Canlarımmm ben geldimmmm. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
10 tane yumoşum toplandı.hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :dance:
Ben 8 diye biliyordum 2 tanesi sürpriz oldu. :teytey: :sm_cool:
Şimdi onlar hastanede döllenme çabasındalar. İnşallah yeterli sayıda kaliteli embriyolarım olur. Yarın arayacaklar. Bizi heyecan sardı. hihoyyyt hihoyyyt
Genel anestezi ile toplattım , operasyon sırasında bişi hissetmedim haliyle. Ama sonrasında ağrılarım oldu. Çok dolanırsam , ani hareket yaparsam , eğilirsem yine ağrım oluyor. Bu yüzden uzanıyorum. Laptopla girdim. Ama bununla kucağında yatarken yazışmak çok zorr. :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
Gazım var gibi. Karnım şiş. Tecrübeli arkadaşlar ne önerirsiniz. Ağrı yapıyor. Afedersiniz gaz da çıkaramıyorum. Ağrı oluyor zorlasam.
İyi dileklerde bulunan , dualarını esirgemeyen , benimle heyecanlanan , iyiliğimi isteyen herkesee çok ama çoooooook teşekkürler. a.s. Sizleri çok seviyorum. :asigim: Sizlerin sayesinde daha iyi oluyorum. :1hug: Şimdi gelen ziyaretçi ve özel mesajlarımı okuyup , buraya bakmaya çalışacağım.Durabildiğim kadar. sengözlerimebaksanab Öpüyorum hepinizi. Şeniz
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :a015: :a015: :a015:
hala lekelenmenlerim devam ediyor korkuyorum
evet canım korkulacak bişey yok tatlım olabiliyor ..benim ilkinde olmamıştı hiç ama ikincisinde üç gün sürdü ve kesildi canım..sonuçta yabancı bi cisim giriyor ve zorluyor orayı..tamaen o bölgenin tahriş olmasından kaynaklanıyor canım..bu arada size promramda verdimi extra olarak
kızlar ben izne ayrılıyorum bugün işleri toparlayayım 17 sine kadar yıllık izin kullanıyorum.ara girer sizden haber alırım canlarım.
nevrocum 4 yumoş döllenmiş ne güzel transferin hayırlısı ile olur ve annlerine melekleri tutunurlar ve böyle güzel bir anne olduğunu bilseydik daha önce gelirdik diyecekler.:1hug:
balımm balkafamm canım korkma bak dr olabilir demişş
kız sen bu spekulumden niye bukadar korkuyorsunnnn
kız kocişinlee nasılll:jeyyar::jeyyarluyor yani anestezili yapmadıgına göre o işi spekulumdanda korkma tamammııı:roflol::roflol:
canım içini ferah tut allahın izniyle bebişin seninle kalacak canımCanlarım hepinize selamlarrr ve haberim dr' dan geldim keseye baktı gayet düzgün dedi içinde emriyo oluşmuş :)) yolksac denilen şimdilik herşey çok güzel gidiyor kanama alanı bebeğe yakın değilmiş jel verdi yinede cronine jel
ne diyimki Allah' a şükürler olsun içim rahatladı biraz önümüzdeki hafta kalp atışları için çağırdı inşallah görürüm sağlıkla bu arada 6 haftalık olmamş bile geç döllenmiş sanırım miniğimm
Canlarımmm ben geldimmmm.
10 tane yumoşum toplandı.hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :dance:
Ben 8 diye biliyordum 2 tanesi sürpriz oldu. :teytey: :sm_cool:
Şimdi onlar hastanede döllenme çabasındalar. İnşallah yeterli sayıda kaliteli embriyolarım olur. Yarın arayacaklar. Bizi heyecan sardı. hihoyyyt hihoyyyt
Genel anestezi ile toplattım , operasyon sırasında bişi hissetmedim haliyle. Ama sonrasında ağrılarım oldu. Çok dolanırsam , ani hareket yaparsam , eğilirsem yine ağrım oluyor. Bu yüzden uzanıyorum. Laptopla girdim. Ama bununla kucağında yatarken yazışmak çok zorr. :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
Gazım var gibi. Karnım şiş. Tecrübeli arkadaşlar ne önerirsiniz. Ağrı yapıyor. Afedersiniz gaz da çıkaramıyorum. Ağrı oluyor zorlasam.
İyi dileklerde bulunan , dualarını esirgemeyen , benimle heyecanlanan , iyiliğimi isteyen herkesee çok ama çoooooook teşekkürler. a.s. Sizleri çok seviyorum. :asigim: Sizlerin sayesinde daha iyi oluyorum. :1hug: Şimdi gelen ziyaretçi ve özel mesajlarımı okuyup , buraya bakmaya çalışacağım.Durabildiğim kadar. sengözlerimebaksanab Öpüyorum hepinizi. Şeniz[/FONT]
CANIM ÇOK GÜZEL BİR HABER DEDİĞİN GİBİ 1 TANE KALİTELİ OLMASI BİLE YETERLİ CANIM ALLAHIN İZNİYLE OLACAK NEVROCUM BEBİŞLERİN :ecrin_bebek::ecrin_bebek:OLGUNLAŞACAK VE SONRASINDA TUTUNACAKLAR TÜM DULARIMIZ SENİNLE CANIM GERÇEKTEN ANNELİĞİ HEPİMİZ HAKEDİYORUZ ALLAHIM HAYIRLI ZAMANDA HEPİMİZE TATIRSIN İNŞALLAHCanlarımmm günaydınnnnnn. İyi pazarlarrrr.. hihoyyyt
Öncelikle Mevlid Kandiliniz mübarek olsun. :Saruboceq: Bu mübarek günde ettiğimiz tüm dualar kabul olsun. Açılan eller geri çevrilmez. Allah hakkımızda hayırlısını veriyor ve verecektir. Birbirimiz için ettiğimiz dualar da en makbul olanlardır. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
8 Mart Dünya Kadınlar günümüzü de kutluyorum. Kadın olmak gerçekten kolay değil. Ama burada tanıdığım herkes hakkını veriyor. Kocalarımıza iyi bir eşiz. Çocuklarımıza iyi bir anne. Daha hamile kalmadan yaşadığımız o heyecan ve sorumluluk duygusu bizim nasıl bir anne olacağımızın da göstergesi. Evlerimizle ilgilenen , kadir kıymet bilen , gözü yükseklerde olmayan , kalpleri temiz , üzerimize düşen herşeyi yapan , fedekar kadınlarız bizler. Duyarlıyız , ilgiliyiz , duacıyız. Bugün bizim günümüz. Ve bizler mükafatlandırılacağız. Buna eminim. Öyle ya da böyle , er ya da geç. Hepinizi kocaman öpüyorumm. Şeniz
Hastaneden aradılar. Dün 10 yumurtam toplanmıştı. Bunlardan 8 tanesini işleme almışlar. 2 tanesi olgun değilmiş. 8 tanesinden 4 tanesi döllenmiş. :asigim: Bölünmeleri takip ediliyormuş. Yarın arayıp yine bilgi vereceklermiş. Herşey yolunda giderse Pazartesi öğleden sonra ya da Salı sabahtan transferiniz olabilir dediler. Eşimin biraz morali bozuldu. Hani yarısı döllenmeyince biraz ümitsizliğe kapıldı sanki. Belli etmek istemese de ben öyle anladım. Hani daha bölünmeme ihtimalleri de olabilir diye düşünüyor sanırım. Ama ben yine de iddia ediyorum ; hayatımın hiçbir evresinde bebeğime bu kadar çok yaklaşmadım. Yaklaştıran Allahıma da şükürler olsun. Eğer kısmetimde varsa bu embriyolar yaşama tutunur. 1 tane de olsa sağlıklı kalır. Transferim gerçekleşir. Onları çok seviyorum. Çünkü onlar benim yavrularım. Eğer sağlıklı olmayı başarabilirlerse benimle olacaklar. Ümidimizi hiçbir zaman kaybetmemeliyiz. Zaten çoğunlukla yerleştirilen 2 ya da 3 embriyo. Kalitesi önemli. Eşime bunu anlatmaya çalıştım. Elbette anladı ama ne kadar içi ferahladı bilmiyorum. :1rolleyes:
Burdan ellerimi açıp dua ediyorum. Bu mübarek günde. :Saruboceq:
Allahımm ; Hakkımda hayırlısı ise bu zamana kadar işlerimi rast getirdiğin gibi yine rast getirirsin. Sen "ol" dedikten sonra neler olmaz ki. Eğer kısmetimde varsa ben anne olmak istiyorum. Vaktim zamanım geldiyse bu mutluluğu tatmak istiyorum. Sana sığındım. Senden dilerim. Üzerime düşenleri yaptım , yapıyorum. Tedaviye uyuyor , önerileri dinliyorum. Yönergeleri her zaman takip ediyorum. Bundan sonrasını da sana havale ediyorum. Senden gelen herşeye razıyım ve hazırım. İsyanım kesinlikle olmayacak. Sen hakkımızda hayırlısını ver Allahımm. Aminn. :Saruboceq:
Hem kandilinizi ve Kadınlar gününüzü kutlamak , hem de hakkımdaki gelişmelerden haberdar etmek için geldim kızlar. :1hug: Şimdi çıkacağım. Ama günün ilerleyen saatlerinde muhakkak geleceğim. Sizlerin hakkını ödeyemem. a.s. Hepinizi çok seviyorum. :asigim: O dualarınız var ya her zaman yardımcım oldu. :Saruboceq: Hepiniz dualarımdasınız. :Saruboceq: Allaha emanet olun. Şeniz
CANIM ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN BUGÜNLERDE GEÇECEK VE GERİDE KALACAK YENİDEN ANNE OLACAKSIN CANIM ALLAHIM ÇOK BÜYÜK DULARIMIZ EKSİK OLMASIN YETER CANIM HAYIRLI ZAMANDA BEBİŞLERİMİZİ GÖNDERSİNArkadaşlar merhaba.Geçen hafta çarşamba günü kayınvalidem felç geçirdi..Kalp damarlarından birinde büyük bir pıhtı oluşmuş.Apar topar olduğumuz gibi şehir dışına çıktık..Kayınvalidem günlerdir yoğun bakımda..Bu gün gözlerini açtı..Ama hala yoğun bakımda...Sadece eşim ve kardeşi girip görebildi..Çok üzülmüş bebeklerime....Zor günler bu günler bizim için...Her şey üstüste geliyor....
Umarım herkes iydir..Hepimizin kandili mübarek olsun.........
CANIM OLSUN İŞTE HER İŞTE BİR HAYIR VAR CANIM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA HAMİŞ HABERİNİ ALMAMIZI NASİP ETSİN HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN VAKTİ ZAMANI GELİNCE BİZLER DUA EDİP İSTEYELİMgünaydın kızlar pinkrose canım başınız sağolsun ,bademcin kayınvalidene ALLAHtan şifalar diliyorum canım.canlar u arada sizlere çok güzel haber vermeyi isterdim ama kan tahlilinin sonucunu bile almaya gerek kalmadan bu gün sabah kırmızılar geldi o kadar gecikmeden sonra.ne hissedecegimi bilemedim ve ilk defa hayal kurmuştum ben tüp bebek denemesinden sonra bile bu kadar hayal kurmamıştım ya.çok kötüyüm ama elden bişey gelmiyor...... dünde bir akrabanın haberini almıştık doguma gidecekleri günün gecesinde rahatsızlanmış kadın hastaneye zor yetiştirmişler yetiştirmesinede bebek ölmüş anne karnında görenler anlatıyor öyle ana babadan öyle bir çocuk nasıl olmuş diye ama işte verende O alanda O yapılacak birşey yok moralim çok kötü ALLAh ım sen bilirsin bizlere dayanma gücü ver eşime telefon açmaya gücüm yok şu an.... nasılda sevinmişti onun o sevincini devam etmesi için canımı bile verebilirdim ama can verecek bişeyim kalmadı senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH AMELİYATTAN SONRA EŞİNİN SPREMLERİ DÜZELECEK VE SENDE EN KISA HAYIRLI ZAMANDA HAMİŞ OLACAKSIN CANIMgünaydın topiğin şekerleri, nasılsınız görüşmeyeli bakiim, kızlar cvplar için teşekkür ederim bizde drla görüştük önemli bişey değil ilaçlardan dolayı olabilir dedi umarım önemli bişey çıkmazda iyi sonuçlar alırız
HADİ BAKALIM CANIM GERİ SAYIM BAŞLADI DEDİĞİN GİBİ ALLAHIN HAKKI 3 VE SENDE 3.DE HAMİŞ OLURSUN ALLAHIN İZNİYLE CANIM HAYIRLISI OLSUN TATLIMgünaydın kızlar.
bende şimdi doktordan geldim. kistlerim yok olmuş.çok sevindim. bir aksilik çıkmaz ise öbür adet olduğumda 3. aşılamaya start vericem kızlar. allahın hakkı 3 tür 3. yüde deneyelim bakalım.
BİRLİKTE BİR KAHVE İÇELİM Mİ?
Her kahve aynı tadı taşımaz
nerede içiyorsankiminle içiyorsan ona göre değişir...
Sahilde oturduğun rüzgarlı bir sonbahar günü
en sevdiğin dostun ağlarken içtiğin kahvenin
tadı kederlidir...
kahve telvesine yüreğinin acısı karışır...
Bir pazar öğle sonrası annenin
"hadi bir kahve yap da içelim"
dediği kahve; huzurludur...
köpükler annenin gözbebeklerine yansır...
dudağının kıyısında kalan küçük bir gülümsemedir...
Bir gece vakti zil zurna sarhoş birinin içtiği kahve;
düşülen kuyudan çıkma çabasıdır...
Koyu kıvamlı kahverengi bir ipe tutunur çıkarsın
çıktığın an uyuyakalırsın...ferahlıktır!!!
Dostlarla içilen kahve; neşelidir...
kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer.
Tek başına balkonda içtiğin kahve; yalnızlıktır...
Acıdır tadı...
Ama garip de bir aaafilezzeti vardır...
Baban için yaptığın kahve ; sevgi doludur...
eski fincandaaz şekerli...
kahve gibi görünmez sana...
ama sıcaktırdumanı tüter ve kokusu büyülüdür...
Beklemediğin bir anda sana uzatılan kahve başkadır...
Isıtır insanın içini...
Yorgun olduğunda içtiğin kahve hafifletir seni...
kendine getirirunutturur günün ağırlığını...
Kahve aynı kahvedir belki...
köpüğüylerengiyledumanıyla aynı kahvedir.
ama içilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer
ve tadları değişir...
Her kahve aynı değildir bu yüzden...
Ben de sizleri sevgiyle pişirilen bir kahve
içmeye davet ediyorum...
akşam öğle öncesi sonrası ya da gece kahvesi
ne zaman isterseniz...
Dostlukla aaaaaaayacağımız bir kahve molası vermeye
ne dersiniz???
KAHVENİZ NASIL OLSUN?
(alintidir ama sözler aynen gecerlidir:)))a.s.
canım ilk önce hayırlısı olsun inşallah bu acılarının karşılığı 9 ay 10 gün sonra kucağının dolmasıyla taçlanır. bişey sorcam aşılamada kanaman mı oldu yoksa hsg gibi mi oluyo
günaydın kızlar
evet canım malesef kırmızıları bu sabah gördüm nevrocum canım yeni tarihimi 9 nisan olarak güncellermisin .birde inş sende ve diger arkadaşlarda herşey yolunda gider ALLAH emeklerimizi boşa çıkarmaz inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım allah razı olsun inşallahh Hsgdeki gib oldu bende .hsgde 1 gün sürdü bunda 3 gün :bbo:
arkadaşlar üroloğun direk mikrotese yapalım dediğini
yazmıştım.sadece spermiograma bakarak söyledi.
hormon testi vs istemedi.
kafamız çok karıştı.
sizce biz yine de hormon testi,kromozom testi vs yaptıralımmı?
kime nasıl inanacağız bilemiyoruz.
özel hastane olduğu için acaba ticari mi bakıyorlar diye de düşünüyor insan.
hangi hormon testlerini yaptıralım?
bir de azospermi olup,hiç sperm bulunamayıp sonradan eşi ilaç kullanarak
sperm oluşan var mı?
ne olur yardım edin kızlar.
çok kötüyüm
üzülme canım ya. olana kadar deneyeceğiz.doktor da dedi bana eşimin değerlerinin yükselmesine rağmen tüpbebek dedi.ama denemek istiyosan deneyelim dedi.
varikosel üzerine baya konuştuk ne kadar ameliyat olup yükselsede bu spermler çok değişiklik gösteren bişi dedi. yüksek sayı ile dölleyecek diye bişi yok dedi.
az sayıylada döllenen var dedi. o yüzden dedi yükseldi diyede umutlanma ama yükselmesi tabiki iyi şansını artırır dedi. ve rahim duvarının kalitesi çok güzel senin yaşda iyiyken hamile kalman gerekiyo dedi. bende bencede dedim.
tüpümün biri tıkalı benim. açtırayım diyordum şansım belki artar diyodum gerek yok dedi.
tğpbebek için baya ümit verdi ama tabiki genede herşey nasip kızmet canım. zaten haziranda 3 yılda bitiyo yazın başlayabilirim tüpbebeğe. ama buranın sıcağında uğraşmamak için belkide kasımı falanda bekleyebilir. onda kararsız kaldım.
Günaydın canlarım inşallah herkes iyidir bende hafta sonları aranızda olamıyorum ne yazıkki güzel haberler vardır inşallah şu an işlerim çok olduğu için geriye dönemiyorum bilgi verirseniz haberlerden sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?