Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cok saolun kızlar sidelyacım sende saol tatlım mesajı kaçırmışım iyiki varsınızzz hepinizi cok sevıorum ben allah hepinizin gönlünüzdekı muratları versin inşşş hepimiz bagıralım hamişizzz diee bigün inşş..:Saruboceq: allahım sen bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualrımızı kabul et hepimize saglıklı hayırlı ewlatlar nasip et allahım (aminnn):Saruboceq:bugun annemdeyım giremeyebilirım şimdi kahvaltı yapcaz haydın toplanın gelın canlarımmm hihoyyytkaydirigubbakcemile3​
[/QUOTE]

ben geliyorum bana da yer açarmısın tatlım benim koca bebiş uyumak için kahvaltı hazırlatmadı bana ben de aç kaldım sayesinde cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

cornelia canım günaydın.

inşallah değerleriniz yükselmiştirde bir an önce tedaviye başlarsınız.canım.
ne güzel namaza başlayacakmışsın. bu yolda bize tek yardım edebilecekde yüce allahım. dualarını vede bizlerinde dualarımızı en kısa zamanda kabul eder inşallah canım benim.
bende şu sınavı atlatayım bende namaza başlamak istiyorum.

can_iso varikosel ameliyatımı olcak eşin inşallah hayırlı bir şekilde geçer ameliyatı
aşk_meleğim canım eşin allahın izniyle kolay bir şekilde ameliyatını olucak korkma allaha emanettt olunn .Bu mübarek cuma günü allahım yarıdımcınız olsun:Saruboceq::Saruboceq:

:dance:kız dj bal bunlar hala yatıyor...:dance:
:dance:şöyle oynak birşey çal da kulaklarımızın pası,gözümüzün uykusu gitsinnn:dance::dance:

delikafaduldendelikafaduldenCanım tamam ben takıyorum Cd yi şimdii oynayalaımm açılalım delikafaduldenİçimdeki korku heyecanda geçer belkim

:çok üzgünüm:Tamam canım söylediklerini ve doktorun dediklerini dinliycemm.off allahım bugün bir geçse keşke..canımm allah razı olsun duaların içinn öpüyorumm seni :Saruboceq::Saruboceq:
sidelya,Rylai,casperim ,bengusu çok sağolun kızlarr duaalrınız içinde allah razı olsun :Saruboceq::Saruboceq:

Balııım günün anlam önemine uygun olarak
Bengü den "Korkma kalbim geçer acısı" takarmısın az da volume haydiyiiiin:dance:

korkmak yok kızlar haydiyiiiin

Korkma kalbim geçer acısı
İlk defamı aşık oldun seeennn ahhhhh
:dance:

ben geliyorum bana da yer açarmısın tatlım benim koca bebiş uyumak için kahvaltı hazırlatmadı bana ben de aç kaldım sayesinde cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook[/QUOTE]

gel cnm ne demek hadi çabk olkaydirigubbakcemile3

saol bitanem sanada günaydın inş düzemiştirde asılama yapılır yaaa
inş yardım edecek merak etmee...hepimiz duaları kabul olcak sende basla cnm allah yardımcımız olsun öptmm
cıkıorum ben kızlar görüşürüz sonra öptmmm hepinizi hadi gelin çayları soğutmayın..delikafaduldenkaydirigubbakcemile3:asigim:

:roflol::roflol::roflol:Delü kızz tamamm sen iste yeterkii hemen takıyorumm :dance::dance::dance:
Siz dinlemeye devam edin ben çıkayım hazırlıklarımı yapayım müzikk yerinee pcden ilahii dinliycem ve kuran :Saruboceq::Saruboceq:

can_iso varikosel ameliyatımı olcak eşin inşallah hayırlı bir şekilde geçer ameliyatı

evet canım ama bugün stresten kurtulursa olacak ayy 1 haftadır ben hastayım deyip geziyo ortalıkta delikafadulden allahım inşallah tüm tedavilerimizin sonuçlarını verir hepimize balımla nevromda güzel haberlerle gelir inşallah:Saruboceq:

Bende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
allaaaahhhhhh,catlayan catlayanaaadelikafadulden
hadi kiz insallahh catlasinlar,bebis olsunlarrr

sagolasin melegim..sende benim icin öylesin:asigim:
kararimin arkasindasim,cok merak ederse gelir..böyle bundan sonraa.s

İğnemi oldum kızlar hayırlısıyla. Allah yolumu açık etsin. Hakkımda hayırlısını versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Geçmiş yarım kalmıştı , okumaya devam :1rolleyes:
ay yarin büyük gün hem balim icin hem senin icin...
rabbim daha cok bekletmesin insallah..saglicakla meleklerinize kavusun bizde halaylar cekelim burdaaa:teytey:

benim seker prensesim yoksa hamis miiidelikafadulden

ayy hadi bitanem bismillahhhdelikafadulden
insallah degerler katlana katlana büyümüstür...
rabbim gülsün yüzümüzeee

bütün kizlar toplandik toplandikdelikafadulden
Balsurat+, bengusu, can_iso, cornelia35, duygu2008+, gelincik238, nesrinsavas+, ozlem82do, Rylai+, sevcangoksel
hepinize günaydin....hayirli cumalar....bol bebisli haftalarrrrrrdelikafadulden

Ceylin naz Allah babanene yardım etsin.:Saruboceq:
İnşallah sağlığına kavuşur.:Saruboceq:
Senin yerine kendimi koydum bi an benim babanem kalp krizi geçirirse benim hayatımın en kötü günü olur herhalde. Dünya başıma yıkılır.Çünkü o benim annem gibi...
Allahım onları başımızdan eksik etmesin.:Saruboceq:

Balsurat+, bengusu, can_iso, cornelia35, duygu2008+, gelincik238, nesrinsavas+, ozlem82do, Rylai+, sevcangoksel

gunaydınn bitanemm herkese hayırlı cumalar .bu arada rahminde şekil farklılığı olan varmı aramızda benimki accuk kalp gibi görünüyoda :dance:

günaydınnn..hayırlı cumalarr herkezee....

günaydın,hayırlı cumalar kızlar hihoyyyt

cnmm onların nazı bize zaten benim eşimde ameliyata 3 ayda karar verebildi bu 3 ay nası geçti tahmin edersin :1no2: ameliyat zamanıda bi rahattıki bütün eziyeti banaymış yani klava: klava:

gunaydınn bitanemm herkese hayırlı cumalar .bu arada rahminde şekil farklılığı olan varmı aramızda benimki accuk kalp gibi görünüyoda :dance:

normali armut gibi olmalıymış di mi ama sanırım bir sorun olmaz,bizim gelinin de rahimi tersmiş,doktor ilişki esnasında belinin altına yastık koymasını söylemişti

gunaydınlar herkese hepınıze hayırlı cumalar allahım butun dıleklerımızı kabul etsın ınsallah herkese ıkıser ucer bebısler nasıp etsın hayırlısıylaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

normali armut gibi olmalıymış di mi ama sanırım bir sorun olmaz,bizim gelinin de rahimi tersmiş,doktor ilişki esnasında belinin altına yastık koymasını söylemişti

aman benimki kalp gibi görünüyo aynen ne bilim ortadan basık off bide başıma bu çıktı

benimde öyle görünüyo aslında ama dr um şekli için "rahmin ters duruyo ama bebiş için bi sorun değil" demişti. herkesin saç şekli (kimisinin düz kimisinin dalgalı) gibi rahim şeklide kendine özeldir demişti. oyüzden pek takmıyom bu konuyu

Allahım bugün NEVROSKY ve BALSURAT arkadaşlarımıza yardım et.:Saruboceq:
İnşallah ikisinden de güzel haberler alırız.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…