canim nevronun transferi var bugün..4 tane yumos döllendi..insallah ondan haber bekliyoruz...
balsuratimizinda ilk asilamasi oldu..
elektrik arkadasimiz hamis...
bunlarda sanirim bilgilerin dahilindedelikafaduldena.s.
Canım çok sağol bilgilerin için sen nasıl oldun eşinle problem yoktur inşallah
Nevrom canım maşallah 4 tane döllenmiş hayırlı olsun canım inşallah 13 gün sonra müjde verirsin
Balım seninde aşılaman hayırlı olsun canım oh oh ne kadar güzel balla nevrodan müjdeler gelicek Allahında izniyle Allah her ikinizinde yardımcısı olsun.
aşk melegim,rylai sağolun canlar inş bir dahaki sefere daha çok çalışcaz
mart ayı bizim ayımız olcak inş
herşey çocuk içinnnnn
kızlar yarın test yaptırmaya gidiyorum biliyorum yine kocaman negatifi görecem ama.5 gün geçti gideyim bari yoksada adetim gelsin.psikolojik olarak etkileniyorum..hayırlısı artık.
slm; kizlar, nasilsiniz?
ben pek iyi sayilmam, çok yakin bi arkadasimisin annesi vefat etti gencecik kadin daha 45 yasindaydi dun sabah kansere yenik dustu, persembe gununden beri hiç keyfim yok aglamaktan bi hal oldum; persembe gununden beri olmesini beklediler, çok zor allahim sabirlar versin.
bu yuzden kk'ya hiç giremedim eger bana kisaca geçmisi ozetleyen olursa çok sevinirim.
yagmurdan ve xyz ten haber varmi novru nasil galiba transferine bi kac saat kaldi...
ben cuma gunu doktora gittim ve sali gunu transferim olacak tabii bebislerim uykularindan guzelce uyanirlarsa
günaydın kızlar pinkrose canım başınız sağolsun ,bademcin kayınvalidene ALLAHtan şifalar diliyorum canım.canlar u arada sizlere çok güzel haber vermeyi isterdim ama kan tahlilinin sonucunu bile almaya gerek kalmadan bu gün sabah kırmızılar geldi o kadar gecikmeden sonra.ne hissedecegimi bilemedim ve ilk defa hayal kurmuştum ben tüp bebek denemesinden sonra bile bu kadar hayal kurmamıştım ya.çok kötüyüm ama elden bişey gelmiyor...... dünde bir akrabanın haberini almıştık doguma gidecekleri günün gecesinde rahatsızlanmış kadın hastaneye zor yetiştirmişler yetiştirmesinede bebek ölmüş anne karnında görenler anlatıyor öyle ana babadan öyle bir çocuk nasıl olmuş diye ama işte verende O alanda O yapılacak birşey yok moralim çok kötü ALLAh ım sen bilirsin bizlere dayanma gücü ver eşime telefon açmaya gücüm yok şu an.... nasılda sevinmişti onun o sevincini devam etmesi için canımı bile verebilirdim ama can verecek bişeyim kalmadı senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
Canım kırmızılar gelmiş he umutlanmış ama neyse kısmet değilmiş
inşallah dediğin gibi mart ayı senin ayın olur tatlım:1hug:
kızlar benimde hala kırmzıılar gelmedi 6gün geçikti bugün hiç umudum yok sancım var
gelecek gibi ama neden böyle oluyor ya durduk yerde 3-4aydır günü sürekli başka bigün hep değişik negüzel heray düzenli oluyordum birde bu çıktı şimdi biranönce olayımda busefer kesin doktora gitcem
rica ederim canim ne demeka.s.
ben artik delilige vuruyorm,tedavime sifirdan baslicaz,cumartesi geldi haber..iyiye gidiyorken durdu birden,simdi geriliyor gelisim ve hormon degerlerim..
persembe günü baska ilac ve ignelere basliyorum...:çok üzgünüm:
esimlede ne olsun valla,sükür diyelim..o konu oracikta kapanmisti zaten..
hem zaten yüzünü görmüyorum ki-tatlicadiarzu-bol bol calisiyor bende yalnizim
canim benim hadi hayirlisi insallah yuzun gulerdelikafadulden
canim benim hadi hayirlisi bu sfer hep birlikte halayini cekicez allahin izni ile dualarim seninleee
ayrica arkadasinin basi sagolsun bu ara genc ve kanserden olen ne kadar cok ya neden bu aya acaba ya tesaduf olduCADIARZU
canim benim seni cok iyi anliyorum bazen insan cok hevesleniyor iste ama bunuda atlatirsin alistik artik
allahim bir daha heveslendirmesin insallah gercek olsun
canim ya o bebegede cok uzuldum sen okadar tasi son anda zavalli
ama birseye takildim neden oyle aileden oyle cocuk ne fark vardiCADIARZU
canim donem donem kadinlarda boyle aksamalar olurmus kisdanda olabilirmi acaba
ama kafana takma canim dedigin gibi bir dahaki aya yine gelmezse dr a git
ama bu sefer insallah hayirli birsey icin gelmiyordur
kızlar benimde hala kırmzıılar gelmedi 6gün geçikti bugün hiç umudum yok sancım var
gelecek gibi ama neden böyle oluyor ya durduk yerde 3-4aydır günü sürekli başka bigün hep değişik negüzel heray düzenli oluyordum birde bu çıktı şimdi biranönce olayımda busefer kesin doktora gitcem
kız annesiyle babası bir çirkin anlatamam ama bebiş dünyalar güzeli bişeymiş görenler diyor onun için yazdım dı
keşke öyle olsa asicim hiç umdum yok ki aslında çokdan doktora gitmem gerekiyordu ama hep atladım işte buay gidicem biay 12 gün
,biay 10 gün geçenay tam günü gününe buayda 6gün
eşime sordum dünakşam bi mucize olurmuki dedim yok canım ya seninki belli olmuyorki olursun yakında dedi onun bile umudu yok yani o yüsden olsamda doktoara gitsem diyorum
Canım inşallah bu tedavide yüzün güler niye öyle gerilemişki herşey acaba:uhm: neyse niyesini nedenini düşünmek iyi olmuyo bundan sonrasını düşünelim inşallah herşey bundan sonra dahada güzel olucak canım arkadaşım:1hug:
günaydın kızlar pinkrose canım başınız sağolsun ,bademcin kayınvalidene ALLAHtan şifalar diliyorum canım.canlar u arada sizlere çok güzel haber vermeyi isterdim ama kan tahlilinin sonucunu bile almaya gerek kalmadan bu gün sabah kırmızılar geldi o kadar gecikmeden sonra.ne hissedecegimi bilemedim ve ilk defa hayal kurmuştum ben tüp bebek denemesinden sonra bile bu kadar hayal kurmamıştım ya.çok kötüyüm ama elden bişey gelmiyor...... dünde bir akrabanın haberini almıştık doguma gidecekleri günün gecesinde rahatsızlanmış kadın hastaneye zor yetiştirmişler yetiştirmesinede bebek ölmüş anne karnında görenler anlatıyor öyle ana babadan öyle bir çocuk nasıl olmuş diye ama işte verende O alanda O yapılacak birşey yok moralim çok kötü ALLAh ım sen bilirsin bizlere dayanma gücü ver eşime telefon açmaya gücüm yok şu an.... nasılda sevinmişti onun o sevincini devam etmesi için canımı bile verebilirdim ama can verecek bişeyim kalmadı senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?