Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bende size bi anımı anlatıyım ben geçen ağustos ayında gözüm için doktora gitmiştim gelmişken bide doğum dokrtuna muayne olayım dedim
doktor birsürü testler istedi falan ben eşimi aradım bana ağzına geleni saydı neden
gittin dertsiz başına dert aramayamı gittin birsürü şey söledi bende
sanki malum olmuş gibi iyiki gittim bi sorun varsa erkenden tedavisi yaptırırz dedim bak eşim hemn arkasından ameliyat oldu yani herşey kısmet erkekler anlamıyor malesef

casper bugün nasılsın güzelim brununu çekiyonmu hala :) şaka biyanda geçmiş olsun tatlım
bugün nesrin yok hemen ankaşılıyor yokluğu

aymescim günün güzel geçsin tatlım

Geçmişe baktım da şimdi.
Bugün çatlatma iğnesi vurulcakmış yarın yumurta toplama işlemi.
Ama bugün hiç uğramadı.

Herkese iyi akşamlar.

kızlar günaydın
şimdi yağmurcanla konuştum bebişi hala onunlaymış neti yokmuş
ondan girememiş ama kanaması varmış yatıyormuş hala gelip haber vericek bizlere

canım çok sevindik bu habere getiren götüren sağolsunn..sağol canım bizi haberder ettiğin için

Son düzenleme:
hepinize merhaba arkadaşlar,
bugün spermiogram yaptırdık,
ve artık net olarak anladımki eşimde azosperm var.
kabullendim yani.
karmakarışığım.
bir tane bile sperm bulunamadı.
test sonucunda diğer değerlerde hep çizgi var.
sperm bulunamıyor ki değerlendirilsin.
nolucak şimdi?
bu kadar değil mi bebek serüveni?
ötesi yok yani..

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
canım geçmiş olsun ama üzülme her şeyde bir hayır vardır inş bizlerinde gülecegi güzelikler olacak

iyi akşamlar kızlar ..................ne bu kız sen çabuk pes etmişe benziyorsun hemende kabullenmiş azoyu biz ne yapalım 8 yıldan beri yaşıyoruz beraber her türlü tedaviyede açığız her şeyi araştırıyorum ne faydalı ne değil hangi ilacı kullanalım ne yapalım dr heran irtibattayım son gelişmeler ne diye ve tıp okadar çabuk ilerliyoki hergün birşeyler çıkıyor biz şuan tekrar tedaviye başlıyoruz yılmadık iki yıl önce eşim tesa oldu dr lar kesin çıkar gözüyle bakıyolardı ama kismet değilmiş olmadı ve ozamandan bu zamana çok şey değişti sonbaharda eşim bu kez microtese olacak inşallah bu sefer çıkar eğer gene olmazsa yılmak yok yola devam allah ömür verdiği sürece derdimin dermanını arayacağımfisfisfisama sen pes etmiş gibi duruyosun yokkkkk daha yolun başındasın eğer gerçekten bebiş:ecrin_bebek:istiyosan eşini seviyorsan vazgeçmeyeceksin bence böyle eğer hadimi aştıysam af ola

canım ya öyle düşünme cıkmadık candan umut kesilmez hem burda degerleri yokken yükselen arkadaşlarımızda oldu.varken düşenlerde

arkadaşlar..iyi ki varsınız..
belki ben bu konuda henüz bilgi sahibi değilim diye bu kadar karamsarım.
ama ne bileyim,normalde milyonlarca olan şeyden bir tane bile mi olmaz..
o kadar da sağlık ki eşim..
yani belki sayıca az olsa zamanla artar diye ümit edeyim de olmayan şey nası
olacak zamanla,hiç inanamıyorum.cumartesi ürolağa gidicez.
bakalım ne diycek..
gerçi ne desin..
sperm yoksa bişey yapılabilirmiki?
allahım inşallah hepimize anneliği nasip eder..
ama aklım almıyor,nası olacak?
zamanla belki artar diye mi beklenecek?
bunun bir ilacı operasyonu mu var?
cumartesi üroloğu bekleyemeden ölücem galiba

Canım benim inan aynı problemleri bende yaşıyorum üstelik benimki doktor olmasına rağmen. Hergünü hastanede geçiyo ama bu işe sıra gelince hiç o bölüme gitmek istemiyo hep bi bahane buluyor .Bence sorun kendilerinde olduğu için, bununla yüzleşmek istemediklerinden kaynaklanıyor bu durum. başka bi nedenle hastaneye gittiğimizde bişey yok ama bu nedenle gittiğimizde adama bişeyler oluyo çok agresifleşiyo sorun bende olsaydı sanırım böyle olmazdı.

Evet ya gerçekten ne çabuk hamile kalıyolar bende anlamadım gitti, kıraçın eşide 4 aylık hamileymiş.Bizdemi sanatçı olsak ne yapsak:dance::dance::dance:

ah canım ah
bitanede bende var
ama ben artık huyunu öğrendiğim için hastaneye hep tek giderim....
öyle rahatki istediğim gibi işlerimi hallederim....
erkekler hep aynı
canım senin yolun uzakmış ama bence olsun trenle olsada gezegeze gidersin...
hiç değilse kafan rahat olur...
eşinin bu sinirini sadece çocuk için sanma...bence o hastane ortamından dolayı sinir oluyor....
yoksa çocuk için değildir....
eminim oda bebiş olsun çok istiyordura.s
sen sakın pes etme canım:1hug:Şeniz

geçmiş olsun canım....
üzüntünü anlıyorum...
siizin durumunuzda burda çok arkadaş var....
allah hepinizin yardımcısı olsun...
canım bence de uroloğa bir gidin bakalım ne diyecek....

Lazuz çok sevindim senin adına, hep böyle güzel geçsin hamileliğina.sa.sa.s

cornelia35, emineee, Fadik oooyyy topik çok ıssıızzz:1shok::bbo:

cucu'nun yazdıklarını okuyunca yaşadıklarım aklıma geldi.benim eşimde doktora gitme sözü geçtiği zaman sinirleniyodu.allahtan doktorum çok yakınımda olduğu için tek başıma gittim.ama eşiyle gelenleri görünce içim burkulmuyor da değildi.bu çocuk sadece bizim değil ki.aynı zamanda onlarında.ve onlardan kaynaklanan sorundan biz neler çekiyoruz.o iğneler, her gün ultrasonla muayene,yumurta toplanması,transfer bunlar kolay şeyler değil.onlar bi doktora götürünce dünyanın işini mi yapmış oluyolar.eşine sonsuz destek olacaklarına bu yaptıkları çok çok ayıp.allah akıl fikir versin bu erkeklere.sinirlendim şimdiiklava:-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Kızlarrr ben geldimmmmmmmm. delikafadulden Öğleden sonra iş yerine döndüğümde bilgisayarı açamadım. Toplantı vardı. Toplantı olunca dünyayla bağlantımız kopuyor maalesef. :bbo: Akşam üzeri girdim siteye ama yazamadan müdür çağırdı. Yazamadım. kaydirigubbakcemile3 Sizleri habersiz bırakınca huzursuz oluyorum ama hep hastanelerdeyim :içelim: Yarın da gideceğim. Tam gün olamayacağım sanırım. Şimdi de yemek hazırlıyorduk eşimle. Geç girerim diye arada girip size yazayım dedim. :1hug: :asigim:

Bu gece çatlatma iğnemi vuruluyorum. gamyoncuiremsu Cumartesi öğlen de yumurtalarım toplanacak. :sm_cool: :teytey:

Sizleri çok özledimm. :asigim: Gelişmeleri yemekten sonra gelince okurum. Öpüyorummmmm. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…