Ya kızlar Nevronun yumurta toplama işlemi bugün müydü?
Bugün işlerden şaşırdım.
kızlar günaydın
şimdi yağmurcanla konuştum bebişi hala onunlaymış neti yokmuş
ondan girememiş ama kanaması varmış yatıyormuş hala gelip haber vericek bizlere
Kızlar kusura bakmayın hepinizi merakta bıraktım biliyorum ama dediğim gibi kanamam oldu şuanda lekelenme şeklinde devam ediyor ve ben annemde kalıyorum burdada net yok pc getirdim net buldum tesadüf aklım sizdeydi biliyorum merak ettiğinizi üzgünüm benim kuzum tutunmaya çalışıyor şuanda hiçbirşey belli değil dualar ediyorum hergün yatıyorum değişik lik yok cumartesi dr gidiyorum iple çekiyorum bir güzel haber duysam off psikolojim bozuldu ilki de böyle geçti bilmiyorum kızlar
hepinizden Allah razı olsun
tekrar tekrar hepinizi merkata koyduğum için özürdiliyorum ara ara nete girip sizlere habericem tek tek cevap yazamıyorum yazdıklarınıza net çok ağır ve kopuyor başkasından alıyorum
umarım topicmizde güzel haberler vardır elimden geldiği kadar geç mişi okumaya çalışacağım özelimden ve ziyaretçi mesajımdan yazan tüm arkdaşlarıma çok teşekkürederim[
canım dualarımız seninle inşş :Saruboceq:bebişin seninle kalacak bak oda çaba gösteriyor bak annesiyle kalabilmek
cucum boşver canım takma kafanı eminim eşinde strese girmişdir artık gidip gelmekten hastane koridorlarında dolaşmaktan..bazen böyle olabiliyor maalesef canım..üzme kendini
hepinize merhaba arkadaşlar,
bugün spermiogram yaptırdık,
ve artık net olarak anladımki eşimde azosperm var.
kabullendim yani.
karmakarışığım.
bir tane bile sperm bulunamadı.
test sonucunda diğer değerlerde hep çizgi var.
sperm bulunamıyor ki değerlendirilsin.
nolucak şimdi?
bu kadar değil mi bebek serüveni?
ötesi yok yani..
iyi akşamlar kızlar ..................ne bu kız sen çabuk pes etmişe benziyorsun hemende kabullenmiş azoyu biz ne yapalım 8 yıldan beri yaşıyoruz beraber her türlü tedaviyede açığız her şeyi araştırıyorum ne faydalı ne değil hangi ilacı kullanalım ne yapalım dr heran irtibattayım son gelişmeler ne diye ve tıp okadar çabuk ilerliyoki hergün birşeyler çıkıyor biz şuan tekrar tedaviye başlıyoruz yılmadık iki yıl önce eşim tesa oldu dr lar kesin çıkar gözüyle bakıyolardı ama kismet değilmiş olmadı ve ozamandan bu zamana çok şey değişti sonbaharda eşim bu kez microtese olacak inşallah bu sefer çıkar eğer gene olmazsa yılmak yok yola devam allah ömür verdiği sürece derdimin dermanını arayacağımfisfisfisama sen pes etmiş gibi duruyosun yokkkkk daha yolun başındasın eğer gerçekten bebiş:ecrin_bebek:istiyosan eşini seviyorsan vazgeçmeyeceksin bence böyle eğer hadimi aştıysam af olahepinize merhaba arkadaşlar,
kabullendim yani.
karmakarışığım.
nolucak şimdi?
ötesi yok yani..
kabullendim yani.
karmakarışığım.
nolucak şimdi?
ötesi yok yani..
kizlar bende doktordan geldim...
bi degisiklik olmamis bu hafta...streslimiydin dedi,evet dedim..belli stresli oldugun dedi..
haftaya kalcadanda ignelere basliyoruz,predalon diye bir igne..yalniz yapamazmisim hergün gidicem klinige...
ve bugün bir karar aldim,bu yola yalniz devam edecegim..esimi dahil etmiyorum artik...
ben biktim her doktora giderken esimin suratini cekmekten...
birgün önce aksamdan Allahim bi sorun cikmasin,cabucak olsun muayenem diye dualar etmekten..
stresten doktoru yarim yamalak dinlemekten...
sabah yine bi sürü kavga kiyamet..yol tikaliydi,ise gecikicem diye bana bagirdi,kan alma sirasinda neden gerilerde kalmisiz diye bana bagirdi,randevu saatini beklerken neden ilk biz geldik en sona kaldik diye bana bagirdi...
ben katlanamiyorum artik...seytan birak su igneleri ilaclari kurtul tümden diyor ama aksi gibi kortizonu falan aniden kendi basima kesemem...
bu tedavime devam edicem ama yalniz...ne anlaticam,ne bilgi vericem artik...hos cokta umrunda oldugunu sanmiyorum ama....
simdi basim cok feci agriyor,dus alip yatmayi düsünüyorum..
herkese hayirli günler diliyorum
az önce gülben ergenin 2. bebişine 2.5aylık hamile olduğunu okudum netten. hem sevindim. hemde azcccık kıskandığımı itiraf edebilirim.
bebiş süpriz yapmış gelmiş. valla kızlar yaklaşık 3yıldır tedavide olduğumuzdan. biraz içim burkulmadı değil hani. inşlh bizim bebişlerimizde süpriz yapar gelir..
sakın beni yanlış anlamayın az önce kırmızı kart yediğim için biraz üzgünüm..
ama yinede düşünmeden edemiycem.... şu sanatçılar nekadar kolay hamiş kalabiliyo... benmi bişeyleri yanlış yapıyorum acaba.. onların yatak odalarına kameramı koysak ne...
kizlar bende doktordan geldim...
bi degisiklik olmamis bu hafta...streslimiydin dedi,evet dedim..belli stresli oldugun dedi..
haftaya kalcadanda ignelere basliyoruz,predalon diye bir igne..yalniz yapamazmisim hergün gidicem klinige...
ve bugün bir karar aldim,bu yola yalniz devam edecegim..esimi dahil etmiyorum artik...
ben biktim her doktora giderken esimin suratini cekmekten...
birgün önce aksamdan Allahim bi sorun cikmasin,cabucak olsun muayenem diye dualar etmekten..
stresten doktoru yarim yamalak dinlemekten...
sabah yine bi sürü kavga kiyamet..yol tikaliydi,ise gecikicem diye bana bagirdi,kan alma sirasinda neden gerilerde kalmisiz diye bana bagirdi,randevu saatini beklerken neden ilk biz geldik en sona kaldik diye bana bagirdi...
ben katlanamiyorum artik...seytan birak su igneleri ilaclari kurtul tümden diyor ama aksi gibi kortizonu falan aniden kendi basima kesemem...
bu tedavime devam edicem ama yalniz...ne anlaticam,ne bilgi vericem artik...hos cokta umrunda oldugunu sanmiyorum ama....
simdi basim cok feci agriyor,dus alip yatmayi düsünüyorum..
herkese hayirli günler diliyorum
kabullendim yani.
karmakarışığım.
nolucak şimdi?
ötesi yok yani..
Günaydın kızlar yeni hamilemiz varmış tebrik ederim ben iyiyim çok şükür bebişde iyidir inşallah yarın bebeği görmek için doktora gidicem.Hamileliğim çok rahat geçiyor çok şükür hep dualarımdasınız rabbim en kısa zamanda herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?