aşk_meleğim canım eşin allahın izniyle kolay bir şekilde ameliyatını olucak korkma allaha emanettt olunn .Bu mübarek cuma günü allahım yarıdımcınız olsun:Saruboceq::Saruboceq:can_iso varikosel ameliyatımı olcak eşin inşallah hayırlı bir şekilde geçer ameliyatı
:dance:kız dj bal bunlar hala yatıyor...:dance:
:dance:şöyle oynak birşey çal da kulaklarımızın pası,gözümüzün uykusu gitsinnn:dance::dance:
:çok üzgünüm:Tamam canım söylediklerini ve doktorun dediklerini dinliycemm.off allahım bugün bir geçse keşke..canımm allah razı olsun duaların içinn öpüyorumm seni :Saruboceq::Saruboceq:Günaydııııın herkese hayırlı cumalar
balıııım dualarım seninle bugün. işlem sırasında rahat bırak kendini tamam canım. kasma kendini. relax. bitene dek bol bol dua oku zaten duan bitmeden işlem bitmiş olacak. hiç korkma. çok kolay geçecek.. Allah bebişini sana tutundursun canım:Saruboceq:
cornelia canım günaydın.
inşallah değerleriniz yükselmiştirde bir an önce tedaviye başlarsınız.canım.
ne güzel namaza başlayacakmışsın. bu yolda bize tek yardım edebilecekde yüce allahım. dualarını vede bizlerinde dualarımızı en kısa zamanda kabul eder inşallah canım benim.
bende şu sınavı atlatayım bende namaza başlamak istiyorum.
Balııım günün anlam önemine uygun olarak
Bengü den "Korkma kalbim geçer acısı" takarmısın az da volume haydiyiiiin:dance:
korkmak yok kızlar haydiyiiiin
Korkma kalbim geçer acısı
İlk defamı aşık oldun seeennn ahhhhh
:dance:
can_iso varikosel ameliyatımı olcak eşin inşallah hayırlı bir şekilde geçer ameliyatı
allaaaahhhhhh,catlayan catlayanaaadelikafaduldenBende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sagolasin melegim..sende benim icin öylesin:asigim:Arkadaşlar pek çok yorum yapmışlar mesmeleğimm. Benim tek diyeceğim. Sen canını sıkma. Sen bizim için çok değerlisin. Senin üzülmeni istemiyorum. Konu bebek de olsa. Bu yüzden gittiği yere kadar kendin götürürsün. Olmadığı yerde de bırak gitsin. O seni bulacaksa gelir bulur zaten. Ama bu yolda kendini yıpratırsan çok üzülürüm. Ki çok güzel karar vermişsin. 2 saat bile olsa ezidrme kendini. Stress altında gitmekten çok çoook iyidir. a.s.
ay yarin büyük gün hem balim icin hem senin icin...İğnemi oldum kızlar hayırlısıyla. Allah yolumu açık etsin. Hakkımda hayırlısını versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Geçmiş yarım kalmıştı , okumaya devam :1rolleyes:
benim seker prensesim yoksa hamis miiidelikafaduldeniyiyim kelebekcim.. sende biraz sıkıntılıymışsın.. valla bugün ilk kez uyudum.. bütün gün uyku hali vardı üstümde.. yemekten sonra da uyumuşum.. gündüz biraz başım döndü.. acayip şeyler oluyor ama.. adet belirtileri de var gibi.. hafif ağrı ve akıntı.. cumartesi gelsin diye bekliyorum.. delikafadulden
günaydın kızlarrr ilk günaydınız benden olsun ve benım ilk günaydın deyişim her gün 1 e kadar yatmaktan günaydında diemıorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 ama artık yokk kocişi yolladıktan sonra kalkcam ew işi yapcam namaz kılmaya başlıcam allahın izniyle pazartesı güzel haber alcam inş degerimiz yükselmiştir morfolojı yükselmiştirde asılamaya baslarız duarınızı esırgemeyın kıslar..:asigim::teytey:
nevrom maslllah iyi hızlı ilerlionunz bebişler cifter cifter gelcek inşş...
balım sende yaklaşıosun buna emın ol
mona rosa umarım embırıolar tutunurda sende anne olursunda halayını cekerizz ..:dance:.:teytey:
ceylın naz cım babaannene gecmiş olsun inş tez zamanda saglıgına kavusur..:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar kaç gündür yokum çünkü pazartesi akşamı gece 12 de babaannem kalp krizi geçirdi kalbi durdu hemen acile kaldırdık kalbi çalıştırdılar ama o günden beri kendinde değil yoğun bakımda yatıyor çok üzgünüz senağlama
rabbim hakkında hayırlısını verir inşallah :Saruboceq:
babaannecim hep derdi dünya gözüyle senin çocuğunu görmeden ölmem inşallah, çok istiyordu aklıma geldikçe kötü oluyorum senağlama senağlama
bu arada bugün regl oldum bu ayda umutlar bitti nevrocum bir dahaki reglim 5 nisan inşallah olmam inşallah babanem kendine gelir ve ben ona müjdeyi veririm senağlama
nevrocum opu işlemin inşallah güzel geçer ve emeğinin karşılığını alırsın canım bunu gerçekten çok istiyorum :1hug:
kızlar hepinizi çok öpüyorum çok üzücü bir durum olmadığı sürece gelirim inşallah :çok üzgünüm:
bütün kizlar toplandik toplandikdelikafadulden
Balsurat+, bengusu, can_iso, cornelia35, duygu2008+, gelincik238, nesrinsavas+, ozlem82do, Rylai+, sevcangoksel
hepinize günaydin....hayirli cumalar....bol bebisli haftalarrrrrrdelikafadulden
sevcanım seni görmedim
sanada günaydın güzelim
bütün kizlar toplandik toplandikdelikafadulden
Balsurat+, bengusu, can_iso, cornelia35, duygu2008+, gelincik238, nesrinsavas+, ozlem82do, Rylai+, sevcangoksel
hepinize günaydin....hayirli cumalar....bol bebisli haftalarrrrrrdelikafadulden
günaydınnn..hayırlı cumalarr herkezee....
evet canım ama bugün stresten kurtulursa olacak ayy 1 haftadır ben hastayım deyip geziyo ortalıkta delikafadulden allahım inşallah tüm tedavilerimizin sonuçlarını verir hepimize balımla nevromda güzel haberlerle gelir inşallah:Saruboceq:
gunaydınn bitanemm herkese hayırlı cumalar .bu arada rahminde şekil farklılığı olan varmı aramızda benimki accuk kalp gibi görünüyoda :dance:
normali armut gibi olmalıymış di mi ama sanırım bir sorun olmaz,bizim gelinin de rahimi tersmiş,doktor ilişki esnasında belinin altına yastık koymasını söylemişti
gunaydınn bitanemm herkese hayırlı cumalar .bu arada rahminde şekil farklılığı olan varmı aramızda benimki accuk kalp gibi görünüyoda :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?