İnşallah canım güzel günlerimiz yaklaşmıştır artık:1hug:
rabbim hepimize bu mucizeyi yasamayi nasip etsin
cucucum sen nasılsın bu gün tatlım
kızlar yeni geldim masama ve kaldgım yerden devam aymes tatlım geçmişi düşünüp üzme kendini ve bizi ltf arkadadaşım biz güçlüyüz ve ayakta sağlam duracaz ki bebişlerimiz gelsin.smhsmh canım dikkat et kendine sende iyi eglenceler.
cok sagol bitanem:asigim:
sükür iyiyim,dünkü olaylardan bikac saat sonra zaten yine özür diledi esim..
konuyu acmadim bile,acmayida düsünmüyorum...
sükür iyiyim yani canim...yumoslarim büyümesede ümitliyima.s
rabbim hepimize bu mucizeyi yasamayi nasip etsin
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2HOP HOP HOP ÖĞLEN YEMEĞİ YEDİM YEDİKERİMİ ERİTMEM LAZIMkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
:asigim:sagol bitanemmcanımsın hep te iyi ol inş....en iyisi tatlım hiç konuşmamak bende öyle yapıyorum bunlar hep aynı yaa......ama ben inanıyorum bir daha ki kontrolde sana süpriz yapcak yumuşlarında ve onlarda büyümüş olcak annesi sen yeterki güçlü ol
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Aminnnnnnnn aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnn inşallah canım ya ne kadar güzel bi görüntü bu böyle
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2HOP HOP HOP ÖĞLEN YEMEĞİ YEDİM YEDİKERİMİ ERİTMEM LAZIMkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
amin canım duan için bende nasip olursa yarından itibaren oruç tutmaya başlayacağım tabi kismet inşallah rabbim dualarımızı kabul eder ona açılan ellerimizi boş çevirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?