Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar kusura bakmayın hepinizi merakta bıraktım biliyorum ama dediğim gibi kanamam oldu şuanda lekelenme şeklinde devam ediyor ve ben annemde kalıyorum burdada net yok pc getirdim net buldum tesadüf aklım sizdeydi biliyorum merak ettiğinizi üzgünüm benim kuzum tutunmaya çalışıyor şuanda hiçbirşey belli değil dualar ediyorum hergün yatıyorum değişik lik yok cumartesi dr gidiyorum iple çekiyorum bir güzel haber duysam off psikolojim bozuldu ilki de böyle geçti bilmiyorum kızlar
hepinizden Allah razı olsun
tekrar tekrar hepinizi merkata koyduğum için özürdiliyorum ara ara nete girip sizlere habericem tek tek cevap yazamıyorum yazdıklarınıza net çok ağır ve kopuyor başkasından alıyorum
umarım topicmizde güzel haberler vardır elimden geldiği kadar geç mişi okumaya çalışacağım özelimden ve ziyaretçi mesajımdan yazan tüm arkdaşlarıma çok teşekkürederim

yağmurumun bebişi onunlaymış demek, çoook sevindim kaydirigubbakcemile2hihoyyytallahım bebişini ondan almasın kucağına almayı koklamayı nasip etsin inşallah,xvyz den de haber alsaydık içimiz rahatlayacaktı yaa

bişey değil tatlım yeterki iyi olsunlar
yağmurda girdi zaten topice bişeyler yzar şimdi
dua edicez bol bol onlar için
xxy arkdaştan haber yok sanırım
elektrik arkdaşımızda dün test yapmıştı pozitif çıkmıştı kan testine gitti umarım herşey yolundadır
kanında da hamiş olduğu netleşmiştir

kızlar günaydın
şimdi yağmurcanla konuştum bebişi hala onunlaymış neti yokmuş
ondan girememiş ama kanaması varmış yatıyormuş hala gelip haber vericek bizlere

Sağol canım haber verdiğin için
Allaha çok şükürki güzel haber geldi çok merak ediyodum bende
Dualarım hep onunla ve burdaki herkesle
Allahında izniyle atlatıcak inşallah bu günleri

Canım bebeğin ve sen iyi olda biz merak etmeye razıyız
İnşallah herşey yolunda gidicek ve bize hep güzel haberlerle geliceksin
ben buna inanıyorum psikolojinide sakın bozma lütfen
bak psikolojisi bozuk olan biri tarafından tavsiye sakın kötü şeyler düşünme
ben kendimi hep öyle mahfettim zar zor toparlanıyorum
Allahında izniyle bebişine hiçbişey olmıycak:1hug:

canim insallah tutunacak melegin sana,dualarimizdasin...
bol bol dinlenmeye bak sen..cumarteside güzel haberlerini bekliyoruz canim...:Saruboceq:

canım ne kusuru....
bebeğin iyi olsun biz başka birşey istemiyoruz...
hem imkanın olsaydı bize haber veriridin biz bunu biliyoruz...
canım sen kendine çok iyi bak sakın ayayklanma devamlı yat...
senin ilkindede kanaman olmuş ve alahın izniyle o zaman düşmamiş...
buda inşallah düşmeyecek...
biliyorsun her kanama düşüye yol açmıyor..
sen kalbinide ferah tut bol bol dua edip dinlen....
bence pc yle uğraşırkende kendini fazla yorma...
allah yardımcın olsun canım...

canlar mrh.casperim geçmiş olsun tatlım ALLAH acil şifalar versin inş birde cumartesi senin sınavın vardı inş bu akşama kalmaz iyileşirsin canım,aymesim sıkıntıların bir an önce son bulur inş canım,yagmurcum nasıl sevindim bilemezsin sen kalkmayı bırak kımıldama canım hele bi bebiş tutunsun sonra bebişle gezmewlere gidersiniz inş.nevroşum mutlu sona inş ne kadar çabuk geldin tatlım inş sende sevineceksin ve bizide sevindireceksin.birde hamiş arkadaşımız var canım inş sende sağlıcakla alırsın bebişini kucagına.kızlar bu arada bende hala kırmızılar gelmedi onun için stresliyim duanızda banada yer verirmisiniz

kizlar bende doktordan geldim...
bi degisiklik olmamis bu hafta...streslimiydin dedi,evet dedim..belli stresli oldugun dedi..
haftaya kalcadanda ignelere basliyoruz,predalon diye bir igne..yalniz yapamazmisim hergün gidicem klinige...
ve bugün bir karar aldim,bu yola yalniz devam edecegim..esimi dahil etmiyorum artik...
ben biktim her doktora giderken esimin suratini cekmekten...
birgün önce aksamdan Allahim bi sorun cikmasin,cabucak olsun muayenem diye dualar etmekten..
stresten doktoru yarim yamalak dinlemekten...
sabah yine bi sürü kavga kiyamet..yol tikaliydi,ise gecikicem diye bana bagirdi,kan alma sirasinda neden gerilerde kalmisiz diye bana bagirdi,randevu saatini beklerken neden ilk biz geldik en sona kaldik diye bana bagirdi...
ben katlanamiyorum artik...seytan birak su igneleri ilaclari kurtul tümden diyor ama aksi gibi kortizonu falan aniden kendi basima kesemem...
bu tedavime devam edicem ama yalniz...ne anlaticam,ne bilgi vericem artik...hos cokta umrunda oldugunu sanmiyorum ama....
simdi basim cok feci agriyor,dus alip yatmayi düsünüyorum..
herkese hayirli günler diliyorum

Canım ne kadar oldu geçeli belki bi mucizede senden gelir olmazmı tüp bebekten sonra bi sürü hamiş kalan arkadaşımız var inşallah sende onlardan biri olursun tatlım. Dualarımda herzaman varsın buna emin ol kendime ederken burdaki herkeside katıyorum ben:teselli:

Canım benim ya ne kadar zor şey bunlar eşin niye böyle yapıyoki şu an senin yanında olması gerekiyor sen stresliyken onun seni idare etmesi gerekirken tam tersi köstek oluyo sen zaten yeterince zor şeyler yaşıyosun bide o da problem çıkarıyo çok üzüldüm şimdi yaptığı gerçekten çok ayıp
Kafayı takma boşver onu diycem ama olmıycak biliyorum
Allah yardımcın olsun canım inşallah eşininde aklı başına gelir yaptığının yanlış olduğunu anlar.
Sen yat dinlen biraz kendine gelirsin.:1hug:

Kıslar ben yine işime dönmek zorundayım ara ara gelicem sürekli ama çok kalamıyorum görüşmek üzere a.s.

sana da günaydn canım :1hug:

canım ya ALLAH yardımcın olsun sen yinede bırakma kendini olurmu.senin yaşadıklarını az çok hepimiz kısır döngü gibi yaşıyoruz inanALLAH emegimizi boş çıkarmasın inş ,

canım aslında pazartesi olmam gerekiyodu normalde ama, günü bu gün hep erken gelir benim ki bu sefer bahar onunda başını döndürdü sanırım ve hiç belirti yok çoktan karnıma agrıların girmesi gerekiyodu ama bilmiyorum canım ya hayırlısı artık ALLAHım hepimize hayırlısı neyse onu versin

bilmiyorum bitanem...is yeri öyle sorun cikaracak biyer degil..sali günü annesi ve komsulari bendeyken erkenden geldi eve,ablasigil gelince aynen,yada kendi bi isi olsun hic gitmedigi oluyor...
anlam veremiyorum...yaptiklari artik gercekten cok ayip...sanki ben yalniz yapicam bu bebegi...yada beni karsi komsu götürüp getirecek hastaneye...
ilac almiyordum epeydir,dayanamadim agri kesici aldim,daha iyiyim sanki...
sagol bitanem

kızlar ders çalışıyorum aklım burda anlamıyorum 2 ders bitmişti bu gün soru çözdüm sonuç fiyasko ama sizden da ayrı kalamıyorum napcam bennn

gözdecim korkmanı gerektiren birşey yoktur sanırım.. 2 ay bende de oldu bu durum.. sanırım yumurtanın çatladığı zaman oluyor.. hep 14. güne denk geldi.. seninde o tarihlerdeyse korkma..

kızlar günaydın
şimdi yağmurcanla konuştum bebişi hala onunlaymış neti yokmuş
ondan girememiş ama kanaması varmış yatıyormuş hala gelip haber vericek bizlere

teşekkürler canım.. daha önce yokmuydu telefonu yağmurun fisfisfis

yağmurcum gözün aydın .. inş kanamanda biter artık kısa zamanda.. bebeğinle sağlıklı bir hamileliğin sonunda kucağına alıp uzun bir ömür geçirirsin bebişinle.. nete bakıcam diye kasma kendini.. uzanman gerekiyorsa uzan..

cücüm ne diyim ki ben şimdi.. ilkinde aldın elimden bak yine aynısını yapmış senin pete gördün mü.. :mymeka: yine ters birgünündedir hıncını senden çıkarmıştır.. fazla takılma güzelim.. yine gelip özür diler senden.. özür dilemeye gerek kalmasa keşke ama oluyor bazen.. ondakide iş stresi.. biraz mazur görücen.. çok uzak değilse yalnız git hem kafan daha rahat olur her istediğini sorar rahat rahat dinlersin doktoru.. altın kızlar stres yaptırdı sana bak onlara da bi tokat :mymeka: üzme kendini canım benim..

cucum benim stres herşeyin düşmanı malesef
içinde bulunduğun durum çok zor ama eşin neden böyle yapıyor acaba oda mı strese giriyor yada artıkbu konudan biras olsun uzaklaşmk mı istiyor en başından
birlikte konuşup başlamadınızmı tedaviye senin bu dönemde strese girmemen gerekiyor ve eşiden de en büyüğü desteği görmen gereiyor rabbim yardım etsin
inşallah eşin de bişeylerin farkına varır ve sana destek olur yanında oolur sende buara fazla üstüne gitme olayların akışına bırak belki bebişin hiç
ummadığın anlarda kapını çalar :CüvCüv::CüvCüv: canım benim üzme kendini dinlen biras herşey daha güzel olur inşallah

seni çok iyi anlıyorum canım. bende ilk 2-3 defa onunla gittim baktım benimkide seninki gibi yapıyo. söyleniyo. anlatıyorum anlamıyo. artık anlamakmı istemiyo..
şimdi yanlız gidip geliyorum. o bana "geleyimmi" diye sorduğunda "hayır, sana gerek yok ben yanlızda yapabiliyom" diyorum. bu cümleyi kurmaya bayılıyorum.kaydirigubbakcemile3. o sadece ona ihtiyaç olduğunda geliyor.
sende yanlız gitmekle en iyisini yaparsın. zaten yeterince gergin oluyoz. bide onlar bizi geriyo tam oluyo..

"sende yanlız yapabilirsin" inan kafan dinlenir. "kaç saat oldu halen burdayızlardan"
erkek milleti işte hapsi aynı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…