Bu ay çalışma yok yabanum aşılama var :)Canım çok sağolasınnnnnnn inşallahh hepimiz hamiş kalacazzz öpüyorum senii sefiyommmŞenizbalım hadi işallah tutar bu defa.çok çalış bak beben gelecek ona göre..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:valla bayram olur senin hamile kalmanla k.kda.çünkü senin çok sevenin var hepimiz seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruz..
:asigim:Sağolasın süngerimm amin inşallahhhayırlısı olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
balsurat demek çatlıyorsun bugün.
İnşallah bööööle olursun :CüvCüv: sırnaşık şey
kızlar patiklerime bakın....
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/258601-patikci-geldi-hanimmmmmmmm.html
bugün nesrin yok hemen anlaşılıyor yokluğu
Nevrosky,nur82,sünger53,elitu,aşk meleği,nesrin savaş,bengusu,balsurat ve eminee ve daha adını anamadığım diğer arkadaşlarıma nekadar teşekkür etsem azdır.Çok moral verdiniz.Allah herkesin yüzünü tez zamanda güldürsün inşaallah.
Kızzzlaarrrrr.Kan testinin sonucunu yeni aldık.Çok şükür oda pozitif.En kısa zamandada keseyi görmek için doktor amcaya gitcez nasipse.Kantestinin sonıucunu beklerken deli gibi yağmur yağıyordu.Aklıma bebek isteyen ben ve bu topikteki arkadaşlarım geldi.Yağmurda hepimiz için dua ettim.Allah kabul eder inşaallah.:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar kaç gündür yokum çünkü pazartesi akşamı gece 12 de babaannem kalp krizi geçirdi kalbi durdu hemen acile kaldırdık kalbi çalıştırdılar ama o günden beri kendinde değil yoğun bakımda yatıyor çok üzgünüz senağlama
rabbim hakkında hayırlısını verir inşallah :Saruboceq:
babaannecim hep derdi dünya gözüyle senin çocuğunu görmeden ölmem inşallah, çok istiyordu aklıma geldikçe kötü oluyorum senağlama senağlama
bu arada bugün regl oldum bu ayda umutlar bitti nevrocum bir dahaki reglim 5 nisan inşallah olmam inşallah babanem kendine gelir ve ben ona müjdeyi veririm senağlama
nevrocum opu işlemin inşallah güzel geçer ve emeğinin karşılığını alırsın canım bunu gerçekten çok istiyorum :1hug:
kızlar hepinizi çok öpüyorum çok üzücü bir durum olmadığı sürece gelirim inşallah :çok üzgünüm:
inanırmısınız kızlarrr benim eşim çok ama çok rahat ailesi benim oğlumda sorun yok herşey gelindedir dediler çok kırılmıştım o zamanları eşim beni alıp istanbula getirdi doktorlar bize bir sürü test yaptı ondan sprmiogram testi yaptılar rahatlıkla girdi dpktorun yanına ürolağa gözüktü eşimdeydi sorun eşim rahatlıkla sorun değil biz bu işin üstesinden geliriz dedi şimdi ise her muayne olmaya giderken beraber gidiyoruz annesini bile almıyoruz çünkü istemiyor onlar beni çok aşaladıkları için aslında kaynanam beni isteyerek aldı ama herşey öle olmadı yok mu ya birde uzaktan akrabayız neyse kızlar demek istediğim eşim her zaman benimle hastanede bile bıkmadan usanmadan inanırmısınız bir kere bana kırıcı konuşmamıştır ben biraz duygusalımdır her ağladığımda ağladığım göz yaşları kendi eliyle silmiştir ben eşimi çok seviyor ve guru duyuyorum
buğün 1. kalitede 3 embriyo tarnsfer edildi.transfer anını izledim.embriyoların fotosunu da verdiler elimize.durup durup onlara bakıyoruz eşimle.seviyoruz onları.çok mutluyum.umarım her şey yolunda gider...sizinle de paylaşmak istedim....ayyyy çok heyecanlandım ben,çok duygulandım...
canııım benim inşallah o günler çoook yakındır.:dance:
ne demişler hayal etmek elde etmenin yarısıymış ya da ona benzer bişiy işte ne bileyim...delikafadulden
Kızlar kusura bakmayın hepinizi merakta bıraktım biliyorum ama dediğim gibi kanamam oldu şuanda lekelenme şeklinde devam ediyor ve ben annemde kalıyorum burdada net yok pc getirdim net buldum tesadüf aklım sizdeydi biliyorum merak ettiğinizi üzgünüm benim kuzum tutunmaya çalışıyor şuanda hiçbirşey belli değil dualar ediyorum hergün yatıyorum değişik lik yok cumartesi dr gidiyorum iple çekiyorum bir güzel haber duysam off psikolojim bozuldu ilki de böyle geçti bilmiyorum kızlar
hepinizden Allah razı olsun
tekrar tekrar hepinizi merkata koyduğum için özürdiliyorum ara ara nete girip sizlere habericem tek tek cevap yazamıyorum yazdıklarınıza net çok ağır ve kopuyor başkasından alıyorum
umarım topicmizde güzel haberler vardır elimden geldiği kadar geç mişi okumaya çalışacağım özelimden ve ziyaretçi mesajımdan yazan tüm arkdaşlarıma çok teşekkürederim
kizlar bende doktordan geldim...
bi degisiklik olmamis bu hafta...streslimiydin dedi,evet dedim..belli stresli oldugun dedi..
haftaya kalcadanda ignelere basliyoruz,predalon diye bir igne..yalniz yapamazmisim hergün gidicem klinige...
ve bugün bir karar aldim,bu yola yalniz devam edecegim..esimi dahil etmiyorum artik...
ben biktim her doktora giderken esimin suratini cekmekten...
birgün önce aksamdan Allahim bi sorun cikmasin,cabucak olsun muayenem diye dualar etmekten..
stresten doktoru yarim yamalak dinlemekten...
sabah yine bi sürü kavga kiyamet..yol tikaliydi,ise gecikicem diye bana bagirdi,kan alma sirasinda neden gerilerde kalmisiz diye bana bagirdi,randevu saatini beklerken neden ilk biz geldik en sona kaldik diye bana bagirdi...
ben katlanamiyorum artik...seytan birak su igneleri ilaclari kurtul tümden diyor ama aksi gibi kortizonu falan aniden kendi basima kesemem...
bu tedavime devam edicem ama yalniz...ne anlaticam,ne bilgi vericem artik...hos cokta umrunda oldugunu sanmiyorum ama....
simdi basim cok feci agriyor,dus alip yatmayi düsünüyorum..
herkese hayirli günler diliyorum
can isocum ameliyat olmadi esim henuz...maddi durumlardan oturu...bekleyecegiz iste...duadan baska elimden gelen birsey yok su an canim....bunda da sabretmem gerekiyor demek ki
kızlar bende size bi anımı anlatıyım ben geçen ağustos ayında gözüm için doktora gitmiştim gelmişken bide doğum dokrtuna muayne olayım dedim
doktor birsürü testler istedi falan ben eşimi aradım bana ağzına geleni saydı neden
gittin dertsiz başına dert aramayamı gittin birsürü şey söledi bende
sanki malum olmuş gibi iyiki gittim bi sorun varsa erkenden tedavisi yaptırırz dedim bak eşim hemn arkasından ameliyat oldu yani herşey kısmet erkekler anlamıyor malesef
Bende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar patiklerime bakın....
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/258601-patikci-geldi-hanimmmmmmmm.html
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.kızlar benim adetim 1 gün gecikti bu gün olmam gerekiyordu.gecikmiyordu genelde en son gecikmişti test yaptırmıştım süt hormonum yüksek çıkmıştı galiba yine yükseldi..göğüslerimde hafif ağrı var.normalde belirtiler 10 gün öncesinden başlıyordu.çok korkuyorum.gecikince ümitleniyorum ama sonu hep hüsran oluyor.1 hafta bekleyecem gelirse geldi,gelmezse ona göre test yaparım..geçen günkü olayı biliyorsunuz o gün çok ağladım.midem bulandı kendimi banyoya attım..acaba ağlamaktanmı oldu sonra olmadı bulantı..gerçi psikolojik biliyorumda ümit işte olmadanda olmuyorki..
Kızlarrr ben geldimmmmmmmm. delikafadulden Öğleden sonra iş yerine döndüğümde bilgisayarı açamadım. Toplantı vardı. Toplantı olunca dünyayla bağlantımız kopuyor maalesef. :bbo: Akşam üzeri girdim siteye ama yazamadan müdür çağırdı. Yazamadım. kaydirigubbakcemile3 Sizleri habersiz bırakınca huzursuz oluyorum ama hep hastanelerdeyim :içelim: Yarın da gideceğim. Tam gün olamayacağım sanırım. Şimdi de yemek hazırlıyorduk eşimle. Geç girerim diye arada girip size yazayım dedim. :1hug: :asigim:
Bu gece çatlatma iğnemi vuruluyorum. gamyoncuiremsu Cumartesi öğlen de yumurtalarım toplanacak. :sm_cool: :teytey:
Sizleri çok özledimm. :asigim: Gelişmeleri yemekten sonra gelince okurum. Öpüyorummmmm. Şeniz
Nevrosky,nur82,sünger53,elitu,aşk meleği,nesrin savaş,bengusu,balsurat ve eminee ve daha adını anamadığım diğer arkadaşlarıma nekadar teşekkür etsem azdır.Çok moral verdiniz.Allah herkesin yüzünü tez zamanda güldürsün inşaallah.
Kızzzlaarrrrr.Kan testinin sonucunu yeni aldık.Çok şükür oda pozitif.En kısa zamandada keseyi görmek için doktor amcaya gitcez nasipse.Kantestinin sonıucunu beklerken deli gibi yağmur yağıyordu.Aklıma bebek isteyen ben ve bu topikteki arkadaşlarım geldi.Yağmurda hepimiz için dua ettim.Allah kabul eder inşaallah.:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar kaç gündür yokum çünkü pazartesi akşamı gece 12 de babaannem kalp krizi geçirdi kalbi durdu hemen acile kaldırdık kalbi çalıştırdılar ama o günden beri kendinde değil yoğun bakımda yatıyor çok üzgünüz senağlama
babaannecim hep derdi dünya gözüyle senin çocuğunu görmeden ölmem inşallah, çok istiyordu aklıma geldikçe kötü oluyorum senağlama senağlama
bu arada bugün regl oldum bu ayda umutlar bitti nevrocum bir dahaki reglim 5 nisan inşallah olmam inşallah babanem kendine gelir ve ben ona müjdeyi veririm senağlama
nevrocum opu işlemin inşallah güzel geçer ve emeğinin karşılığını alırsın canım bunu gerçekten çok istiyorum :1hug:
kızlar hepinizi çok öpüyorum çok üzücü bir durum olmadığı sürece gelirim inşallah :çok üzgünüm:
Bende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
piştt nerdesiniz
piştt nerdesiniz
nesrin sen nerdeydin bugün şekerim yerimseniben iyimisin :uhm:
Kızlarrr ben geldimmmmmmmm. delikafadulden Öğleden sonra iş yerine döndüğümde bilgisayarı açamadım. Toplantı vardı. Toplantı olunca dünyayla bağlantımız kopuyor maalesef. :bbo: Akşam üzeri girdim siteye ama yazamadan müdür çağırdı. Yazamadım. kaydirigubbakcemile3 Sizleri habersiz bırakınca huzursuz oluyorum ama hep hastanelerdeyim :içelim: Yarın da gideceğim. Tam gün olamayacağım sanırım. Şimdi de yemek hazırlıyorduk eşimle. Geç girerim diye arada girip size yazayım dedim. :1hug: :asigim:
Bu gece çatlatma iğnemi vuruluyorum. gamyoncuiremsu Cumartesi öğlen de yumurtalarım toplanacak. :sm_cool: :teytey:
Sizleri çok özledimm. :asigim: Gelişmeleri yemekten sonra gelince okurum. Öpüyorummmmm. Şeniz
buradayım kısss oyun oynadım geldim...kaydirigubbakcemile2
kelebekiniz burada ne vardı???????? şakkıdı
bitanem hayırlı olsun:asigim:ŞenizKızlarrr ben geldimmmmmmmm. delikafadulden Öğleden sonra iş yerine döndüğümde bilgisayarı açamadım. Toplantı vardı. Toplantı olunca dünyayla bağlantımız kopuyor maalesef. :bbo: Akşam üzeri girdim siteye ama yazamadan müdür çağırdı. Yazamadım. kaydirigubbakcemile3 Sizleri habersiz bırakınca huzursuz oluyorum ama hep hastanelerdeyim :içelim: Yarın da gideceğim. Tam gün olamayacağım sanırım. Şimdi de yemek hazırlıyorduk eşimle. Geç girerim diye arada girip size yazayım dedim. :1hug: :asigim:
canım çok çok sevindim:teytey:Nevrosky,nur82,sünger53,elitu,aşk meleği,nesrin savaş,bengusu,balsurat ve eminee ve daha adını anamadığım diğer arkadaşlarıma nekadar teşekkür etsem azdır.Çok moral verdiniz.Allah herkesin yüzünü tez zamanda güldürsün inşaallah.
maşalalh canıminanırmısınız kızlarrr benim eşim çok ama çok rahat ailesi benim oğlumda sorun yok herşey gelindedir dediler çok kırılmıştım o zamanları eşim beni alıp istanbula getirdi doktorlar bize bir sürü test yaptı ondan sprmiogram testi yaptılar rahatlıkla girdi dpktorun yanına ürolağa gözüktü eşimdeydi sorun eşim rahatlıkla sorun değil biz bu işin üstesinden geliriz dedi şimdi ise her muayne olmaya giderken beraber gidiyoruz annesini bile almıyoruz çünkü istemiyor onlar beni çok aşaladıkları için aslında kaynanam beni isteyerek aldı ama herşey öle olmadı yok mu ya birde uzaktan akrabayız neyse kızlar demek istediğim eşim her zaman benimle hastanede bile bıkmadan usanmadan inanırmısınız bir kere bana kırıcı konuşmamıştır ben biraz duygusalımdır her ağladığımda ağladığım göz yaşları kendi eliyle silmiştir ben eşimi çok seviyor ve guru duyuyorum
çok çok geçmiş oolsun canım....merhaba arkadaşlar kaç gündür yokum çünkü pazartesi akşamı gece 12 de babaannem kalp krizi geçirdi kalbi durdu hemen acile kaldırdık kalbi çalıştırdılar ama o günden beri kendinde değil yoğun bakımda yatıyor çok üzgünüz senağlama
buğün 1. kalitede 3 embriyo tarnsfer edildi.transfer anını izledim.embriyoların fotosunu da verdiler elimize.durup durup onlara bakıyoruz eşimle.seviyoruz onları.çok mutluyum.umarım her şey yolunda gider...sizinle de paylaşmak istedim....ayyyy çok heyecanlandım ben,çok duygulandım...
balım ya sende hamile kalırsan bu ay bu topik kesin çöker...Bende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım hemen sitres yapma ...iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.kızlar benim adetim 1 gün gecikti bu gün olmam gerekiyordu.gecikmiyordu genelde en son gecikmişti test yaptırmıştım süt hormonum yüksek çıkmıştı galiba yine yükseldi..göğüslerimde hafif ağrı var.normalde belirtiler 10 gün öncesinden başlıyordu.çok korkuyorum.gecikince ümitleniyorum ama sonu hep hüsran oluyor.1 hafta bekleyecem gelirse geldi,gelmezse ona göre test yaparım..geçen günkü olayı biliyorsunuz o gün çok ağladım.midem bulandı kendimi banyoya attım..acaba ağlamaktanmı oldu sonra olmadı bulantı..gerçi psikolojik biliyorumda ümit işte olmadanda olmuyorki..
maşallah canımkızlar patiklerime bakın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?