Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tatlım çok geçmiş olsunn. :teselli: Allah acil şifalar versin. İnşallah babaannen sağlığına bir an önce kavuşur. Sen de en kısa zamanda ona müjdeli haberini verirsin. Şeniz

Bende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:teytey: :teytey: :teytey: Çatlayan çatlayana desenee kızz. Aynı akşam vurulmuşuzz. :içelim: Halayımız da çekilsin bu ay Allahın izniyle inşallahhhhhhh. :teytey: :teytey:

Hiç korkma tamam mı bitanem. Hiç canın acımayacak. Allah yardımcın olsun. İnşallah ilk ve son aşılaman olur , Rabbim yavrunu gönderir sana. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Maşallah o embriyolarımızaaaaa. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Bebiş olsunlarr onlar. Sıkı sıkı tutunsunlar annelerine. :Saruboceq: Dualarımız seninle canım. Sende kalsınlar bebişlerin. :CüvCüv: :Saruboceq:

Arkadaşlar pek çok yorum yapmışlar mesmeleğimm. Benim tek diyeceğim. Sen canını sıkma. Sen bizim için çok değerlisin. Senin üzülmeni istemiyorum. Konu bebek de olsa. Bu yüzden gittiği yere kadar kendin götürürsün. Olmadığı yerde de bırak gitsin. O seni bulacaksa gelir bulur zaten. Ama bu yolda kendini yıpratırsan çok üzülürüm. Ki çok güzel karar vermişsin. 2 saat bile olsa ezidrme kendini. Stress altında gitmekten çok çoook iyidir. a.s.

Canım kaç gün geçti. Salı gününden beri listeleri güncelleyemedim. İnşallah güzel haberlerini alırız. Elbetteki dualarımız hepimiz için canım. a.s. :Saruboceq:

AMİNNNN bitanemm. :Saruboceq: Allahım bütün hamileleri korusun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım Allahın izniyle yarın bebişini göreceksin. Mutluluğun bir kat daha artacak. Gelişmeleri bekliyoruz yarın. Allaha emanet olun.

:1hug: :1hug: Canım senden haber aldık yaa yeter bize. İnşallah doktor kontrolünden sonra da güzel haberlerini alacağız. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Nası yaniii? :jeyyar: Heheheh hihoyyyt Gelsin hele bakalımm. Bak heyecana soktun beni de kızzz delikafadulden :dance: :asigim:

Canımm planını çok doğru buldum. Bu şekilde uygula. Zaten hamile isen sürpriz olur ve deliririz hep beraber. Ama aksi durumda da üzülmeyiz. Şükreder , dua eder , yolumuza devam ederiz.. Şeniz

canim ohh masallah
insallah hamis haberini alinca boyle delikafadulden olucaz

canım benim,ne kadar çabuk ilerledi herşey.inşallah hamiş haberini de en kısa zamanda alırız.biz de seni özledik Şeniz

canim nevrommmmmmmmmmmmmm
dualarim seninle sadece bunu diyebiliyorum cok seviniyorum ve heyecanlaniyorum senin adina
kaydirigubbakcemile2

:lepi::lepi:Şeniz

sen de çatla da patlaaaa nevroooooo kaydirigubbakcemile3

İnşallah 15 gün sonra bizlere müjdeli haberi verirsin canım....Şeniz

canım hayırlı olsun rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah ay çok heyecanlandım çok az kaldı mutlu sona inşallah :Saruboceq::CüvCüv:

nevrom aldığın ilaçlar vurduğun iğneler sana bebiş olarak geri döner inş.. :ecrin_bebek:

Balsuratım bol şanslar ttatlım.Allah yardımcın olsun kucağını hayırlı evlatlarla doldursun.

Kızlar hepinize bol şanslar ayrıca.

hayırlısı olsun nevrocum.. balım da vurdu iğnesini.. bu ay hamile sayımız artıcak hayırlısıyla.. hakkınızda hayırlısı inş ..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrosky Allah yardımcın olsuuuunnn..

nevrommm...isler cabucak ilerliyor massallah...
bu hizlada hamis kalicaksin insallah:Saruboceq:
ayyy cok heyecanlandim yaaaa.s.

nervrosky artık tedavinin sonuna geldin canım hayırlısıyla senin halayını çekmeye az kaldı inşallah rabbim güzel gönlüne göre verir inşallah

newrom hadi bakalım hayırlısı, sevinçli haberlerini bekliyoruz.a.sa.sa.s

nevrovrom, balııım hayırlısı olsun canlarım dualarım sizinle.. bakın bi hamişimiz var darısı başınıza kızlar sonra burdaki herkese ve bana..:CüvCüv:

Canım arkadaşlarımmm. :1hug: :asigim: Her gün her gün o güzel dileklerinizi ve dualarınızı benden esirgemiyorsunuz. a.s. Gücüme güç katıyorsunuz. kaydirigubbakcemile5 Allah hepinizden bin kere razı olsun. Şeniz Tez zamanda kucaklarınızı bebişlerle doldursun inşallahhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv:

Kızlar ancak sitedeki işlerimi de bitirdim. mirmirmirmir mirmirmirmir Uykudan yaş geliyor gözümden. kaydirigubbakcemile3Şeniz Allah rahatlık versin hepinize.a.s. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar.:asigim: Hepinizi kocaman öpüyorum.Şeniz

Yarın sabahtan listeleri yayınlayacağım muhakkak. Şimdi yapacaktım ama gözlerim kapanıyor maalesef. mirmirmirmir

günaydın kızlarrr ilk günaydınız benden olsun ve benım ilk günaydın deyişim her gün 1 e kadar yatmaktan günaydında diemıorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 ama artık yokk kocişi yolladıktan sonra kalkcam ew işi yapcam namaz kılmaya başlıcam allahın izniyle pazartesı güzel haber alcam inş degerimiz yükselmiştir morfolojı yükselmiştirde asılamaya baslarız duarınızı esırgemeyın kıslar..:asigim::teytey:

nevrom maslllah iyi hızlı ilerlionunz bebişler cifter cifter gelcek inşş...

balım sende yaklaşıosun buna emın ol

mona rosa umarım embırıolar tutunurda sende anne olursunda halayını cekerizz ..:dance:.:teytey:

ceylın naz cım babaannene gecmiş olsun inş tez zamanda saglıgına kavusur..:Saruboceq:

günaydın kızlar.

hayırlı cumalar herkese. bu aralar fazla takılamıyorum işyerindede biraz ders çalışmaya çalışıyorum hem iş hem ders zor oluyo aklımda sizde kalıyo ama bir hafta daha idare edicem artık ondan sonra özgürüm

corneliaa canım benim hakkında hayırlısı olsun bitanem... dularımız seninle...
casperim günaydın canım...sen arada bir yokla burayı yeter bize,sen derslerine ver kendini olur mu?

:dance:kız dj bal bunlar hala yatıyor...:dance:
:dance:şöyle oynak birşey çal da kulaklarımızın pası,gözümüzün uykusu gitsinnn:dance::dance:

günaydın kızlar çok korkuyorum
şuan istanbulda çok feci yağmur yağıyor şimşek ve gökgürültüsü yok
ama beya şiddetli yağıyor işyerim kapalı ama yinede içim ürperiyor
cornalia canım hakkında hayırlısı olsun
casper kolay gelsin güzelim inşallah sınavınıda verirsin hayırlısıyla
nesrincim günaydın,sidelya ,selected hepinize günaydın kızlar
hayırlı cumalar
balum allah yardımcın olsun

Günaydııııın herkese hayırlı cumalar

Balsurat kullanıcısından alıntı
Bende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe Yarın büyük günn hala inanamıyorum

balıııım dualarım seninle bugün. işlem sırasında rahat bırak kendini tamam canım. kasma kendini. relax. bitene dek bol bol dua oku zaten duan bitmeden işlem bitmiş olacak. hiç korkma. çok kolay geçecek.. Allah bebişini sana tutundursun canım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…