Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aman Allahım yoksa yoksa yoksaaaaa :1shok:

Hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin canım...yerimseniben

İğnemi oldum kızlar hayırlısıyla. Allah yolumu açık etsin. Hakkımda hayırlısını versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Geçmiş yarım kalmıştı , okumaya devam :1rolleyes:

günü gelsin görücez canım.. ümitlenmek istemiyorum.. hayırlısı neyse o olsun.. olmazsa haftaya hsg var zaten hihihihi delikafadulden

nevrom aldığın ilaçlar vurduğun iğneler sana bebiş olarak geri döner inş.. :ecrin_bebek:

İğnemi oldum kızlar hayırlısıyla. Allah yolumu açık etsin. Hakkımda hayırlısını versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım hayırlı olsun rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah ay çok heyecanlandım çok az kaldı mutlu sona inşallah :Saruboceq::CüvCüv:

sen de çatla da patlaaaa nevroooooo kaydirigubbakcemile3

İnşallah 15 gün sonra bizlere müjdeli haberi verirsin canım....Şeniz

kızzzdelikafaduldendelikafaduldenyoksa yoksa teyzemi oluyorumdelikafadulden:dance::dance:
özlemcim bana da haber verdi gelince.. yatıcam demişti.. inş ağrısı yoktur.. nasıl geçti bugün ?

inşallah ağrısı yoktur aklım onda ama saat geç oldu arayamıyorum... yarın sabah arıcam inşallah...

hoşgeldin dark...
seni görünce gözlerim doldu....
paylaştığımız onca şeyyy....
mis kokulun büyümüş maşallah maşallah yeğenime....

Balsuratım bol şanslar ttatlım.Allah yardımcın olsun kucağını hayırlı evlatlarla doldursun.

Kızlar hepinize bol şanslar ayrıca.

hoşgeldin dark...
seni görünce gözlerim doldu....
paylaştığımız onca şeyyy....
mis kokulun büyümüş maşallah maşallah yeğenime....

:1hug: Hoşbuldum Bitanem ya öyle deme senağlama.
daha paylaşacağımız çok güzel günler var yakında inşallah.
HER ŞEy Çok Güzel Olacak<<<<<

Büyüdü canım öpüyor teyzelerini.:ecrin_bebek: Biraz rahatsızdı bu hafta iyilelir gibi oldu.

cumartesiyi bekliyelim görelim nesrincim.. olmaz denir olur olur denir olmaz .. görücez bakalım delikafaduldendelikafadulden

iyi geceler kızlar.. darkinlife bebişin çok tatlı.. geçmiş olsun.. Şeniz hepinizi ..

özlemcim bana da haber verdi gelince.. yatıcam demişti.. inş ağrısı yoktur.. nasıl geçti bugün ?
rahim filmimi çekilecekti canım....

:lepi::lepi:Şeniz

hayırdır inşallh canım...

Balsuratım bol şanslar ttatlım.Allah yardımcın olsun kucağını hayırlı evlatlarla doldursun.

Kızlar hepinize bol şanslar ayrıca.
sağol canıma.s.

Canım çok sevdim ben bu yazıyı. :asigim: Bizim bebişlerimiz de Allah yazınca gelecekler. Sabırla bekliyoruz. Şeniz

Canım kan testinin de pozitif çıkması çok güzel bir haber. Allaha şükür şimdilik herşey yolunda. İnşallah bu şekilde devam eder bitanemm. Sağlıkla kucağına alırsın. :Saruboceq:Şeniz O güzel duaların için hem kendim hem de bütün arkadaşlarım adına teşekkür ederim bitanem. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…