merhaba arkadaşlar kaç gündür yokum çünkü pazartesi akşamı gece 12 de babaannem kalp krizi geçirdi kalbi durdu hemen acile kaldırdık kalbi çalıştırdılar ama o günden beri kendinde değil yoğun bakımda yatıyor çok üzgünüz senağlama
rabbim hakkında hayırlısını verir inşallah :Saruboceq:
babaannecim hep derdi dünya gözüyle senin çocuğunu görmeden ölmem inşallah, çok istiyordu aklıma geldikçe kötü oluyorum senağlama senağlama
bu arada bugün regl oldum bu ayda umutlar bitti nevrocum bir dahaki reglim 5 nisan inşallah olmam inşallah babanem kendine gelir ve ben ona müjdeyi veririm senağlama
nevrocum opu işlemin inşallah güzel geçer ve emeğinin karşılığını alırsın canım bunu gerçekten çok istiyorum :1hug:
kızlar hepinizi çok öpüyorum çok üzücü bir durum olmadığı sürece gelirim inşallah :çok üzgünüm:
Bende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
buğün 1. kalitede 3 embriyo tarnsfer edildi.transfer anını izledim.embriyoların fotosunu da verdiler elimize.durup durup onlara bakıyoruz eşimle.seviyoruz onları.çok mutluyum.umarım her şey yolunda gider...sizinle de paylaşmak istedim....ayyyy çok heyecanlandım ben,çok duygulandım...
kizlar bende doktordan geldim...
bi degisiklik olmamis bu hafta...streslimiydin dedi,evet dedim..belli stresli oldugun dedi..
haftaya kalcadanda ignelere basliyoruz,predalon diye bir igne..yalniz yapamazmisim hergün gidicem klinige...
ve bugün bir karar aldim,bu yola yalniz devam edecegim..esimi dahil etmiyorum artik...
ben biktim her doktora giderken esimin suratini cekmekten...
birgün önce aksamdan Allahim bi sorun cikmasin,cabucak olsun muayenem diye dualar etmekten..
stresten doktoru yarim yamalak dinlemekten...
sabah yine bi sürü kavga kiyamet..yol tikaliydi,ise gecikicem diye bana bagirdi,kan alma sirasinda neden gerilerde kalmisiz diye bana bagirdi,randevu saatini beklerken neden ilk biz geldik en sona kaldik diye bana bagirdi...
ben katlanamiyorum artik...seytan birak su igneleri ilaclari kurtul tümden diyor ama aksi gibi kortizonu falan aniden kendi basima kesemem...
bu tedavime devam edicem ama yalniz...ne anlaticam,ne bilgi vericem artik...hos cokta umrunda oldugunu sanmiyorum ama....
simdi basim cok feci agriyor,dus alip yatmayi düsünüyorum..
herkese hayirli günler diliyorum
canlar mrh.casperim geçmiş olsun tatlım ALLAH acil şifalar versin inş birde cumartesi senin sınavın vardı inş bu akşama kalmaz iyileşirsin canım,aymesim sıkıntıların bir an önce son bulur inş canım,yagmurcum nasıl sevindim bilemezsin sen kalkmayı bırak kımıldama canım hele bi bebiş tutunsun sonra bebişle gezmewlere gidersiniz inş.nevroşum mutlu sona inş ne kadar çabuk geldin tatlım inş sende sevineceksin ve bizide sevindireceksin.birde hamiş arkadaşımız var canım inş sende sağlıcakla alırsın bebişini kucagına.kızlar bu arada bende hala kırmızılar gelmedi onun için stresliyim duanızda banada yer verirmisiniz
kızlar hadi hep birlike yağmmur için dua edelim
lütfen onun buna ihtiaycı var
allahım perşembe gecelerinin yüzü suyu hürmetine sana yapılan ibadetler hürmetine sana açılan eller hürmetine yağmurcan arkadaşımıza yardım et bebişi ona tutunsun onu bırakmasın senin kudretinden sual olunmaz eli boş kucağı boş olankullarının kucaklarını hayrlı sağlıklı salih evlatlarla doldur
AMİN ...
Günaydın kızlar yeni hamilemiz varmış tebrik ederim ben iyiyim çok şükür bebişde iyidir inşallah yarın bebeği görmek için doktora gidicem.Hamileliğim çok rahat geçiyor çok şükür hep dualarımdasınız rabbim en kısa zamanda herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Kızlar kusura bakmayın hepinizi merakta bıraktım biliyorum ama dediğim gibi kanamam oldu şuanda lekelenme şeklinde devam ediyor ve ben annemde kalıyorum burdada net yok pc getirdim net buldum tesadüf aklım sizdeydi biliyorum merak ettiğinizi üzgünüm benim kuzum tutunmaya çalışıyor şuanda hiçbirşey belli değil dualar ediyorum hergün yatıyorum değişik lik yok cumartesi dr gidiyorum iple çekiyorum bir güzel haber duysam off psikolojim bozuldu ilki de böyle geçti bilmiyorum kızlar
hepinizden Allah razı olsun
tekrar tekrar hepinizi merkata koyduğum için özürdiliyorum ara ara nete girip sizlere habericem tek tek cevap yazamıyorum yazdıklarınıza net çok ağır ve kopuyor başkasından alıyorum
umarım topicmizde güzel haberler vardır elimden geldiği kadar geç mişi okumaya çalışacağım özelimden ve ziyaretçi mesajımdan yazan tüm arkdaşlarıma çok teşekkürederim
iyiyim kelebekcim.. sende biraz sıkıntılıymışsın.. valla bugün ilk kez uyudum.. bütün gün uyku hali vardı üstümde.. yemekten sonra da uyumuşum.. gündüz biraz başım döndü.. acayip şeyler oluyor ama.. adet belirtileri de var gibi.. hafif ağrı ve akıntı.. cumartesi gelsin diye bekliyorum.. delikafadulden
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.kızlar benim adetim 1 gün gecikti bu gün olmam gerekiyordu.gecikmiyordu genelde en son gecikmişti test yaptırmıştım süt hormonum yüksek çıkmıştı galiba yine yükseldi..göğüslerimde hafif ağrı var.normalde belirtiler 10 gün öncesinden başlıyordu.çok korkuyorum.gecikince ümitleniyorum ama sonu hep hüsran oluyor.1 hafta bekleyecem gelirse geldi,gelmezse ona göre test yaparım..geçen günkü olayı biliyorsunuz o gün çok ağladım.midem bulandı kendimi banyoya attım..acaba ağlamaktanmı oldu sonra olmadı bulantı..gerçi psikolojik biliyorumda ümit işte olmadanda olmuyorki..
canim ohh masallah
insallah hamis haberini alinca boyle delikafadulden olucaz
canım benim,ne kadar çabuk ilerledi herşey.inşallah hamiş haberini de en kısa zamanda alırız.biz de seni özledik Şeniz
canim nevrommmmmmmmmmmmmm
dualarim seninle sadece bunu diyebiliyorum cok seviniyorum ve heyecanlaniyorum senin adina kaydirigubbakcemile2
bitanem hayırlı olsun:asigim:Şeniz
bu ay okadar heyacanlıyımki:asigim:
bu bebiş tutarsa yer yerinden oynayacak:teytey:
tabi tutmama ihtimalide var...
bunlarıda düşünüyorum...
ama hayırlısı olsun...
bizde pes etmek yok...
sonuna kadar:lepi:
elbet bebişte birgün gelecekdir....
bu ay gelemsini çok istiyoruz....
yüce mevlam yüzümüzü güldürür inşallah...
Nevom canım benim hoşgeldinnn bizdee senii özlüyoruz ŞenizHarika bir haberr maşallahh herşey çabucakk geliştii..Canım benim dualarım seninleee cumartesii günü :)yomoşlarr toplansınn sonradaaa kaliteli döllensinlerrrr gelsin bebişlerrr :ecrin_bebek::ecrin_bebek: :CüvCüv:Öpücem gel burayaŞeniz
:lepi::lepi:Şeniz
sen de çatla da patlaaaa nevroooooo kaydirigubbakcemile3
İnşallah 15 gün sonra bizlere müjdeli haberi verirsin canım....Şeniz
canım hayırlı olsun rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah ay çok heyecanlandım çok az kaldı mutlu sona inşallah :Saruboceq::CüvCüv:
nevrom aldığın ilaçlar vurduğun iğneler sana bebiş olarak geri döner inş.. :ecrin_bebek:
Balsuratım bol şanslar ttatlım.Allah yardımcın olsun kucağını hayırlı evlatlarla doldursun.
Kızlar hepinize bol şanslar ayrıca.
ay nevrocum canım benim herşey çok çabuk gelişiyor hadi hayırlısı bitanem... yakındır herhalde seninde halayını çekmemiz... dualarımız seninle... bir aksilik olmadan bebişini kucağına alırsın inşallah... ayyy çok heyecanlandım yaaa... Herşeyin en iyisini hakediyorsun... Rabbim gönlüne göre versin..
hayırlısı olsun nevrocum.. balım da vurdu iğnesini.. bu ay hamile sayımız artıcak hayırlısıyla.. hakkınızda hayırlısı inş ..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
nevrosky Allah yardımcın olsuuuunnn..
nevrommm...isler cabucak ilerliyor massallah...
bu hizlada hamis kalicaksin insallah:Saruboceq:
ayyy cok heyecanlandim yaaaa.s.
bizde seni özledikk nevrommm....hadi hayırlısı.....allah gönlüne göre versinn...inşallah herşey istediğin gibi olurrr.:Saruboceq:...yiğenlerimiz geliyor hayırlısıyla....emir_bebek::ecrin_bebek:öptüm seni görüşürüz...
nervrosky artık tedavinin sonuna geldin canım hayırlısıyla senin halayını çekmeye az kaldı inşallah rabbim güzel gönlüne göre verir inşallah
newrom hadi bakalım hayırlısı, sevinçli haberlerini bekliyoruz.a.sa.sa.s
Nevroşum canım benim çok şükür sabırla emin adımlarla ilerliyorsun bebişine belki de bebişlerine daha da yaklaşıyorsun,Allah yardımcın olsun,her şey yolunda gitsin inşallah,her şey gönlünce olsun :1hug:
nevrom canım ya senin girdiğin saatlerde ben giremiyorum görüşemiyoruz kayınpederim gelmiş oluyo giremiyorum doğal olarak iyi haberlerini aldıkca seviniyorum canım arkadaşım herşeyin hayırlısı dualarımız seninle bitanem k.i.b
nevrovrom, balııım hayırlısı olsun canlarım dualarım sizinle.. bakın bi hamişimiz var darısı başınıza kızlar sonra burdaki herkese ve bana..:CüvCüv:
nevrosky herzaman yazmasamda genelde takip ediyorum tüpbebeğe geçmişsiniz canım vallahi çok duygulandım inşallah tutacak canım dualarım tüm bebiş isteyen arkadaşlarla inşallah hepimiz bi gün tatacağız o güzel duyguyu hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?