Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
balım canım benim yarın büyük gün inşallah allahın izni ile ilk ve son aşılaman olur ve hamiş kalırsın :CüvCüv:

Bu ay çalışma yok yabanum aşılama var :)Canım çok sağolasınnnnnnn inşallahh hepimiz hamiş kalacazzz öpüyorum senii sefiyommmŞeniz
hayırlısı olsun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
:asigim:Sağolasın süngerimm amin inşallahh
balsurat demek çatlıyorsun bugün.
İnşallah bööööle olursun :CüvCüv: sırnaşık şey

delikafaduldenEvet çatlıyorum bugün .Amin canım inşallahhh:Saruboceq::roflol::roflol:

bugün nesrin yok hemen anlaşılıyor yokluğu

canımsın benimsin...:1rolleyes:

canım benim bebişin hayırlı olsun...birde bebişimizin kesesini de gördük mü daha çok sevinicez inşallah... Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

canım çok geçmiş olsun babaannene... Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah... benim dedemde 3 bypasslı seni çok iyi anlayabiliyorum... inşallah en kısa zamanda bebişini de görme fırsatı verir rabbim...:asigim:

canım benim eşinden dolayı çok sanslısın sen... ikinizde birbirinizi çok seviyorsunuz belli oluyor burdan... sonuçta buda bizim imtihanımız ve eşlerimizin bize destek vermeleri lazım... kimi çok anlayışlı oluyor kimi de tam tersi vurdumduymaz... rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahhh. sizi de rabbim hiç ayırmaz ve hergün biraz daha fazla mutlu eder inşallah...

oyyy oyyy 1.kalitede 3 embriyomu varmış.süpper bir haber bu bence canımmm:dance: ben senin yerinde olsam o fotoğrafı çerçeveletir evimin başköşesine koyardım:dance:rabbim hayırlısını nasip etsin canım ve mutluluğun ilerde bebişle beraber daim olsun...

canııım benim inşallah o günler çoook yakındır.:dance:
ne demişler hayal etmek elde etmenin yarısıymış ya da ona benzer bişiy işte ne bileyim...delikafadulden

kız kelebek arada hayal et valla acayip dinç oluyor insanın beyni benden tavsiyedir he he kaydirigubbakcemile3

kız alçakköfte bebişe dikkat et... kendine de çok iyi bak... bol bol dinlenmeye bak...:ecrin_bebek:

cucum benim canımmm sabahtan beri yazacam sana bi türlü fırsat bulamadım biraz geç oldu kusura bakma... boşver bitanem sen eşini... sakin kafayla kendin gitmeye çalış... bu durumda ne denir onuda bilmiyorum ki... erkekler duygusuz oluyorlar işte... bazen duygularını aldırdılarmı diye düşünmeden edemiom kendimi... rabbim bebişini gönderir de inşallah en kısa zamanda sende biraz olsun rahat yüzü görürsün... yerimsenibenkimseyi takma kafaya ve mücadele et.... yılmak yok...yerimsenibennaniknanik

can isocum ameliyat olmadi esim henuz...maddi durumlardan oturu...bekleyecegiz iste...duadan baska elimden gelen birsey yok su an canim....bunda da sabretmem gerekiyor demek ki

canım benim inşallah en kısa zamanda gereken şartlar gerçekleşir ve sende tedavine başlarsın... sağlık güvenceniz yok mu sizin? anlaşmalı yerlerde daha uyguna ameliyatlar var araştırmak lazım... dularım seninle canim...a.s.

nerden nereye işte... ne diye gidiyorsun neyle karşılaşıyorsun... gerçekten imtihandayız. rabbim yardımcımız olsun inşallah...hayırlısı olsun bitanema.s.
Bende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kız çatlaktın zaten şimdi tam çatlak oldun heeesırnaşık şeysırnaşık şey
hadi hayırlısı olsun... senide en kısa zamanda :CüvCüv:böyle görmek dileği ile

kız süpper olmuş bunlar walla... banane çok beğendim bende istiyomsırnaşık şey

canım benimde geçen aylr da prolaktin hormonum tavan yapmıştı ve doktorum çok şaşırdı... stresten kaynaklandığını belirtti. adetim benimde geçikti ve test yaptığımda koca bi negatifkafamçokkarıştıgördüm ve o anki duygularımı tahmin ediyorsundur sende yaşadığın için bilirsin...psikolojik olarak zaten hamilelik belirtileri bişi oluyor ve acaba diuo insan... ama gerçeklerle yüzleşince :çok üzgünüm:hayırlısı olsun bitanem... sen biraz daha bekle ve test yaptır belki de bu seferki sinyaldir belli mi olur? ve ihmal etme dr git. bana dr. dostinex vermişti ama ben sadece 1 kere içtim bıraktım. bu ay düşmüştü... heray baktıracağım... başa bela bişimiş yani dikkatli ol gülüma.s.

balımm hadi bakalımm aşılaman güzell sonuçlanır vee burasııı halaylarrla dolarr
cucupetecimm canım erkekler hep öyle duyarsızz ama bihamileyim de dünyalar onların olurr
ama benden kocana:mymekahhh iyi oldu dimi:mymeka:
yabangülümm canım inşallahh gecikmen hormonlardan olmazda bebiştendirr:Saruboceq::CüvCüv:
ceylinnazz babaannene çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda saglıgını versinn ve senin bebişini görmeyide nasip etsinn:Saruboceq:
yagmurrcan canımm sen güzelce dinlenn inşallah cumartesi günü güzel haberlerle gelirsinn:Saruboceq:
casperımm nasıl oldunn iyileştinmii:teselli:

hayırlısı olsun nevrocum.. balım da vurdu iğnesini.. bu ay hamile sayımız artıcak hayırlısıyla.. hakkınızda hayırlısı inş ..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım hayırlısı olsun.. şimdi de sağlıklı bir hamilelik geçirmeni sağlıkla kucağına almanı dilerim.. :1hug:

ceylincim çok geçmiş olsun.. Allah sağlık versin babaannene.. :teselli:

Bende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

balım benim yarın da hemen geçicek.. canın acımadan yapılacak işlemin.. korkmak yok kaydirigubbakcemile5 Şeniz

piştt nerdesiniz

nesrin sen nerdeydin bugün şekerim yerimseniben iyimisin :uhm:

mona rosa inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur canım.. bugün daha bir yerde okudum.. kadının son haftalarıymış bebeği doğum şeklini almamış kafası yukardaymış.. doktor sezeryan yapıcam demiş.. kadın bebeğiyle konuşmuş sürekli bebek doğum şeklini almış .. alanı dar olsa da dönmeyi başarmış.. sende karnını okşa.. konuş .. delilik değil bu.. içinden geçenleri söyle.. hayırlı haberlerini alırız inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :1hug:

mona rosa canımm transferin olmuşş
allahım inşallah tutunur bebişlerin sana:Saruboceq::Saruboceq:
bir fotograf bile bukadar heyecanlandırırkenn bebişlerin gelişini düşünemiyorumm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

geldim canım.. iyisin dimi.. yoktun bugün..

zambakım sen nasılsın? geçti mi arpacık ?

balsurattttttt kaydirigubbakcemile3 çatla da patlaaaa emiiiiiii...... delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol:

nesrin sen nerdeydin bugün şekerim yerimseniben iyimisin :uhm:

ya bugun pek takılamadım nete fırsatım olmadı. özloşum hastanedeydi bugun benim yanımda HSG çekildi,smear ve kültür aldırdı onunla birlikteydim... iyiyim ben merak etmeyin. ya kızlar yerim çok belli herhalde beni sormuşsunuz. çok sevindim:dance:

ay nevrocum canım benim herşey çok çabuk gelişiyor hadi hayırlısı bitanem... yakındır herhalde seninde halayını çekmemiz... dualarımız seninle... bir aksilik olmadan bebişini kucağına alırsın inşallah... ayyy çok heyecanlandım yaaa... Herşeyin en iyisini hakediyorsun... Rabbim gönlüne göre versin...

buradayım kısss oyun oynadım geldim...kaydirigubbakcemile2

kelebekiniz burada ne vardı???????? şakkıdı

butterfly çok uzun ve karışık en iyisi sana kelebekim demek... nasılsın?

özlemcim bana da haber verdi gelince.. yatıcam demişti.. inş ağrısı yoktur.. nasıl geçti bugün ?

tamam canım ben deniz kelebek sengözlerimebaksanab

bugün iyice kafayı kopardım canım. -tatlicadiarzu- iştee bööle oldummm.
şu kasık ağrıları beni mahfetti.bi de hala kırmızı kart göremedim.2 gün geçti.Ama herhalde yarın olacak...

bitanem hayırlı olsun:asigim:Şeniz
bu ay okadar heyacanlıyımki:asigim:
bu bebiş tutarsa yer yerinden oynayacak:teytey:
tabi tutmama ihtimalide var...
bunlarıda düşünüyorum...
ama hayırlısı olsun...
bizde pes etmek yok...
sonuna kadar:lepi:
elbet bebişte birgün gelecekdir....
bu ay gelemsini çok istiyoruz....
yüce mevlam yüzümüzü güldürür inşallah...

canım çok çok sevindim:teytey:
allah tamamına erdİrsin....

maşalalh canım
allah mutluluğunuzu daim etsin....
çok çok geçmiş oolsun canım....
allah acil şifalar versin...

canım senden de inşalah bu ay pozitif sonuç alacağız:asigim:Şeniz

balım ya sende hamile kalırsan bu ay bu topik kesin çöker...
topiğin çökmesiyle kalmaz kk yı bile çökertiriz:lepi:

canım hemen sitres yapma ...
bir kaç gün daha bekle bakaılım...
hayırlısı olsun canım...

maşallah canım
çok şekerler:asigim:

iyiyim kelebekcim.. sende biraz sıkıntılıymışsın.. valla bugün ilk kez uyudum.. bütün gün uyku hali vardı üstümde.. yemekten sonra da uyumuşum.. gündüz biraz başım döndü.. acayip şeyler oluyor ama.. adet belirtileri de var gibi.. hafif ağrı ve akıntı.. cumartesi gelsin diye bekliyorum.. delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…