gunaydın kızlar hepınızın gecmıs kandılını ve kadınlar gununu kutluyorum.dun aksam hepınız ıcın dua ettım kabul olur ınsallah sıdelyacım canım bole deme bılıyorum ne kadar zor durumda oldugunu ama hayırlısı buymus bıtanem bole dua et canımmm herseyın hayırlısı olsun bak kendı agzınla soluyosun kadının bebegı daha dogmadan olmus karnında allahım yasatmasın kımseye gec olsunda guc olmasın ınsallahhh
nevrosky,balsurat,monarosa kizlar insallah yureginizden gecenleri RABBIM kabul etsin
meleklerinizi yollasin insallahh RABBIM
dualarimiz sizinle
-badem- canim cok gecmis olsun ALLAH en kisa zamanda sifa versin insallah
- Dün nehir7680 arkadaşımızın transferi yapıldı. Dualarımızı esirgemeyelim..
- Dün benim yumurtalarım toplandı , 4'ü döllendi. Yarına haber bekliyoruz. Dualarınızı esirgemeyin kızlarr. İyiki varsınız..
- Cuma günü Balsurat arkadaşımızın aşılaması yapıldı. İnşallah 14 gün sonra halayını çekmek nasip olur.
- Perşembe günü MONA ROSA arkadaşımızın transferi yapıldı. Dualarımızı esirgemeyelim. İnşallah Allahım "ol" demiştir.
nehir, balim mona rosa, hayirlai olsun canlarim, insallah guzel sonuclarinizi aliriz...
nevrocum seninde hayirli olsun canim, transferlerimiz hemen hemen ayni olacak insallah bizimde yuzumuz guler canim
sidelya canım ne yaptın sen kırmızılar geldimi. testini yaptınmı
ben yoktum şu son 4-5 gündür ara ara bakıyodum senin yokluğunu farketmiştimArkadaşlar merhaba.Geçen hafta çarşamba günü kayınvalidem felç geçirdi..Kalp damarlarından birinde büyük bir pıhtı oluşmuş.Apar topar olduğumuz gibi şehir dışına çıktık..Kayınvalidem günlerdir yoğun bakımda..Bu gün gözlerini açtı..Ama hala yoğun bakımda...Sadece eşim ve kardeşi girip görebildi..Çok üzülmüş bebeklerime....Zor günler bu günler bizim için...Her şey üstüste geliyor....
Umarım herkes iydir..Hepimizin kandili mübarek olsun.........
ben yoktum şu son 4-5 gündür ara ara bakıyodum senin yokluğunu farketmiştim
geçmiş olsun canım benim Allah acil şifalar versin inşallah:Saruboceq:
smhsmh hoşgeldin yavru kuş.:asigim::1hug:
Nasıl geçti İstanbul gezisi.
Özledik senü.:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?