kızlar kız kardeşim 5 aylık hamileydi.cumartesi kontrole gitmiş bebişimiz kızmışkaydirigubbakcemile3
minik meleğimiz Rabbim nasip ederse 4 ay sonra inşallah kucağımızda olacağız. :ecrin_bebek:teyze olmama az kaldı...
kızlar kız kardeşim 5 aylık hamileydi.cumartesi kontrole gitmiş bebişimiz kızmışkaydirigubbakcemile3
minik meleğimiz Rabbim nasip ederse 4 ay sonra inşallah kucağımızda olacağız. :ecrin_bebek:teyze olmama az kaldı...
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
hadi hayırlısı canım Allah analı babalı büyütsün inşallah . darısı hepimizin başına :teytey::dance:
canım inşallah enyakın zamandada sen anne olursun:Saruboceq:
kocanla ilk buluştugun zamannn:jeyyar::jeyyar:
Canım tebrik ederim hemide kız ay ne güzel Allah nazarlardan saklasın sağlıkla kucağınızada alırsınız inşallah:1hug:
SAĞOL BİTANEM İNŞALLAHBU ARADA SENİN HSG SONUCUNU BİRAZDAN AŞAĞIDAKİ ABLA VARDI YA BİZE KÜR TARİFİ VERENsırnaşık şey :dance:O BIRAKACAK BANA:1hug:
AH ZAMBAKCIM AĞZINDAN BAL DAMLIYOR VALLA İNŞALLAH CANIM CÜMLEMİZİN EN KISA ZAMANDAŞeniz
slm; kizlar, nasilsiniz?
ben pek iyi sayilmam, çok yakin bi arkadasimisin annesi vefat etti gencecik kadin daha 45 yasindaydi dun sabah kansere yenik dustu, persembe gununden beri hiç keyfim yok aglamaktan bi hal oldum; persembe gununden beri olmesini beklediler, çok zor allahim sabirlar versin.
bu yuzden kk'ya hiç giremedim eger bana kisaca geçmisi ozetleyen olursa çok sevinirim.
yagmurdan ve xyz ten haber varmi novru nasil galiba transferine bi kac saat kaldi...
ben cuma gunu doktora gittim ve sali gunu transferim olacak tabii bebislerim uykularindan guzelce uyanirlarsa
günaydın kızlar pinkrose canım başınız sağolsun ,bademcin kayınvalidene ALLAHtan şifalar diliyorum canım.canlar u arada sizlere çok güzel haber vermeyi isterdim ama kan tahlilinin sonucunu bile almaya gerek kalmadan bu gün sabah kırmızılar geldi o kadar gecikmeden sonra.ne hissedecegimi bilemedim ve ilk defa hayal kurmuştum ben tüp bebek denemesinden sonra bile bu kadar hayal kurmamıştım ya.çok kötüyüm ama elden bişey gelmiyor...... dünde bir akrabanın haberini almıştık doguma gidecekleri günün gecesinde rahatsızlanmış kadın hastaneye zor yetiştirmişler yetiştirmesinede bebek ölmüş anne karnında görenler anlatıyor öyle ana babadan öyle bir çocuk nasıl olmuş diye ama işte verende O alanda O yapılacak birşey yok moralim çok kötü ALLAh ım sen bilirsin bizlere dayanma gücü ver eşime telefon açmaya gücüm yok şu an.... nasılda sevinmişti onun o sevincini devam etmesi için canımı bile verebilirdim ama can verecek bişeyim kalmadı senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
günaydın kızlar.
bende şimdi doktordan geldim. kistlerim yok olmuş.çok sevindim. bir aksilik çıkmaz ise öbür adet olduğumda 3. aşılamaya start vericem kızlar. allahın hakkı 3 tür 3. yüde deneyelim bakalım.
Bende bayılırım zaten kız cocuklarına kısacık bi etek giydireceksin yürümeye yeni başladıklarında popoda koca bir bez ay ben bitiyorum o görüntüyesenağlamanesrincim kızkardeşini tebrik ederim kız çocuğu ne güzel bende çok isterdim bir kız çocuğum olsun benimde kız yeğenim var bir cadı oluyorlarki sorma ama tatlı cadı kaydirigubbakcemile3
ne mutlu sana canım.umarım en kısa zamanda annede olursun canım
ayyy nesrinci,m ben öldüm bittim onlara yaa çok sevimliler kadının konuşmaları öldürdü beni . hele o gelen hasta roketler muhabbeti koptum gülmekten hastahane inledi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?