teşekkürler iyi dilekleriniz için.23 yumoş toplandı.9 tanesi dölllenmiş.eşim çok sevindi.cünkü 2 kere spermiyoğram aldılar ondan.1.spermiyğramda morfoloji çok bozuktu.tese yapılabilir dediler,yapmadılar ama.9 tane bebemiz var artıkkkkkkkkkk.oleeeeeeeeeey :sm_cool:
üzüldüm canım inşallah bebeğin daha fazla bekletmez annesini ummadığın anda gelir canımselam kızlar komşu abladan giriyorum nete ..
malesef güzel haberler getiremedim sizlere..
bhcgkoca bir negatif 2.0..okadar yoruldumki ağlamaya bile gücüm yok
buara internetim yok sanırım haftaya bağlanıcak buara kafa dinlemeye çok ihtiyacım var ..
bursaya anneme gidip biraz kafa dağıtmalıyım ..
hepinizi çok özlüycem beni unutmayın olur mu ..
Kızzzzzllllllaaarrrr ben biraz önce tahlil yaptım pozitif çıktı ya.İnanamıyoruz.Şoklardayız-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafaduldenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Kızlarrr ben geldimmmmmmmm. delikafadulden Öğleden sonra iş yerine döndüğümde bilgisayarı açamadım. Toplantı vardı. Toplantı olunca dünyayla bağlantımız kopuyor maalesef. :bbo: Akşam üzeri girdim siteye ama yazamadan müdür çağırdı. Yazamadım. kaydirigubbakcemile3 Sizleri habersiz bırakınca huzursuz oluyorum ama hep hastanelerdeyim :içelim: Yarın da gideceğim. Tam gün olamayacağım sanırım. Şimdi de yemek hazırlıyorduk eşimle. Geç girerim diye arada girip size yazayım dedim. :1hug: :asigim:
Bu gece çatlatma iğnemi vuruluyorum. gamyoncuiremsu Cumartesi öğlen de yumurtalarım toplanacak. :sm_cool: :teytey:
Sizleri çok özledimm. :asigim: Gelişmeleri yemekten sonra gelince okurum. Öpüyorummmmm. Şeniz
hepinize merhaba arkadaşlar,
bugün spermiogram yaptırdık,
ve artık net olarak anladımki eşimde azosperm var.
kabullendim yani.
karmakarışığım.
bir tane bile sperm bulunamadı.
test sonucunda diğer değerlerde hep çizgi var.
sperm bulunamıyor ki değerlendirilsin.
nolucak şimdi?
bu kadar değil mi bebek serüveni?
ötesi yok yani..
yöntemin iyi olmus canim...hehe evet canım bebek gibiler. ben ondan daha tedirgin olduğum halde, hastene ortamındayken sürekli onu rahatlatmaya çalışıyorum. Bunu yapmasam daha çekilmez hale geliyor. Ama en son kızdım artık. Sus artık oflayıp puflama ben senden daha kötü durumdayım. Beni daha çok tedirgin ediyosun dedim. Ve bir süre çıt çıkmadı rahatladım. Belki de çok üstlerine düştüğümüz için bu kadar naz yapıyorlar bize-tatlicadiarzu-
ay valla hepimiz yasiyormusuzda haberim yokmusbenneyaptımkikızlar bende size bi anımı anlatıyım ben geçen ağustos ayında gözüm için doktora gitmiştim gelmişken bide doğum dokrtuna muayne olayım dedim
doktor birsürü testler istedi falan ben eşimi aradım bana ağzına geleni saydı neden
gittin dertsiz başına dert aramayamı gittin birsürü şey söledi bende
sanki malum olmuş gibi iyiki gittim bi sorun varsa erkenden tedavisi yaptırırz dedim bak eşim hemn arkasından ameliyat oldu yani herşey kısmet erkekler anlamıyor malesef
benimkinin sorunu yok bitanem,sorun bende:a015:Canım benim inan aynı problemleri bende yaşıyorum üstelik benimki doktor olmasına rağmen. Hergünü hastanede geçiyo ama bu işe sıra gelince hiç o bölüme gitmek istemiyo hep bi bahane buluyor .Bence sorun kendilerinde olduğu için, bununla yüzleşmek istemediklerinden kaynaklanıyor bu durum. başka bi nedenle hastaneye gittiğimizde bişey yok ama bu nedenle gittiğimizde adama bişeyler oluyo çok agresifleşiyo sorun bende olsaydı sanırım böyle olmazdı.
bilmem istiyordur sanirim fadigim...
ah canım ah
bitanede bende var
ama ben artık huyunu öğrendiğim için hastaneye hep tek giderim....
öyle rahatki istediğim gibi işlerimi hallederim....
erkekler hep aynı
canım senin yolun uzakmış ama bence olsun trenle olsada gezegeze gidersin...
hiç değilse kafan rahat olur...
eşinin bu sinirini sadece çocuk için sanma...bence o hastane ortamından dolayı sinir oluyor....
yoksa çocuk için değildir....
eminim oda bebiş olsun çok istiyordura.s
sen sakın pes etme canım:1hug:Şeniz
geçmiş olsun canım....
üzüntünü anlıyorum...
siizin durumunuzda burda çok arkadaş var....
allah hepinizin yardımcısı olsun...
canım bence de uroloğa bir gidin bakalım ne diyecek....
bende cok sinirliyim sorma:mymeka:cornelia35, emineee, Fadik oooyyy topik çok ıssıızzz:1shok::bbo:
cucu'nun yazdıklarını okuyunca yaşadıklarım aklıma geldi.benim eşimde doktora gitme sözü geçtiği zaman sinirleniyodu.allahtan doktorum çok yakınımda olduğu için tek başıma gittim.ama eşiyle gelenleri görünce içim burkulmuyor da değildi.bu çocuk sadece bizim değil ki.aynı zamanda onlarında.ve onlardan kaynaklanan sorundan biz neler çekiyoruz.o iğneler, her gün ultrasonla muayene,yumurta toplanması,transfer bunlar kolay şeyler değil.onlar bi doktora götürünce dünyanın işini mi yapmış oluyolar.eşine sonsuz destek olacaklarına bu yaptıkları çok çok ayıp.allah akıl fikir versin bu erkeklere.sinirlendim şimdiiklava:-tatlicadiarzu-
Kızlarrr ben geldimmmmmmmm. delikafadulden Öğleden sonra iş yerine döndüğümde bilgisayarı açamadım. Toplantı vardı. Toplantı olunca dünyayla bağlantımız kopuyor maalesef. :bbo: Akşam üzeri girdim siteye ama yazamadan müdür çağırdı. Yazamadım. kaydirigubbakcemile3 Sizleri habersiz bırakınca huzursuz oluyorum ama hep hastanelerdeyim :içelim: Yarın da gideceğim. Tam gün olamayacağım sanırım. Şimdi de yemek hazırlıyorduk eşimle. Geç girerim diye arada girip size yazayım dedim. :1hug: :asigim:
Bu gece çatlatma iğnemi vuruluyorum. gamyoncuiremsu Cumartesi öğlen de yumurtalarım toplanacak. :sm_cool: :teytey:
Sizleri çok özledimm. :asigim: Gelişmeleri yemekten sonra gelince okurum. Öpüyorummmmm. Şeniz
kizlar bende doktordan geldim...
bi degisiklik olmamis bu hafta...streslimiydin dedi,evet dedim..belli stresli oldugun dedi..
haftaya kalcadanda ignelere basliyoruz,predalon diye bir igne..yalniz yapamazmisim hergün gidicem klinige...
ve bugün bir karar aldim,bu yola yalniz devam edecegim..esimi dahil etmiyorum artik...
ben biktim her doktora giderken esimin suratini cekmekten...
birgün önce aksamdan Allahim bi sorun cikmasin,cabucak olsun muayenem diye dualar etmekten..
stresten doktoru yarim yamalak dinlemekten...
sabah yine bi sürü kavga kiyamet..yol tikaliydi,ise gecikicem diye bana bagirdi,kan alma sirasinda neden gerilerde kalmisiz diye bana bagirdi,randevu saatini beklerken neden ilk biz geldik en sona kaldik diye bana bagirdi...
ben katlanamiyorum artik...seytan birak su igneleri ilaclari kurtul tümden diyor ama aksi gibi kortizonu falan aniden kendi basima kesemem...
bu tedavime devam edicem ama yalniz...ne anlaticam,ne bilgi vericem artik...hos cokta umrunda oldugunu sanmiyorum ama....
simdi basim cok feci agriyor,dus alip yatmayi düsünüyorum..
herkese hayirli günler diliyorum
hepinize merhaba arkadaşlar,
bugün spermiogram yaptırdık,
ve artık net olarak anladımki eşimde azosperm var.
kabullendim yani.
karmakarışığım.
bir tane bile sperm bulunamadı.
test sonucunda diğer değerlerde hep çizgi var.
sperm bulunamıyor ki değerlendirilsin.
nolucak şimdi?
bu kadar değil mi bebek serüveni?
ötesi yok yani..
merhaba arkadaşlar kaç gündür yokum çünkü pazartesi akşamı gece 12 de babaannem kalp krizi geçirdi kalbi durdu hemen acile kaldırdık kalbi çalıştırdılar ama o günden beri kendinde değil yoğun bakımda yatıyor çok üzgünüz senağlama
rabbim hakkında hayırlısını verir inşallah :Saruboceq:
babaannecim hep derdi dünya gözüyle senin çocuğunu görmeden ölmem inşallah, çok istiyordu aklıma geldikçe kötü oluyorum senağlama senağlama
bu arada bugün regl oldum bu ayda umutlar bitti nevrocum bir dahaki reglim 5 nisan inşallah olmam inşallah babanem kendine gelir ve ben ona müjdeyi veririm senağlama
nevrocum opu işlemin inşallah güzel geçer ve emeğinin karşılığını alırsın canım bunu gerçekten çok istiyorum :1hug:
kızlar hepinizi çok öpüyorum çok üzücü bir durum olmadığı sürece gelirim inşallah :çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar kaç gündür yokum çünkü pazartesi akşamı gece 12 de babaannem kalp krizi geçirdi kalbi durdu hemen acile kaldırdık kalbi çalıştırdılar ama o günden beri kendinde değil yoğun bakımda yatıyor çok üzgünüz senağlama
babaannecim hep derdi dünya gözüyle senin çocuğunu görmeden ölmem inşallah, çok istiyordu aklıma geldikçe kötü oluyorum senağlama senağlama
bu arada bugün regl oldum bu ayda umutlar bitti nevrocum bir dahaki reglim 5 nisan inşallah olmam inşallah babanem kendine gelir ve ben ona müjdeyi veririm senağlama
nevrocum opu işlemin inşallah güzel geçer ve emeğinin karşılığını alırsın canım bunu gerçekten çok istiyorum :1hug:
kızlar hepinizi çok öpüyorum çok üzücü bir durum olmadığı sürece gelirim inşallah :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?