Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın canlaaaaaaarrrrrr

amin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiinnn
çok sevindim iyi olmanıza
arada bi ses verin yeter bize

oh bee sonunda geldi benim kırmızılar kaydirigubbakcemile2 umarım kistte gidiverirde kurtulurum ondandaşutarafagitti nevrooooom canım, benim tarihi 1 nisan olarak değiştirirmisin bitanem Şeniz
kociş ameliyat olacağı için nisanda boş geçecek bizim, artık kısmetse mayısta çok çalışırız inşallah:1rolleyes:

az önce gülben ergenin 2. bebişine 2.5aylık hamile olduğunu okudum netten. hem sevindim. hemde azcccık kıskandığımı itiraf edebilirim.
bebiş süpriz yapmış gelmiş. valla kızlar yaklaşık 3yıldır tedavide olduğumuzdan. biraz içim burkulmadı değil hani. inşlh bizim bebişlerimizde süpriz yapar gelir..

sakın beni yanlış anlamayın az önce kırmızı kart yediğim için biraz üzgünüm..

ama yinede düşünmeden edemiycem.... şu sanatçılar nekadar kolay hamiş kalabiliyo... benmi bişeyleri yanlış yapıyorum acaba.. onların yatak odalarına kameramı koysak ne...

günaydın kızlar,
hemen geçelim cevaplara sırnaşık şey

BTRKLC yeni tedavin hayırlı olsun ve inşallah bu tedavin sana sağlıklı bebişler getirir kaydirigubbakcemile5

Balım bebek için her şeye değmez mi sence,sen birazda psikolojik olarak korkuyorsun aslında fiziksel olarak canın acımıyor,kendini strese soktuğun için böyle oluyor,ben rahim filmim çekilirken hep salavat getirdim ve hayal ettim bebişlerimi,üstelik anestezi bile almadım,doktorum tamam bitti deyince nasıl yani bu kadar çabuk mu dedim,günlerce bunun için mi strese girmişim dedim,aşılama olmadım ama doktorum aşılamanın çok daha basit olduğunu söyledi,HER ŞEY BEBEK İÇİN unutma klava:

Nevroşum canım benim çok şükür sabırla emin adımlarla ilerliyorsun bebişine belki de bebişlerine daha da yaklaşıyorsun,Allah yardımcın olsun,her şey yolunda gitsin inşallah,her şey gönlünce olsun :1hug:

Mona rosa canım seninde Nevrom gibi az kaldı mutlu sona yaklaşmana,Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle hihoyyyt

Eklettik hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,varikosel ameliyatından sonra hamile kalan arkadaşları duyunca içimdeki umut daha da güçleniyor,inşallah bende bir gün hamiş kalırım :CüvCüv:,tebrik ederim canım a.s.

benim arkadaşımın eşi ameliyattan sonra ertesi gün eve arabasını kullanarak gitmiş,benim nazlı koca bebeğim ise ertesi günü yürünecek mesafeyi bile taksiyle geldi kaydirigubbakcemile3
sana ve eşine geçmiş olsun diyorum a.s.

laluzcum sevindim canım iyi olmana,inşallah bundan sonrası da hep böyle olur,bebeğini sağlıklı,hayırlı bir şekilde kucağına alırsın :1hug:

Bahar geliyor ve depresyona dikkat bol vitamin ve sıvı almanı açık havada yürümeni tavsiye ediyorum. a.s

günaydıııııınnnnnnnnnn kızlar hihoyyythamişimizi tebrik ediyorum :CüvCüv:RABBİM kucağına almayı nasip etsin ayrıca darısı hepimizin başına inşALLAH canlarım ya kızlar bişey sorucam size benim geçen iki adetimde de farklı bişey yaşadım geçen adetimin 1.gününden sayarsak 16.gün bi önceki adetimde de 14.gün çok hafif bi kanama yaşadım:a015: bikaç saniyelik gelen bi akıntı bi anda geldi akıntı olarak 2 adetimde de böyle bişey yaşadım sizce ne demek bu kızlar aslında çok korkuyorum yani kötü bişey mi var diye yoksa normalmi bu?:teselli: anlamadım bu arada bi hastalığımda yok

ebruuum canım benim umarım mayısta hep birlikte güzel haberlerle geliriz topiğe,siz ne yaptınız canım ameliyat için gün ayarladınızmı?

Sağolaun kızlar inşallahh söylediğiniz gibi hiçbirşey anladam çabucak geçerr ..öpüyorumm sizi
Şeniz:asigim:

herkese günaydın canlara.s.

Bugün benim içimde hiç iyi değil kızlar nedenini bilmediğim bi sıkıntı var içimde tuhaf duygular içerisindeyim bugün:çok üzgünüm:

hayırdır inşallah...bazen bana da oluyor...
balımın dediği gibi canım dua oku...
kısa zaman da geçer inşallah...

canım ben yaşamadım....ama bu soruyu soran arkadaşlar yine olmuştu...
galiba yumurtlama zamanı bazen böyle olabiliyormuş....

bengusu, can_iso, Fadik, gozdem, ilkbahar_20, ncinar, PinkRose, Rylai, selected_79, sevcangoksel, zynp.ZEYNEP günaydın hepinizeeee.

bir çok arkadaşta olduğu gibi benimde içimde bir sıkıntı var.ama güne güzel ve neşeli başlayalım öle devam etsin dimiiiikaydirigubbakcemile5

kızlar günaydın
şimdi yağmurcanla konuştum bebişi hala onunlaymış neti yokmuş
ondan girememiş ama kanaması varmış yatıyormuş hala gelip haber vericek bizlere

kızlar hayır olsun havadandır bi açıyo bi kapıyo e kıştanda sıkıldık artık yaz gelse biia.s içimiz açılsa yaaa kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

yağmurum çok şükür bebişin seninle bol bol dinlen kalkma hiç bide stres yapma bitanem benim teyzem 9 ay boyunca yattı sürekli kanaması oldu ama çok sağlıklı bi bebek doğurdu sakın endişe etme :1hug:

kızlar hadi hep birlike yağmmur için dua edelim
lütfen onun buna ihtiaycı var
allahım perşembe gecelerinin yüzü suyu hürmetine sana yapılan ibadetler hürmetine sana açılan eller hürmetine yağmurcan arkadaşımıza yardım et bebişi ona tutunsun onu bırakmasın senin kudretinden sual olunmaz eli boş kucağı boş olankullarının kucaklarını hayrlı sağlıklı salih evlatlarla doldur

AMİN ...

sana da günaydın canıma.s.
seninde demek içinde sıkıntı var...
hayırdır inşallah....
_________________________________________________________________________________________________________________________
canlar ben bugün öğleden sonra burda olamıyacağım....
eltimlerle bir akrabaya başsağlığına gideceğiz...
biraz uzak otübüsle gideceğimiz için geç gelirim...
birazdan çıkarım...
sonra görüşmek üzereŞeniz

kızlar ya yağmurcan ve xvyz den hala haber yok:sm_confused:
bu arkadaşların msn sini bilen hiç yokmu...
msn demi açmıyorlar:sm_confused:
iyice merak ettik:çok üzgünüm:
allah yardımcıları olsun:Saruboceq:

AMİNNNN
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar günaydın
şimdi yağmurcanla konuştum bebişi hala onunlaymış neti yokmuş
ondan girememiş ama kanaması varmış yatıyormuş hala gelip haber vericek bizlere

ayy çok sevindim canım...
haber verdiğin için çok sağol....
yüce mevlam bebişini ona bağışlasın (amin)
bol bol yatsın hiç kalkmasın inşallah kanamayı atlatır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…