Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlarrr
nasılsınız bakalımmm yeni haftamız çok güzell ve hamiş haberleri ile geçer inşallahhh
sidelyacımm üzülmee bidahaki aya inşallahhhh:CüvCüv:
sabırsızımm hoşgeldin nasılsın bakalımmmŞeniz
aşk melegii canım gecikmen var birtahlil yap umutlanmadan ama eger yoksa bir dr.a git diger aylardada gecikmen olmuş çünküa.s.
nevrommm canımmm dualarımız seninle bebişlerin sımsıkı tutunsunlar sana:Saruboceq::Saruboceq:
bademm kayınvaldene çok geçmiş olsunnn allahımm tez zamanda şifasını versinn inşallah:Saruboceq:
pinkrose başınız sagolsunn allah günahlarını affetsinnn:Saruboceq:

yabangülümden bihaber yok dimi test yapacaktı bugünn
allahım inşallah haftanın ilk hamiş haberi ondan gelirr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar kız kardeşim 5 aylık hamileydi.cumartesi kontrole gitmiş bebişimiz kızmışkaydirigubbakcemile3
minik meleğimiz Rabbim nasip ederse 4 ay sonra inşallah kucağımızda olacağız. :ecrin_bebek:teyze olmama az kaldı...

zambakçım sağol canım sidelya üzülme tatlım hayırlısıyla bi dahaki aya gelsin bebişin inşş..
bademcim çok geçmiş olsun canım..ALLAH yardımcınız olsun inşş..

hadi hayırlısı canım Allah analı babalı büyütsün inşallah . darısı hepimizin başına :teytey::dance:

canım inşallah enyakın zamandada sen anne olursun:Saruboceq:
kocanla ilk buluştugun zamannn:jeyyar::jeyyar:

Canım tebrik ederim hemide kız ay ne güzel Allah nazarlardan saklasın sağlıkla kucağınızada alırsınız inşallah:1hug:

hadi hayırlısı canım Allah analı babalı büyütsün inşallah . darısı hepimizin başına :teytey::dance:

SAĞOL BİTANEM İNŞALLAHBU ARADA SENİN HSG SONUCUNU BİRAZDAN AŞAĞIDAKİ ABLA VARDI YA BİZE KÜR TARİFİ VERENsırnaşık şey :dance:O BIRAKACAK BANA:1hug:

canım inşallah enyakın zamandada sen anne olursun:Saruboceq:
kocanla ilk buluştugun zamannn:jeyyar::jeyyar:

AH ZAMBAKCIM AĞZINDAN BAL DAMLIYOR VALLA İNŞALLAH CANIM CÜMLEMİZİN EN KISA ZAMANDAŞeniz

Canım tebrik ederim hemide kız ay ne güzel Allah nazarlardan saklasın sağlıkla kucağınızada alırsınız inşallah:1hug:

İNŞALLAH CANIM YAA EVET KIZMIŞ HEMDE... İSİM DÜŞÜNÜYOR ŞİMDİDEN ANNESİ RABBİM BANA DA NASİP EDER İNŞALLAHsenağlamaKIZ ERKEK FARKETMEZDİ YA ELİ AYAĞI DÜZGÜN SAĞLIKLI OLSUN DA :Saruboceq:

ayyy nesrinci,m ben öldüm bittim onlara yaa çok sevimliler kadının konuşmaları öldürdü beni . hele o gelen hasta roketler muhabbeti koptum gülmekten hastahane inledi kaydirigubbakcemile3

ne mutlu sana canım.umarım en kısa zamanda annede olursun canım

merhaba kızlar nasılsınız benim moralim daha iyi babaannem dün gözlerini açtı ve bilincide yerindeydi çok sevindik :1rolleyes:

kadınlar gününüz ve mevlüt kandilinizi kutlarım rabim dualarımızı kabul eylesin inşallah :Saruboceq:

nevromun transferin güzel geçer inşallah rabbim yardımcın olsun nitekim en zor sürece giriyorsun 12 gün beklemek gerçekten zor hakkında hayırlısı canım
nevrocum belirtmiştim ama arada gözden kaçmış demekki ben 5 martta regl oldum yeni tarih 6 nisan canım :1hug:

bal yüzlüm aşılaman gerçekleşmiş rabbim bu sıkıntılarının üstüne yüzünü güldürür inşallah hepsini unutursun canım :1hug:

bademcim çok geçmiş olsun kayınvalidene allahtan acil şifalar dilerim :Saruboceq:

pinkrosecim başınız sağolsun allah rahmet eylesin :Saruboceq:

nesrincim kızkardeşini tebrik ederim kız çocuğu ne güzel bende çok isterdim bir kız çocuğum olsun benimde kız yeğenim var bir cadı oluyorlarki sorma ama tatlı cadı kaydirigubbakcemile3

ayşecim başınız sağolsun.. Allah sabır versin.. mekanını cennet eylesin..
transferinde sorunsuz olur inş.. sana sımsıkı tutunup bırakmazlar.. güzel haberleri alırsın inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sidelya boşver sağlık olsun.. kısmet ne zamansa o zaman.. :teselli:

hayırlısı olur inş canım.. kısmetiniz açılır son denemeniz olur bebiş sana tutunur inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bıcır bıcır bir kız süsleyin püsleyin artık... mis kokulu bebişi.. sana da bizlere de versin rabbim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sabırsızım hoşgeldin.. bizde seni özledik.. Şeniz

zambak nasılsın canım yerimseniben

sabırsız hoşgeldin özledik seni bağlattınmı eve internti nasılsın görüşmeyeli
zambakcım inşşalh canım işten izin alırsam gidicem biran önce
nesrincim tebrikler teyze oluyorsun hee allah sanada nasip etsin tamamına erdirsin
ceylincim gözünüz aydın canım babanen iyiymiş daha da iyi olur inşallah

nesrincim kızkardeşini tebrik ederim kız çocuğu ne güzel bende çok isterdim bir kız çocuğum olsun benimde kız yeğenim var bir cadı oluyorlarki sorma ama tatlı cadı kaydirigubbakcemile3
Bende bayılırım zaten kız cocuklarına kısacık bi etek giydireceksin yürümeye yeni başladıklarında popoda koca bir bez ay ben bitiyorum o görüntüyesenağlama

ne mutlu sana canım.umarım en kısa zamanda annede olursun canım

sağol casperim inşallah hepimiz anne oluruz en kısa zamanda:Saruboceq:

ayyy nesrinci,m ben öldüm bittim onlara yaa çok sevimliler kadının konuşmaları öldürdü beni . hele o gelen hasta roketler muhabbeti koptum gülmekten hastahane inledi kaydirigubbakcemile3

he he ben yoktum o roket olayında yuları çıkmıştım yaaasırnaşık şeydelikafadulden
ama ablalar çok iyidir o az konuşan yeni evlendi daha 1 ay olmadı:roflol:

ceylincim çok sevindim babaannen düzelmiş biraz... rabbim en kısa zamanda şifa versin bütün hastalar sonra da beni anneme :Saruboceq:Çok üzgünüm çoook

Celin naz canım sağolasınn ....hadi gözünüz aydınn çok geçmişlerrr olsunn.Allahımm şifalarrr versinn inşallahh tez zamanda iyileşsinnn :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar kan tahlilini verdim ama sanki adet olacam.ben ne zaman test yaptırmaya gitsem yada gidecek olsam adetim geliyor.1 saat sonra belli olacak internetten bakacam sonuca..biliyorum 0.100 ama olsun hiç değilse adetim gelir.tedavime devam ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…