Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevrom canım ya senin girdiğin saatlerde ben giremiyorum görüşemiyoruz kayınpederim gelmiş oluyo giremiyorum doğal olarak iyi haberlerini aldıkca seviniyorum canım arkadaşım herşeyin hayırlısı dualarımız seninle bitanem k.i.b

balsurat dün son klomeni içtim 5 tane demişti bitti bu ay şimdilik çok şükür canım ben ayın 11inde gitcem sence yumoşlara bakar mı yada iğne yapar mı yada test falan her neyse bana bilgi verirmisin biraz ama acele cıkacam

Evet yavaş yavaşş herkezz gelmeye başladıı Şeniz
canım benim çok sağolasınn.Rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda hayırlı zamanda güldürsün inşallah:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

günaydın canım allah yardımcınız olsun işte şimdi eşin stresli olduğu için inat ederler ailenizden biri gelir çıkışa olmazsa arabayı kullanabilecek biri yardımcı olur size canım

yaa işte strese girdik hep beraber-tatlicadiarzu- ben kendi aileme söylemedim söylemicemde annem bu konuda çok hassas, bide abimdede azospermi var 7 yıllık evliler denemedikleri bi yol kalmadı oyüzden bide ben anlatıp iyice üzmek istemiyorum hakkımızda hayırlısı inşallah,:Saruboceq: kardeşim biliyo sadece oda doğum hastanesinde hemşire olduğu için hep dr a oraya gidiyoruz, kayınvalidem biliyo sadece ama önemli değil hastane yakın araba orda kalsada olurda stres yaptı ya iyice tuhaflaştı yafff şu cumartesiyi hayırlısıyla bi atlatsaydık kafamçokkarıştı

Canım evet yumoşlara bakacam kaç tane olmuşş Kaç mm olmuş bakıcak .. Eğer yumurtanın boyutunu tam istenildiği gibi olduğu zaman sana çatlatıcı iğne vurdurmanı söylücek..Yada bazı drlar kendileri yapıyor iğneyii.Kalçadan ve göbekten yapılan 2 çeşit iğne var ben göbekten olanı yapıyorum.Onu dr yazar sana anlatır zaten .Test yapılmıyor canım ...Sormak istediğin başka varsa sorabilirsin kafana takılmasın

Bugün benim içimde hiç iyi değil kızlar nedenini bilmediğim bi sıkıntı var içimde tuhaf duygular içerisindeyim bugün:çok üzgünüm:

canım tşkler peki benim yumoşların boyutu doktorun istediği gibi örnek veriyorum o anda mı yapıyo o iğneyi doktor yada yaptırıyor sence kalcadan mı daha iyi göbekten mi canım peki hamile kalma şansıda varmıki acaba yada hamile kaldığımızı gene adet gecikmesinden mi anlıcaz canım rahim filmi falan istemiyorlar mı

Bugün benim içimde hiç iyi değil kızlar nedenini bilmediğim bi sıkıntı var içimde tuhaf duygular içerisindeyim bugün:çok üzgünüm:

canım sende içindeki sıkıntıyı iyiye yor ki içindeki sıkıntı iyi olsun

Canım bana mesela geçen ay 2 gün sonra akşam yap dedii.DÜN Gittiğimdede iğnemi bu akşam için yapmamaı söyledii.Canım kalçadanda göbektende yapılan iğne aynıı görevi görüyorr yumurtayı çatlatmak içinn .Onu sorun etmee çünkü ikisinde görevi aynıı ...Canım tabiki takipte olunca yumurtlama zamanı biliyrosun ve o günler ilişki oldugu için sans biraz artıyor..Hamile kaldıgını adet gecikmesi yaşayınca anlıcaksınn :).Rahim fliminii doktorun isteğine göre bazıları 3 ay klomen denedikten sonra rahim flimi istiyorr.Fakat ben dr ilk aydan çektirmek istediğimi söyledimm.Onu konuşursun dr kafana takılan herşeyi söylee.doktorun yardımcı olucaktır sana:teselli::1hug:

aymes canım hayırlar olsun inşallah eminenin dediği gib, hayro yor hayır olsun canım bol bol dua et canım :Saruboceq:

:1hug:Aymesimm böyle durumda sana duaa etmek çok iyi gelicektirr.Ayelter kürsi--felak -nas sürelerini her sıkıntılı olduğun zaman okumaya çalışş .Bu dualarr peygamberefendimizinde söylediği gibi koruyucu kalkann görevindedir.:Saruboceq::Saruboceq:

acaba klomeni kullanıpta catlama iğnesini vurulupta hamile kalan varmıdır ki ilk yapışta son kez birşey sorcam kafanıda şişirdim sabah sabah mesela oldu da tutmadı gene doktor klomen mi öneriyro bilgin var mı canım benim bu yaptığımız işlem aşılama mı bilemedim yoksa aşılama daha mı faklı

laluz24 nbr fıstık sesin soluğun çıkmıyo nasılsın iyimisin heralde daha uyanamadın

balsurat birde birşey duymum sormayı unuttum catlama iğnesi olunca insan doktor diyormuş 36 saat sonra ilişkiye girin öle bir bilgin var mı insan kendi de iğneyi yapabiliyor mu canım peki birde yumoşlar doktorun dediği gibi oluşmadı gene mi klomene devam yaa

hadi kızlar ben kaçtım evimi temizleyeyim gelirim k.i.b bol bol öpüyorum allaha hep yanında olsun canlarım balsurat gelince bana cvp yaz

http://www.kadinlarkulubu.com/5576779-mesaj9960.htmlCanım bazısı ilk ayda kalıyor bazısı 2.ayında bazısı 3.ayında .doktorumda dedıgı gıbı bazıları ilacı içmedi ayda bile kalma şansı oluyor ilacın etkisi devam ediyormuş vücutta çünkü..Bak bu linkte klomenle hamiş kalanların listesi var :)..Eğerki tutmadı dr seni adetin 3.günü çağırıyorr kist olup olmadıgı için sonra tekrar klomen içmeye başlıyorsun..Canım dr sana söylerr.Klomenlede aşılama yapılabiliyorr yada farklı ilaçlarlada yapılabiliyorr.Yumosların kalitesine göre drun karar vericek :) doktoruna güven...

Günaydın kızlar yeni hamilemiz varmış tebrik ederim ben iyiyim çok şükür bebişde iyidir inşallah yarın bebeği görmek için doktora gidicem.Hamileliğim çok rahat geçiyor çok şükür hep dualarımdasınız rabbim en kısa zamanda herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

:1rolleyes::1rolleyes:Canım evet bazı drlar 36.saat sonra yapın diyorr :)Ama benim dr 36 saat diye bişi dememişti bana iğnenin ertesi günü ilişki demişti.Ben bu akşam göbekten iğnemi vurucaz mesela yarın akşam aşılamam yapılıcak.dr özellikle sordum 36.saat sonramı yok öyle dedı o eskidendi :) 24-36 saat arasında yapılabılrı dedı..Canım eğer doktorun istediği gib gelişmediyse yumurtan ..Diğerr ay adet olunca yanii dozunu arttırıyor bana öyle yapmıştıı :) kaydirigubbakcemile2

aymes canım hayırlar olsun inşallah eminenin dediği gib, hayro yor hayır olsun canım bol bol dua et canım :Saruboceq:

canım sende içindeki sıkıntıyı iyiye yor ki içindeki sıkıntı iyi olsun

Ortada olan bişey yok açıkçası kıslar ama nedenini bilmediğim bi sıkıntı var içimde canım bugün hiçbişey yapmak istemiyo işe bile öyle zoraki geldimki kımıldamak istemiyorum resmen. Dediğiniz gibi hayırdır inşallah

Sağol canım benim hemen başlıyorum şimdi okumaya
Ben sana korkma falan diye bişey yazamadım kusuruma bakma çünkü biliyosun ben senin gibi korkağım kelin ilacı olsa kendi başına sürer ben bu kadar korkarken sana yazıcak sözüm yoktu açıkçası ama inşallah hiç bişey hissetmeden herşey olup biter ve artık müjdeyi verirsin bize dualarım hep sizinle sürekli yazmasamda her duamada sizlerde varsınız Allahım inşallah bigün kabul edicek dualarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…