arkadaşlar yarın transfer için çağırdılar..3.gün..
amin canım duan için bende nasip olursa yarından itibaren oruç tutmaya başlayacağım tabi kismet inşallah rabbim dualarımızı kabul eder ona açılan ellerimizi boş çevirmez
Herkese hayırlı cumalar diliyorum,Allahım bugün dualarımızı kabul etsin inşallah,Allahım tez zamanda hepimize hayırlı çocuklar nasip etsin inşallah.
Merhaba canım,kafanı böyle şeylerle oyalayıp strese girme bence Allahın dediği oluyor,bak şarkıda ne diyor tanrı istemezse yaprak düşmezmiş,3.gün transfer normal 5'e sarkarsa biraz ttutma ihtimali az oluyormuş ama dediğim gibi onun ORASINI Allah bilira.s.k.i.b canım,inşallah cumalar yüzü hürmetine bebişin tutar. sen yeterki kendini ferah,sakin tutmaya çalış.Biliyorum sabır gerektiren birşey Allahım sabrını versin.a.s.ne olur bilen varsa bana bir fikir versin 3.gün transfer in tutma şansı 5 e göre daha mı az..kafam çok karıştı..
hayırlı cumalar kızlar allahım bu mübarek günde ettiğiniz duaları kubul etsin kızlar bu pazar mevlit kandili bol bol dua edelim ben o gün oruçta tutucam rabbim inşallah bütün dualarımızı kabul eder:CüvCüv::Saruboceq:
canım benimki yükseliyor çok fazla çıkmıyor adet olunca düzeliyor.işte bundan korkuyorum yine yükseldiyse diyorum.tedav olduğum aylar 10 gün öncesinden başlıyor belitiler 2 gün öne atıyor hatta ama tedavi görmediğim aylarda nedense böyle oluyor anlamadım gitti..bekliyorum artık hayırlısı rabbim hepimize nasip etsin bir an önce..kız süpper olmuş bunlar walla... banane çok beğendim bende istiyomsırnaşık şey
canım benimde geçen aylr da prolaktin hormonum tavan yapmıştı ve doktorum çok şaşırdı... stresten kaynaklandığını belirtti. adetim benimde geçikti ve test yaptığımda koca bi negatifkafamçokkarıştıgördüm ve o anki duygularımı tahmin ediyorsundur sende yaşadığın için bilirsin...psikolojik olarak zaten hamilelik belirtileri bişi oluyor ve acaba diuo insan... ama gerçeklerle yüzleşince :çok üzgünüm:hayırlısı olsun bitanem... sen biraz daha bekle ve test yaptır belki de bu seferki sinyaldir belli mi olur? ve ihmal etme dr git. bana dr. dostinex vermişti ama ben sadece 1 kere içtim bıraktım. bu ay düşmüştü... heray baktıracağım... başa bela bişimiş yani dikkatli ol gülüma.s.
işallah canım işallahhhhhhhhhh..balımm hadi bakalımm aşılaman güzell sonuçlanır vee burasııı halaylarrla dolarr
cucupetecimm canım erkekler hep öyle duyarsızz ama bihamileyim de dünyalar onların olurr
ama benden kocana:mymekahhh iyi oldu dimi:mymeka:
yabangülümm canım inşallahh gecikmen hormonlardan olmazda bebiştendirr:Saruboceq::CüvCüv:
ceylinnazz babaannene çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda saglıgını versinn ve senin bebişini görmeyide nasip etsinn:Saruboceq:
yagmurrcan canımm sen güzelce dinlenn inşallah cumartesi günü güzel haberlerle gelirsinn:Saruboceq:
casperımm nasıl oldunn iyileştinmii:teselli:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bitanem hayırlı olsun:asigim:Şeniz
bu ay okadar heyacanlıyımki:asigim:
bu bebiş tutarsa yer yerinden oynayacak:teytey:
tabi tutmama ihtimalide var...
bunlarıda düşünüyorum...
ama hayırlısı olsun...
bizde pes etmek yok...
sonuna kadar:lepi:
elbet bebişte birgün gelecekdir....
bu ay gelemsini çok istiyoruz....
yüce mevlam yüzümüzü güldürür inşallah...
canım çok çok sevindim:teytey:
allah tamamına erdİrsin....
maşalalh canım
allah mutluluğunuzu daim etsin....
çok çok geçmiş oolsun canım....
allah acil şifalar versin...
canım senden de inşalah bu ay pozitif sonuç alacağız:asigim:Şeniz
balım ya sende hamile kalırsan bu ay bu topik kesin çöker...
topiğin çökmesiyle kalmaz kk yı bile çökertiriz:lepi:
canım hemen sitres yapma ...
bir kaç gün daha bekle bakaılım...
hayırlısı olsun canım...
maşallah canım
çok şekerler:asigim:
Canımm planını çok doğru buldum. Bu şekilde uygula. Zaten hamile isen sürpriz olur ve deliririz hep beraber. Ama aksi durumda da üzülmeyiz. Şükreder , dua eder , yolumuza devam ederiz.. Şeniz
kız nerelerdesin sen amin canım inş
ne olur bilen varsa bana bir fikir versin 3.gün transfer in tutma şansı 5 e göre daha mı az..kafam çok karıştı..
Vallahi kendimi kaybettim bu aralar,yoğun geçiyor,inanırmısın ne zaman bilgisayarı açsam ya kapı çalıyor ya biri geliyor,bilgisayarım lap top olduğu için ortalıkta geziyor yazdıklarımı okuduklarımı görmesinler diye hemen kapatıyorum,bazende tanıdıklar hastaneden sıra al felan diye geliyorlar lap bilgisayarın önüne oturuyorlar,sinir oluyorum,akşamlarıda kocişle ingilizce kursuna gidiyoruz yorulup geliyoruz.Elimden geldiğince topiğe gelmeye çalışıyorum.S en nasılsın canımcığım?:1hug:
sustunuz kizlar hayirdirrr
hadi canlanin birazzdelikafadulden
iyidir tatlım bend ebu gün kendime izin verdim ders falan yok çalışmıcam diye sabahtan geldim topiğe hala burdayım eee neden olsa ev sahibesiyiz değil mi canım misafirirlerim var işte:içelim:
sen ne dersi çalışıyorsun?Sık sık gelemediğimden haberim yok,Allah kolaylık versina.s.
Selam kızlar. Cumanız mübarek olsun. Allahım tez zamanda herkesin muradını versin inşallah.
canım sen iyileştinmi:1hug:günaydın kızlar.
hayırlı cumalar herkese. bu aralar fazla takılamıyorum işyerindede biraz ders çalışmaya çalışıyorum hem iş hem ders zor oluyo aklımda sizde kalıyo ama bir hafta daha idare edicem artık ondan sonra özgürüm
canım inşalalah testiniz güzel çıkar...günaydın kızlarrr ilk günaydınız benden olsun ve benım ilk günaydın deyişim her gün 1 e kadar yatmaktan günaydında diemıorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 ama artık yokk kocişi yolladıktan sonra kalkcam ew işi yapcam namaz kılmaya başlıcam allahın izniyle pazartesı güzel haber alcam inş degerimiz yükselmiştir morfolojı yükselmiştirde asılamaya baslarız duarınızı esırgemeyın kıslar..:asigim::
:
aman dikkat kaynaşalım kız:dance::dance:
cakkıdı çakkıdı oynaşalım kızzz:dance:
sende mi grip oldun :teselli::1hug:geçmiş olsun canım...günaydın şekerler nasılsınız bu sabah??? o grip olanlara allah ikiz ikiz bebeler versin emi sonunda banada bulaştırdınız :mymeka: çok kötüyüm ama enazından bugün cuma diye teselli ediyorum kendimi:çok üzgünüm: yarında kocişin ameliyatı var hasta olmanın sırasımıydı yaaa:tomato: dün akşam neler oldu kızlar geçmiş yine çok birikmiş bi özetleyiverin bana allah rızası için, okumak zor oluyo yeni gelişmeler varmı?
geçmiş olsun canım...arkadaşların yorumlarını da okudum...gunaydınn bitanemm herkese hayırlı cumalar .bu arada rahminde şekil farklılığı olan varmı aramızda benimki accuk kalp gibi görünüyoda :dance:
tüp bebekmi acba....kızlar gülben ergenin ikizleri olcakmış :1shok:
seni anlıyorum canım:teselli: aynı tarih olduğu için seni etkiledi...Günaydın kıslar herkese hayırlı cumalar,
Geçen ay bugün yumurtalarım toplanmıştı benim
ne kadar sevinçli nekadar umutluydum
bebişime yaklaştığımı hissediyodum
şimdi ise bir o kadar mutsuz ve umutsuzum:çok üzgünüm:
zaman ne kadar çabuk geçmiş tam bir ay olmuş o aşamalardan geçeli:çok üzgünüm:
ama benim göbeğim hala boş:çok üzgünüm:
çok çok kolay gelsin canıma.s.Canlarım nasılsınızzz?? hihoyyyt Hayırlı cumalarrr. Bu mübarek günde ettiğimiz bütün dualar kabul , hakkımızda hayırlı olan tüm dileklerimiz gerçek olsun inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Birazdan işyerinden çıkacağım. Hastanede işlerimiz var yine. Son işlerimi toparlamaya çalışıyorum. 2 hafta izin alıyorum. Bu sene izin de kullanmamıştım. Baya iyi gelecek. delikafadulden :CüvCüv: Bir de hamişş olursamm artık değmeyin keyfime sositososito Sizlerle de doğru düzgün görüşemez oldum. Sitedeki bazı işlerime de bakamaz oldum bu yoğunluktan. Günde 3 saat çalışınca işlerim çok yoğun oluyor. eve gidince de hem hastane hem iş telaşından yorgun düşmüş oluyorum. geç saatte gelip ancak geçmişi okuyabiliyorum. Listeleri bu sabah yapacağım diye söz vermiştim ya , sözümde duramıyorum. Çünkü Pazartesi gününden beri gelişmeleri yazdığım kağıt evde kalmış. 5 gün oldu. Çok çok özür kızlar. Ama bu akşam kesinlikle yayında hiç merak etmeyin. a.s.
Balsurat bitanemmmm. İnşallah aşılaman hayırlı olacak. Allah yardımcın olsun. İnşallah bebişin gelirrr. Belki de bebişlerinnnnnn delikafadulden Bu mübarek günde dualarımız seninle. Bebiş özlemin son bulacak Allahın izniylee. Çok seviyoruz seniii :asigim: :teytey: :dance:
Bugünün mesajlarını okuyamadım kızlar. İşlerden fırsat bulamadım. Akşama okuyacağım. Allaha emanet olun. Hepinizi çoooook ama çooooook seviyorummmm. :1hug: :asigim:
bitanem senin baya yakından geldiŞenizkızlar ben istanbuldayım
size burdan bolca sevgi gönderiyorum:asigim:
biraz baktım ama fazla vaktim yok ne var ne yok:uhm:
yağmurcan ı okudum
inşallah hayırlısıyla bebişi tutunur
hepinizi çok çok öptümmŞeniz
arkadaşlar yarın transfer için çağırdılar..3.gün..
hayırlı olur inşalalh...ne olur bilen varsa bana bir fikir versin 3.gün transfer in tutma şansı 5 e göre daha mı az..kafam çok karıştı..
ne yediniz kız bakayım:dilcikar:bana bak ben gene dünkü yediğimden yedimm amannn bidaha töğbe 10 yıl yemem cokacimcoook
gunaydınn bitanemm herkese hayırlı cumalar .bu arada rahminde şekil farklılığı olan varmı aramızda benimki accuk kalp gibi görünüyoda :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?