Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın şekerler nasılsınız bu sabah??? o grip olanlara allah ikiz ikiz bebeler versin emi sonunda banada bulaştırdınız :mymeka: çok kötüyüm ama enazından bugün cuma diye teselli ediyorum kendimi:çok üzgünüm: yarında kocişin ameliyatı var hasta olmanın sırasımıydı yaaa:tomato: dün akşam neler oldu kızlar geçmiş yine çok birikmiş bi özetleyiverin bana allah rızası için, okumak zor oluyo yeni gelişmeler varmı?

cornelia canım Allah kabul etsin kıldığın namazları.
İnşallah eşinin değerleri yükselmiştir ve tedaviye başlarsın.

mona rosa transferin olmuş canım 3 embriyon var atık bebişlerin seninle şu an ve inşallah hayırlısı ile tutunacaklar annesine sen dinlenmene bak canım

canlar günaydın hayırlı cumalar.rabbim inş bu güzel gün hayrına hepimizin kucagını bebişlerle doldurur.

canım sen ümidini kaybetme,herşey yoluna girer ALLAH ın izniyle

canım çok üzüldüm ALLAH acil şifalar versin inş.

eminee ben nasıl çatladığını bilmiyorum ama kendim çatladıkları zamanı hissediyorum ama malesef döllendiğini hissedemiyorum nasıl döllensinki zaten tek başına olurmu ahhhh ahhhhh

canım herşey ALLAHın izniyle olmuyomu rabim ol desin yeter ki.......

tatlım çok sevindim ya inş güzel haberlerle dön bizede halay çekelim hepberaber inş

Bende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

balım ALLAH yardımcınız olsun inş

canım inş bebişten dir geçikmen bak benimde öyle hiç bir belirti yok hala ALLAHım inş bizide hamişlerin kervanına sokar tatlım

İğnemi oldum kızlar hayırlısıyla. Allah yolumu açık etsin. Hakkımda hayırlısını versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Geçmiş yarım kalmıştı , okumaya devam :1rolleyes:

canım ALLAh emeklerini ve emeklerimizi boşa çıkarmasın inş hadi bakalım bebişin son dönemecindesin desene canım benim ya inş güzel haber verirsin sende bize

corneacım inş canım ALLAH gönlünüze göre verir.casperim nasıl oldun canım inş daha iyisindir .........

ALLAH ım bu günün hörmetine inş dileklerimizi kabul eyler bizi kapısından eli boş gönlü boş çevrmez inş rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı bir şekilde kısa zamanda verir inş:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

sana da günaydın kuzu evet çok yağmur yağıyoır,bende sırılsıklam oldum gelene kadar,ama şuan camdan izlemekte çok zevkli ya...delikafadulden

kızlar bana dua edin korkuyorum

hayırdır canım neden korkuyorsun?:uhm:

çok geçmiş olsun canımmm... Allah acil şifalar versin... kocişinin ameliyatı da inşallah çok güzel geçer...sağlıklı bebeler verir ondan sonra rabbim inşallah...

QUOTE=nesrinsavas;5593004]sana da günaydın kuzu evet çok yağmur yağıyoır,bende sırılsıklam oldum gelene kadar,ama şuan camdan izlemekte çok zevkli ya...delikafadulden[/QUOTE

sen camdan izle bende camdan uzaklaşayım canım :jeyyar::jeyyar:

Corneliam canım inşallahhh eşinin değerlerii yükselmiştirde bir an önce tedavi başlarsınız bu mübarek cuma günü hürmetine allah gönlüne göre versin canım
Balsuratım bol şanslar ttatlım.Allah yardımcın olsun kucağını hayırlı evlatlarla doldursun.
Kızlar hepinize bol şanslar ayrıca.
Darkimm canım arkadaşım çokk sağoll allah razı olsun.Tuanayında dediği gibi pozitif enerjiyi topluyorumm sende işe yaradı bakarsın bendede yarardelikafadulden:Saruboceq::Saruboceq:

Nevomm belkidee kısmett inşallahh bu ay ikimiz için hayırlı aydırrr.Hep konuşurdukk aynı ayın annesi olsak diyee bakarsın olur allah büyükkk ...Nevom çok sağolasınn .Rabbim emeklerimizin karşılığında yüzümüzü güldürür inşallahh...Çok heyecanlıyım delikafadulden :CüvCüv:

:ecrin_bebek:Tuliiyn canım süprizmi yapıcak yoksa bebişinnn..Bu belirtilerr güzell işaretttt delikafadulden

balım ya sende hamile kalırsan bu ay bu topik kesin çöker...
topiğin çökmesiyle kalmaz kk yı bile çökertiriz:lepi:

:asigim:Çokk sağolun kızlarrr dualarınızz için yanımda oldunuz iyiki varsınızz .Bu mübarek cuma günü hürmetine Aminnn diyorum

benim gibi yapan varmı acaba..
hem korkkan hemde korktuğu halde, şimşek çaksada görsem diye ara sıra gidip tülün arasından bakan:tomato:

dün akşam çatlayanlar olmuş bakıyorumda.

nevrocum ve balım çatlamışsınız inşallah hayırlı olur canlarım
bu ay hem balım hemde nevrom hamiş kalırsa allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hakkatten topik sallanır yani. allah yardımcınız olsun kızlar.
balım ilk ve son aşılaman olur inşallah
nevrom seninde ilk tüpbebek vede son tüp bebek denemen olur canımcım

şekerler günaydın nasılsınız, balımm allah yardımcın olsun cnmm hayırlısı olur inşallah çabucakta biter canın acımadan, nevrommm 1 gün kaldı inşallah yarın sorunsuz toplanıcak yumoşların sonra sana bebiş olarak geri dönücek :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın,hayırlı cumalar arkadaşlar,bugün İstanbulda acayip güzel bir yağmur var,duaların en çok kabul görüğü anlardan biri yağmur yağarken edilen dualarmış,hem bugünde cuma,hepimiz için dua ediyorum,Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin her birimize inşallah :Saruboceq:
Nevroşum canım yarın büyük gün,Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle :1hug:
Eklektik kan testi sonucunun da pozitif olmasına çok sevindim,sağlıklı,hayırlı hamilelikler geçirirsin inşallah a.s.
Ceylin naz babannen için geçmş olsun diyorum,Allah şifasını versin canım :Saruboceq:
Mona Rosa transferin hayırlı olsun,üçüz annesi olursun belki hihoyyyt
Balım demek yarın aşılaman var,nevroyla aynı günde gelecek inşallah bebişleriniz,Allah yardımcın olsun canım :1hug:
Tüliny ve Yabangülü hamile misiniz yoksa :uhm: meraklandım şimdi hayırlı haberlerinizi alırız inşallah hihoyyyt
Aşk meleği korkma bende burdayım :jeyyar: yağmurdan korkulur mu hiç delikafadulden

ceylinnaz babannen için üzüldüm canım geçmiş olsun. dilerim en kısa zamanda düzelir güzel haberini de burdan bizlere iletirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…