günaydın kızlarrr ilk günaydınız benden olsun ve benım ilk günaydın deyişim her gün 1 e kadar yatmaktan günaydında diemıorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 ama artık yokk kocişi yolladıktan sonra kalkcam ew işi yapcam namaz kılmaya başlıcam allahın izniyle pazartesı güzel haber alcam inş degerimiz yükselmiştir morfolojı yükselmiştirde asılamaya baslarız duarınızı esırgemeyın kıslar..:asigim::teytey:
nevrom maslllah iyi hızlı ilerlionunz bebişler cifter cifter gelcek inşş...
balım sende yaklaşıosun buna emın ol
mona rosa umarım embırıolar tutunurda sende anne olursunda halayını cekerizz ..:dance:.:teytey:
ceylın naz cım babaannene gecmiş olsun inş tez zamanda saglıgına kavusur..:Saruboceq:
arkadaşlar..iyi ki varsınız..
belki ben bu konuda henüz bilgi sahibi değilim diye bu kadar karamsarım.
ama ne bileyim,normalde milyonlarca olan şeyden bir tane bile mi olmaz..
o kadar da sağlık ki eşim..
yani belki sayıca az olsa zamanla artar diye ümit edeyim de olmayan şey nası
olacak zamanla,hiç inanamıyorum.cumartesi ürolağa gidicez.
bakalım ne diycek..
gerçi ne desin..
sperm yoksa bişey yapılabilirmiki?
allahım inşallah hepimize anneliği nasip eder..
ama aklım almıyor,nası olacak?
zamanla belki artar diye mi beklenecek?
bunun bir ilacı operasyonu mu var?
cumartesi üroloğu bekleyemeden ölücem galiba
merhaba arkadaşlar kaç gündür yokum çünkü pazartesi akşamı gece 12 de babaannem kalp krizi geçirdi kalbi durdu hemen acile kaldırdık kalbi çalıştırdılar ama o günden beri kendinde değil yoğun bakımda yatıyor çok üzgünüz senağlama
rabbim hakkında hayırlısını verir inşallah :Saruboceq:
babaannecim hep derdi dünya gözüyle senin çocuğunu görmeden ölmem inşallah, çok istiyordu aklıma geldikçe kötü oluyorum senağlama senağlama
bu arada bugün regl oldum bu ayda umutlar bitti nevrocum bir dahaki reglim 5 nisan inşallah olmam inşallah babanem kendine gelir ve ben ona müjdeyi veririm senağlama
nevrocum opu işlemin inşallah güzel geçer ve emeğinin karşılığını alırsın canım bunu gerçekten çok istiyorum :1hug:
kızlar hepinizi çok öpüyorum çok üzücü bir durum olmadığı sürece gelirim inşallah :çok üzgünüm:
eminee ben nasıl çatladığını bilmiyorum ama kendim çatladıkları zamanı hissediyorum ama malesef döllendiğini hissedemiyorum nasıl döllensinki zaten tek başına olurmu ahhhh ahhhhh
buğün 1. kalitede 3 embriyo tarnsfer edildi.transfer anını izledim.embriyoların fotosunu da verdiler elimize.durup durup onlara bakıyoruz eşimle.seviyoruz onları.çok mutluyum.umarım her şey yolunda gider...sizinle de paylaşmak istedim....ayyyy çok heyecanlandım ben,çok duygulandım...
Bende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.kızlar benim adetim 1 gün gecikti bu gün olmam gerekiyordu.gecikmiyordu genelde en son gecikmişti test yaptırmıştım süt hormonum yüksek çıkmıştı galiba yine yükseldi..göğüslerimde hafif ağrı var.normalde belirtiler 10 gün öncesinden başlıyordu.çok korkuyorum.gecikince ümitleniyorum ama sonu hep hüsran oluyor.1 hafta bekleyecem gelirse geldi,gelmezse ona göre test yaparım..geçen günkü olayı biliyorsunuz o gün çok ağladım.midem bulandı kendimi banyoya attım..acaba ağlamaktanmı oldu sonra olmadı bulantı..gerçi psikolojik biliyorumda ümit işte olmadanda olmuyorki..
İğnemi oldum kızlar hayırlısıyla. Allah yolumu açık etsin. Hakkımda hayırlısını versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Geçmiş yarım kalmıştı , okumaya devam :1rolleyes:
günaydın kızlar çok korkuyorum
şuan istanbulda çok feci yağmur yağıyor şimşek ve gökgürültüsü yok
ama beya şiddetli yağıyor işyerim kapalı ama yinede içim ürperiyor
cornalia canım hakkında hayırlısı olsun
casper kolay gelsin güzelim inşallah sınavınıda verirsin hayırlısıyla
nesrincim günaydın,sidelya ,selected hepinize günaydın kızlar
hayırlı cumalar
balum allah yardımcın olsun
kızlar bana dua edin korkuyorum
günaydın şekerler nasılsınız bu sabah??? o grip olanlara allah ikiz ikiz bebeler versin emi sonunda banada bulaştırdınız :mymeka: çok kötüyüm ama enazından bugün cuma diye teselli ediyorum kendimi:çok üzgünüm: yarında kocişin ameliyatı var hasta olmanın sırasımıydı yaaa:tomato: dün akşam neler oldu kızlar geçmiş yine çok birikmiş bi özetleyiverin bana allah rızası için, okumak zor oluyo yeni gelişmeler varmı?
Darkimm canım arkadaşım çokk sağoll allah razı olsun.Tuanayında dediği gibi pozitif enerjiyi topluyorumm sende işe yaradı bakarsın bendede yarardelikafadulden:Saruboceq::Saruboceq:Balsuratım bol şanslar ttatlım.Allah yardımcın olsun kucağını hayırlı evlatlarla doldursun.
Kızlar hepinize bol şanslar ayrıca.
Nevomm belkidee kısmett inşallahh bu ay ikimiz için hayırlı aydırrr.Hep konuşurdukk aynı ayın annesi olsak diyee bakarsın olur allah büyükkk ...Nevom çok sağolasınn .Rabbim emeklerimizin karşılığında yüzümüzü güldürür inşallahh...Çok heyecanlıyım delikafadulden :CüvCüv::teytey: :teytey: :teytey: Çatlayan çatlayana desenee kızz. Aynı akşam vurulmuşuzz. :içelim: Halayımız da çekilsin bu ay Allahın izniyle inşallahhhhhhh. :teytey: :teytey:
Hiç korkma tamam mı bitanem. Hiç canın acımayacak. Allah yardımcın olsun. İnşallah ilk ve son aşılaman olur , Rabbim yavrunu gönderir sana. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:ecrin_bebek:Tuliiyn canım süprizmi yapıcak yoksa bebişinnn..Bu belirtilerr güzell işaretttt delikafaduldeniyiyim kelebekcim.. sende biraz sıkıntılıymışsın.. valla bugün ilk kez uyudum.. bütün gün uyku hali vardı üstümde.. yemekten sonra da uyumuşum.. gündüz biraz başım döndü.. acayip şeyler oluyor ama.. adet belirtileri de var gibi.. hafif ağrı ve akıntı.. cumartesi gelsin diye bekliyorum.. delikafadulden
balım ya sende hamile kalırsan bu ay bu topik kesin çöker...
topiğin çökmesiyle kalmaz kk yı bile çökertiriz:lepi:
balımm hadi bakalımm aşılaman güzell sonuçlanır vee burasııı halaylarrla dolarr
cucupetecimm canım erkekler hep öyle duyarsızz ama bihamileyim de dünyalar onların olurr
ama benden kocana:mymekahhh iyi oldu dimi:mymeka:
yabangülümm canım inşallahh gecikmen hormonlardan olmazda bebiştendirr:Saruboceq::CüvCüv:
ceylinnazz babaannene çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda saglıgını versinn ve senin bebişini görmeyide nasip etsinn:Saruboceq:
yagmurrcan canımm sen güzelce dinlenn inşallah cumartesi günü güzel haberlerle gelirsinn:Saruboceq:
casperımm nasıl oldunn iyileştinmii:teselli:
:asigim:Çokk sağolun kızlarrr dualarınızz için yanımda oldunuz iyiki varsınızz .Bu mübarek cuma günü hürmetine Aminnn diyorumhayırlısı olsun nevrocum.. balım da vurdu iğnesini.. bu ay hamile sayımız artıcak hayırlısıyla.. hakkınızda hayırlısı inş ..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
balım benim yarın da hemen geçicek.. canın acımadan yapılacak işlemin.. korkmak yok kaydirigubbakcemile5 Şeniz
kızlar bana dua edin korkuyorum
corneliaa canım benim hakkında hayırlısı olsun bitanem... dularımız seninle...
günaydın kızlar çok korkuyorum
şuan istanbulda çok feci yağmur yağıyor şimşek ve gökgürültüsü yok
ama beya şiddetli yağıyor işyerim kapalı ama yinede içim ürperiyor
cornalia canım hakkında hayırlısı olsun
casper kolay gelsin güzelim inşallah sınavınıda verirsin hayırlısıyla
nesrincim günaydın,sidelya ,selected hepinize günaydın kızlar
hayırlı cumalar
balum allah yardımcın olsun
cornelia canım Allah kabul etsin kıldığın namazları.
İnşallah eşinin değerleri yükselmiştir ve tedaviye başlarsın.
Corneliam canım inşallahhh eşinin değerlerii yükselmiştirde bir an önce tedavi başlarsınız bu mübarek cuma günü hürmetine allah gönlüne göre versin canım
cok saolun kızlar sidelyacım sende saol tatlım mesajı kaçırmışım iyiki varsınızzz hepinizi cok sevıorum ben allah hepinizin gönlünüzdekı muratları versin inşşş hepimiz bagıralım hamişizzz diee bigün inşş..:Saruboceq: allahım sen bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualrımızı kabul et hepimize saglıklı hayırlı ewlatlar nasip et allahım (aminnn):Saruboceq:bugun annemdeyım giremeyebilirım şimdi kahvaltı yapcaz haydın toplanın gelın canlarımmmhihoyyytkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?