Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın kıslara.s.
bi hamişimiz varmış canım çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin:Saruboceq:

:çok üzgünüm:Nevomm yemin ederim canın acımayacak sözünden sonra
güvenim geldi azcık.Aslında saçmalık iştee beynime söz geçiremiyorum otomatikman ister istemezz takıntılı fobi halinde gelişiyorrr ..Allahım yardım et bana güç verrr
:Saruboceq:

hihoyyytHerkezz günaydınlarrr hayırlı günler diliyorumm hihoyyyt

Djbalkafada bugun repartuvarında şarkı yokk :) varsada müslümiye çalar anca :roflol::roflol:
:jeyyar::jeyyar:Şaka Şaka

günaydıııııııınnnnn a.s. ay kızlaaarrr yine maaşallahınız var yahu 1 gün giremedim oku oku anca bitirebildim nasılsınız bakiiiim???
hamiş arkadaşımızı çoook tebrik ederim allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah darısı tüm topiğimize
nevrooom canım herşey yolunda gidiyomuş çok şükür rabbim yardımcın olsunda bebişin göbişine yerleşsin inşallah fıstıkımm hayırlı haberlerini alıcaz allahın izniyle
bizimde cmrtesi ameliyat var yafisfisfis benim koca bebek nazlandı iyice, "arabayı götürmeyelim hastaneye otobüsle gidelim çıkınca kullanamazsın" diyorum yok zaten ameliyat olacakmışta bide otobüse binemezmişte aaayyy deli etti beni mecburen arabayla gitcez ben gidiiimde çıkınca araba kalsın orda sonra gider alırım diyo delikafadulden

Djbalkafada bugun repartuvarında şarkı yokk :) varsada müslümiye çalar anca :roflol::roflol:

günaydın canım asıl bugün coşturmalısın hamişimiz var tedavide olanların herşey yolunda sende aniden aşılam olacaksın hayırlısıyle bak bugün müslimiyeden çalman için sebep yok hadi bakalım canım çoştur topiği :dance::dance::teytey::teytey:sositosositosositososito

okulda bi arkadaş hamileydi geçenlerde göbişide epeyce büyümüştü, bebişi karnında ölmüş almışlar yazık çok üzüldüm, üstelik bu ikinciymiş daha önceki bebişide aynen böyle olmuş başkada çocuğu yok zaten, allahım gönderipte acısını yaşatmasın yarabbim gerçekten çok zor bi durum, başka bi arkadaşında hamiş olduğunu öğrendim çok sevindim hayırlısıyla rabbim hepimize yaşatır inşallah o güzel duyguyu.
sayfalardanda anlaşıldığına göre yağmurdan ve xvyz den haber yok galiba, hayırlı haberlerle gelirler inşallah bi sorun olmasında biz merak edelim önemli değil

günaydın canım allah yardımcınız olsun işte şimdi eşin stresli olduğu için inat ederler ailenizden biri gelir çıkışa olmazsa arabayı kullanabilecek biri yardımcı olur size canım

balıııııııım sanada günaydın tatlım aşılaman hayırlı olsun inan çoook sevindim allahım bebişle sonlandırır inşallah canım :ecrin_bebek::Saruboceq: şöööyle hareketli bişiler çalda uykumuz açılsın, ben kendime gelemedim haaala mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

bu yıllarda artık böyle şeyler çok yaşanıyor allahım kimseye o acıyı yaşatmasın hayırlısını sağlıklısını hayırlı zamanda versin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin allahım malesef kızlardn haber yok muhtemelen yatıp dinleniyorlarsa hiç kalkmıyorlarsa nete de giremiyorlardır :Saruboceq::Saruboceq: tüm dualarımız onlar için:Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın kızlaarr ben geldim. anca kalkabildim. müziğin sesi geliyodu ama siz sesi açtıkça yorganı kafama sardım. çooooooook miskinim bugüüüün.mirmirmirmir

yeni hamişimizide gönülden tebrik ediyorum. allah hayılısıyla sağlıklı ve sıhatli bişekilde kucağınada almayı nasip etsin.

nevrovrom, balııım hayırlısı olsun canlarım dualarım sizinle.. bakın bi hamişimiz var darısı başınıza kızlar sonra burdaki herkese ve bana..:CüvCüv:

Son düzenleme:
günaydın canım allah yardımcınız olsun işte şimdi eşin stresli olduğu için inat ederler ailenizden biri gelir çıkışa olmazsa arabayı kullanabilecek biri yardımcı olur size canım

yaa işte strese girdik hep beraber-tatlicadiarzu- ben kendi aileme söylemedim söylemicemde annem bu konuda çok hassas, bide abimdede azospermi var 7 yıllık evliler denemedikleri bi yol kalmadı oyüzden bide ben anlatıp iyice üzmek istemiyorum hakkımızda hayırlısı inşallah,:Saruboceq: kardeşim biliyo sadece oda doğum hastanesinde hemşire olduğu için hep dr a oraya gidiyoruz, kayınvalidem biliyo sadece ama önemli değil hastane yakın araba orda kalsada olurda stres yaptı ya iyice tuhaflaştı yafff şu cumartesiyi hayırlısıyla bi atlatsaydık kafamçokkarıştı

günaydın kızlar bugün yeni bir gün güzel haberler almak nedeniyle kaynanamdayım onun evini tamizledim şimdi kendi evimi temizlemeye gidicem bir bakayım kızlar ne alemde diye yağmurcandan ve xvyzden haber yok hala demi kızlarrr

Sağolasın canım inşallahh hamiş olacam allah izin ederse :) Tamammm başlıyorrrum şimdiii titretecezzz

sositosositoEvett başlıyoruzzzz..Ekeltirik arkadaşımızz içinnn ..Ve bütün tedavide olannn arkadaşlarr içinnn sositososito
hihoyyyt :dance: hihoyyyt :dance:
sositososito sositososito sositosositoUyanınn uykucuu kızlarrr toppikkk titriyorrrrdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden delikafadulden delikafadulden
Ulann korkmuyom müzik sen varya herşeye çaresinn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…