Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar yarın transfer için çağırdılar..3.gün..

tatlım hadi inş herşey yolunda gider dualarımızdasınız

amin canım duan için bende nasip olursa yarından itibaren oruç tutmaya başlayacağım tabi kismet inşallah rabbim dualarımızı kabul eder ona açılan ellerimizi boş çevirmez

amin canım inş

Herkese hayırlı cumalar diliyorum,Allahım bugün dualarımızı kabul etsin inşallah,Allahım tez zamanda hepimize hayırlı çocuklar nasip etsin inşallah.

ne olur bilen varsa bana bir fikir versin 3.gün transfer in tutma şansı 5 e göre daha mı az..kafam çok karıştı..
Merhaba canım,kafanı böyle şeylerle oyalayıp strese girme bence Allahın dediği oluyor,bak şarkıda ne diyor tanrı istemezse yaprak düşmezmiş,3.gün transfer normal 5'e sarkarsa biraz ttutma ihtimali az oluyormuş ama dediğim gibi onun ORASINI Allah bilira.s.k.i.b canım,inşallah cumalar yüzü hürmetine bebişin tutar. sen yeterki kendini ferah,sakin tutmaya çalış.Biliyorum sabır gerektiren birşey Allahım sabrını versin.a.s.

AMİNNNNNNN canım inşallah.a.s.

canım benimki yükseliyor çok fazla çıkmıyor adet olunca düzeliyor.işte bundan korkuyorum yine yükseldiyse diyorum.tedav olduğum aylar 10 gün öncesinden başlıyor belitiler 2 gün öne atıyor hatta ama tedavi görmediğim aylarda nedense böyle oluyor anlamadım gitti..bekliyorum artık hayırlısı rabbim hepimize nasip etsin bir an önce..
işallah canım işallahhhhhhhhhh..
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Canımm planını çok doğru buldum. Bu şekilde uygula. Zaten hamile isen sürpriz olur ve deliririz hep beraber. Ama aksi durumda da üzülmeyiz. Şükreder , dua eder , yolumuza devam ederiz.. Şeniz

evet süpriz olur 6 yılın sonunda mucizem gelir işallah..hayırlısı olsun işallah nasipte varsa rabbim verecektir..dilerim hepimiz üçer,beşer hamile kalalım..

kız nerelerdesin sen amin canım inş

Vallahi kendimi kaybettim bu aralar,yoğun geçiyor,inanırmısın ne zaman bilgisayarı açsam ya kapı çalıyor ya biri geliyor,bilgisayarım lap top olduğu için ortalıkta geziyor yazdıklarımı okuduklarımı görmesinler diye hemen kapatıyorum,bazende tanıdıklar hastaneden sıra al felan diye geliyorlar lap bilgisayarın önüne oturuyorlar,sinir oluyorum,akşamlarıda kocişle ingilizce kursuna gidiyoruz yorulup geliyoruz.Elimden geldiğince topiğe gelmeye çalışıyorum.S en nasılsın canımcığım?:1hug:

ne olur bilen varsa bana bir fikir versin 3.gün transfer in tutma şansı 5 e göre daha mı az..kafam çok karıştı..

bir arkadaşla aynı günlerde transferimiz olmuştu...
onu 2. gün çağırdılar
bir tane kalmış embriyo oda çöp demiş doktor
boş geçmesin buay koyalım ama umutlanma
5. gün çok hızlı bölünen 4 embriyo yerleştirdiler bana
doktor meraklanma kesin tutar herşey harika senden çok umutluyum dedi
sonuç
benim sonucum negatifken o çöp bir ay önce doğdu
takma bunları kafana

Son düzenleyen: Moderatör:

iyidir tatlım bend ebu gün kendime izin verdim ders falan yok çalışmıcam diye sabahtan geldim topiğe hala burdayım eee neden olsa ev sahibesiyiz değil mi canım misafirirlerim var işte :içelim:

sustunuz kizlar hayirdirrr
hadi canlanin birazzdelikafadulden

balımız olsaydı bi tıngırdatırdı şimdi herkez ayakta olurdu demi cucum :dance: :dance: :dance:

kızlar az önce bir fıkra okudum gülmekten baya koptum yaniii sizlerlede paylaşmak isterim ama buraya yazarsam banlanırım diye çekiniyorum aslında çok açık değil ammaaaaaaaaaa

Selam kızlar. Cumanız mübarek olsun. Allahım tez zamanda herkesin muradını versin inşallah.

kıssssslar kendime çok faydalı bir bitki çayı hazırladım içiyorum buyrun istiyorsanız sizede ikram edeyim canlarım:içelim:ben içiyorum hepimize şifa olur inşallahhhhhhhhhhhh

herkese hayırlı cumalar canlara.s.
cumanız mübarek olsun...
allah dualarımızı kabul etsin (amin)

canım sen iyileştinmi:1hug:
allah zihin açıklığı versin....

canım inşalalah testiniz güzel çıkar...
allah yardımcınız olsun....
aman dikkat kaynaşalım kız:dance::dance:
cakkıdı çakkıdı oynaşalım kızzz:dance:

hihoyyythihoyyytsositosositosositososito:sm_cool::sm_cool:

sende mi grip oldun :teselli::1hug:geçmiş olsun canım...
yarım ameliyatınız güzel geçer inşallah...
allah yardımcınız olsun...

gunaydınn bitanemm herkese hayırlı cumalar .bu arada rahminde şekil farklılığı olan varmı aramızda benimki accuk kalp gibi görünüyoda :dance:
geçmiş olsun canım...arkadaşların yorumlarını da okudum...
stres yapma canım...
bak normalmiş...
bazen olabiliyor....

kızlar gülben ergenin ikizleri olcakmış :1shok:
tüp bebekmi acba....

seni anlıyorum canım:teselli: aynı tarih olduğu için seni etkiledi...
yüce mevlam senin bebişini de kısa zaman da gönderiri inşallah....

çok çok kolay gelsin canıma.s.
bütün işlerin yolunda gitsin....
bizde seni çok ama çoookkkk seviyoruzŞeniz

bitanem senin baya yakından geldiŞeniz
hoşgeldin istanbulaa.s.

arkadaşlar yarın transfer için çağırdılar..3.gün..

hayırlı olur inşalalh...
bu gibi şeyleri kafaya takıp sitres yapma canım...
inşallah bebişin gelecekdir....
bana bak ben gene dünkü yediğimden yedimm amannn bidaha töğbe 10 yıl yemem cokacimcoook
ne yediniz kız bakayım:dilcikar:

bir bakayım dedim yaramazlık yapmıyosunuz dimi kızlar

gülben ergen hemide ikizmiş haaaaaaa
vay anasını bizde isterizzzzzzz yaaaaaaa bizede bizede bizede ünlülere vardoooo bize yok miiiiii
yoookkkkkkmiiiiiiiiiiiiiii yooooooooookkkkkmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gunaydınn bitanemm herkese hayırlı cumalar .bu arada rahminde şekil farklılığı olan varmı aramızda benimki accuk kalp gibi görünüyoda :dance:

canım benim rahmim de tersmiş. Daha önce dr. un birisi ilişkide yüz üstü yat demişti. Onun haricinde gittiğim birkaç dr.a da danıştım. sırt üstü ve beline yastık koy falan dediler. Ama hangisi doğru tam bilemiyorum. Herkesin ki farklıymış. Dr bana kiminin sağa, kiminin sola, kiminin ki de arkaya dönük olur, Bu sorun olmaz demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…