Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim çok sevindim ayyyy çok güzel yaa hayırlı haberler devam eder inşallah.:lepi:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :a015: :a015: :a015:
hala lekelenmenlerim devam ediyor korkuyorum

canım ilk önce hayırlısı olsun inşallah bu acılarının karşılığı 9 ay 10 gün sonra kucağının dolmasıyla taçlanır. bişey sorcam aşılamada kanaman mı oldu yoksa hsg gibi mi oluyo

yani aşılamayı etkilemiyorumu bu kanama olayı . benim smer alınırken bile kanadı demek aşılamadada olucak aynı şeyler :çok üzgünüm:

canım güle güle git döndüğünde de güzel haberlerle dönersin inş.

valla kocişle yapılan şeye pek benzemiyo bana ilk takıldığında hiç bişey olmadı ama sonraki 2 takılmasındada kanamam oldu nasıl becerdiyse kadın smer alırken kanattı bi daha o aleti takmalrını istemiyorummmmmmmm:1no2:

[KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE GEÇMİŞ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ALLAHIM AKŞAM AÇILAN TÜM ELLERİN ETTİKLERİ DUALARINI KABUL EYLER İNŞALLAH ALLAHIM HEPİMİZİN MURADINI HAYIRLI ZAMANDA VERİR İNŞALLAH
KADINLAR GÜNÜNÜZ DEKUTLU OLSUN CANLARIM KADIN OLMAK GERÇEKTEN ZOR AMA BİZ O ZORU BAŞARAN KADINLARIZ HEPDE BÖYLE OLUR İNŞALLAH ALLAHIN İZNİYLE
[/FONT]

canım içini ferah tut allahın izniyle bebişin seninle kalacak canım

CANIM ÇOK GÜZEL BİR HABER DEDİĞİN GİBİ 1 TANE KALİTELİ OLMASI BİLE YETERLİ CANIM ALLAHIN İZNİYLE OLACAK NEVROCUM BEBİŞLERİN :ecrin_bebek::ecrin_bebek:OLGUNLAŞACAK VE SONRASINDA TUTUNACAKLAR TÜM DULARIMIZ SENİNLE CANIM GERÇEKTEN ANNELİĞİ HEPİMİZ HAKEDİYORUZ ALLAHIM HAYIRLI ZAMANDA HEPİMİZE TATIRSIN İNŞALLAH
CANIM ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN BUGÜNLERDE GEÇECEK VE GERİDE KALACAK YENİDEN ANNE OLACAKSIN CANIM ALLAHIM ÇOK BÜYÜK DULARIMIZ EKSİK OLMASIN YETER CANIM HAYIRLI ZAMANDA BEBİŞLERİMİZİ GÖNDERSİN
CANIM OLSUN İŞTE HER İŞTE BİR HAYIR VAR CANIM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA HAMİŞ HABERİNİ ALMAMIZI NASİP ETSİN HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN VAKTİ ZAMANI GELİNCE BİZLER DUA EDİP İSTEYELİM
GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH AMELİYATTAN SONRA EŞİNİN SPREMLERİ DÜZELECEK VE SENDE EN KISA HAYIRLI ZAMANDA HAMİŞ OLACAKSIN CANIM
HADİ BAKALIM CANIM GERİ SAYIM BAŞLADI DEDİĞİN GİBİ ALLAHIN HAKKI 3 VE SENDE 3.DE HAMİŞ OLURSUN ALLAHIN İZNİYLE CANIM HAYIRLISI OLSUN TATLIM

CANIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL YAZILMIŞ KAHVE DEYİP GEÇMEMEK LAZIM

canım allah razı olsun inşallahh Hsgdeki gib oldu bende .hsgde 1 gün sürdü bunda 3 gün :bbo:

üzülme canım ya. olana kadar deneyeceğiz.doktor da dedi bana eşimin değerlerinin yükselmesine rağmen tüpbebek dedi.ama denemek istiyosan deneyelim dedi.
varikosel üzerine baya konuştuk ne kadar ameliyat olup yükselsede bu spermler çok değişiklik gösteren bişi dedi. yüksek sayı ile dölleyecek diye bişi yok dedi.
az sayıylada döllenen var dedi. o yüzden dedi yükseldi diyede umutlanma ama yükselmesi tabiki iyi şansını artırır dedi. ve rahim duvarının kalitesi çok güzel senin yaşda iyiyken hamile kalman gerekiyo dedi. bende bencede dedim.
tüpümün biri tıkalı benim. açtırayım diyordum şansım belki artar diyodum gerek yok dedi.

tğpbebek için baya ümit verdi ama tabiki genede herşey nasip kızmet canım. zaten haziranda 3 yılda bitiyo yazın başlayabilirim tüpbebeğe. ama buranın sıcağında uğraşmamak için belkide kasımı falanda bekleyebilir. onda kararsız kaldım.

canım geçmiş olsun benim eşim hormon testi yaptırdı 4 test yaptırdı biri testesterondu ama diğerlerini hatırlamıyorum istersen bakıp yarın yazarım burda ama doktor söler zaten hangilerinin yapılması gerektiğini

anladım canım hadi bakalım inş hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun

günaydın canlar
2 gün yuktum geçmişe dönüyorum
bayılmadan bitirirsem ne mutlu
belki bugün güncele yetişememdelikafaduldendelikafadulden

Günaydın canlarım inşallah herkes iyidir bende hafta sonları aranızda olamıyorum ne yazıkki güzel haberler vardır inşallah şu an işlerim çok olduğu için geriye dönemiyorum bilgi verirseniz haberlerden sevinirim

günaydın kızlar
nesrincim geçmiş olsun bitanem eşimin babanesinde de aynı sorun vardı çapda bir doktora götürddük şuan iyi ilaçlarını kullanıyor inşallah annende iyi olur canım
sidelyacım canım kısmet değilmiş eşinede anlatmakzor olsa gerek ama yapacak bişey yok tatlım en yakın zamanda enbüyük mutluluğu tekrar yaşarsın inşallah
balummm hayırlı olsun aşılaman bebişlerin seninle olur 14gün sonra halayını çekeriz inşallah
badem geçmiş olsun allah acil şifalar versin
can _iso canım benim eşiminde şişliği oldu 1ay kdar sürdü hatta doktor normal dedi ağrısıda oluyor arada geçmiş olsun güzelim
sevcancım,cucum ,aymes,rylai, nergis, canziii , casper hepinize günaydın kızlar
nevrocum allah yardımcın olsun
smsh hoışgeldin güzelim umarım iyi vakit geçirmişindir istanbulda gerçi sürekli yağmuryağdı ama senin kısmetine bereketli geldin kıs :)

canim nevronun transferi var bugün..4 tane yumos döllendi..insallah ondan haber bekliyoruz...
balsuratimizinda ilk asilamasi oldu..
elektrik arkadasimiz hamis...
bunlarda sanirim bilgilerin dahilindedelikafaduldena.s.

canlar döktürmüşsümüz yine geçmişe çok bakamıyorum işler çok yoğun nevromun 4 tane yumoşu döllenmiş hayırlısı olur inşallah 2 tanesi annesinin göbişinde yerini bulur kaydirigubbakcemile3 sidelya kırmızılar gelmiş üzülme tatlım napalım önümüze bakıcaz yola devam a.s.

aşk melegim,rylai sağolun canlar inş bir dahaki sefere daha çok çalışcaz
mart ayı bizim ayımız olcak inş
herşey çocuk içinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…