Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

[sıze="2"]canım geçmiş olsun zaten çoğu kadında rahim şeklinde farklılıklar olabiliyormuş önemli olan bebek için uygun olması ve onun içinde uygun hale getirmek içinde yöntemler vardır illaki canım üzülme tatlım tedavisi olmayan bir sorun olmasın önemli olan tüpler tkanık olsaydı birde onları açılmak için uğraşılacktı [/sıze]

sağol bitanemmm allah razı olsun hepinizden yarın sabah erkenden gidecez hastaneye bol bol dua edin kızlar olurmu, yarın daha çok dualarınıza ihtiyacım var allahım dualarımızı kabul etsin inşallah

özlem senin adetlerinde çok ağrın olmuyo muydu?
rahmi ters olanların çok ağrılı olurmuş adetleri.
benim bi arkadaşım var.adetleri çok ağrılı geçiyodu. her ay 1 kere hastanelik oluyodu yani adetin ilk günü.
şu anda çok sağlıklı bi oğlu var.
hamile kaldıktan sonra öğrendi rahminin ters olduğunu.

buldummm :sm_cool: topik olarak toplanıp biri bizi gözetliyor yarışması yapalım hepimiz anca ona yeteriz :roflol: :roflol: :roflol:

:dance::dance: tuttum bu fikri. süpeer
balım bize yine sabahları müzik çalar. bizde dans ederiz. yeteneği olan dansçı olur. kimimiz manken. kimimiz şarkıcı, kimimiz 50 sarışına girer.. buluruz meşhur olmanın bi yolunu
:dance::dance:

yok bitanem tüplerimde bişeycik yok açıklar maşşallah ne bileyim yaa hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

yaaa çok acıdııııı:a015:

geçmiş olsun canım.. gözünaydın bak tüplerin açıkmış. çok şükür..
az önce söylemiştim benimde rahmim ters ve adet ağrılarım felaketti. ama çok şükür rahim filminden sonra hafiflediler.. gerçi okadar çok acı ve ağrılar çekiyoruz ki, artık bünye ağrıya dayanıklı halemi geldi mi ne:uhm:

canım benim rahmim ters değil sadece bölümeli gibi yani ortadan basık alanı daha dar yani. adetlerinde agrım hiç yok yani üşütürsem oluyo am abaşka hiç bi zaman anlamıyorum nasıl olup bittiğini . inşallah canım tüplerimde bi problem yok benimde olur bi bebişim

yaa benim canım kıymetli, galiba bide kan tutuyo beni ondan herhalde kalktıgımda bayılcak gibi oldum kanı görünce tabiii. ama başkalarının acısı olmuyomuş ama benim korkudan olsa gerek çok canım yandı filimde historoskopi de aynıymış sanırım hatta daha fazla oy oyyy okudum şimdi :1shok:

kızlar gülben ergenin ikizleri olcakmış :1shok:

inanmıyorum yaaa ne diyelim ALLAH anal babalı büyütsün

buldummm :sm_cool: topik olarak toplanıp biri bizi gözetliyor yarışması yapalım hepimiz anca ona yeteriz :roflol: :roflol: :roflol:

bencede.. katılıyorum canın haklısın :roflol::roflol::roflol::roflol:

:lepi: tamamdır toplanın kızlar :roflol: :roflol:

Süper fikir.delikafadulden
Ama bizim yarışma hemen yayından kalkar.
Çünkü onlar reyting uğruna birbirleriyle kavga ediyolar.klava:
Bizim topikteki kızlar melek gibi.:asigim:

Günaydın kıslar herkese hayırlı cumalar,
Geçen ay bugün yumurtalarım toplanmıştı benim
ne kadar sevinçli nekadar umutluydum
bebişime yaklaştığımı hissediyodum
şimdi ise bir o kadar mutsuz ve umutsuzum:çok üzgünüm:
zaman ne kadar çabuk geçmiş tam bir ay olmuş o aşamalardan geçeli:çok üzgünüm:
ama benim göbeğim hala boş:çok üzgünüm:

üzülme canım biz senin yanındayız. ogünlerde nasıl birlikteysek bugünde beraberiz.
demekki kısmet değilmiş daha vakti varmış. biraz bekletiyo annesini ama önemli olan sağlıklı ve sıhatli bişekilde :ecrin_bebek: gelmesi dimiii.

burda bi arkadaş çok güzel bi yazı göndermişti.. nasıldı tam hatırlamıyom ama şöyledi galiba

"bebeğimizi beklediğimiz hergün, her dakika, bebeğimizin ömrüne eklensin":Saruboceq: bu söz beni çok etkiledi.

aymescim çok zor bi durum ne desek boş ama
herşeyi bi kenara bırakıp toparlanıp tekrar adım atmak gerek
inşallahj normal yolla seninde bebişin gelir göbüşibnde büyür sıkma canını güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…