Kızzzzzllllllaaarrrr ben biraz önce tahlil yaptım pozitif çıktı ya.İnanamıyoruz.Şoklardayız-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafadulden-tatlicadiarzu-delikafaduldenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Bugün benim içimde hiç iyi değil kızlar nedenini bilmediğim bi sıkıntı var içimde tuhaf duygular içerisindeyim bugün:çok üzgünüm:
Kızlar kusura bakmayın hepinizi merakta bıraktım biliyorum ama dediğim gibi kanamam oldu şuanda lekelenme şeklinde devam ediyor ve ben annemde kalıyorum burdada net yok pc getirdim net buldum tesadüf aklım sizdeydi biliyorum merak ettiğinizi üzgünüm benim kuzum tutunmaya çalışıyor şuanda hiçbirşey belli değil dualar ediyorum hergün yatıyorum değişik lik yok cumartesi dr gidiyorum iple çekiyorum bir güzel haber duysam off psikolojim bozuldu ilki de böyle geçti bilmiyorum kızlar
hepinizden Allah razı olsun
tekrar tekrar hepinizi merkata koyduğum için özürdiliyorum ara ara nete girip sizlere habericem tek tek cevap yazamıyorum yazdıklarınıza net çok ağır ve kopuyor başkasından alıyorum
umarım topicmizde güzel haberler vardır elimden geldiği kadar geç mişi okumaya çalışacağım özelimden ve ziyaretçi mesajımdan yazan tüm arkdaşlarıma çok teşekkürederim
hepinize merhaba arkadaşlar,
bugün spermiogram yaptırdık,
ve artık net olarak anladımki eşimde azosperm var.
kabullendim yani.
karmakarışığım.
bir tane bile sperm bulunamadı.
test sonucunda diğer değerlerde hep çizgi var.
sperm bulunamıyor ki değerlendirilsin.
nolucak şimdi?
bu kadar değil mi bebek serüveni?
ötesi yok yani..
merhaba arkadaşlar kaç gündür yokum çünkü pazartesi akşamı gece 12 de babaannem kalp krizi geçirdi kalbi durdu hemen acile kaldırdık kalbi çalıştırdılar ama o günden beri kendinde değil yoğun bakımda yatıyor çok üzgünüz senağlama
rabbim hakkında hayırlısını verir inşallah :Saruboceq:
babaannecim hep derdi dünya gözüyle senin çocuğunu görmeden ölmem inşallah, çok istiyordu aklıma geldikçe kötü oluyorum senağlama senağlama
bu arada bugün regl oldum bu ayda umutlar bitti nevrocum bir dahaki reglim 5 nisan inşallah olmam inşallah babanem kendine gelir ve ben ona müjdeyi veririm senağlama
nevrocum opu işlemin inşallah güzel geçer ve emeğinin karşılığını alırsın canım bunu gerçekten çok istiyorum :1hug:
kızlar hepinizi çok öpüyorum çok üzücü bir durum olmadığı sürece gelirim inşallah :çok üzgünüm:
buğün 1. kalitede 3 embriyo tarnsfer edildi.transfer anını izledim.embriyoların fotosunu da verdiler elimize.durup durup onlara bakıyoruz eşimle.seviyoruz onları.çok mutluyum.umarım her şey yolunda gider...sizinle de paylaşmak istedim....ayyyy çok heyecanlandım ben,çok duygulandım...
Nevom canım benim hoşgeldinnn bizdee senii özlüyoruz ŞenizHarika bir haberr maşallahh herşey çabucakk geliştii..Canım benim dualarım seninleee cumartesii günü :)yomoşlarr toplansınn sonradaaa kaliteli döllensinlerrrr gelsin bebişlerrr :ecrin_bebek::ecrin_bebek: :CüvCüv:Öpücem gel burayaŞenizKızlarrr ben geldimmmmmmmm. delikafadulden Öğleden sonra iş yerine döndüğümde bilgisayarı açamadım. Toplantı vardı. Toplantı olunca dünyayla bağlantımız kopuyor maalesef. :bbo: Akşam üzeri girdim siteye ama yazamadan müdür çağırdı. Yazamadım. kaydirigubbakcemile3 Sizleri habersiz bırakınca huzursuz oluyorum ama hep hastanelerdeyim :içelim: Yarın da gideceğim. Tam gün olamayacağım sanırım. Şimdi de yemek hazırlıyorduk eşimle. Geç girerim diye arada girip size yazayım dedim. :1hug: :asigim:
Bu gece çatlatma iğnemi vuruluyorum. gamyoncuiremsu Cumartesi öğlen de yumurtalarım toplanacak. :sm_cool: :teytey:
Sizleri çok özledimm. :asigim: Gelişmeleri yemekten sonra gelince okurum. Öpüyorummmmm. Şeniz
iyi akşamlar kızlar bu gece pek yanlız topikcik sanırım.............butterfly ayyyyyyyy kız ne zor yazılığı kullanıcı adın canım galiba senin eşinde azoluydu yanlış hatırlamıyosam yanlışta hatırlıyosam kusuruma bakma haaaaaaaaa nerde tedavi olmuştunuz siz
buğün 1. kalitede 3 embriyo tarnsfer edildi.transfer anını izledim.embriyoların fotosunu da verdiler elimize.durup durup onlara bakıyoruz eşimle.seviyoruz onları.çok mutluyum.umarım her şey yolunda gider...sizinle de paylaşmak istedim....ayyyy çok heyecanlandım ben,çok duygulandım...
kizlar kurtalar vadisi baslayasiya giriyim dedim ve oda basladi ben kaciyorummmmmmm
guzel haberler var bugun masallah boylede devam edecek allahin izni ile ben kapici yeni geldim eve
iyi oldu stres atiyorum
sizlerde kafanizdan biraz olsun cikarin bebek dusuncesini gercekten iyi geliyorrrrrrrrrrrrrrr
hayırlısı olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsınBende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Bende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.kızlar benim adetim 1 gün gecikti bu gün olmam gerekiyordu.gecikmiyordu genelde en son gecikmişti test yaptırmıştım süt hormonum yüksek çıkmıştı galiba yine yükseldi..göğüslerimde hafif ağrı var.normalde belirtiler 10 gün öncesinden başlıyordu.çok korkuyorum.gecikince ümitleniyorum ama sonu hep hüsran oluyor.1 hafta bekleyecem gelirse geldi,gelmezse ona göre test yaparım..geçen günkü olayı biliyorsunuz o gün çok ağladım.midem bulandı kendimi banyoya attım..acaba ağlamaktanmı oldu sonra olmadı bulantı..gerçi psikolojik biliyorumda ümit işte olmadanda olmuyorki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?