Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
monarosa canım hadi bakimmm martt uğurlu gelsinnnŞeniz

tbr ederim canim bizim topik sanada ugur getirdi demkki darisi bizlerinde basina insallah
allah mutlulugunuzu bozmasin

Bugün benim içimde hiç iyi değil kızlar nedenini bilmediğim bi sıkıntı var içimde tuhaf duygular içerisindeyim bugün:çok üzgünüm:

hayir diyelim hayir olsun canim takma fazla optum

oh be canim sen keyfine bak bu kadar haberini aldik ya o yeter insallah seninle kalicak bebisin

canim biliyorsun tip cok illerledi sadece elinizi cabuk tutun ve daha cok denme sansiniz olur
ama allahim insallah bir gelisme bir duzelme nasip etsin

basiniz sagolsun canim ya cok uzuldum gercekten allahtan acil sifalar diliyorum

oh ohhhhhhhhhhh
ne kadar guzel canim az kaldi guzel haberlerini alicaz insallah

canim nevrommmmmmmmmmmmmm
dualarim seninle sadece bunu diyebiliyorum cok seviniyorum ve heyecanlaniyorum senin adina
kaydirigubbakcemile2

iyi akşamlar kızlar bu gece pek yanlız topikcik sanırım.............butterfly ayyyyyyyy kız ne zor yazılığı kullanıcı adın canım galiba senin eşinde azoluydu yanlış hatırlamıyosam yanlışta hatırlıyosam kusuruma bakma haaaaaaaaa nerde tedavi olmuştunuz siz

kizlar kurtalar vadisi baslayasiya giriyim dedim ve oda basladi ben kaciyorummmmmmm
guzel haberler var bugun masallah boylede devam edecek allahin izni ile ben kapici yeni geldim eve
iyi oldu stres atiyorum
sizlerde kafanizdan biraz olsun cikarin bebek dusuncesini gercekten iyi geliyorrrrrrrrrrrrrrr

Nevom canım benim hoşgeldinnn bizdee senii özlüyoruz ŞenizHarika bir haberr maşallahh herşey çabucakk geliştii..Canım benim dualarım seninleee cumartesii günü :)yomoşlarr toplansınn sonradaaa kaliteli döllensinlerrrr gelsin bebişlerrr :ecrin_bebek::ecrin_bebek: :CüvCüv:Öpücem gel burayaŞeniz

canım sen kelebek de ben anlarımmm :jeyyar:
evet eşimde azospermi var.adana seyhan başkentte....

aslını söylemek gerekirse ben bebiş düşüncesini burayı bilmeden önce bu kadar çok düşünmüyodum burayı buldum araştırırken çok şey öğrendim uygulamayada çalışıyorum galiba ondan fazla takılıyorum ama diretmiyorum sadece duyduklarımı eşimle paylaşıyorum fazlada anlatmıyorum baymak istemiyorum topiğe girmesem ne oldu bitti bu sefer meraklanıyorum galiba bebiş konusu değil amma burası bende bağımlılık yaptı olsada olur olmasada yeterki sağlığımız mutluluğumuz yerinde olsun bana yeter artar bile

monarosa hayırlı olsuunnnnnnn.....

nevrosky Allah yardımcın olsuuuunnn...

ceylinnaz babanneniçin ççooook geçmiş olsunnnn...

rasyonelmart dünyanın sonu değil.operasyonla bulunabiliyor.benim eşimde de azospermi var.yani hiiiç sperm yok testlerde ama teseyle bulunuyor çok şükür.

Bende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canim hersey yolunda gider insallah
allah gonlunuze gore versin:Saruboceq:

kız aşk- ı memnu varken kurtlar vadisinimi seyrediyosun :sm_confused: sorma bizde bu gece kocişle ayrıldık o salona gitti kurtlar vadisini seyretmeye ben oturma odasında seyrediyorum reklamlarda buluşuyoruz :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:

canım oradaki dr ların microtesedeki başarı oranını biliyormusun bizde sonbaharda microtese yaptırmayı düşünüyoruz ama ankarada mayada yaptıracağız orada tedaviye başladık uzak diye pek içime sinmiyor bide ben ank sevmiyorum sıkıyor beni hiç değilse adana yakın akrabalarımda var ama dr larına güvenemiyoruz sonuçta ameliyat ediyolar şansımızı bile bile düşürmeyelim diyoruz biyandanda allahın veresi olduktan sonra heryerde olurda keşke demek istemiyorum

Bende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hayırlısı olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın

şu anda seninle 3 tane bebeğin inşallah rabbim tutunma gücü versin hayırlısıyla senin halayını çekelim

valla biz memnunuz.ne gibi bir başarı oranları var bilemiyorum.Ama şöyle de bir durum var.sperm varsa zaten bir şekilde bulunur.dr ları da bence başarılılar.bundan sonra da oraya devam edicez.gelin bir görüşün olmazsa.İçiniz ısınırsa tedavi olursunuz.

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.kızlar benim adetim 1 gün gecikti bu gün olmam gerekiyordu.gecikmiyordu genelde en son gecikmişti test yaptırmıştım süt hormonum yüksek çıkmıştı galiba yine yükseldi..göğüslerimde hafif ağrı var.normalde belirtiler 10 gün öncesinden başlıyordu.çok korkuyorum.gecikince ümitleniyorum ama sonu hep hüsran oluyor.1 hafta bekleyecem gelirse geldi,gelmezse ona göre test yaparım..geçen günkü olayı biliyorsunuz o gün çok ağladım.midem bulandı kendimi banyoya attım..acaba ağlamaktanmı oldu sonra olmadı bulantı..gerçi psikolojik biliyorumda ümit işte olmadanda olmuyorki..

balım hadi işallah tutar bu defa.çok çalış bak beben gelecek ona göre..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:valla bayram olur senin hamile kalmanla k.kda.çünkü senin çok sevenin var hepimiz seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruz..

canım ne güzel hepsi 1. kaliteymiş inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur kendine dikkat et :hooray:

canım hadi hayırlısı biliyorsun aşılamadan sonra doğal yolla kalan çok kişi var inşallah sen de onlardan biri olursun :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…