Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bilmiyorum canım yaa historoskopi ile bakalım bide diyo ama yaptırmak istemiyorummm artık yeter rahim filimi ve smear çok canımı yaktı aynı şeyleri gene yasamak CADIARZU

nesrinciiim sağol tatlım allah razı olsun, kaç kere dedim şu grip olanlara, pc ye çok yaklaşmayın diye ama dinlemediler :mymeka: şaka biyana çok zor bi hastalık yaa hapşurmaktan iki satırı yazamadım aman kızlar dikkat edin kendinize, yarınki ameliyatıda hayırlısıyla atlatırız inşallah canım
özloşuum tatlım histeroskopi okadar zor olmuyo gerçi ben aynı anda laparoskopide oldum ama ondanmıdır nedir diğerini hiç hissetmedim bile, umarım bi sorun çıkmaz tatlım arkadaşlarında dediği gibi öylede hamile kalanlar oluyo

korkuyorum canım yaa napayımm dün canımdan can gitti sanki nesrinde vardı yanımda sağolsun kısın ellerine tırnaklarımı geçirmişim. bi daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tabii ilerde bebeğimi bu yüzden kaybediceksem tabii yaptırcam ama ne bileyim :çok üzgünüm:

hayırlı cumalar kıssssssslarrrrrrr inşallah bugün güzel haberler alırız arkadaşlarımızdan..........özlem82do canım hiç stres yapma benim kızkardeşim hamile kaldığında rahmi tersdi ama hamileydi baya paniklemiştik dr gebelik ilerledikçe rahim kendini toplar döner demişti ve dediğide oldu 4.5 aylıkken rahim döndü çok güzel bir hamilelik geçirdi meleğimiz şimdi bizimle ve sağlıklı maşallah sende sıkma canını bide bunu takma kafaya canım

Günaydın kızlar
cumanız mübarek olsun
Rabbim bu mübarek günün hatrına dualarımızı kabul eylesin
içinizden geçen tüm güzellikler sizinle olsun canlarımmm

Bu arada Balım balkafam hayırlısıyla bebişlerin sana tutunur sımıkı inşallahh

Nevrom da yarın sanırım yumurtaları toplatıyor Rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Elektik cnm hamişsin Rabbim kucağına almayı nasip etsin hihoyyyt

Başka gelişme varmı bilmyorum tam olarak varsada af ola okuyamıyorum tamamen kesiliyor net

Hepimizin duları kabul olsun Amin.

GÜNAYDINLAR KIZLAR HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞALLAH ALLAHIM BU CUMA MÜBAREK GÜNDE EDİLEN TÜM DUALARIMIZ KABUL ETSİN İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN HEPİMİZE :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ÇOKKK GÜZEL BİR HABER CANIM İNŞALLAH SANA SIM SIKI TUTUNURLAR BEBİŞLERİN SONUCUNU SABIRSIZLA BEKLİYORUZ CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH :CüvCüv::Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Bende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
CANIM HAYIRLISI OLSUN BAKALIM İNŞALLAH BEBİŞLER GELECEK HAYORŞISIYLA CANIM TÜM DUALARIMIZ:Saruboceq: SENİNLE İNŞALLAH SENİNDE HAMİŞ :CüvCüv:HABERİNİ ALIRIZ CANIM HAYIRLISI OLSUN
İğnemi oldum kızlar hayırlısıyla. Allah yolumu açık etsin. Hakkımda hayırlısını versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Geçmiş yarım kalmıştı , okumaya devam :1rolleyes:
CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH BEBİŞLER YOLA ÇIKTI GELİYORLAR ÇOK AZ ZAMAN KALDI BU AY SENİDE BU TOPİKTEN HAMİŞ ÇIKARIRIZ İNŞALLAH TÜM KALBİMİZLE SENİN VE DİĞER TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLAR İÇİN DUA EDİYORUZ :Saruboceq:

CANIM ALLAHIM SAĞLICAKLA KURTARSIN EŞİNİ AMELİYATTAN SONRADA EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA BEBİŞ GELSİN BAKALIM

kızlar ben meşhur olmaya karar verdim. artık cd mi çıkarırım dizimi çekerim beeli olmaz ama en kısa zamanda meşhur olmam lazım..:bbo:

baksanıza ünlüler hemenciciiiiik hamile kalıveriyo.. meşhurluğun havasından mıdır, suyundan mıdır bide biz bakalım

Evet bende karar verdim meşhur olucam.-tatlicadiarzu-
Acaba yemekteyiz programına mı katılsam, yoksa varmısın yokmusuna mı?CADIARZU
Baksanıza Varmısın Yokmusunda ki Nursel bile oyuncu oldu dizi çekiyo.:dilcikar:

Evet bende karar verdim meşhur olucam.-tatlicadiarzu-
Acaba yemekteyiz programına mı katılsam, yoksa varmısın yokmusuna mı?CADIARZU
Baksanıza Varmısın Yokmusunda ki Nursel bile oyuncu oldu dizi çekiyo.:dilcikar:

buldummm :sm_cool: topik olarak toplanıp biri bizi gözetliyor yarışması yapalım hepimiz anca ona yeteriz :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…