Günaydın kızlar yeni hamilemiz varmış tebrik ederim ben iyiyim çok şükür bebişde iyidir inşallah yarın bebeği görmek için doktora gidicem.Hamileliğim çok rahat geçiyor çok şükür hep dualarımdasınız rabbim en kısa zamanda herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
kızlar merhaba bugün dr a gittim.yeni bir dr bu sefer bu RYLAİ söylemiştim.
kapıdan girdim eşimle dr ayakta karşıladı bizi ve direk aaaa hiçç 37 yaşında göstermiyorsunuz diyince .eşimin surat düştü yerlerekaydirigubbakcemile3
dedim eyvah şimcik bunun damarı tutar beni burdan çıkartır derken dr ona da beyefendi siz kaç yaşındasınız 38 diyip canım sizde çok genç duruyosunuz diyince bir ohhh çektim.çünkü benimkisi hemencik gevşedi.
adetimnin 3, günü gitcem kızlar aşılama denicek sanırım ilaçlarımıda değiştircek.ama yinede yanında getir dedi.
tedavide artı ve eksileriniz var dedi önce yaşınız eksiniz ama artılar daha çok dedi.çocuk doğurmuş olmam ve gebe tekrar kalmış olmam
umarım yaşım ve haşimato trioitim herşeyi bozmaz.:Saruboceq::Saruboceq:
:1ninca:Ben cidden mahvoldummm :1ninca:
Doktordan geldim şimdi yumoşlara baktıı 3 tane iyi kalitede büyümüşlerr..Ve bu ayı değerlendirelim aşılama yapalım sana dedi yaa..Korkuyorum ben yaaaa.anesteziye gerek yok Rahım flimi gibi zor değil dedi.Aşılama çok kısa sürüyor dedi ..Anestez almaya değmez dedii..2 dk sürücek dedi spekulumdaan korkuyom yaaaa.Yavaş takıcam dedi yavaş yavaş merak etme dedi :)Cuma akşamı 4 buçukta hastaneye gidicemben mahvoldum senağlamasenağlama
Canlarımmm ben geldimmm. Doktordaydım. İşlerim acayip birikmiş. Onları halletmek zorundayım. :1no2:Sanırım bir terslik olmazsa yarın çatlatma iğnesi vurulacağım. Cumartesi de yumurtalar toplanacak. delikafadulden kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Akşam geçmişi okurum. Beni merak etmeyin. Hepinizi çok çok öpüyorum. Son sayfadan anladığım kadarıyla bizim kızlardan haber yok. fisfisfis
kızlar ben geldiiiiim....9 embriyomuz 7 ye düştü. 1 tanesi yavaş,6 tanesi çok iyiymiş.yarın transfer olabilir.çoğul gebeliği engellemek için en dayanıklı embriyoları bekliyorlarmış.2-3 tane transfer edilebilirmiş...
Kızzzzzllllllaaarrrr ben biraz önce tahlil yaptım pozitif çıktı ya.İnanamıyoruz.Şoklardayız-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafaduldenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Öncelikle hapinize gönülden Allah Razı olsun diyorum.Benimle birlikte sevinip benimle birlikte üzülüyorsunuz.Allah gönlünüze göre versin.
Sorunumuzu sormuşsunuz.Biz 4,5 yıllık evliyiz.İlk 1 yıl istemedik korunduk bazen korunmadık.Ama evliliğimizin 2.yılından beri istemekteydik.Eşimde varikosel vardı değerler baya kötüydü.Morfolojide hiç iç açıcı değildi.1.varikosel ameliyatından sonra yine bebek olmadı.Benim muayenem normal çıkıyordu.Aşılama yapalım dedi doktorumuz belki bir ihtimal.aşılama da olmadı. Sonradan eşimin tekrar varikosel olduğunu öğrendik.Yine ameliyat olacaktı.Ben çok korkuyordum.Çünkü bu varikosel çok arsız bir dert sürekli tekrarlayabilir.2.ameliyatını olduk. doktor 3 ay bekleyin o zaman sonuç almaya başlarsınız dedi.Bu ameliyattan sonra ben başka hastalıklar geçirdim,cilt hastalıkları,iki kez fıtık ameliyatı gibi tabi bu dönemdede başka ilaç kullandığım için gebelik yasaktı.Hep erteledik çalışmaları bile.Artık bu sene benim diğer rahatsızlıklarımda geçti ilaçlarda bitti .Hamilelik isteyebilirdik.Eşimin içtiği en önemli şey KEÇİBOYNUZU ydu.Diğerlerini bidaha içiremiyordum bile.Eğer bebek varsa içimde birde dua dua dua.
günaydıııııııınnnnn a.s. ay kızlaaarrr yine maaşallahınız var yahu 1 gün giremedim oku oku anca bitirebildim nasılsınız bakiiiim???
hamiş arkadaşımızı çoook tebrik ederim allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah darısı tüm topiğimize
nevrooom canım herşey yolunda gidiyomuş çok şükür rabbim yardımcın olsunda bebişin göbişine yerleşsin inşallah fıstıkımm hayırlı haberlerini alıcaz allahın izniyle
bizimde cmrtesi ameliyat var yafisfisfis benim koca bebek nazlandı iyice, "arabayı götürmeyelim hastaneye otobüsle gidelim çıkınca kullanamazsın" diyorum yok zaten ameliyat olacakmışta bide otobüse binemezmişte aaayyy deli etti beni mecburen arabayla gitcez ben gidiiimde çıkınca araba kalsın orda sonra gider alırım diyo delikafadulden
Günaydın kızlar yeni hamilemiz varmış tebrik ederim ben iyiyim çok şükür bebişde iyidir inşallah yarın bebeği görmek için doktora gidicem.Hamileliğim çok rahat geçiyor çok şükür hep dualarımdasınız rabbim en kısa zamanda herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Ortada olan bişey yok açıkçası kıslar ama nedenini bilmediğim bi sıkıntı var içimde canım bugün hiçbişey yapmak istemiyo işe bile öyle zoraki geldimki kımıldamak istemiyorum resmen. Dediğiniz gibi hayırdır inşallah
Sağol canım benim hemen başlıyorum şimdi okumaya
Ben sana korkma falan diye bişey yazamadım kusuruma bakma çünkü biliyosun ben senin gibi korkağım kelin ilacı olsa kendi başına sürer ben bu kadar korkarken sana yazıcak sözüm yoktu açıkçası ama inşallah hiç bişey hissetmeden herşey olup biter ve artık müjdeyi verirsin bize dualarım hep sizinle sürekli yazmasamda her duamada sizlerde varsınız Allahım inşallah bigün kabul edicek dualarımızı
Sağolaun kızlar inşallahh söylediğiniz gibi hiçbirşey anladam çabucak geçerr ..öpüyorumm siziBalım bebek için her şeye değmez mi sence,sen birazda psikolojik olarak korkuyorsun aslında fiziksel olarak canın acımıyor,kendini strese soktuğun için böyle oluyor,ben rahim filmim çekilirken hep salavat getirdim ve hayal ettim bebişlerimi,üstelik anestezi bile almadım,doktorum tamam bitti deyince nasıl yani bu kadar çabuk mu dedim,günlerce bunun için mi strese girmişim dedim,aşılama olmadım ama doktorum aşılamanın çok daha basit olduğunu söyledi,HER ŞEY BEBEK İÇİNunutma klava:
Bugün benim içimde hiç iyi değil kızlar nedenini bilmediğim bi sıkıntı var içimde tuhaf duygular içerisindeyim bugün:çok üzgünüm:
hayırdır inşallah...bazen bana da oluyor...Ortada olan bişey yok açıkçası kıslar ama nedenini bilmediğim bi sıkıntı var içimde canım bugün hiçbişey yapmak istemiyo işe bile öyle zoraki geldimki kımıldamak istemiyorum resmen. Dediğiniz gibi hayırdır inşallah
günaydıııııınnnnnnnnnn kızlar hihoyyythamişimizi tebrik ediyorum:CüvCüv:RABBİM kucağına almayı nasip etsin ayrıca darısı hepimizin başına inşALLAH canlarım ya kızlar bişey sorucam size benim geçen iki adetimde de farklı bişey yaşadım geçen adetimin 1.gününden sayarsak 16.gün bi önceki adetimde de 14.gün çok hafif bi kanama yaşadım:a015: bikaç saniyelik gelen bi akıntı bi anda geldi akıntı olarak 2 adetimde de böyle bişey yaşadım sizce ne demek bu kızlar aslında çok korkuyorum yani kötü bişey mi var diye yoksa normalmi bu?:teselli: anlamadım bu arada bi hastalığımda yok
sana da günaydın canıma.s.bengusu, can_iso, Fadik, gozdem, ilkbahar_20, ncinar, PinkRose, Rylai, selected_79, sevcangoksel, zynp.ZEYNEP günaydın hepinizeeee.
bir çok arkadaşta olduğu gibi benimde içimde bir sıkıntı var.ama güne güzel ve neşeli başlayalım öle devam etsin dimiiiikaydirigubbakcemile5
kızlar hadi hep birlike yağmmur için dua edelim
lütfen onun buna ihtiaycı var
allahım perşembe gecelerinin yüzü suyu hürmetine sana yapılan ibadetler hürmetine sana açılan eller hürmetine yağmurcan arkadaşımıza yardım et bebişi ona tutunsun onu bırakmasın senin kudretinden sual olunmaz eli boş kucağı boş olankullarının kucaklarını hayrlı sağlıklı salih evlatlarla doldur
AMİN ...
kızlar günaydın
şimdi yağmurcanla konuştum bebişi hala onunlaymış neti yokmuş
ondan girememiş ama kanaması varmış yatıyormuş hala gelip haber vericek bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?