İğnemi oldum kızlar hayırlısıyla. Allah yolumu açık etsin. Hakkımda hayırlısını versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Geçmiş yarım kalmıştı , okumaya devam :1rolleyes:
İğnemi oldum kızlar hayırlısıyla. Allah yolumu açık etsin. Hakkımda hayırlısını versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
iyiyim kelebekcim.. sende biraz sıkıntılıymışsın.. valla bugün ilk kez uyudum.. bütün gün uyku hali vardı üstümde.. yemekten sonra da uyumuşum.. gündüz biraz başım döndü.. acayip şeyler oluyor ama.. adet belirtileri de var gibi.. hafif ağrı ve akıntı.. cumartesi gelsin diye bekliyorum.. delikafadulden
özlemcim bana da haber verdi gelince.. yatıcam demişti.. inş ağrısı yoktur.. nasıl geçti bugün ?
hoşgeldin dark...
seni görünce gözlerim doldu....
paylaştığımız onca şeyyy....
mis kokulun büyümüş maşallah maşallah yeğenime....
cumartesiyi bekliyelim görelim nesrincim.. olmaz denir olur olur denir olmaz .. görücez bakalım delikafaduldendelikafadulden
rahim filmimi çekilecekti canım....özlemcim bana da haber verdi gelince.. yatıcam demişti.. inş ağrısı yoktur.. nasıl geçti bugün ?
:lepi::lepi:Şenizİğnemi oldum kızlar hayırlısıyla. Allah yolumu açık etsin. Hakkımda hayırlısını versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hayırdır inşallh canım...iyiyim kelebekcim.. sende biraz sıkıntılıymışsın.. valla bugün ilk kez uyudum.. bütün gün uyku hali vardı üstümde.. yemekten sonra da uyumuşum.. gündüz biraz başım döndü.. acayip şeyler oluyor ama.. adet belirtileri de var gibi.. hafif ağrı ve akıntı.. cumartesi gelsin diye bekliyorum.. delikafadulden
sağol canıma.s.Balsuratım bol şanslar ttatlım.Allah yardımcın olsun kucağını hayırlı evlatlarla doldursun.
Kızlar hepinize bol şanslar ayrıca.
"Güzel yavrum,ben razıyım,ne zaman istersen o zaman gel,yeter ki seni hasretle beklediğimiz hergün,her saniye ömrüne ömür katsın":Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok güzel dimi,bir arkadaşta gördüm çok hoşuma gitti
Nevrosky,nur82,sünger53,elitu,aşk meleği,nesrin savaş,bengusu,balsurat ve eminee ve daha adını anamadığım diğer arkadaşlarıma nekadar teşekkür etsem azdır.Çok moral verdiniz.Allah herkesin yüzünü tez zamanda güldürsün inşaallah.
Kızzzlaarrrrr.Kan testinin sonucunu yeni aldık.Çok şükür oda pozitif.En kısa zamandada keseyi görmek için doktor amcaya gitcez nasipse.Kantestinin sonıucunu beklerken deli gibi yağmur yağıyordu.Aklıma bebek isteyen ben ve bu topikteki arkadaşlarım geldi.Yağmurda hepimiz için dua ettim.Allah kabul eder inşaallah.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?