üzülme canım biz senin yanındayız. ogünlerde nasıl birlikteysek bugünde beraberiz.
demekki kısmet değilmiş daha vakti varmış. biraz bekletiyo annesini ama önemli olan sağlıklı ve sıhatli bişekilde :ecrin_bebek: gelmesi dimiii.
burda bi arkadaş çok güzel bi yazı göndermişti.. nasıldı tam hatırlamıyom ama şöyledi galiba
"bebeğimizi beklediğimiz hergün, her dakika, bebeğimizin ömrüne eklensin":Saruboceq: bu söz beni çok etkiledi.
aymescim çok zor bi durum ne desek boş ama
herşeyi bi kenara bırakıp toparlanıp tekrar adım atmak gerek
inşallahj normal yolla seninde bebişin gelir göbüşibnde büyür sıkma canını güzelim
Günaydın kıslar herkese hayırlı cumalar,
Geçen ay bugün yumurtalarım toplanmıştı benim
ne kadar sevinçli nekadar umutluydum
bebişime yaklaştığımı hissediyodum
şimdi ise bir o kadar mutsuz ve umutsuzum:çok üzgünüm:
zaman ne kadar çabuk geçmiş tam bir ay olmuş o aşamalardan geçeli:çok üzgünüm:
ama benim göbeğim hala boş:çok üzgünüm:
İğnemi oldum kızlar hayırlısıyla. Allah yolumu açık etsin. Hakkımda hayırlısını versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Geçmiş yarım kalmıştı , okumaya devam :1rolleyes:
günaydın şekerler nasılsınız bu sabah??? o grip olanlara allah ikiz ikiz bebeler versin emi sonunda banada bulaştırdınız :mymeka: çok kötüyüm ama enazından bugün cuma diye teselli ediyorum kendimi:çok üzgünüm: yarında kocişin ameliyatı var hasta olmanın sırasımıydı yaaa:tomato: dün akşam neler oldu kızlar geçmiş yine çok birikmiş bi özetleyiverin bana allah rızası için, okumak zor oluyo yeni gelişmeler varmı?
:roflol::roflol::roflol:Delü kızz tamamm sen iste yeterkii hemen takıyorumm :dance::dance::dance:
Siz dinlemeye devam edin ben çıkayım hazırlıklarımı yapayım müzikk yerinee pcden ilahii dinliycem ve kuran :Saruboceq::Saruboceq:
gunaydınlar herkese hepınıze hayırlı cumalar allahım butun dıleklerımızı kabul etsın ınsallah herkese ıkıser ucer bebısler nasıp etsın hayırlısıylaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
aman benimki kalp gibi görünüyo aynen ne bilim ortadan basık off bide başıma bu çıktı
Allahım bugün NEVROSKY ve BALSURAT arkadaşlarımıza yardım et.:Saruboceq:
İnşallah ikisinden de güzel haberler alırız.:Saruboceq:
Neeeeeeeeeeeedelikafadulden
İkiz miiiiii:1shok:delikafadulden
Tüp bebek yaptırmıştır belki de medyadan gizli gizli
kızlar günaydın hayırlı günler hayırlı cumalar..nasılsınız..
Evet canım hatırlıyorum o sözü gerçekten çok güzeldi.
Kısmet değilmiş demekten başka bişey gelmiyo benim elimdende
ama birden aynı tarih aynı gün olunca etkilendim işte
İnşallah çok fazla bekletmeden gelir artık bebişim ve bebişlerimiz tabiki:teselli:
Canlarım nasılsınızzz?? hihoyyyt Hayırlı cumalarrr. Bu mübarek günde ettiğimiz bütün dualar kabul , hakkımızda hayırlı olan tüm dileklerimiz gerçek olsun inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Birazdan işyerinden çıkacağım. Hastanede işlerimiz var yine. Son işlerimi toparlamaya çalışıyorum. 2 hafta izin alıyorum. Bu sene izin de kullanmamıştım. Baya iyi gelecek. delikafadulden :CüvCüv: Bir de hamişş olursamm artık değmeyin keyfime sositososito Sizlerle de doğru düzgün görüşemez oldum. Sitedeki bazı işlerime de bakamaz oldum bu yoğunluktan. Günde 3 saat çalışınca işlerim çok yoğun oluyor. eve gidince de hem hastane hem iş telaşından yorgun düşmüş oluyorum. geç saatte gelip ancak geçmişi okuyabiliyorum. Listeleri bu sabah yapacağım diye söz vermiştim ya , sözümde duramıyorum. Çünkü Pazartesi gününden beri gelişmeleri yazdığım kağıt evde kalmış. 5 gün oldu. Çok çok özür kızlar. Ama bu akşam kesinlikle yayında hiç merak etmeyin. a.s.
Balsurat bitanemmmm. İnşallah aşılaman hayırlı olacak. Allah yardımcın olsun. İnşallah bebişin gelirrr. Belki de bebişlerinnnnnn delikafadulden Bu mübarek günde dualarımız seninle. Bebiş özlemin son bulacak Allahın izniylee. Çok seviyoruz seniii :asigim: :teytey: :dance:
Bugünün mesajlarını okuyamadım kızlar. İşlerden fırsat bulamadım. Akşama okuyacağım. Allaha emanet olun. Hepinizi çoooook ama çooooook seviyorummmm. :1hug: :asigim:
canım inşş bebeğin en kısa zamanda gelir hayırlısıyla tatlım..üzülme harap etme kendini ki bebeğin rahatça gelebilsin..dualarımız kabul olsun inşş..:1hug:
:1hug: canım benim kıyamam ben sana.. aynı tarih olunca insan ister istemez etkileniyo. düşünmeden yapamıyo ama bizim elimizden şuan bişey gelmiyo işte. sabretmekten ve allah ın takdirini beklemekten başka. elbet birgün bizimde bir :ecrin_bebek: bebişimiz olucak:1hug:
Bende bu akşam Çatlatı iğnemi göbüşümden vurdum hehe delikafaduldendelikafaduldenYarın büyük günn hala inanamıyorum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kız aşk- ı memnu varken kurtlar vadisinimi seyrediyosun :sm_confused: sorma bizde bu gece kocişle ayrıldık o salona gitti kurtlar vadisini seyretmeye ben oturma odasında seyrediyorum reklamlarda buluşuyoruz :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:
İğnemi oldum kızlar hayırlısıyla. Allah yolumu açık etsin. Hakkımda hayırlısını versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Geçmiş yarım kalmıştı , okumaya devam :1rolleyes:
Allahin izniyle bebisin sana geldiginde hic sorun yasamayacaksin canim..rahat ol düsünme simdi bunu...sağol canım ahh ahh ben dün oraları okudum okumazmıyım . orda benimel aynı durumda olan birine yazdım sanırım resminden anladığım kadarıyla bebişi olmuş bakalım ne yazacak
canimmm,aklimizdasin..dualarimizdasin..Günaydın kızlar
cumanız mübarek olsun
Rabbim bu mübarek günün hatrına dualarımızı kabul eylesin
içinizden geçen tüm güzellikler sizinle olsun canlarımmm
Bu arada Balım balkafam hayırlısıyla bebişlerin sana tutunur sımıkı inşallahh
Nevrom da yarın sanırım yumurtaları toplatıyor Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Elektik cnm hamişsin Rabbim kucağına almayı nasip etsin hihoyyyt
Başka gelişme varmı bilmyorum tam olarak varsada af ola okuyamıyorum tamamen kesiliyor net
Hepimizin duları kabul olsun Amin.
ne güzel,millet catir catir doguruyo ya..kızlar gülben ergenin ikizleri olcakmış :1shok:
bi kiskanclik sezdim sankimmm:jeyyar:Evet bende karar verdim meşhur olucam.-tatlicadiarzu-
Acaba yemekteyiz programına mı katılsam, yoksa varmısın yokmusuna mı?CADIARZU
Baksanıza Varmısın Yokmusunda ki Nursel bile oyuncu oldu dizi çekiyo.:dilcikar:
Günaydın kıslar herkese hayırlı cumalar,
Geçen ay bugün yumurtalarım toplanmıştı benim
ne kadar sevinçli nekadar umutluydum
bebişime yaklaştığımı hissediyodum
şimdi ise bir o kadar mutsuz ve umutsuzum:çok üzgünüm:
zaman ne kadar çabuk geçmiş tam bir ay olmuş o aşamalardan geçeli:çok üzgünüm:
ama benim göbeğim hala boş:çok üzgünüm:
aymes canım geçmişe bakma canım geleceğe umutla bak umut et ki gerçekleşsin canım inşallah hayırlı zaman gelince göbeğin dolacak canım sende hamiş olcaksın canım sabredmek lazım zor ama başka çaremiz yok canım
kızlar ben istanbuldayım
size burdan bolca sevgi gönderiyorum:asigim:
biraz baktım ama fazla vaktim yok ne var ne yok:uhm:
yağmurcan ı okudum
inşallah hayırlısıyla bebişi tutunur
hepinizi çok çok öptümmŞeniz
kızlar ben istanbuldayım
size burdan bolca sevgi gönderiyorum:asigim:
biraz baktım ama fazla vaktim yok ne var ne yok:uhm:
yağmurcan ı okudum
inşallah hayırlısıyla bebişi tutunur
hepinizi çok çok öptümmŞeniz
kiyamam sana melegim...
bu günlerde geride kalicak,bi bakmisiz bebislerimiz kucagimizdadelikafadulden
o günler cok yakin Allahin izniyle bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?