korkuyorum canım yaa napayımm dün canımdan can gitti sanki nesrinde vardı yanımda sağolsun kısın ellerine tırnaklarımı geçirmişim. Bi daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum tabii ilerde bebeğimi bu yüzden kaybediceksem tabii yaptırcam ama ne bileyim :çok üzgünüm:
GÜNAYDINLAR KIZLAR HAYIRLI CUMALAR OLSUN İNŞALLAH ALLAHIM BU CUMA MÜBAREK GÜNDE EDİLEN TÜM DUALARIMIZ KABUL ETSİN İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN HEPİMİZE :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ÇOKKK GÜZEL BİR HABER CANIM İNŞALLAH SANA SIM SIKI TUTUNURLAR BEBİŞLERİN SONUCUNU SABIRSIZLA BEKLİYORUZ CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH :CüvCüv::Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
CANIM HAYIRLISI OLSUN BAKALIM İNŞALLAH BEBİŞLER GELECEK HAYORŞISIYLA CANIM TÜM DUALARIMIZ:Saruboceq: SENİNLE
İNŞALLAH SENİNDE HAMİŞ :CüvCüv:HABERİNİ ALIRIZ CANIM HAYIRLISI OLSUN
CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH BEBİŞLER YOLA ÇIKTI GELİYORLAR ÇOK AZ ZAMAN KALDI BU AY SENİDE BU TOPİKTEN HAMİŞ ÇIKARIRIZ İNŞALLAH TÜM KALBİMİZLE SENİN VE DİĞER TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLAR İÇİN DUA EDİYORUZ :Saruboceq:
CANIM ALLAHIM SAĞLICAKLA KURTARSIN EŞİNİ AMELİYATTAN SONRADA EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA BEBİŞ GELSİN BAKALIM
özlem geçmiş olsun.
Nasıl geçti hsg.
Acı hissetmedin inşallah.
buldummm :sm_cool: topik olarak toplanıp biri bizi gözetliyor yarışması yapalım hepimiz anca ona yeteriz :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar gülben ergenin ikizleri olcakmış :1shok:
[sıze="2"]canım geçmiş olsun zaten çoğu kadında rahim şeklinde farklılıklar olabiliyormuş önemli olan bebek için uygun olması ve onun içinde uygun hale getirmek içinde yöntemler vardır illaki canım üzülme tatlım tedavisi olmayan bir sorun olmasın önemli olan tüpler tkanık olsaydı birde onları açılmak için uğraşılacktı [/sıze]
yaaa çok acıdııııı:a015:
özlem senin adetlerinde çok ağrın olmuyo muydu?
rahmi ters olanların çok ağrılı olurmuş adetleri.
benim bi arkadaşım var.adetleri çok ağrılı geçiyodu. her ay 1 kere hastanelik oluyodu yani adetin ilk günü.
şu anda çok sağlıklı bi oğlu var.
hamile kaldıktan sonra öğrendi rahminin ters olduğunu.
geçmiş olsun canım.. gözünaydın bak tüplerin açıkmış. çok şükür..
az önce söylemiştim benimde rahmim ters ve adet ağrılarım felaketti. ama çok şükür rahim filminden sonra hafiflediler.. gerçi okadar çok acı ve ağrılar çekiyoruz ki, artık bünye ağrıya dayanıklı halemi geldi mi ne:uhm:
kızlar gülben ergenin ikizleri olcakmış :1shok:
buldummm :sm_cool: topik olarak toplanıp biri bizi gözetliyor yarışması yapalım hepimiz anca ona yeteriz :roflol: :roflol: :roflol:
:dance::dance: tuttum bu fikri. süpeer
balım bize yine sabahları müzik çalar. bizde dans ederiz. yeteneği olan dansçı olur. kimimiz manken. kimimiz şarkıcı, kimimiz 50 sarışına girer.. buluruz meşhur olmanın bi yolunu
:dance::dance:
Günaydın kıslar herkese hayırlı cumalar,
Geçen ay bugün yumurtalarım toplanmıştı benim
ne kadar sevinçli nekadar umutluydum
bebişime yaklaştığımı hissediyodum
şimdi ise bir o kadar mutsuz ve umutsuzum:çok üzgünüm:
zaman ne kadar çabuk geçmiş tam bir ay olmuş o aşamalardan geçeli:çok üzgünüm:
ama benim göbeğim hala boş:çok üzgünüm:
Süper fikir.delikafadulden
Ama bizim yarışma hemen yayından kalkar.
Çünkü onlar reyting uğruna birbirleriyle kavga ediyolar.klava:
Bizim topikteki kızlar melek gibi.:asigim:
om zmn eşleride dahil edelim malum türk milleti meraklı :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?