Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cucu pete canım boş ver üzülme diyeceğim ama boş .....bazen böyle tepkiler verebiliyor eşlerimiz daha sonrada pişmanlıklar tabi ama inşalllah eşin yaptığı hatanın farkına varır en kısa zamanda zaten stres yapmışsın yumoşları etkilemişsin sanırım ama genede sen kafaya takmamaya çalış o kadar iğne ilaç boşa gitmesin canım bir senin başında yok yani böyle asabi eşler böyle şeylerde ben sabırsızlanırım sinir yaparım sizdekinin tersi yani

canim ohh masallah
insallah hamis haberini alinca boyle delikafadulden olucaz

eminee ben nasıl çatladığını bilmiyorum ama kendim çatladıkları zamanı hissediyorum ama malesef döllendiğini hissedemiyorum nasıl döllensinki zaten tek başına olurmu ahhhh ahhhhh

eminee ben nasıl çatladığını bilmiyorum ama kendim çatladıkları zamanı hissediyorum ama malesef döllendiğini hissedemiyorum nasıl döllensinki zaten tek başına olurmu ahhhh ahhhhh

peki kendi çatladıklarını nasıl anlıyorsun belirtilerini söylesene bana

hadi kızlar ben kaçtım benim koçiş geldi evime cıkıcam bye alaha emanet olun canlarım

canım benim,ne kadar çabuk ilerledi herşey.inşallah hamiş haberini de en kısa zamanda alırız.biz de seni özledik Şeniz

eklektik,gözünüz aydın,inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza da alırsınız:Saruboceq:
çok şanslısın eminecim,benim eşimde bana çok destek oluyor.kıymetlerini bilmek lazım.

hadi kızlar ben kaçtım benim koçiş geldi evime cıkıcam bye alaha emanet olun canlarım
güle güle a.s.

canım çok sevindim bu habere..inş sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder mavlam:Saruboceq:

çok geçmiş olsun..acil şifalar versin rabbim
[

buğün 1. kalitede 3 embriyo tarnsfer edildi.transfer anını izledim.embriyoların fotosunu da verdiler elimize.durup durup onlara bakıyoruz eşimle.seviyoruz onları.çok mutluyum.umarım her şey yolunda gider...sizinle de paylaşmak istedim....ayyyy çok heyecanlandım ben,çok duygulandım...

Monarosa canım bende çok heyecanlandım eski günlerim geldi aklıma..
hayırlısıyla bekleme sürecine girmişsiniz ..hayırısıyla inşş bebişlerinin karnında sağlıkla büyüdüklerinin fotolarınıda alırsın inşş canım benim..

dualarımız senin ve şu an senin gibi olanlarla mona.allah yardımcın olsun..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

cnm hayırlı olsun bebişlerin dualarımız seninle :Saruboceq::Saruboceq:

sakinlesti bile bitanem...
bebek gibi nazlaniyor bana,muzurluk yapiyor...
ama karari´m kesin,artik yalniz yapicammmÇok üzgünüm çoook

ne mutlu sana tatlim...
rabbim ayirmasin eslerimizden bizi...
takma kafana kaynananlari falanda,siz mutlu olunca gerisi yalana.s.

canim cok gecmis olsun...insallah sagligina kavusur babaannen ve senin yavrularini görür:Saruboceq:

yok bitanem,bir önceki gibi pes etmicem..
o gelmiyorsa ben devam edicem cünkü zaten onda sorun cikmadi..
sadece hareketlilik sinirda,oda düzelir...:çok üzgünüm:

canım bengecüm güzel sözlerin için umarım herşey çok güzel olur:lepi:
Canım harikaaa. delikafadulden Tedaviye başlamandan ziyade içine sinen bir doktorla tedaviye başlaman daha çok mutlu etti beni. Herşey güzel olacak Allahın izniyle. Bu pozitif elektrikle şansınız artıyor. :lepi:

nevrocum bilmiyorum aslında bence kocaelinde çok da iyi kadındoğumcu yok:sm_confused:
üniversite hastanesine gidip rezil olmak istemedim açıkcası çünkü artık sinirlerim tahammül edemiyor bazı şeylere
o yüzden daha açık ve net bir dr istedim.a.s
gerçi bu dr içinde erken konuşmak istemiyorum şimdilik olumlu gibi gözküyor.a.s

canim cok sevindim...
insallah meleklerin gelicek sanaaa
:Saruboceq:

canım inşallah bebeğine kavuşacaksın senin adına çok seviniyorum.a.sa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…