Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah canım güzel günlerimiz yaklaşmıştır artık:1hug:

yaklasmistir bitanem,her gecen gün dahada yaklasiyoruz meleklerimize insallah..Rabbim herseyi duyan bilendir..inaniyorum ki bizimde ettigimiz dualar ulasiyor ve Rabbim yüzümüze gülecek...sabretmeyi ögrenmemizi istiyor belliki...
sen icini rahat tut,en dogrusunu bilen yalnizca Güzel Rabbimiz....:Saruboceq:
[/QUOTE]

Çok güzel yazmışsın canım sağol
İnşallah bizimde tez zamanda yüzümüzü güldürür Rabbim
Bu mübarek günün hatrına kabul eder dualarımızı:Saruboceq::Saruboceq:

Canım sizin üzülmenize kıyamam ben hiç üzermiyim sizi
ok. sustem geçmişi düşünmüyorum oldu bitti önüme bakmayı deniyorum
tam bakıyorum diyemedim çünkü yalan olurdu ama söz elimden gelenin en iyisini yapıcam

canımsın hep te iyi ol inş....en iyisi tatlım hiç konuşmamak bende öyle yapıyorum bunlar hep aynı yaa......ama ben inanıyorum bir daha ki kontrolde sana süpriz yapcak yumuşlarında ve onlarda büyümüş olcak annesi sen yeterki güçlü ol
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

slm kızlaaaarr ben geldim, bu netteki sorunda beni deli ediyodelikafadulden bi geliyo bi gidiyoÇok üzgünüm çoook ne yaptınız anlatın bakiim ben yokken:jeyyar:

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2HOP HOP HOP ÖĞLEN YEMEĞİ YEDİM YEDİKERİMİ ERİTMEM LAZIMkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ne olur bilen varsa bana bir fikir versin 3.gün transfer in tutma şansı 5 e göre daha mı az..kafam çok karıştı..

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2HOP HOP HOP ÖĞLEN YEMEĞİ YEDİM YEDİKERİMİ ERİTMEM LAZIMkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

afiyet olsun şekeriiiimm a.s insan bizide çağırırdı kıııısss yalnızmı yedin okadar yemeğikaydirigubbakcemile3

:asigim:sagol bitanemm
insallah canim,ben her zaman güclü olmaya calisiyorum,insallah basarabilirim...

Aminnnnnnnn aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnn inşallah canım ya ne kadar güzel bi görüntü bu böyle

degil mi aymesim..harika bi an:asigim:
inaniyorum ki hepimiz yasicaz canim benimmm:Saruboceq:

hayırlı cumalar kızlar allahım bu mübarek günde ettiğiniz duaları kubul etsin kızlar bu pazar mevlit kandili bol bol dua edelim ben o gün oruçta tutucam rabbim inşallah bütün dualarımızı kabul eder:CüvCüv::Saruboceq:

herkes yemeğemi gitti ne pek kimsecikler kalmamış çok yemeyin kızlar şişko olursunuz dikkat edin bebeler tombiş anne istemez

amin canım duan için bende nasip olursa yarından itibaren oruç tutmaya başlayacağım tabi kismet inşallah rabbim dualarımızı kabul eder ona açılan ellerimizi boş çevirmez

nevrom inşallah herşey yolunda gider hayırlısıyla sende buraya hamiş haberini yazarsın canım yarın büyük gün senden hayırlı haberler alırız inşallahhhhhhhhhhhhh

amin canım duan için bende nasip olursa yarından itibaren oruç tutmaya başlayacağım tabi kismet inşallah rabbim dualarımızı kabul eder ona açılan ellerimizi boş çevirmez

inşallah canım ben de inanıyorum yüce rabbime açtığımız eller boş çevrilmez :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…