Günaydın kızlaarr ben geldim. anca kalkabildim. müziğin sesi geliyodu ama siz sesi açtıkça yorganı kafama sardım. çooooooook miskinim bugüüüün.mirmirmirmir
yeni hamişimizide gönülden tebrik ediyorum. allah hayılısıyla sağlıklı ve sıhatli bişekilde kucağınada almayı nasip etsin.
nevrovrom, balııım hayırlısı olsun canlarım dualarım sizinle.. bakın bi hamişimiz var darısı başınıza kızlar sonra burdaki herkese ve bana..:CüvCüv:
günaydın canım allah yardımcınız olsun işte şimdi eşin stresli olduğu için inat ederler ailenizden biri gelir çıkışa olmazsa arabayı kullanabilecek biri yardımcı olur size canım
balsurat dün son klomeni içtim 5 tane demişti bitti bu ay şimdilik çok şükür canım ben ayın 11inde gitcem sence yumoşlara bakar mı yada iğne yapar mı yada test falan her neyse bana bilgi verirmisin biraz ama acele cıkacam
Canım evet yumoşlara bakacam kaç tane olmuşş Kaç mm olmuş bakıcak .. Eğer yumurtanın boyutunu tam istenildiği gibi olduğu zaman sana çatlatıcı iğne vurdurmanı söylücek..Yada bazı drlar kendileri yapıyor iğneyii.Kalçadan ve göbekten yapılan 2 çeşit iğne var ben göbekten olanı yapıyorum.Onu dr yazar sana anlatır zaten .Test yapılmıyor canım ...Sormak istediğin başka varsa sorabilirsin kafana takılmasın
Bugün benim içimde hiç iyi değil kızlar nedenini bilmediğim bi sıkıntı var içimde tuhaf duygular içerisindeyim bugün:çok üzgünüm:
canım tşkler peki benim yumoşların boyutu doktorun istediği gibi örnek veriyorum o anda mı yapıyo o iğneyi doktor yada yaptırıyor sence kalcadan mı daha iyi göbekten mi canım peki hamile kalma şansıda varmıki acaba yada hamile kaldığımızı gene adet gecikmesinden mi anlıcaz canım rahim filmi falan istemiyorlar mı
Bugün benim içimde hiç iyi değil kızlar nedenini bilmediğim bi sıkıntı var içimde tuhaf duygular içerisindeyim bugün:çok üzgünüm:
Canım bana mesela geçen ay 2 gün sonra akşam yap dedii.DÜN Gittiğimdede iğnemi bu akşam için yapmamaı söyledii.Canım kalçadanda göbektende yapılan iğne aynıı görevi görüyorr yumurtayı çatlatmak içinn .Onu sorun etmee çünkü ikisinde görevi aynıı ...Canım tabiki takipte olunca yumurtlama zamanı biliyrosun ve o günler ilişki oldugu için sans biraz artıyor..Hamile kaldıgını adet gecikmesi yaşayınca anlıcaksınn :).Rahim fliminii doktorun isteğine göre bazıları 3 ay klomen denedikten sonra rahim flimi istiyorr.Fakat ben dr ilk aydan çektirmek istediğimi söyledimm.Onu konuşursun dr kafana takılan herşeyi söylee.doktorun yardımcı olucaktır sana:teselli::1hug:
http://www.kadinlarkulubu.com/5576779-mesaj9960.htmlCanım bazısı ilk ayda kalıyor bazısı 2.ayında bazısı 3.ayında .doktorumda dedıgı gıbı bazıları ilacı içmedi ayda bile kalma şansı oluyor ilacın etkisi devam ediyormuş vücutta çünkü..Bak bu linkte klomenle hamiş kalanların listesi var :)..Eğerki tutmadı dr seni adetin 3.günü çağırıyorr kist olup olmadıgı için sonra tekrar klomen içmeye başlıyorsun..Canım dr sana söylerr.Klomenlede aşılama yapılabiliyorr yada farklı ilaçlarlada yapılabiliyorr.Yumosların kalitesine göre drun karar vericek :) doktoruna güven...acaba klomeni kullanıpta catlama iğnesini vurulupta hamile kalan varmıdır ki ilk yapışta son kez birşey sorcam kafanıda şişirdim sabah sabah mesela oldu da tutmadı gene doktor klomen mi öneriyro bilgin var mı canım benim bu yaptığımız işlem aşılama mı bilemedim yoksa aşılama daha mı faklı
balsurat birde birşey duymum sormayı unuttum catlama iğnesi olunca insan doktor diyormuş 36 saat sonra ilişkiye girin öle bir bilgin var mı insan kendi de iğneyi yapabiliyor mu canım peki birde yumoşlar doktorun dediği gibi oluşmadı gene mi klomene devam yaa
aymes canım hayırlar olsun inşallah eminenin dediği gib, hayro yor hayır olsun canım bol bol dua et canım :Saruboceq:
canım sende içindeki sıkıntıyı iyiye yor ki içindeki sıkıntı iyi olsun
:1hug:Aymesimm böyle durumda sana duaa etmek çok iyi gelicektirr.Ayelter kürsi--felak -nas sürelerini her sıkıntılı olduğun zaman okumaya çalışş .Bu dualarr peygamberefendimizinde söylediği gibi koruyucu kalkann görevindedir.:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?