kizlar bende doktordan geldim...
bi degisiklik olmamis bu hafta...streslimiydin dedi,evet dedim..belli stresli oldugun dedi..
haftaya kalcadanda ignelere basliyoruz,predalon diye bir igne..yalniz yapamazmisim hergün gidicem klinige...
ve bugün bir karar aldim,bu yola yalniz devam edecegim..esimi dahil etmiyorum artik...
ben biktim her doktora giderken esimin suratini cekmekten...
birgün önce aksamdan Allahim bi sorun cikmasin,cabucak olsun muayenem diye dualar etmekten..
stresten doktoru yarim yamalak dinlemekten...
sabah yine bi sürü kavga kiyamet..yol tikaliydi,ise gecikicem diye bana bagirdi,kan alma sirasinda neden gerilerde kalmisiz diye bana bagirdi,randevu saatini beklerken neden ilk biz geldik en sona kaldik diye bana bagirdi...
ben katlanamiyorum artik...seytan birak su igneleri ilaclari kurtul tümden diyor ama aksi gibi kortizonu falan aniden kendi basima kesemem...
bu tedavime devam edicem ama yalniz...ne anlaticam,ne bilgi vericem artik...hos cokta umrunda oldugunu sanmiyorum ama....
simdi basim cok feci agriyor,dus alip yatmayi düsünüyorum..
herkese hayirli günler diliyorum
Kızlar kusura bakmayın hepinizi merakta bıraktım biliyorum ama dediğim gibi kanamam oldu şuanda lekelenme şeklinde devam ediyor ve ben annemde kalıyorum burdada net yok pc getirdim net buldum tesadüf aklım sizdeydi biliyorum merak ettiğinizi üzgünüm benim kuzum tutunmaya çalışıyor şuanda hiçbirşey belli değil dualar ediyorum hergün yatıyorum değişik lik yok cumartesi dr gidiyorum iple çekiyorum bir güzel haber duysam off psikolojim bozuldu ilki de böyle geçti bilmiyorum kızlar
hepinizden Allah razı olsun
tekrar tekrar hepinizi merkata koyduğum için özürdiliyorum ara ara nete girip sizlere habericem tek tek cevap yazamıyorum yazdıklarınıza net çok ağır ve kopuyor başkasından alıyorum
umarım topicmizde güzel haberler vardır elimden geldiği kadar geç mişi okumaya çalışacağım özelimden ve ziyaretçi mesajımdan yazan tüm arkdaşlarıma çok teşekkürederim
Kızzzzzllllllaaarrrr ben biraz önce tahlil yaptım pozitif çıktı ya.İnanamıyoruz.Şoklardayız-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafaduldenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
"Güzel yavrum,ben razıyım,ne zaman istersen o zaman gel,yeter ki seni hasretle beklediğimiz hergün,her saniye ömrüne ömür katsın":Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok güzel dimi,bir arkadaşta gördüm çok hoşuma gitti
canım gerçekten güzel ama insanoğlu işte hem sağlıklı, hem uzun ömürlü, hayırlı olsun ve yine de gönül biran önce hepsi birarada oluversin istiyor işte. Allahım daha fazla bekletmeden biran önce nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
o numunelerden 1 tanede bende var
hastaneye gitmeyi bırak konusu açıldığında başlıyor çemkirmeye
artık ne doktora gidiyorum nede onu peşime takıyorum
bir dönem resmen benden kaçıyordu ya
dedim ne oluyor sana kendine gel
sen değilmiydi bebek diye kafamın etini yiyen
ne hali varsa görsün herkese kızgın sinirliyim zaten
cucum ya kızıyorum artık eşine neden böyle yapıyor ya sana destek olması gereken günlerde yaptığına bak.ama sen kendi ayakların üstünde durabilen birisin tekde gidebilirsin doktora boşver eşin gelmesin tedavinede devam et sakın bırakma.
bu erkekler niye böyle ya bayanlarda sinirli ve gergin olduklarında mazeretin mi var asabisin hayırdır deriz ya. heralde erkeklerde böyle adet günleri geliyo asabileşiyolar.
Selam kızlarrr.
cucu-pete canım sıkma canını. Erkeklerin hastane ve dr lara karşı fobileri oluyor. ben bunu eşimden dolayı biliyorum. Hastaneye gidiyoruz. Hele bu hafta molloscum yüzünden birlikte birkaçkez gitmek zorunda kaldık. Ben de yeterince gergin oluyorum ama o bana kendimi unutturuyor. Oflayıp puflamalar. Söylenmeler. Baş ağrısı tutuyo, ben biliyorum ki hepsi psikolojik. Napalım hayatım idare etmek zorunda kalıyoruz.
yağmurcum senden de haber almak güzeldi. İnşallah biran önce mutlu haberlerle bize yazarsın yine..
bir tek ben degilmisim..onu anliyorum...
hepimize bol bol sabirlar o zaman kizlar...
daha cekecegimiz var bu yaramaz kocislerden demekkimirmirmirmir
bebegimiz yok demeyelim,hepimizin massallah evlendigimiz gün birer tane olmus bile...
elitu tebrik ederim cok sevindi bizim içinde dua et bizde kavusalım bebişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?