Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
xvyz dende haber alabilseydik.

ama o bir kere geldi bişi yazmadan gitmişti görmüştüm ben. inşallah oda iyidir.

dualarımız sizin için kızlar.

cucu ben hep yalnız gidiyordum...ilk muayeneye geldi sonra istemedim
yumurta toplanırken geldi
transferde yalnızdım arkadan geldi
uğraşamam o kadar ilaçla altüst olmuşum erkek kaprisi kabalığı çekemem
o söylemeden gelme dedim
ağrısız başım işimi kendim görüyordum
tabiii senin yol uzunmuş ama boşver
git kendi başına rahat et
bende bri buçuk saat falan yol gidiyodum

yağmurcan haberini aldık oh çektik
rahatladım
Rabbim kuzuna güç versin

o numunelerden 1 tanede bende var
hastaneye gitmeyi bırak konusu açıldığında başlıyor çemkirmeye
artık ne doktora gidiyorum nede onu peşime takıyorum
bir dönem resmen benden kaçıyordu ya
dedim ne oluyor sana kendine gel
sen değilmiydi bebek diye kafamın etini yiyen
ne hali varsa görsün herkese kızgın sinirliyim zaten

cucum ya kızıyorum artık eşine neden böyle yapıyor ya sana destek olması gereken günlerde yaptığına bak.ama sen kendi ayakların üstünde durabilen birisin tekde gidebilirsin doktora boşver eşin gelmesin tedavinede devam et sakın bırakma.
bu erkekler niye böyle ya bayanlarda sinirli ve gergin olduklarında mazeretin mi var asabisin hayırdır deriz ya. heralde erkeklerde böyle adet günleri geliyo asabileşiyolar.

canım inşallah bebeğin seninle kalır:Saruboceq:
dualrımız seninle

Selam kızlarrr.

cucu-pete canım sıkma canını. Erkeklerin hastane ve dr lara karşı fobileri oluyor. ben bunu eşimden dolayı biliyorum. Hastaneye gidiyoruz. Hele bu hafta molloscum yüzünden birlikte birkaçkez gitmek zorunda kaldık. Ben de yeterince gergin oluyorum ama o bana kendimi unutturuyor. Oflayıp puflamalar. Söylenmeler. Baş ağrısı tutuyo, ben biliyorum ki hepsi psikolojik. Napalım hayatım idare etmek zorunda kalıyoruz.

yağmurcum senden de haber almak güzeldi. İnşallah biran önce mutlu haberlerle bize yazarsın yine..

canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gözün aydın canımm

"Güzel yavrum,ben razıyım,ne zaman istersen o zaman gel,yeter ki seni hasretle beklediğimiz hergün,her saniye ömrüne ömür katsın":Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok güzel dimi,bir arkadaşta gördüm çok hoşuma gitti

canım gerçekten güzel ama insanoğlu işte hem sağlıklı, hem uzun ömürlü, hayırlı olsun ve yine de gönül biran önce hepsi birarada oluversin istiyor işte. Allahım daha fazla bekletmeden biran önce nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

merhaba kızlar.bebiş geliyomuş çok sevindim.darısı başımıza.yazıları okuyordum da bende sadece ben depresyonlardayım sanıyodum.yoğun bi nöbetten çıktım,başım çatlıyo ama uyuyamıyorum.volkan konak dinleyip ağlıyorum,nedenini bilmeden ağlıyorum.çok bunaldım artık ya.kocam ameliyattan sonra ilaçlarını doğru dürüst içmiyo.keçi boynuzunu bıraktı.amaaan ya.cucu-pete takma kafana güzelim.bu adamlar böyle işte.yumurtlama zamanında annemlere gidelim diye tutturdu adam.sanırım umutsuzluktan dolayı kaçmayı deniyo..cucu senin eşine kızdım ya kendi eşimede gıcık oldum şimdi.valla öyle bunaldım ki çekip gitmek geliyo içimden..ağladığım türkü;

Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim,
Murat Alıp Doya Doya Gezmedim,
Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım.

Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı,
Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı
Gönül Ey Sebebim Ey.

Şu Gonca Gülleri Ben Dermedim
Çifte Bülbülleri Konduramadım
Kadir Kıymetimi Bildiremedim

Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı
Gönül Ey Sebebim Ey.

Geceleri Uyku Girmez Gözüme,
Zalım Yastık Diken Oldu Gözüme,
Uyma Dedim Uydun Eller Sözüne.

Kader Böyle İmiş Ağlarım Bazı
Gönül Ey Sebebim Ey

haklısın elitu,Rabbim bizim için en uygun zamanını bilir.inşallah isteyen herkes en kısa zamanda kavuşur bebişlerine :Saruboceq:

seyneb canım relax olmaya çalış. İnsanın başına ne gelirse stresten. bu türküyü dinleyip de ağlamamak mümkün mü, hele ki bunalımlı dönemlerde. Bırak başka hareketli şeyler dinle. Valla müzik insanın ruh halini haliyle çok etkiliyor. Bir şekilde elimizdekilerin kıymetini bilelim.

bir tek ben degilmisim..onu anliyorum...
hepimize bol bol sabirlar o zaman kizlar...
daha cekecegimiz var bu yaramaz kocislerden demekkimirmirmirmir
bebegimiz yok demeyelim,hepimizin massallah evlendigimiz gün birer tane olmus bile...

elitu tebrik ederim cok sevindi bizim içinde dua et bizde kavusalım bebişlerimize

eklektik diyecektim pardon yanlıs yazdım sanırım belkide allah söyletmiştir elitu

bir tek ben degilmisim..onu anliyorum...
hepimize bol bol sabirlar o zaman kizlar...
daha cekecegimiz var bu yaramaz kocislerden demekkimirmirmirmir
bebegimiz yok demeyelim,hepimizin massallah evlendigimiz gün birer tane olmus bile...

hehe evet canım bebek gibiler. ben ondan daha tedirgin olduğum halde, hastene ortamındayken sürekli onu rahatlatmaya çalışıyorum. Bunu yapmasam daha çekilmez hale geliyor. Ama en son kızdım artık. Sus artık oflayıp puflama ben senden daha kötü durumdayım. Beni daha çok tedirgin ediyosun dedim. Ve bir süre çıt çıkmadı rahatladım. Belki de çok üstlerine düştüğümüz için bu kadar naz yapıyorlar bize-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…