Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım maşallah bebeğine çok yakınsın artık inşallah rabbim emeklerinin karşılığını verir bebeğine kavuşturu seni
üzüldüm canım inşallah bebeğin daha fazla bekletmez annesini ummadığın anda gelir canım

hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin
yagmurcn ve xwyz rabbim bebeklerinizi korusun inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
nervrosky artık tedavinin sonuna geldin canım hayırlısıyla senin halayını çekmeye az kaldı inşallah rabbim güzel gönlüne göre verir inşallah

bizde seni özledikk nevrommm....hadi hayırlısı.....allah gönlüne göre versinn...inşallah herşey istediğin gibi olurrr.:Saruboceq:...yiğenlerimiz geliyor hayırlısıyla....emir_bebek::ecrin_bebek:öptüm seni görüşürüz...

canım bizler bu yolda ne uğraşlar ne çabalar veriyoruz..hemen yılmak yok öyle..azospermiyle hamiş kalan arkadaşlar var bak..umut olsun onlar sana

kizlar hepinize teker teker tesekkür ediyorum..o kadar rahatlattinizki beni...keske hicbirimiz yasamamis olsaydik bunlari ama maalesef yasiyormusuz,haberim yokmus...
en cok destege ihtiyacimiz olan dönemlerdeyiz....
bu yollar cok zorlu,cok engel dolu...birde eslerin kaprisleri eklenince gercekten cekilmez oluyor...
rabbim alnimizin akiyla bu yollari gecmemize yardim etsin:Saruboceq:
hepiniz cok sagolun

yöntemin iyi olmus canim...
bende dedim artik sensiz devam edicem diye...
bakalim birde böyle deneyeyim...mirmirmirmir

ay valla hepimiz yasiyormusuzda haberim yokmusbenneyaptımki
sabirlar bizim icinnnnn:Saruboceq:

benimkinin sorunu yok bitanem,sorun bende:a015:
destek olmak yerine köstek oluyor...
hem o stres,hem esimin stresiylede üstesinden gelmem zor oluyor iste...

bilmem istiyordur sanirim fadigim...
hakkimizda hayirlisi olsun ne diyim..:Saruboceq:

bende cok sinirliyim sorma:mymeka:
allahima sükrediyorum sorun onda cikmadi bari..
yoksa bu defada gereksiz bi gurur yapacakti,zaten tedaviye yanasmayacakti,tümden delirtecekti beniklava:

nevrommm...isler cabucak ilerliyor massallah...
bu hizlada hamis kalicaksin insallah:Saruboceq:
ayyy cok heyecanlandim yaaaa.s.

bu aralar canım çok sıkılıyo kızlar nedense vücudum çok yorgun halsiz kendimi iyi hissetmiyorum herşey istediğim gibi olmuyor

elektirik canım arkadaşım senin adına sevindim tbrler sana ahhhh bizde bir hamile kalabilsek

canım çok sinirlendirmiş seni okuyunca tedavimde eşimin mızmızlanmaları geldi ah ah biz ilk evlendiğimizde birer çocuk sahibi oluyoruz zaten tedavi dönemi nedense deliriyolar aslında onlara en çok ihtiyacımız olan zamanda sinirli herşeye takan bir bombaya dönüşüyolar sanırım onların üzülme şekli bu benim 3. denemede işinden dolayı yanımda eşim yoktu sadece yumurta toplama ve transferde geldi ve o kadar rahat ettimki vırvır zırzır kafamda öten biri yoktu ama şimdi eşime bakıyorum bal kaymak oldu dr sevinçle geliyor benimle beklemek sıkmıyor hiç şikayet etmiyor rabbim sanada bebeğini göndersin inşallah o zaman eşinde sakinleşecek inan

merhaba öyle düşünme rabbimden umut kesilmez inşallah eşi azospermi olupda bebek sahibi olan bir çok arkadaşımız oldu senin neden olmasın

Nevrosky,nur82,sünger53,elitu,aşk meleği,nesrin savaş,bengusu,balsurat ve eminee ve daha adını anamadığım diğer arkadaşlarıma nekadar teşekkür etsem azdır.Çok moral verdiniz.Allah herkesin yüzünü tez zamanda güldürsün inşaallah.

Kızzzlaarrrrr.Kan testinin sonucunu yeni aldık.Çok şükür oda pozitif.En kısa zamandada keseyi görmek için doktor amcaya gitcez nasipse.Kantestinin sonıucunu beklerken deli gibi yağmur yağıyordu.Aklıma bebek isteyen ben ve bu topikteki arkadaşlarım geldi.Yağmurda hepimiz için dua ettim.Allah kabul eder inşaallah.:Saruboceq:

inanırmısınız kızlarrr benim eşim çok ama çok rahat ailesi benim oğlumda sorun yok herşey gelindedir dediler çok kırılmıştım o zamanları eşim beni alıp istanbula getirdi doktorlar bize bir sürü test yaptı ondan sprmiogram testi yaptılar rahatlıkla girdi dpktorun yanına ürolağa gözüktü eşimdeydi sorun eşim rahatlıkla sorun değil biz bu işin üstesinden geliriz dedi şimdi ise her muayne olmaya giderken beraber gidiyoruz annesini bile almıyoruz çünkü istemiyor onlar beni çok aşaladıkları için aslında kaynanam beni isteyerek aldı ama herşey öle olmadı yok mu ya birde uzaktan akrabayız neyse kızlar demek istediğim eşim her zaman benimle hastanede bile bıkmadan usanmadan inanırmısınız bir kere bana kırıcı konuşmamıştır ben biraz duygusalımdır her ağladığımda ağladığım göz yaşları kendi eliyle silmiştir ben eşimi çok seviyor ve guru duyuyorum

merhaba arkadaşlar kaç gündür yokum çünkü pazartesi akşamı gece 12 de babaannem kalp krizi geçirdi kalbi durdu hemen acile kaldırdık kalbi çalıştırdılar ama o günden beri kendinde değil yoğun bakımda yatıyor çok üzgünüz senağlama
rabbim hakkında hayırlısını verir inşallah :Saruboceq:
babaannecim hep derdi dünya gözüyle senin çocuğunu görmeden ölmem inşallah, çok istiyordu aklıma geldikçe kötü oluyorum senağlama senağlama

bu arada bugün regl oldum bu ayda umutlar bitti nevrocum bir dahaki reglim 5 nisan inşallah olmam inşallah babanem kendine gelir ve ben ona müjdeyi veririm senağlama

nevrocum opu işlemin inşallah güzel geçer ve emeğinin karşılığını alırsın canım bunu gerçekten çok istiyorum :1hug:

kızlar hepinizi çok öpüyorum çok üzücü bir durum olmadığı sürece gelirim inşallah :çok üzgünüm:

eklektik tebrikler canım rabbim tamamına erdirsin inşallah ne mutlusundur şimdi :1rolleyes:

üzüldüm rabbim hayırlısı ile şifasını versin sevdiklerine bagışlasın inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun canım allah acil şifa versin durmak yok yola devam canım ümitler hiç kesilmesin

ekletik canım hayırlı olsun inşallah rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin

cok gecmis olsun canim
rabbim sifa versin insallah

arkadaşlar yumurtalıklar kendi kendine nasıl catlar acaba merak ettim şimdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…