Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yağmurcan bizde seni çok merak ettik ancak bebeğinin seninle olduğunu bilmek çok güzel,dualarımız seninle,Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

cucum belki eşinin bugün stresli günüdür biz kadınlar erkeklerden daha güçlüyüz onlar bizim gibi olamıyorlar malesef ama bu durum uzun süredir böyleyse eşinle karşılıklı sakin bir şekilde konuş,sonuçta çocuk yalnızca senin değil onunda olacak,herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli,tek başına her şeyi omuzlamak seni yıpratır,bu yola beraber çıktınız,eğer şu an çocuk istemiyorsa bazı şeyler zor geliyorsa önce bunları çözün derim,eşler birbirine destek olmadıktan sonra hayat insana daha da zor gelir,inşallah her şey sizin için daha güzel olur :1hug:

tulinycim biz yağmurla msnede konuştuk telefonu yok tatlım msni açar açmaz hemen buraya bildirdim
bende sizler gibi hep merak ettim ama bugün haber alabildik

canım çok sevindim iyi olduğuna şkürler olsun sen şimdi yat dinlen canım allahın izniyle bebişin sana tutunacak dualarımız seninle canım :Saruboceq::Saruboceq:

canım bebek stresi onu da germiştir o yüzden fazla kafana takma bende genelde eşimin iş dolayısıyla katılamıyor doktora gittiğimde yanlız gidiypruöm gerçekten daha rahat oluyor sorucaklarımı daha rahat soruyorum beklemek her erkek için gerginlik yaratıyor onlar bizim kadar sabırlı deiller bu yolda armut piş ağzıma düş istiyorlar o yüzden boşşver canım kafaını canını üzme :1hug:a.s.a.s.

ebruuum canım benim umarım mayısta hep birlikte güzel haberlerle geliriz topiğe,siz ne yaptınız canım ameliyat için gün ayarladınızmı?

can isocum ameliyat olmadi esim henuz...maddi durumlardan oturu...bekleyecegiz iste...duadan baska elimden gelen birsey yok su an canim....bunda da sabretmem gerekiyor demek ki

cucum benim yaa üzülme bitanem stres yaramıyo işte bize eşini alıp bi karşına konuşsan birbirinize siz destek olmıycaksınızda kim olucak bak bizi getirmesin oraya klava: klava:

yagmurcn...hic kotu seyler dusunme..esimin kardesi de oyle riskli bir donem atlatti...surekli yatti, ilac kullandi ve tehlikeli donemi atlatti. Rabbimin izniyle sen de atlatirsin insallah. Allah bebegini kucagina saglicakla almayi nasip etsin canim

merhaba kizlarr
yagmurcn icin cok mutluyuz insallah hersey yolunda gidicek saglikla alicak bebisini kucagina :Saruboceq:
cucu_pete canim hakkinda hayirlisi olsun canim rabbim insallah bu cektiklerinin mukafatini en kisa zamanda vericek canim genede sen moralini yuksek tutmaya calis a.s.

can isocum ameliyat olmadi esim henuz...maddi durumlardan oturu...bekleyecegiz iste...duadan baska elimden gelen birsey yok su an canim....bunda da sabretmem gerekiyor demek ki

olsun canım hayırlısı olsun bundada vardır bir hayır zamanı gelince olur merak etme sabredip bekleyince elbet mükafatını görürüz canım :Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.

ah benim örselenmiş incinmiş karanfilim
bir sessiz çıglık gibi kırmızı masum narin
bu ürkek bu al duruş
söyle neden bu vaz geçiş
ne oldu ümitlerine bu ne keder ne iç çekiş
sen ki özgürlük kadar güzelsin
sevgi kadar özgür
o güzel başını uzat göklere gül güneşlere gül
kırılma küsme sen yine bir şiir yaz
çok değil inan AZ KALDI AZ
bu kadar erken susma biraz bekle ağlama ağlama GÜL biraz

canlarım bu da benden sizlere gelsin
benim bu parçayı her dinlememe içime garip bir sevinç dolar
inş sizde tarifini yapamadıgınız sevinçler yaşarsınız
bunu hepiniz fazlasıyla hak eden kişilersiniz

Yağmurumm allaha şükürler olsun haber aldık lekelenmede durucak allahın izniyleee bebeğini görüceksin cumartesi günü inşallahh.Dua edicemm sana canım allaha emanet ol :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cucu eşinin böyle yapması hiç hoş değil.
Ama neden hep eşinle gidiyosun ki doktora.
Bırak o işine gitsin sen yalnız git doktora.
Benim eşimde doktora beraber gittiğimiz zaman benim cesaretimi kırıyo hep.
O yüzden daha çok tedirgin oluyorum.
Bende yalnız gitme taraftarıyım bundan sonra.

Yağmurcan Allahım bebeğini sana bağışladı.:Saruboceq:
Seni çok merak ettik.Kötü bişey oldu da gelmedin sandık.
Allahım korudu meleğini.İnşallah 9 ay boyunca sorunsuz bi hamilelik geçirirsin.:Saruboceq:
Ve bebeğini kucağına alırsın.:Saruboceq:

tulinycim biz yağmurla msnede konuştuk telefonu yok tatlım msni açar açmaz hemen buraya bildirdim
bende sizler gibi hep merak ettim ama bugün haber alabildik

anladım canım.. çok sağol.. aslında birde telefonlarımızı almamız lazım galiba.. olmuyor böyle ...

Son düzenleme:
herkese merhaba.demek hamiş haberi var,çok sevindim ama halayı kaçırmışız,neyse ben de tek başıma horon teperim napiym

cucucum üzme sen kendini,erkekler tepkilerini çok değişik şekillerde ifade ediyorlar.sen ona bakma,bebek gelince herşey daha güzel olur inşallah.sen dinlen canım :teselli:

yağmurcum Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle.bebişin inşallah zamanında gelecek annesine :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hepinizden Allah razi olsun,iyiki varsiniz:asigim:
bu ilk degildi,sonda olmayacak biliyorum...is stresi yok,zaman sikintisi yok..onunki sadece inat biliyorum...o inatsa bende inadim artik bebek konusunu ona acmayacagim..
arabam olsa kendim giderim ama klinik uzak ve doktor ciftler her zaman beraber gelin diyor,napiyim durumu anlatirim artik,bende 2 saatte sürse trenle gider gelirim...
dediginiz gibi en stressiz olmam gereken dönem ama maalesef hayatimdaki en cok stres yasadigim dönem suan...
bu gidisle bu tedaviden sonuc bile alamayacagimi düsünüyorum...
zaten bundan sonrada oluruna birakicam,bu tedavi bitsin devam etmeyecegim...
beraber oturduk konustuk,ortak bi karar bu bebek ama öyle görünmüyor burdan bakinca iste...
nyese kizlar basinizi sisirdim...ben yaticam simdi..hepinize cok tesekkür ederim dinlediginiz icin...

bitanem dua en büyük desteğimiz zaten, rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah, bol bol dua ediyoruz allahım boş çevirmesin, ne zaman ne olacağınıda bilemiyoruz tabi, bizim ameliyat hiç hesapta yoktu bu hafta, hesaplarımıza görede eşimin kullandığı ilaçlar fayda edecekti bendede ameliyattan sonra sorun olmayacaktı sonrada aşılama yaptırcaktık, ama hiç hesapta olmayan bir varikosel ameliyatı :çok üzgünüm:ve test sonrası koca bi 0:çok üzgünüm: ardındanda doktorun halen kulağımda çınladığı sesi "acilen tüp bebek yaptımanız gerek, hemde hiç beklemeden" :uhm: allahım sen büyüksün :Saruboceq:artık sadece bol bol dua edip bundan sonrasını oluruna bırakmak eniyisi, pazartesi bi kontrolüm daha var ve ondan sonra ağustosa kadar hastaneye gitmeyi yasakladım kendimesositososito üzülme sende canım benim, rabbim hepimizin yardımcısı olsun,beklerkende sabrını bol versin ve sabrımızın tükendiği yerde bebişlerimizi göndersin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oleyyyy yamurum gelmişşşş. çok şükür kavuşturana canım benim meleğin seninle sen hiç stress yapma korkma allahım onu sana bağışlayacaktır. sakın kalkma yerinden bile iyice dinlen gerekirse tuvaletede kalkma canım benim bırak gitsinnnnnn. biliyosun her şey çocuk için bu günleri atlatıp kucağına aldığında her şeyi unutursun inşallah canım.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…