Kızlarrr ben geldimmmmmmmm. delikafadulden Öğleden sonra iş yerine döndüğümde bilgisayarı açamadım. Toplantı vardı. Toplantı olunca dünyayla bağlantımız kopuyor maalesef. :bbo: Akşam üzeri girdim siteye ama yazamadan müdür çağırdı. Yazamadım. kaydirigubbakcemile3 Sizleri habersiz bırakınca huzursuz oluyorum ama hep hastanelerdeyim :içelim: Yarın da gideceğim. Tam gün olamayacağım sanırım. Şimdi de yemek hazırlıyorduk eşimle. Geç girerim diye arada girip size yazayım dedim. :1hug: :asigim:
Bu gece çatlatma iğnemi vuruluyorum. gamyoncuiremsu Cumartesi öğlen de yumurtalarım toplanacak. :sm_cool: :teytey:
Sizleri çok özledimm. :asigim: Gelişmeleri yemekten sonra gelince okurum. Öpüyorummmmm. Şeniz
eminee ben nasıl çatladığını bilmiyorum ama kendim çatladıkları zamanı hissediyorum ama malesef döllendiğini hissedemiyorum nasıl döllensinki zaten tek başına olurmu ahhhh ahhhhh
Kızlarrr ben geldimmmmmmmm. delikafadulden Öğleden sonra iş yerine döndüğümde bilgisayarı açamadım. Toplantı vardı. Toplantı olunca dünyayla bağlantımız kopuyor maalesef. :bbo: Akşam üzeri girdim siteye ama yazamadan müdür çağırdı. Yazamadım. kaydirigubbakcemile3 Sizleri habersiz bırakınca huzursuz oluyorum ama hep hastanelerdeyim :içelim: Yarın da gideceğim. Tam gün olamayacağım sanırım. Şimdi de yemek hazırlıyorduk eşimle. Geç girerim diye arada girip size yazayım dedim. :1hug: :asigim:
Bu gece çatlatma iğnemi vuruluyorum. gamyoncuiremsu Cumartesi öğlen de yumurtalarım toplanacak. :sm_cool: :teytey:
Sizleri çok özledimm. :asigim: Gelişmeleri yemekten sonra gelince okurum. Öpüyorummmmm. Şeniz
eklektik,gözünüz aydın,inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza da alırsınız:Saruboceq:Nevrosky,nur82,sünger53,elitu,aşk meleği,nesrin savaş,bengusu,balsurat ve eminee ve daha adını anamadığım diğer arkadaşlarıma nekadar teşekkür etsem azdır.Çok moral verdiniz.Allah herkesin yüzünü tez zamanda güldürsün inşaallah.
Kızzzlaarrrrr.Kan testinin sonucunu yeni aldık.Çok şükür oda pozitif.En kısa zamandada keseyi görmek için doktor amcaya gitcez nasipse.Kantestinin sonıucunu beklerken deli gibi yağmur yağıyordu.Aklıma bebek isteyen ben ve bu topikteki arkadaşlarım geldi.Yağmurda hepimiz için dua ettim.Allah kabul eder inşaallah.:Saruboceq:
çok şanslısın eminecim,benim eşimde bana çok destek oluyor.kıymetlerini bilmek lazım.inanırmısınız kızlarrr benim eşim çok ama çok rahat ailesi benim oğlumda sorun yok herşey gelindedir dediler çok kırılmıştım o zamanları eşim beni alıp istanbula getirdi doktorlar bize bir sürü test yaptı ondan sprmiogram testi yaptılar rahatlıkla girdi dpktorun yanına ürolağa gözüktü eşimdeydi sorun eşim rahatlıkla sorun değil biz bu işin üstesinden geliriz dedi şimdi ise her muayne olmaya giderken beraber gidiyoruz annesini bile almıyoruz çünkü istemiyor onlar beni çok aşaladıkları için aslında kaynanam beni isteyerek aldı ama herşey öle olmadı yok mu ya birde uzaktan akrabayız neyse kızlar demek istediğim eşim her zaman benimle hastanede bile bıkmadan usanmadan inanırmısınız bir kere bana kırıcı konuşmamıştır ben biraz duygusalımdır her ağladığımda ağladığım göz yaşları kendi eliyle silmiştir ben eşimi çok seviyor ve guru duyuyorum
güle güle a.s.hadi kızlar ben kaçtım benim koçiş geldi evime cıkıcam bye alaha emanet olun canlarım
canım çok sevindim bu habere..inş sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder mavlam:Saruboceq:Nevrosky,nur82,sünger53,elitu,aşk meleği,nesrin savaş,bengusu,balsurat ve eminee ve daha adını anamadığım diğer arkadaşlarıma nekadar teşekkür etsem azdır.Çok moral verdiniz.Allah herkesin yüzünü tez zamanda güldürsün inşaallah.
Kızzzlaarrrrr.Kan testinin sonucunu yeni aldık.Çok şükür oda pozitif.En kısa zamandada keseyi görmek için doktor amcaya gitcez nasipse.Kantestinin sonıucunu beklerken deli gibi yağmur yağıyordu.Aklıma bebek isteyen ben ve bu topikteki arkadaşlarım geldi.Yağmurda hepimiz için dua ettim.Allah kabul eder inşaallah.:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar kaç gündür yokum çünkü pazartesi akşamı gece 12 de babaannem kalp krizi geçirdi kalbi durdu hemen acile kaldırdık kalbi çalıştırdılar ama o günden beri kendinde değil yoğun bakımda yatıyor çok üzgünüz senağlama
rabbim hakkında hayırlısını verir inşallah :Saruboceq:
babaannecim hep derdi dünya gözüyle senin çocuğunu görmeden ölmem inşallah, çok istiyordu aklıma geldikçe kötü oluyorum senağlama senağlama
bu arada bugün regl oldum bu ayda umutlar bitti nevrocum bir dahaki reglim 5 nisan inşallah olmam inşallah babanem kendine gelir ve ben ona müjdeyi veririm senağlama
nevrocum opu işlemin inşallah güzel geçer ve emeğinin karşılığını alırsın canım bunu gerçekten çok istiyorum :1hug:
kızlar hepinizi çok öpüyorum çok üzücü bir durum olmadığı sürece gelirim inşallah :çok üzgünüm:
iyi akşamlar kızlar..
buğün 1. kalitede 3 embriyo tarnsfer edildi.transfer anını izledim.embriyoların fotosunu da verdiler elimize.durup durup onlara bakıyoruz eşimle.seviyoruz onları.çok mutluyum.umarım her şey yolunda gider...sizinle de paylaşmak istedim....ayyyy çok heyecanlandım ben,çok duygulandım...
buğün 1. kalitede 3 embriyo tarnsfer edildi.transfer anını izledim.embriyoların fotosunu da verdiler elimize.durup durup onlara bakıyoruz eşimle.seviyoruz onları.çok mutluyum.umarım her şey yolunda gider...sizinle de paylaşmak istedim....ayyyy çok heyecanlandım ben,çok duygulandım...
ya kendimi :CüvCüv: hayal ettim de hayali bile güzelsırnaşık şeysırnaşık şey
sakinlesti bile bitanem...canım çok sinirlendirmiş seni okuyunca tedavimde eşimin mızmızlanmaları geldi ah ah biz ilk evlendiğimizde birer çocuk sahibi oluyoruz zaten tedavi dönemi nedense deliriyolar aslında onlara en çok ihtiyacımız olan zamanda sinirli herşeye takan bir bombaya dönüşüyolar sanırım onların üzülme şekli bu benim 3. denemede işinden dolayı yanımda eşim yoktu sadece yumurta toplama ve transferde geldi ve o kadar rahat ettimki vırvır zırzır kafamda öten biri yoktu ama şimdi eşime bakıyorum bal kaymak oldu dr sevinçle geliyor benimle beklemek sıkmıyor hiç şikayet etmiyor rabbim sanada bebeğini göndersin inşallah o zaman eşinde sakinleşecek inan
ne mutlu sana tatlim...inanırmısınız kızlarrr benim eşim çok ama çok rahat ailesi benim oğlumda sorun yok herşey gelindedir dediler çok kırılmıştım o zamanları eşim beni alıp istanbula getirdi doktorlar bize bir sürü test yaptı ondan sprmiogram testi yaptılar rahatlıkla girdi dpktorun yanına ürolağa gözüktü eşimdeydi sorun eşim rahatlıkla sorun değil biz bu işin üstesinden geliriz dedi şimdi ise her muayne olmaya giderken beraber gidiyoruz annesini bile almıyoruz çünkü istemiyor onlar beni çok aşaladıkları için aslında kaynanam beni isteyerek aldı ama herşey öle olmadı yok mu ya birde uzaktan akrabayız neyse kızlar demek istediğim eşim her zaman benimle hastanede bile bıkmadan usanmadan inanırmısınız bir kere bana kırıcı konuşmamıştır ben biraz duygusalımdır her ağladığımda ağladığım göz yaşları kendi eliyle silmiştir ben eşimi çok seviyor ve guru duyuyorum
canim cok gecmis olsun...insallah sagligina kavusur babaannen ve senin yavrularini görür:Saruboceq:merhaba arkadaşlar kaç gündür yokum çünkü pazartesi akşamı gece 12 de babaannem kalp krizi geçirdi kalbi durdu hemen acile kaldırdık kalbi çalıştırdılar ama o günden beri kendinde değil yoğun bakımda yatıyor çok üzgünüz senağlama
rabbim hakkında hayırlısını verir inşallah :Saruboceq:
babaannecim hep derdi dünya gözüyle senin çocuğunu görmeden ölmem inşallah, çok istiyordu aklıma geldikçe kötü oluyorum senağlama senağlama
bu arada bugün regl oldum bu ayda umutlar bitti nevrocum bir dahaki reglim 5 nisan inşallah olmam inşallah babanem kendine gelir ve ben ona müjdeyi veririm senağlama
nevrocum opu işlemin inşallah güzel geçer ve emeğinin karşılığını alırsın canım bunu gerçekten çok istiyorum :1hug:
kızlar hepinizi çok öpüyorum çok üzücü bir durum olmadığı sürece gelirim inşallah :çok üzgünüm:
cucu pete canım boş ver üzülme diyeceğim ama boş .....bazen böyle tepkiler verebiliyor eşlerimiz daha sonrada pişmanlıklar tabi ama inşalllah eşin yaptığı hatanın farkına varır en kısa zamanda zaten stres yapmışsın yumoşları etkilemişsin sanırım ama genede sen kafaya takmamaya çalış o kadar iğne ilaç boşa gitmesin canım bir senin başında yok yani böyle asabi eşler böyle şeylerde ben sabırsızlanırım sinir yaparım sizdekinin tersi yani
canım bengecüm güzel sözlerin için umarım herşey çok güzel olur:lepi:günaydın kızlar,
hemen geçelim cevaplara sırnaşık şey
BTRKLC yeni tedavin hayırlı olsun ve inşallah bu tedavin sana sağlıklı bebişler getirir kaydirigubbakcemile5
:
Canım harikaaa. delikafadulden Tedaviye başlamandan ziyade içine sinen bir doktorla tedaviye başlaman daha çok mutlu etti beni. Herşey güzel olacak Allahın izniyle. Bu pozitif elektrikle şansınız artıyor. :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?