günler diliyorumm hihoyyyt
Djbalkafada bugun repartuvarında şarkı yokk :) varsada müslümiye çalar anca :roflol::roflol:
:jeyyar::jeyyar:Şaka Şaka
günaydıııııııınnnnn a.s. ay kızlaaarrr yine maaşallahınız var yahu 1 gün giremedim oku oku anca bitirebildim nasılsınız bakiiiim???
hamiş arkadaşımızı çoook tebrik ederim allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah darısı tüm topiğimize
nevrooom canım herşey yolunda gidiyomuş çok şükür rabbim yardımcın olsunda bebişin göbişine yerleşsin inşallah fıstıkımm hayırlı haberlerini alıcaz allahın izniyle
bizimde cmrtesi ameliyat var yafisfisfis benim koca bebek nazlandı iyice, "arabayı götürmeyelim hastaneye otobüsle gidelim çıkınca kullanamazsın" diyorum yok zaten ameliyat olacakmışta bide otobüse binemezmişte aaayyy deli etti beni mecburen arabayla gitcez ben gidiiimde çıkınca araba kalsın orda sonra gider alırım diyo delikafadulden
hihoyyytHerkezz günaydınlarrr hayırlı günler diliyorumm hihoyyyt
Djbalkafada bugun repartuvarında şarkı yokk :) varsada müslümiye çalar anca :roflol::roflol:
:jeyyar::jeyyar:Şaka Şaka
okulda bi arkadaş hamileydi geçenlerde göbişide epeyce büyümüştü, bebişi karnında ölmüş almışlar yazık çok üzüldüm, üstelik bu ikinciymiş daha önceki bebişide aynen böyle olmuş başkada çocuğu yok zaten, allahım gönderipte acısını yaşatmasın yarabbim gerçekten çok zor bi durum, başka bi arkadaşında hamiş olduğunu öğrendim çok sevindim hayırlısıyla rabbim hepimize yaşatır inşallah o güzel duyguyu.
sayfalardanda anlaşıldığına göre yağmurdan ve xvyz den haber yok galiba, hayırlı haberlerle gelirler inşallah bi sorun olmasında biz merak edelim önemli değil
günaydın canım allah yardımcınız olsun işte şimdi eşin stresli olduğu için inat ederler ailenizden biri gelir çıkışa olmazsa arabayı kullanabilecek biri yardımcı olur size canım
Sağolasın canım inşallahh hamiş olacam allah izin ederse :) Tamammm başlıyorrrum şimdiii titretecezzzbalıııııııım sanada günaydın tatlım aşılaman hayırlı olsun inan çoook sevindim allahım bebişle sonlandırır inşallah canım :ecrin_bebek::Saruboceq: şöööyle hareketli bişiler çalda uykumuz açılsın, ben kendime gelemedim haaala mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
günaydın canım asıl bugün coşturmalısın hamişimiz var tedavide olanların herşey yolunda sende aniden aşılam olacaksın hayırlısıyle bak bugün müslimiyeden çalman için sebep yok hadi bakalım canım çoştur topiği :dance::dance::teytey::teytey:sositosositosositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?